2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim benim cok tesekkur ederim..doktorum 1 ay sonra gel dedi..ama ben insallah 1 2 hafta sonra radyologa gidip bir daha baktirmayi dusunuyorum..haber veririm size de insallah..

geçmiş olsun...
canım benimkindede kirs var dr gelişim sırasında olabilecek bişey dedi.
kontrole gidicem ama genelde 26. haftada tamamen bitermiş.
kendini yıpratma üzülme.
bende basta çok agladım çünki korkuttular ama önemli bişey çıkmadı şükür...

Yok benim ılki erken gelmedi günü geçmişti suni sanci ile geldi. Geçecek diyorsunda daha iyi olmayacak bence şimdi sadece biri ile ilgileniyoruz sonra ikisini nasıl idare edicez ben korkuyorum :/
Bnde çok korkuyorum ama şöyle düşün ilk yıl daha doğrusu o ilk 8 ay ne kadar zordu uyku bile uyumuyorduk gaz sancıları gece boyu nöbetler derken mahvoluyorduk ama şimdi daha kolayladı her şey en azından oyun oynuyorlar ne bileyim parkta yorulunca eve gelince uyuyorlar tabi ki yorgunluk bitmiyor tabi ki daha çok küçükler ve daha zorlanacaz..ama en zoru ilk bir yıl sadece o bir yılı atlatalım gerisi zaten rutine bağlayacak ..inan başımı her yastığa koyuşumda bende o zor geçecek günleri düşünmeden edemiyorum ama bak bunları Nasıl büyüttüysek onlarda öyle büyüyecek

Selam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Bu kadar düşme temizliğin üstüne özellikle bu sıralar ağrı iki katı oluyor çok çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur bebeğine ve kendine dikkat et bol bol istirahat et

Sagol canim rabbim kimseye yasatmasin. Aama insan kabulleniyor zamanla. İnsanoglu en sevdiklerinin olumune alisiyorsa demek ki her seye alisilir. Simdi merakla kizimi ve rabbimin benim icin yazdigi yeni kaderi bekliyorum. Kaldi 17 haftamiz:)
Nasılda geçiyor Zaman dimi hadi inşallah sağlıkla al kucagına ..ama şunu da diyim hiç kötü düşünme hiç olumsuzluklar gelmesin aklına dualarım bebeğinle ve seninle canm

Bayılıyorum bu bal yüzlü bebeklere maşallah çokta güzel çıkmış :)

Hem çok geçmiş olsun hemde başımız saolsun arkadaşım Allah başka kötü gün yaşatmasın

süper haber :) inşallah bi daha ki kontrolde kaybolur iyice rahatlarız :) çok sevindim

Cok sukur canim benim..Rabbim sana da bana da ve bizim gibi bebeklerinin saglik haberini bekleyen herkese de hayirli haberler duymayi nasip etsin..cok gecmis olsun..haberleselim insallah..

Canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler..Senin de basin sagolsun,annenenin mekani cennet olsun insallah..

Cok sukur canim benim..Rabbim sana da bana da ve bizim gibi bebeklerinin saglik haberini bekleyen herkese de hayirli haberler duymayi nasip etsin..cok gecmis olsun..haberleselim insallah..

Ben artık herkeze ii diyorum canım çünki bu meseleyi çok abartanlar oldu cevremde.
benim moralimi daha çok asagıya cektiler.
dr gidicem bende bakalım inş küçülmüştür

Kizlar yaaa size de aksamlari boyle gobus yere duscek gibi sertlesip geriliyo mu boyle.. Yani tam agri da degil ama su an dinlenme moda gectm rahat mesela ama ayaga kalkinca ayni oluyo baya dinlenene dekk... Normaldir heralde degil miii??
Evet canım bendede iş yapınca yürüyünce falan çok gergin oluyo sertleşiyo bebişim aşağı iniyo dinlenince geçiyo ama ne anlama geliyo bilmiyorum :)

Kizlar cok kotuyumm doktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…