Canim benim cok tesekkur ederim..doktorum 1 ay sonra gel dedi..ama ben insallah 1 2 hafta sonra radyologa gidip bir daha baktirmayi dusunuyorum..haber veririm size de insallah..
Ya düşünün bide kendinize nöbet yazıldığını.25.haftaya kadar gece nöbeti yazılıyor sağlık çalışanları na.Evet yaa kesinlikle nöbet olmamalı. Ben de tedirgin oluyorum uyuyamıyorum eşim nöbetteyken.
Bnde çok korkuyorum ama şöyle düşün ilk yıl daha doğrusu o ilk 8 ay ne kadar zordu uyku bile uyumuyorduk gaz sancıları gece boyu nöbetler derken mahvoluyorduk ama şimdi daha kolayladı her şey en azından oyun oynuyorlar ne bileyim parkta yorulunca eve gelince uyuyorlar tabi ki yorgunluk bitmiyor tabi ki daha çok küçükler ve daha zorlanacaz..ama en zoru ilk bir yıl sadece o bir yılı atlatalım gerisi zaten rutine bağlayacak ..inan başımı her yastığa koyuşumda bende o zor geçecek günleri düşünmeden edemiyorum ama bak bunları Nasıl büyüttüysek onlarda öyle büyüyecekYok benim ılki erken gelmedi günü geçmişti suni sanci ile geldi. Geçecek diyorsunda daha iyi olmayacak bence şimdi sadece biri ile ilgileniyoruz sonra ikisini nasıl idare edicez ben korkuyorum:/
Bu kadar düşme temizliğin üstüne özellikle bu sıralar ağrı iki katı oluyor çok çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur bebeğine ve kendine dikkat et bol bol istirahat etSelam kızlar dün temizlik yapmanın bedelini bugün fena ödedim sabah kanama oldu biraz korktum bende hemen doktorum gittim durum baya riskliymis ilaç ve rapor verdi. Şimdi evdeyim. Size tavsiyem kendinizi yormayin
Nasılda geçiyor Zaman dimi hadi inşallah sağlıkla al kucagına ..ama şunu da diyim hiç kötü düşünme hiç olumsuzluklar gelmesin aklına dualarım bebeğinle ve seninle canmSagol canim rabbim kimseye yasatmasin. Aama insan kabulleniyor zamanla. İnsanoglu en sevdiklerinin olumune alisiyorsa demek ki her seye alisilir. Simdi merakla kizimi ve rabbimin benim icin yazdigi yeni kaderi bekliyorum. Kaldi 17 haftamiz:)
Bayılıyorum bu bal yüzlü bebeklere maşallah çokta güzel çıkmış :)Merhabalar Kızlar,
Çok uzun zamandır yazamıyorum malum iş, ev, çocuk ve hamilelik derken birde fuar girdi araya resmen yorgunluktan şiştim yemekten falan değil
Cumartesi günü kızımız Ela'yı görmeye gittik, Çok şükür o kadar koşturmaya ve yorgunluğa hatta ona zaman ayıramama rağmen çok sağlıklı dedi doktorumuz.. Bize poz bile verdi..Biraz asık suratlı çıkmış ama doğunca gönlünü alıcaz artık ne yapalım hayat gayesi onlar için koşturuyoruz. Oğlumun kreşi kardeşimin nişanı kuzenimin düğünü derken yine çok katılamayacağım aranıza ama elimden geldikçe okuyorum yazdıklarınızı.. Kendinize iyi bakın öpüyoruz sizi ve kuzucukları
Hem çok geçmiş olsun hemde başımız saolsun arkadaşım Allah başka kötü gün yaşatmasınGünaydın güzel hamişler, ben de ne zamandır giremedim. Bi kanamam oldu benim de kendimi yorunca. İki hafta evde raporlu yattım. Sonra anneannem hastalandı, sonra da vefat etti canım benim. Mekanı cennet olsun. Bunlarla uğraştık, hiç takip edemedim. Ama iki gündür arayı kapatmaya çalışıyorum.
Mesela doktorum bana hiç tetanoz aşısından bahsetmedi. şeker yüklemesi 28. haftada yapıcaz dedi. Bebiş iyi çok şükür. Kanamam da tekrarlamadı. Sadece geçen hafta çok korktum, inanılmaz bir sancı giriyor, ayağa kaldırmıyor. Meğerse gaz sancısıymış. Bu aylardan itibaren çok karıştırılırmış.
Çok şükür canııımm, çok sevindim. Hayırlısıyla kaybolur inşallah tamamen.
Canım sakın yorma kendini, ben raporluyken sadece tuvalate git dedi doktor. Ev senden ve bebişten kıymetli değil. Eşin yapıversin yani..
Ay maşallaaahh, bize daha göstermedi 3 boyutlu. Daha yağlanması tam olmadığı için güzel görünmez dedi. Ama maşallah seninki pek tatlı. Allahım nazarlardan esirgesin.
süper haber :) inşallah bi daha ki kontrolde kaybolur iyice rahatlarız :) çok sevindimSevgili anneler..bebegimin beynindeki kist 2 haftada yari yariya kuculmus ELHAMDULILLAH..doktorum yakinda kaybolur dedi..ne kadar sevindim ne kadar hafifledim anlatamam..duasiyla sozleriyle bana destek olan tum annelerden Allah razi olsun..insallah hepimiz tam vaktinde saglikla kavusuruz bebislerimize..
Hem çok geçmiş olsun hemde başımız saolsun arkadaşım Allah başka kötü gün yaşatmasın
Cok sukur canim benim..Rabbim sana da bana da ve bizim gibi bebeklerinin saglik haberini bekleyen herkese de hayirli haberler duymayi nasip etsin..cok gecmis olsun..haberleselim insallah..geçmiş olsun...
canım benimkindede kirs var dr gelişim sırasında olabilecek bişey dedi.
kontrole gidicem ama genelde 26. haftada tamamen bitermiş.
kendini yıpratma üzülme.
bende basta çok agladım çünki korkuttular ama önemli bişey çıkmadı şükür...
Com tesekkurler canim..Rabbim gormemise dondursun insallah..süper haber :) inşallah bi daha ki kontrolde kaybolur iyice rahatlarız :) çok sevindim
Canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler..Senin de basin sagolsun,annenenin mekani cennet olsun insallah..Günaydın güzel hamişler, ben de ne zamandır giremedim. Bi kanamam oldu benim de kendimi yorunca. İki hafta evde raporlu yattım. Sonra anneannem hastalandı, sonra da vefat etti canım benim. Mekanı cennet olsun. Bunlarla uğraştık, hiç takip edemedim. Ama iki gündür arayı kapatmaya çalışıyorum.
Mesela doktorum bana hiç tetanoz aşısından bahsetmedi. şeker yüklemesi 28. haftada yapıcaz dedi. Bebiş iyi çok şükür. Kanamam da tekrarlamadı. Sadece geçen hafta çok korktum, inanılmaz bir sancı giriyor, ayağa kaldırmıyor. Meğerse gaz sancısıymış. Bu aylardan itibaren çok
Canım sakın yorma kendini, ben raporluyken sadece tuvalate git dedi doktor. Ev senden ve bebişten kıymetli değil. Eşin yapıversin yani..
Ay maşallaaahh, bize daha göstermedi 3 boyutlu. Daha yağlanması tam olmadığı için güzel görünmez dedi. Ama maşallah seninki pek tatlı. Allahım nazarlardan esirgesin.
Cok sukur canim benim..Rabbim sana da bana da ve bizim gibi bebeklerinin saglik haberini bekleyen herkese de hayirli haberler duymayi nasip etsin..cok gecmis olsun..haberleselim insallah..
annecikler bebeklerinizin agırlıkları nasıl? benim ki şu an 630 gram
Ben hala 48 kilodayım 25.haftama giriyorum hiç kilo almadım :)Ben 15 kilo aldım
Evet canım bendede iş yapınca yürüyünce falan çok gergin oluyo sertleşiyo bebişim aşağı iniyo dinlenince geçiyo ama ne anlama geliyo bilmiyorum :)Kizlar yaaa size de aksamlari boyle gobus yere duscek gibi sertlesip geriliyo mu boyle.. Yani tam agri da degil ama su an dinlenme moda gectm rahat mesela ama ayaga kalkinca ayni oluyo baya dinlenene dekk...Normaldir heralde degil miii??
Ben de zayıftım canım 48den zar zor 52 ye çıkmıştım.52yle de hamile kaldım.bünye işte canım dr.un birşey dedi mi kilo almamanla ilgili?Ben hala 48 kilodayım 25.haftama giriyorum hiç kilo almadım :)
Cok sagol canim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Nasılda geçiyor Zaman dimi hadi inşallah sağlıkla al kucagına ..ama şunu da diyim hiç kötü düşünme hiç olumsuzluklar gelmesin aklına dualarım bebeğinle ve seninle canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?