2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım benim üzülme, Allaha' a emanet bebegin.. Güzelce dinlen, yemene içmene dikkat et.. Herşey çok güzel olacak emin ol.. Minicik yavrunu kucagını alacagın anı hayal et, miss gibi kokusunu..

Cnm benim çok geçmiş olsun. Bol bol dua edecem senin için. Dinlenirsin inşallah bebeşini saplıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm. Sadece doktorların dediğini yap ve stres yapmamaya çalış ltfn.
Daha önce tespit edilen bir hastalık yada problemin ver mıydı ki cnm, böyle niye suyun azalmış??

Canım sakin ol,telkin et kendini iyisine,allahım yanında olsun,dualarım seninle. İnş bir sıkıntı olmadan doğuma kadar suyunu tamamlarsın,bol bol havucsuyu iç mutlaka.

Canım benim üzülme, Allaha' a emanet bebegin.. Güzelce dinlen, yemene içmene dikkat et.. Herşey çok güzel olacak emin ol.. Minicik yavrunu kucagını alacagın anı hayal et, miss gibi kokusunu..

Canım sakin ol,telkin et kendini iyisine,allahım yanında olsun,dualarım seninle. İnş bir sıkıntı olmadan doğuma kadar suyunu tamamlarsın,bol bol havucsuyu iç mutlaka.
Sagolun kizlar Allab razi olsun insallh dediginiz gibi olur hala kendime gelemedim stres kotu bisey bebegim icin ama elimde degil suan soktayim hala belli bi rahatsizligim yok neden olabilecek bi sorun da bulamadi doktor tahlil yapti doppler ultrasona gonderdi tek cikan suyun azligi ama nedeni yok muhtemelen plasenta gorevini iyi yapamiyor dedi

Canım biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış. Dua et bol bol, İnşallah her şey yoluna girer de sağ salim kucağına alırsın bebeğini..

Cnm bir an önce kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, her ne kadar zor olsa da uğraşmanı öneririm. çünkü stres yorar seni. Bol bol dua et ve Allah yardımcı olur inşallah. Senin için az önce Yasin-i Şerif okuyup dua ettim. Dinlenmene bak cnm.

Canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler..Senin de basin sagolsun,annenenin mekani cennet olsun insallah..

Amin canım, sağol.

Arkadaşım sakın içini karartma, bebişe stres de çok zararı biliyorsun. Dua et bol bol, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım Allah yardımcınız olsun, zamanı geldiğinde sağ sağlim kolaylıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Korkma, sadece doktorun dediğini yap kendini hiç yorma. Herşeyde bir hayır vardır sana yardım edebilecek birileri var mı annen falan? Gelsinler yanına yorma hiç kendini. Dua edeceğim senin ve bebeğin için

canım çok geçmiş olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. dualarım seninle , bebeğin hareketleri nasıldı peki , az mı hareketliydi ? bi de akıntın falan çok mu oluyordu ? bu tarz bişeyler dikkatini çektimi hiç ?

Allah allah ne diye korkutmuş seni bu kadar doktor anlayamadım.Suyunda sızıntı yoksa delik kaçak arttırırsın ne olacak çok dramatize etmiş.Çok dikkat et hergün koca bardak havuç suyu iç ve mutlaka 3 litre su tüket suyun kendini yorma bolva dinlen hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah.Saglıcakla kucagına alırsın umarım bebişini dualarımız seninle

Canım biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış. Dua et bol bol, İnşallah her şey yoluna girer de sağ salim kucağına alırsın bebeğini..

Amin canım, sağol.

Arkadaşım sakın içini karartma, bebişe stres de çok zararı biliyorsun. Dua et bol bol, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birden

canım doktorlar önemsemiyor zaten , insan kendinde olan değişikliği fark etmez mi , fark ettiğini söylesende bi sorun olmaz deniliyor. benimde akıntım çok fazla , sarı yeşil su gibi akıntılarım oluyor. herkestemi aynı bilmiyorum ama , bende endişeliyim inşallah normale döner canım .. bol bol su iç..ben günlük 2 litre bitirmeye çalışıyorum.

cnm Allah yardımcın olsun dualarım seninle. bende 1 ay önce bebeğimin beyninde 2 adet kist vardı doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakacam dedi inan o iki hafta Allaha yöneldim ve sadece dua ettim kafama takmamaya çalıştım. sende böyle yapmalısın inşallah Allah bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder.

canım çok geçmiş olsun evde dinlen kendini yorma ve arkadaşların dediği gibi havuç suyu ve bol su tüket akıntı çocuğun suyu değildir. öyle olsa kesintisiz akar. normalde çocuğun içindeki suyun kendisini yenilemesi gerekiyor sende bu anlamda bir sıkıntı olmuş sanırım ama yorgunluktan ve az su tükettiğinden de olabilir inşallah düzelicek canım sıkma canını

Benim iç çamaşırımda da az az şeffaf daha önce görmediğim bir ıslaklık oluyor,korkuyorum..Allah seni de bebeğini de korusun canım,sağ salim kucağına al inşallah.

Rabbimiz imtihan ediyor gülüm, hem bu kadar mucizevi bir duyguyu yaşıyoruz hemde daha çok dilimizde Allah olsun diye imtihan ediyor hamd olsun...
Hiç üzülme üzülüp meleğini de üzme bol bol dua et, dua edelim...
İnşallah hayırla ve sağlıcakla kucaklayacaksın kuzunu inanıyorum duamdasınız inşallah

inşallah zamanlı doğum yaparsın canım. armut da çok iyi diyorlar su için. başka dr a da görünmeni öneririm.

Cok gecmis olsun. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Icini feraH tut bol bol dua et. Bizim de dualarimiz senle.

Benim iç çamaşırımda da az az şeffaf daha önce görmediğim bir ıslaklık oluyor,korkuyorum..Allah seni de bebeğini de korusun canım,sağ salim kucağına al inşallah.

inşallah zamanlı doğum yaparsın canım. armut da çok iyi diyorlar su için. başka dr a da görünmeni öneririm.

Cok gecmis olsun. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Icini feraH tut bol bol dua et. Bizim de dualarimiz senle.
Sagolun kizlar insallah hepimiz zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi bol bol dua etmekten baska carem yok tabi dediklerinizi de uygulicam insallah faydasini gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…