- 20 Temmuz 2015
- 133
- 53
- 48
- 43
Kizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Cnm benim çok geçmiş olsun. Bol bol dua edecem senin için. Dinlenirsin inşallah bebeşini saplıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm. Sadece doktorların dediğini yap ve stres yapmamaya çalış ltfn.Kizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Kizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Canım benim üzülme, Allaha' a emanet bebegin.. Güzelce dinlen, yemene içmene dikkat et.. Herşey çok güzel olacak emin ol.. Minicik yavrunu kucagını alacagın anı hayal et, miss gibi kokusunu..
Cnm benim çok geçmiş olsun. Bol bol dua edecem senin için. Dinlenirsin inşallah bebeşini saplıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm. Sadece doktorların dediğini yap ve stres yapmamaya çalış ltfn.
Daha önce tespit edilen bir hastalık yada problemin ver mıydı ki cnm, böyle niye suyun azalmış??
Sagolun kizlar Allab razi olsun insallh dediginiz gibi olur hala kendime gelemedim stres kotu bisey bebegim icin ama elimde degil suan soktayim hala belli bi rahatsizligim yok neden olabilecek bi sorun da bulamadi doktor tahlil yapti doppler ultrasona gonderdi tek cikan suyun azligi ama nedeni yok muhtemelen plasenta gorevini iyi yapamiyor dediCanım sakin ol,telkin et kendini iyisine,allahım yanında olsun,dualarım seninle. İnş bir sıkıntı olmadan doğuma kadar suyunu tamamlarsın,bol bol havucsuyu iç mutlaka.
Canım biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış. Dua et bol bol, İnşallah her şey yoluna girer de sağ salim kucağına alırsın bebeğini..Sagolun kizlar Allab razi olsun insallh dediginiz gibi olur hala kendime gelemedim stres kotu bisey bebegim icin ama elimde degil suan soktayim hala belli bi rahatsizligim yok neden olabilecek bi sorun da bulamadi doktor tahlil yapti doppler ultrasona gonderdi tek cikan suyun azligi ama nedeni yok muhtemelen plasenta gorevini iyi yapamiyor dedi
Cnm bir an önce kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, her ne kadar zor olsa da uğraşmanı öneririm. çünkü stres yorar seni. Bol bol dua et ve Allah yardımcı olur inşallah. Senin için az önce Yasin-i Şerif okuyup dua ettim. Dinlenmene bak cnm.Sagolun kizlar Allab razi olsun insallh dediginiz gibi olur hala kendime gelemedim stres kotu bisey bebegim icin ama elimde degil suan soktayim hala belli bi rahatsizligim yok neden olabilecek bi sorun da bulamadi doktor tahlil yapti doppler ultrasona gonderdi tek cikan suyun azligi ama nedeni yok muhtemelen plasenta gorevini iyi yapamiyor dedi
Canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler..Senin de basin sagolsun,annenenin mekani cennet olsun insallah..
Allah allah ne diye korkutmuş seni bu kadar doktor anlayamadım.Suyunda sızıntı yoksa delik kaçak arttırırsın ne olacak çok dramatize etmiş.Çok dikkat et hergün koca bardak havuç suyu iç ve mutlaka 3 litre su tüket suyun kendini yorma bolva dinlen hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah.Saglıcakla kucagına alırsın umarım bebişini dualarımız seninleKizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Canım biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış. Dua et bol bol, İnşallah her şey yoluna girer de sağ salim kucağına alırsın bebeğini..
Cnm bir an önce kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış, her ne kadar zor olsa da uğraşmanı öneririm. çünkü stres yorar seni. Bol bol dua et ve Allah yardımcı olur inşallah. Senin için az önce Yasin-i Şerif okuyup dua ettim. Dinlenmene bak cnm.
Amin canım, sağol.
Arkadaşım sakın içini karartma, bebişe stres de çok zararı biliyorsun. Dua et bol bol, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım Allah yardımcınız olsun, zamanı geldiğinde sağ sağlim kolaylıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Korkma, sadece doktorun dediğini yap kendini hiç yorma. Herşeyde bir hayır vardır sana yardım edebilecek birileri var mı annen falan? Gelsinler yanına yorma hiç kendini. Dua edeceğim senin ve bebeğin için
canım çok geçmiş olsun , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. dualarım seninle , bebeğin hareketleri nasıldı peki , az mı hareketliydi ? bi de akıntın falan çok mu oluyordu ? bu tarz bişeyler dikkatini çektimi hiç ?
Arkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birdenAllah allah ne diye korkutmuş seni bu kadar doktor anlayamadım.Suyunda sızıntı yoksa delik kaçak arttırırsın ne olacak çok dramatize etmiş.Çok dikkat et hergün koca bardak havuç suyu iç ve mutlaka 3 litre su tüket suyun kendini yorma bolva dinlen hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah.Saglıcakla kucagına alırsın umarım bebişini dualarımız seninle
Arkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birden
cnm Allah yardımcın olsun dualarım seninle. bende 1 ay önce bebeğimin beyninde 2 adet kist vardı doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakacam dedi inan o iki hafta Allaha yöneldim ve sadece dua ettim kafama takmamaya çalıştım. sende böyle yapmalısınKizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
canım çok geçmiş olsun evde dinlen kendini yorma ve arkadaşların dediği gibi havuç suyu ve bol su tüket akıntı çocuğun suyu değildir. öyle olsa kesintisiz akar. normalde çocuğun içindeki suyun kendisini yenilemesi gerekiyor sende bu anlamda bir sıkıntı olmuş sanırım ama yorgunluktan ve az su tükettiğinden de olabilir inşallah düzelicek canım sıkma canınıArkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birden
Benim iç çamaşırımda da az az şeffaf daha önce görmediğim bir ıslaklık oluyor,korkuyorum..Allah seni de bebeğini de korusun canım,sağ salim kucağına al inşallah.Arkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birden
inşallah zamanlı doğum yaparsın canım. armut da çok iyi diyorlar su için. başka dr a da görünmeni öneririm.Arkadaslar cok sagolun hepiniz de . varliginiz destek verdi ama insallah guzel dilekleriniz dualariniz kabul olur suan biraz daha iyiyim zaman geçtikçe de daha iyi olacam insallah onerilerinizi de denicem havuc suyunu falan insallah görürüm faydasını bu arada dikkat edin sizde benim tek belirtim ara sıra olan su gibi akintiydi doktoruma gore cocugun suyu degil o akinti ama bence oyleydi yoksa niye azalsin birden
Cok gecmis olsun. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Icini feraH tut bol bol dua et. Bizim de dualarimiz senle.Kizlar cok kotuyummdoktora gittim bugun ve suyumun cok az oldugunu öğrendim artik calismicaksin evde yatacaksin dedi doktorum heyet raporu vercekmis 2 ay sonra da dogum izni baslio zaten daha da azlirsa suyun bebegi kaybederiz dedi inanin suan yaziyorum ama agzimi acamiorum konusmak icin cenem kitlendi resmen benim ve bebegim icin de dua eder misiniz kizlar insallah sag salim dogar yavrum Rabbime dua ediyorum onu bende almasin hakkimizda hayirliysa
Bende simdi geldm hastaneden 530grmisannecikler bebeklerinizin agırlıkları nasıl? benim ki şu an 630 gram
cnm Allah yardımcın olsun dualarım seninle. bende 1 ay önce bebeğimin beyninde 2 adet kist vardı doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakacam dedi inan o iki hafta Allaha yöneldim ve sadece dua ettim kafama takmamaya çalıştım. sende böyle yapmalısıninşallah Allah bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder.
canım çok geçmiş olsun evde dinlen kendini yorma ve arkadaşların dediği gibi havuç suyu ve bol su tüket akıntı çocuğun suyu değildir. öyle olsa kesintisiz akar. normalde çocuğun içindeki suyun kendisini yenilemesi gerekiyor sende bu anlamda bir sıkıntı olmuş sanırım ama yorgunluktan ve az su tükettiğinden de olabilir inşallah düzelicek canım sıkma canını
Benim iç çamaşırımda da az az şeffaf daha önce görmediğim bir ıslaklık oluyor,korkuyorum..Allah seni de bebeğini de korusun canım,sağ salim kucağına al inşallah.
Rabbimiz imtihan ediyor gülüm, hem bu kadar mucizevi bir duyguyu yaşıyoruz hemde daha çok dilimizde Allah olsun diye imtihan ediyor hamd olsun...
Hiç üzülme üzülüp meleğini de üzme bol bol dua et, dua edelim...
İnşallah hayırla ve sağlıcakla kucaklayacaksın kuzunu inanıyorum duamdasınız inşallah
inşallah zamanlı doğum yaparsın canım. armut da çok iyi diyorlar su için. başka dr a da görünmeni öneririm.
Sagolun kizlar insallah hepimiz zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi bol bol dua etmekten baska carem yok tabi dediklerinizi de uygulicam insallah faydasini gorurumCok gecmis olsun. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Icini feraH tut bol bol dua et. Bizim de dualarimiz senle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?