2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım eminim bol su içiyosundur beslenme konusunda bişey önerdi mi? Ben karbonhidratı arttır derim

Ay canim benim uzulme ne olur..ben inaniyorum zamaninda sag salim alacaksin bebegini kucagina insallah.mbol bol dinlen ve cok dua et..istersen bir doktora daha gorun,ne bileyim belki yanilmistir doktorun..tekden e gidiyordun yanilmiyorsam..ege de mehmet gencer var,benim doktorum nuray aydin..bunlar da cok iyi..bir gorun istersen..dualarim seninle canim..Allah gelmis gecmis etsin insallah..

Inş bi hata vardır ölçümlerde falan ben bi kaç hafta önce bi Dr a gitmiştim o Dr bana direk karbonhidratı tatlıyı kes suyun fazla Demişti nasıl bi bağlantısı var bilmiyorum ama öyle dedi işte kendi Dr uma gittim Hiçte öyle bişey yoktu artık Ölçüm Yanlışı mı neyin nesi anlamadım

Cnm sira alinmio bi turlu boyle doktorlardan ayse secil diye bi bayan doktora randevu almistim ayin 3 une zaten degisecektim doktorumu ama gorunmek istiyorum bi doktora daha iki hafta var gitmeme

Canım benim Allah korusun bol bol oku dua et yat dinlen. Olumsuz düşünüp bebeginide strese sokma.Rabbm sag salim kucağına almayı nasip etsin Insallah. suyun artmasi için birsey verdi mi veriliyor mu bilmiyorum da

zeynep-ahmet başka doktor(lar)a da git sebepsiz olmaz illaki bir sebebi vardır ama denildiği gibi hareket etmemekte mühim bir tedbir Allah şifa versin insallah
Cnm yorulmuyorum saniodum ama galiba yormusum kendimi okul cok stresli bi de 8. Siniflarin dersine giriorum 8ler demek dert demek belki de ondn oldu bilemiyorum ki yarindan itibaren raporluyum gitmicem artik okula idareye de haber verdim azonce

Canım benim Allah korusun bol bol oku dua et yat dinlen. Olumsuz düşünüp bebeginide strese sokma.Rabbm sag salim kucağına almayı nasip etsin Insallah. suyun artmasi için birsey verdi mi veriliyor mu bilmiyorum da
Bisey vermedi cnm dedigi tek sey bol bol istirahat ve gunde en az 4 lt su insallah bakalim dedigini uygulicam gercekten bu bi cozum mu acikca soyleyin dedim oyle olmasa niye rapor verim tabiki de istirahat en iyi çöZümdür dedi

Kizlar bu arada bisey daha soracam hani armut havuc suyu falan dediniz yaa simdi ben bi de 2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracam bu yukleme sonucunu etkilemesin seker firlamasin sonra

Cnm sira alinmio bi turlu boyle doktorlardan ayse secil diye bi bayan doktora randevu almistim ayin 3 une zaten degisecektim doktorumu ama gorunmek istiyorum bi doktora daha iki hafta var gitmeme
Allahın izni ile hiç bi şey olmayacak inşallah. Duamız seninle

Mehmet Gencer cok zor evet..ama nuray aydindan alirsin belki..bir arasan en azindan..nuray aydin ihtisasini almanyada yapmis bir doktor..iyidir yani

O benceleri söylediğimiz için kendmizi ve bebeğimizi çok üzüyoruz. Bende öyleyim ama kendimi değiştirmeye calışıyorum. Önce doktora güvenmeliyiz.Sana zaten yapılacakları söylemiş. Sende bunlara uyarsan bu çözülemeyecek bir sorun değil. Doktoruna ve Allaha güven. Bebekler çok güçlüler inan bana. Bir kac haftaya düzelir bence . bebişi ve kendini sıkma....

Kizlar bu arada bisey daha soracam hani armut havuc suyu falan dediniz yaa simdi ben bi de 2 hafta sonra seker yuklemesi yaptiracam bu yukleme sonucunu etkilemesin seker firlamasin sonra

Aynen dediğin gibi meyve suları şeker oranı daha yüksek oluyor . Benim doktorum şeker yüklemesinden 2 3 gün öncesinden dikkat et sonuç etkilenmesın dedi. Sadece su+istirahat yap sen bence şeker yüklemesine kadar sonra meyve sularına başlarsın

Ikili test,dörtlü test,rutin kan testleri,torch testi,hepatit bakildı canım.tetanos aşısının ilk dozunu oldum.ikinci var ay sonunda
Hmm rutin kan testi derken nekadar surede bir yaptrdin cnm, cunku ben hamile oldugumu ogrendikten sonra sadece 1 kez bakildi o da detayli ultrason icindi... acaba haftaya randevum var bunlar ozmn mi yapilacak

Evet canım bendede iş yapınca yürüyünce falan çok gergin oluyo sertleşiyo bebişim aşağı iniyo dinlenince geçiyo ama ne anlama geliyo bilmiyorum :)

Sagol canm cevap icin.. Aynen dinlenince geciyo sukur demekki dikkat edip yoramamk gerek.. Bunun mesaji sanirm :)

Çok şükür cnm, senin adına sevindim.. :) umarım bizim bebeklerimizinde kontrolü iyi çıkar inşallah.
Bu detayli ultrasonla ayrıntılı ultrason farklı seyler mi? Ben detayli ultrason yaptrdim ama yorumlarda 30dk falan surdu diyen arkadaslar var, benimki 5dk surdu .. ikili testte beraber yapildi..
2. Tetanoz aşısı 1. Sinden daha acıyormuş diyolar. Normalde iğneden aşıdan korkan biri misin yoksa tetanoz aşısında mı böyle oldu
Senin kilo iyiymiss valla, bende 5 kilo aldm, sanırm senin döneme geldiğimde 2kilo daha almis olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…