2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bisey vermedi cnm dedigi tek sey bol bol istirahat ve gunde en az 4 lt su insallah bakalim dedigini uygulicam gercekten bu bi cozum mu acikca soyleyin dedim oyle olmasa niye rapor verim tabiki de istirahat en iyi çöZümdür dedi
Canm bence sen farkli bi doktora daha gorun. Belki icini rahatlatack seyler duyarsin. Kotu bise yoktur. Canini sikma Allah buyuk

ay ben nöbetten çıktım bu nasıl bir rahatlıkmış arkadaş.Gündüz mesaine git doldurunca akşam eve gel oh hayat süper Hele o 24ler geçmez olmuştu..
dormicum15
kızlar hamileler için olan mevzuatı okudunuz mu siz? gebelik boyunca gece çalıştırmaya zorlayamazlar sizi yok öyle 24 haftaya kadar falan yani hatta madde 8 bi bakın isterseniz gündüz çalışmasına dayanamazken gece çekilir mi hiç yaa

Cnm onu inceledik biz.eşimde iş sağlığı güvenliği uzmanı 6331 de gebe kadınlar gebeliklerini ispat ettikten sonra gece vardiyasında çalışamazlar diyor.tabii oldukları mevzuat saklı kalmakla beraber diye ekliyor.ben nöbet tutamaz raporu aldım.hem aşılamayla gebe kaldım hemde plasenta previayım.

ay ben nöbetten çıktım bu nasıl bir rahatlıkmış arkadaş.Gündüz mesaine git doldurunca akşam eve gel oh hayat süper Hele o 24ler geçmez olmuştu..
Ayy sorma ne kadar zor oluyo.bizim asistan arkadaşları görünce halime şükrettim gerçi.benden 4-5hafta ilerdeydi.24 nöbet tutup ertesi güne de devam ediyorlar.yok öyle nöbet izni felan.

bana da iş yerimdeki iş güvenliği uzmanım söyledi hakkın ne varsa mevzuatta onu uygulicaz dedi periyodik kontrollerde yaşadığım problemler dışında sıkıntı çıkarmadılar buna rağmen mi çalışıyorsun gece ne diyim ki Rabbim yardımcın olsun zor gerçekten çünkü benim için geceleri işkence gibi geçiyor

Kızlar günaydın!

İsyanımın son sınırındayım, işler üzerime üzerime geliyo, hayırlısıyla bu hafta da bi geçsin diyorum başka bişey demiyorum artık!! bir ne bu nasıl bi hava ankarada hem sıcak hem kapalı, sıkıntıdan bayılıcam az kaldı

Bu arada ben de devlet memuruyum, sözüm ona yedibuçuk saatten daha uzun çalıştırılamıyoruz hamileyken ama nerdee... en az 10 saat mesai yapıyorum her gün, mesai bitti diyip çekip gidemiyorum da, şu doğum izni bi gelseydi artık...

zeynep-ahmet çok geçmiş olsun! doktorun dediği gibi bol bol dinlen bolca su tüket iyi olacak inşallah, kendini bebeği üzme daha da strese girme. benim arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı ama gayet zamanında doğum yaptı o yüzden kendini sıkma, dikkat edince geçiyo diye biliyorum ben

gamzeli- sana da çok geçmiş olsun! farkında değiliz ama kendimizi ve bebekleri çok yoruyoruz, dikkat etmemiz lazım aslında ama aynısını ben de yapıyorum bol bol dinlenmene bak arkadaşım, boşver tozlar havada uçuşsun sen de "aa ne güzel kar yağıyo" diyip yat olduğun yerde

Çok güzel. Sağlıcakla kullanın. Burda da ( İstanbul ) var mobilyacılar çarşısı. Hiç akıl etmemiştim Oraya bakmaya. İlk bakacağım yer orası artık. Teşekkürler :)

ben bu konuda şanslı sayayım kendimi o zaman ben özel şikette çalışıyorum bırak 10 saati 10 dakka fazla durmam yani 4e 10 kala pcyi kapatıyor, çantamı alıor ve çıkıyorum onların insafını bekleyemem kusura bakmasınlar çünkü ben akşama kadar kalsam biri de ne duruyorsun çıksana demez bilmeden 4 ay çalıştım 10 saat öğrenince sinirlendim hatta neden söylemiyorlar bu hakkım olduğunu işim yorucu değil ama oturdukça bel ağrım artıyo ayaklarım davul gibi oluyor dediğin gibi istanbuldada kasvetli bi hava var yağmur yağsa da kurtulsak şu karanlık görüntüden

Yok ama bak bugun yeni haftaya giriyoya bu hafta 550 gr olmasi lazim altta yaziyo. Ama 1 haftaolmasada biraz ilerde gorunuyo ultrasonda
Bende yarın gidicem Dr a bakalım bizimki napmış:) bu ay çok sık gittik Yarından sonra 1 ay nasıl dayanıcam kontrol için onun derdindeyim:)

ben 25+0 da gittim 836 gr doktor biraz iri olacak bebek dedi :) babası da iri zaten babasına çekti galiba.
Bizde 2 gün önce yani 22+2 de dr a gittik. 486 gr. 27 cm olmuşuz. Ben de 1 ayda 2 kg almışım 66 olmuşum. Kilo verme dönemini kapattık yani artık göbeklenme dönemi

Hangi kurumda çalışıosun canım, neden bu kadar zorluyorlar ki. Benimkiler bile 10 dk da olsa erken gönderiyorlar
Bu arada evet havalar şansımıza erkenden bu kadar sıcak ve bunaltıcı bir hal aldı. Odadaki diğer arkadaşlar yüzünden cam falan da açamıyorum. 10 dk da bir dışarı atıyorum kendimi.

Ay Ben çok yanıyorum kızlar,temmuz nasıl geçecek şimdiden düşünüyorum.
Öyle ama Temmuzda evde olcaz en azından, istediğin gibi soyun dökün camı kapıyı aç. Asıl doğum izni öncesi Mayıs Haziran nasıl geçecek. İşyerinde camı klimayı istediğin gibi açtırmıyorlar. Herkes bi panik "Ay çarpar kapat kapat" diye gezinio

Çok gecmiş olsun. Dr unun dediklerini ihmal etme ve kalbine hiç ikilik getirme. Pozitif düşün bebeğinle konuş hep. Moralini yüksek tut ki bebeğin hissediyor bunu eminim. Allah'ın izniyle kucağınıza Zaman'ında ve sağlıklı almak nasip olsun. Bir sonraki kontrolün ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…