2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Teyzeleri bizde bugün ayrıntılı ultrasona gittik oğlumuz iyiymiş şükür Allah a boyu 20 cm kilosuda 461 grammışannesi totosuna kurban olsun

Amann masallah senin bizdiginaa her sey saglikli olsn da boy kilo cok da onemli degil bence, zaten bi anormallik olsa dr soyler yani sormussun defalarca.. Zaten oglusundan da biliyormussun bu durumu

Selam anneler aranizda cleocin vajinal krem kullanan var mi. Bana Dr um verdi .7 gün kullandim.bebeğe zarari olurmu diye korkuyorum.sanki daha az hareket etmeye başladı .gecen haftalar daha hareketliydi.

Günaydın Şekerler,

Canım ben o dediğin kremi kullanmıyorum. Bebeğe zararı olsa doktorda vermezdi bence. Hareketlerine gelirsek,bende 20. haftalarda hissettiğim gibi hareketlerini çok hissetmiyorum. Bu yerinin daralması ile ilgili dediler ama ne biliyim insan korkuyor işte. Çok uykucu bir oğlum olcak herhalde,seslenince bile tepki vermiyor. Rahatı kaçınca kendince dönüyo o kadar. Sonra yine hareket yok.

Günaydın herkese:)
Bebeğin hareketleri haftalara göre değişiklik gösterebilir doktor uygun olmayan bir ilacı gerekmedikçe vermez zaten kendinizi dinleyip sıkıntı yapmayın hamileliğin keyfini çıkarın en güzel zamanlarındayız

uyku olayı maalesef bende de öyle zaten sırt üstü yatamıyorum kan dolaşımımı kesiyo bebeklerim saolsun baygınlık geliyor. sağa yatınca biri rahatsız oluyo sola yatınca biri napıcam ben daha şimdiden zombi gibi bütün gecem ayakta geçiyo hiç dinlenemiyorum

günaydın tatlımm aynen hiç dinlenemiyuorum her eve gidişimde şunu yapcam bunu yapcam diye plan yapıyorum ama hiçç hesaplar tutmuyo bi öncekini gecenin yorgunluğunu yaşıorum direk uzanma pozisyonuna geçiyorrum gece yine aynı devam işte ben tek yatıyorum yer döieşğinde diğer türlü rahat edemiorum ya son zamnlarda ne kilolular var tatlım dün otobüse bindim mesela zaten darlanıyorum bide şişman biri gelip oturmazmı yanım cam yapıştım diyebilirim

Günaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?

Bana 9 10 mayıs gibi yaptir dedi doktorum 12 mayistada randevum var . Erken mı yaptırmışsın sen

Günaydın kızlar benim ayaklarım dünden beri çok fena şişti yere basınca çok acıyor ödem olmuş tuzlu yediysen dediler içim dışım yeşil zeytin oldu acısını çekiyorum. Ödem atmak için ne içebilirim öneriniz var mı?

Amann masallah senin bizdiginaa her sey saglikli olsn da boy kilo cok da onemli degil bence, zaten bi anormallik olsa dr soyler yani sormussun defalarca.. Zaten oglusundan da biliyormussun bu durumu
Evet tatlım ısrarla sordum zaten bayağı baktı ve gayet sağlıklı boya takılma öncekide öyleydi Dedi..sağlıklı olsunlar da :)Çok teşekkür ederim Can'ım benim çok saol :)Buarada bizden Kocaman günaydın sana :)

Günaydın kızlar!
Ankara'da hava kapalı ve serin, çok mesudum Çılgın gibi terleyen bi ben değilmişim demek ki çok sevindim buna, ben sıcak dedikçe insanlar uzaylı gibi bakıyolardı bana

dışişlerindeyim canım, bizim burada mesailer biraz uzun maalesef işler genelde hep acele ve süreli oluyo, koşturmaca hiç bitmiyo

bol bol su iç ama bitki çaylarına, karışımlara, ödem attırıcılara falan pek rağbet etme bence, hamilelikte ne olacağı belli olmuyo çoğu zaman, yan etki görebilirsin

eğer imkanın varsa ayaklarını yüksekçe bir yere koyup dinlen, bana iyi geliyo akşamları

bir de banyo tuzu aldım ben rossmandan, isana marka paketle satılıyo, onu leğene koyup ayaklarımı içine koyuyorum ama normal tuz da olur. ben sırf azıcık kendime kıyak geçeyim diye banyo tuzu aldım varsa kaya tuzu mis gibi olur

Bana 9 10 mayıs gibi yaptir dedi doktorum 12 mayistada randevum var . Erken mı yaptırmışsın sen
Doktorum istedi valla bilmiyorum ki ben başta açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yukleme istedi dun yaptırdım.

Kızlar merhaba kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle doktora gittim rahimden et parçası alindi açılma yok ama rahimde kısalma var erken dogum riskin var dedi 20gun rapor 2tane proluton iğne ve vajinal tablet verdi yatacaksin çok yormayacaksin kendini dedi perinatologa da gitsem mi bilemedim

siyahmiyah Sağol deneyeceğim inşallah görürüm faydasını bitki çaylarına güvenemiyorum dediğin gibi ne olacağı belli olmuyor

Geçmiş olsun kaç haftalık ki senin bebiş ?

Günaydin.aynen gecen haftalar karnimda dönüyordu.sindi çok sessiz.uyuyor mu anlamadim. Krem i kullaninca çok rahatladim.akintim klasik agrilarim geçti.yerimden dogrulamiyordum.yurusem hemen kalcam tutuluyordu.simdi çok şükür daha iyi oldum.idrarda benim enfeksiyon cikmamisti ama akintim normal değildi.yeşile dönmeye baslamisti artik.bu kremin çok faydasini gördüm.antibiyotik olduğu için tedirgin olmustim sadece.

Bol bol yürüyüş birde su içmen lazım tatlım elinden geldiğince günlük yürüyüş yapmaya çalış ödemin en büyük düşmanı bu çünkü

Doktorum istedi valla bilmiyorum ki ben başta açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yukleme istedi dun yaptırdım.
Gecmiş olsun benim en büyük derdim bu İşte şeker yüklemesi günü ne iyi atlatmışsın bunu darısı başıma

Benim de erken doğum tehliken varsa .sebebi akintilar enfeksiyon olduğunu düşünüyorum.çok fazla geliyorsa kizlar Dr nuza danisin.kasılmalar yapıyor.çünkü.vücut bebeği enfeksiyondan korumak için erken doğuma itiyormus.şuan kasilmalerim da geçti.sulu akinti arada koyu sari yoğun geliyordu.bunlar normal değilmiş .geçer diyordum.hamileliktendir geçer diyordum.geçmedi daha da artmisti.bu krem fayda etti.bebeğine zarati yoktur inşallah.

Çok çok geçmiş olsun umarım sağlıkla vakitlice kucagına alırsın bebeğini annesi

Ah Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…