- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Teyzeleri bizde bugün ayrıntılı ultrasona gittik oğlumuz iyiymiş şükür Allah aboyu 20 cm kilosuda 461 grammış annesi totosuna kurban olsun
Selam anneler aranizda cleocin vajinal krem kullanan var mi. Bana Dr um verdi .7 gün kullandim.bebeğe zarari olurmu diye korkuyorum.sanki daha az hareket etmeye başladı .gecen haftalar daha hareketliydi.
Kızlar gece yatma meselesini hiç sormayın. Uykum öyle bastırıyor ki sağa sola ortaya yatmaktan mahvoluyorum. Gece de ara ara uyanıyorum, göbeğim ve bebişim öyle rahatsız olmuş ki ve ben de buhranlar içindeyimWC ye gidip su içip gene uyumak için aynı buhrana başlıyoruz
günaydın tatlımm aynen hiç dinlenemiyuorum her eve gidişimde şunu yapcam bunu yapcam diye plan yapıyorum ama hiçç hesaplar tutmuyo bi öncekini gecenin yorgunluğunu yaşıorum direk uzanma pozisyonuna geçiyorrum gece yine aynı devam işte ben tek yatıyorum yer döieşğinde diğer türlü rahat edemiorum ya son zamnlarda ne kilolular var tatlım dün otobüse bindim mesela zaten darlanıyorum bide şişman biri gelip oturmazmı yanım cam yapıştım diyebilirimAynen oyle helal yuru beee
Yok yok en normal durumlar bence.. Sabah resmen dinlenmeyi birak dovmusler beni gibi uyaniyorm geneldeagzimi burnumu giriyo biri geceleri esimden supheleniyorm
Amin canm aynen insallah Allah sabrini da verir.. Valla ben de ter atiyorm acaba kilodan mi dediydm ama demekki bu da normal
Günaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?
Evet tatlım ısrarla sordum zaten bayağı baktı ve gayet sağlıklı boya takılma öncekide öyleydi Dedi..sağlıklı olsunlar da :)Çok teşekkür ederim Can'ım benim çok saol :)Buarada bizden Kocaman günaydın sana :)Amann masallah senin bizdiginaaher sey saglikli olsn da boy kilo cok da onemli degil bence, zaten bi anormallik olsa dr soyler yani sormussun defalarca.. Zaten oglusundan da biliyormussun bu durumu
Hangi kurumda çalışıosun canım, neden bu kadar zorluyorlar ki. Benimkiler bile 10 dk da olsa erken gönderiyorlar
Bu arada evet havalar şansımıza erkenden bu kadar sıcak ve bunaltıcı bir hal aldı. Odadaki diğer arkadaşlar yüzünden cam falan da açamıyorum. 10 dk da bir dışarı atıyorum kendimi.
Günaydın kızlar benim ayaklarım dünden beri çok fena şişti yere basınca çok acıyor ödem olmuş tuzlu yediysen dediler içim dışım yeşil zeytin olduacısını çekiyorum. Ödem atmak için ne içebilirim öneriniz var mı?
Doktorum istedi valla bilmiyorum ki ben başta açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yukleme istedi dun yaptırdım.Bana 9 10 mayıs gibi yaptir dedi doktorum 12 mayistada randevum var . Erken mı yaptırmışsın sen
Geçmiş olsun kaç haftalık ki senin bebiş ?Kızlar merhaba kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle doktora gittim rahimden et parçası alindi açılma yok ama rahimde kısalma var erken dogum riskin var dedi 20gun rapor 2tane proluton iğne ve vajinal tablet verdi yatacaksin çok yormayacaksin kendini dedi perinatologa da gitsem mi bilemedim
Günaydın Şekerler,
Canım ben o dediğin kremi kullanmıyorum. Bebeğe zararı olsa doktorda vermezdi bence. Hareketlerine gelirsek,bende 20. haftalarda hissettiğim gibi hareketlerini çok hissetmiyorum. Bu yerinin daralması ile ilgili dediler ama ne biliyim insan korkuyor işte. Çok uykucu bir oğlum olcak herhalde,seslenince bile tepki vermiyor. Rahatı kaçınca kendince dönüyo o kadar. Sonra yine hareket yok.
Bol bol yürüyüş birde su içmen lazım tatlım elinden geldiğince günlük yürüyüş yapmaya çalış ödemin en büyük düşmanı bu çünküGünaydın kızlar benim ayaklarım dünden beri çok fena şişti yere basınca çok acıyor ödem olmuş tuzlu yediysen dediler içim dışım yeşil zeytin olduacısını çekiyorum. Ödem atmak için ne içebilirim öneriniz var mı?
Gecmiş olsun benim en büyük derdim bu İşte şeker yüklemesi günü ne iyi atlatmışsın bunu darısı başımaDoktorum istedi valla bilmiyorum ki ben başta açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yukleme istedi dun yaptırdım.
Çok çok geçmiş olsun umarım sağlıkla vakitlice kucagına alırsın bebeğini annesiKızlar merhaba kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle doktora gittim rahimden et parçası alindi açılma yok ama rahimde kısalma var erken dogum riskin var dedi 20gun rapor 2tane proluton iğne ve vajinal tablet verdi yatacaksin çok yormayacaksin kendini dedi perinatologa da gitsem mi bilemedim
Ah Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yokGünaydın Şekerler,
Canım ben o dediğin kremi kullanmıyorum. Bebeğe zararı olsa doktorda vermezdi bence. Hareketlerine gelirsek,bende 20. haftalarda hissettiğim gibi hareketlerini çok hissetmiyorum. Bu yerinin daralması ile ilgili dediler ama ne biliyim insan korkuyor işte. Çok uykucu bir oğlum olcak herhalde,seslenince bile tepki vermiyor. Rahatı kaçınca kendince dönüyo o kadar. Sonra yine hareket yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?