2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Camım benim bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yazar .. Sanırım daha çoğu kişi yaptırmadı şeker yüklemesini

Seninde işin çok zor valla Allah iki katı yardımcın olsun tatlım ..

Serinlik serinlik serinlik :) dünyanın en güzel şeylerinden biriymiş :) sıcak günlerde ağaçların altındaki gölgenin bile beni bu kadar huzurlu edeceği aklıma bile gelmezdi belki de ))) birde önümüzde koca bir yaz ayı :)

Canım benim de konu hakkında bilgim yok testlerim flan güzel çıktı ama dediler ki doktor yine de yapalım derse yaptırma şeker yüklemesi anlamadım.

Selam anneler aranizda cleocin vajinal krem kullanan var mi. Bana Dr um verdi .7 gün kullandim.bebeğe zarari olurmu diye korkuyorum.sanki daha az hareket etmeye başladı .gecen haftalar daha hareketliydi.
İlacın zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum gönül rahatlığıyla kullan annesi ..bazı haftalar çok hareketli bazı Zaman'lar ise çok durgun olması da normal minnoşlar keyiflerine göre hareket ediyorlar

Ah Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yok
ben 3. gebelik olmasına rağmen acemi gibiyim. bazen hareketli bazen tık yok. gerçi kızlarım da çok hareketli değildi. itme tekme değil de daha çok dalgalanma oluyordu. bu da ablaları gibi sakin olacak galiba :)

akıntı çoktu sanırım. bende de oluyor ama ara ara ve az. önceden çoktu ama zamanla azaldı şükür.

Gunaydinnn Aynen canm aksamlari cidden baya yorgun oluyorm ben de.. Ama bu kadari da hakkimz artk sanirm.. Haftasonu ne guzell.. Ama haftaici bazen yemek yiyip biraz dolanalm diyorz gezmeyi o kadr seven benn nasi zorlaniyormm genital bolgemde de sanci oluyor bu ara onu da bi soracagimm dr a..

Bazn biz de ayri yatiyoz canm esimi de rahat ettirmuyorm zaten geceleri kaciyo arada

Canm ben haftaya yaptiracagm yukleme.. Ama nacizane fikrm yapilcak sey az cok yapay sekerden uzak durup seker ihtiyacini meyvelerden o da dozunda karsilamaya calismak.. Cok tatli cekerse canin haftada bir ikiyi gecmeden sutlu tatli ya da dondurma. Beyaz ekmek pirinc makarndan uzak durmaz lazm... Mumkun mertebe sevze ve protein agirlikli beslenmek lazm.. Aslnda hepimz in gecerli Ama yuksek cikan icn belki de daha ski tedbirler olabilir bilmiyorm canm..

Amann canm aksamlari benm de oluyo ama ben rahat ayakkabi ayaklari dikmek, soguk su ile yikamak ve bol sudan baska cozum bilmiyorm sen biliyorsan bana da sole

Bizden de sana kocaman gunaydn canmm sorun yoksa gerisi teferruat canm..

ben 3. gebelik olmasına rağmen acemi gibiyim. bazen hareketli bazen tık yok. gerçi kızlarım da çok hareketli değildi. itme tekme değil de daha çok dalgalanma oluyordu. bu da ablaları gibi sakin olacak galiba :)
Grillcim inanır mısın bilmiyorum daha 2 dakika önce aklıma geldin hatta seni alıntılayıp yazacaktım ki sen yazdın :) merak ettim nasılsın kızların Nasıl .. Aman sakin olsunlar inşallah peki bir şey soracam doğduklarında karnındaki gibi sakinler miydi

kelebek.hill Yok canım bilmiyorum yeşil çay kuşburnu dediler ama güvenemiyorum pek yürüyüş yapmıyorum ondan olabilir zaten eve yorgun gidiyorum sabah uyanamıyorum nasıl yürüyüş yapim

genel olarak sakinler canım. bazen çıldırtıyorlar ama çocuk sonuçta normal. ilk 6 ay zor geldi bana ama anneme göre kolay bebekler, ben çok rahatıma düşkünmüşüm :)

Bende de beyaz akıntı geliyor canım,ama doktora her sorduğumda endişe etme çok normal diyor. Yeşile dönerse bakacam diyor. Ama arada bir sarı olduğunu gördüm. Birde dediğin gibi çoksulu bir akıntı.Endişelenmeye başladım.

yani. bazı geceler onda kalırım. sabahı zor ediyor kızlarım sayesinde :)

Bendede durumlar aynı alttan muayene edip enjekteyle sıvı alıp tahlile yolladılar sonra normal sorun yok gebelikte bu tür akıntılar olur dediler şimdiye kadar sorun yaşamadık

Kızlarrr grip oldum bende fena halde dayım vefat etti haftasonu onun cenazesi vs derken kalabalıklar bır terleme bir hava alayım derken üşüme yorgunluk, el öptürme meraklısı akrabalar derken kaptım virüsü.. bir gün gelmedim işe müdürüm hala triplerde hiç umrumda değil o da bebeğime bir zararı olmaz inşallah! sizde dikkat edin bu havlar bir öyle bir böyle tam hastalık havası..

Başınız saolsun Allah bir daha kötü gün yüzü göstermesin inşallah senin işinde çok üzüldüm çok geçmiş olsun çabuk toparlarsın umarım ..ne biçim insanlar var bu hayatta hiç mi insan olamamışlar bir de bunca şeyin üstüne trip atıyorsa bırak atsın sen bebeğine ve kendine dikkat et arkadaşım

Merhabalar güzel anneler ve bebekleri herkese sağlıklı günler diliyorum şeker testi yaptırdık sınır 140 benim 142 çıktı pazartesi tekrarlayacak doktorum o güne kadar şekerli herşey yasak çok zor bi durum çünkü canım hep tatlı çekiyor şükür ki bebisim iyi ama 2.5 aydır hiç kilo almamıştım hepsini bebis almış yediklerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…