Camım benim bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yazar .. Sanırım daha çoğu kişi yaptırmadı şeker yüklemesiniGünaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?
Seninde işin çok zor valla Allah iki katı yardımcın olsun tatlım ..uyku olayı maalesef bende de öyle zaten sırt üstü yatamıyorum kan dolaşımımı kesiyo bebeklerim saolsun baygınlık geliyor. sağa yatınca biri rahatsız oluyo sola yatınca biri napıcam ben daha şimdiden zombi gibi bütün gecem ayakta geçiyo hiç dinlenemiyorum
Serinlik serinlik serinlik :) dünyanın en güzel şeylerinden biriymiş :) sıcak günlerde ağaçların altındaki gölgenin bile beni bu kadar huzurlu edeceği aklıma bile gelmezdi belki deGünaydın kızlar!
Ankara'da hava kapalı ve serin, çok mesudumÇılgın gibi terleyen bi ben değilmişim demek ki çok sevindim buna, ben sıcak dedikçe insanlar uzaylı gibi bakıyolardı bana
dışişlerindeyim canım, bizim burada mesailer biraz uzun maalesefişler genelde hep acele ve süreli oluyo, koşturmaca hiç bitmiyo
bol bol su iç ama bitki çaylarına, karışımlara, ödem attırıcılara falan pek rağbet etme bence, hamilelikte ne olacağı belli olmuyo çoğu zaman, yan etki görebilirsin
eğer imkanın varsa ayaklarını yüksekçe bir yere koyup dinlen, bana iyi geliyo akşamları
bir de banyo tuzu aldım ben rossmandan, isana marka paketle satılıyo, onu leğene koyup ayaklarımı içine koyuyorum ama normal tuz da olur. ben sırf azıcık kendime kıyak geçeyim diye banyo tuzu aldımvarsa kaya tuzu mis gibi olur
Canım benim de konu hakkında bilgim yok testlerim flan güzel çıktı ama dediler ki doktor yine de yapalım derse yaptırma şeker yüklemesi anlamadım.Günaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?
İlacın zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum gönül rahatlığıyla kullan annesi ..bazı haftalar çok hareketli bazı Zaman'lar ise çok durgun olması da normal minnoşlar keyiflerine göre hareket ediyorlarSelam anneler aranizda cleocin vajinal krem kullanan var mi. Bana Dr um verdi .7 gün kullandim.bebeğe zarari olurmu diye korkuyorum.sanki daha az hareket etmeye başladı .gecen haftalar daha hareketliydi.
ben 3. gebelik olmasına rağmen acemi gibiyim. bazen hareketli bazen tık yok. gerçi kızlarım da çok hareketli değildi. itme tekme değil de daha çok dalgalanma oluyordu. bu da ablaları gibi sakin olacak galiba :)Ah Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yok
akıntı çoktu sanırım. bende de oluyor ama ara ara ve az. önceden çoktu ama zamanla azaldı şükür.Benim de erken doğum tehliken varsa .sebebi akintilar enfeksiyon olduğunu düşünüyorum.çok fazla geliyorsa kizlar Dr nuza danisin.kasılmalar yapıyor.çünkü.vücut bebeği enfeksiyondan korumak için erken doğuma itiyormus.şuan kasilmalerim da geçti.sulu akinti arada koyu sari yoğun geliyordu.bunlar normal değilmiş .geçer diyordum.hamileliktendir geçer diyordum.geçmedi daha da artmisti.bu krem fayda etti.bebeğine zarati yoktur inşallah.
günaydın tatlımm aynen hiç dinlenemiyuorum her eve gidişimde şunu yapcam bunu yapcam diye plan yapıyorum ama hiçç hesaplar tutmuyo bi öncekini gecenin yorgunluğunu yaşıorum direk uzanma pozisyonuna geçiyorrum gece yine aynı devam işte ben tek yatıyorum yer döieşğinde diğer türlü rahat edemiorum ya son zamnlarda ne kilolular var tatlım dün otobüse bindim mesela zaten darlanıyorum bide şişman biri gelip oturmazmı yanım cam yapıştım diyebilirim
Günaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?
Günaydın kızlar benim ayaklarım dünden beri çok fena şişti yere basınca çok acıyor ödem olmuş tuzlu yediysen dediler içim dışım yeşil zeytin olduacısını çekiyorum. Ödem atmak için ne içebilirim öneriniz var mı?
Evet tatlım ısrarla sordum zaten bayağı baktı ve gayet sağlıklı boya takılma öncekide öyleydi Dedi..sağlıklı olsunlar da :)Çok teşekkür ederim Can'ım benim çok saol :)Buarada bizden Kocaman günaydın sana :)
Grillcim inanır mısın bilmiyorum daha 2 dakika önce aklıma geldin hatta seni alıntılayıp yazacaktım ki sen yazdın :) merak ettim nasılsın kızların Nasıl .. Aman sakin olsunlar inşallah peki bir şey soracam doğduklarında karnındaki gibi sakinler miydiben 3. gebelik olmasına rağmen acemi gibiyim. bazen hareketli bazen tık yok. gerçi kızlarım da çok hareketli değildi. itme tekme değil de daha çok dalgalanma oluyordu. bu da ablaları gibi sakin olacak galiba :)
genel olarak sakinler canım. bazen çıldırtıyorlar ama çocuk sonuçta normal. ilk 6 ay zor geldi bana ama anneme göre kolay bebekler, ben çok rahatıma düşkünmüşüm :)Grillcim inanır mısın bilmiyorum daha 2 dakika önce aklıma geldin hatta seni alıntılayıp yazacaktım ki sen yazdın :) merak ettim nasılsın kızların Nasıl .. Aman sakin olsunlar inşallah peki bir şey soracam doğduklarında karnındaki gibi sakinler miydi
genel olarak sakinler canım. bazen çıldırtıyorlar ama çocuk sonuçta normal. ilk 6 ay zor geldi bana ama anneme göre kolay bebekler, ben çok rahatıma düşkünmüşüm :)[/QUOTE
Bütün anneler aynı:) annemde bana öyle diyordu oğlun çok akıllı çok sakin sen abartıyorsun diye..tabi kendi gece mışıl mışıl uyuduğu için tüm gece ayakta oldugumu görmüyordu:)
Bende de beyaz akıntı geliyor canım,ama doktora her sorduğumda endişe etme çok normal diyor. Yeşile dönerse bakacam diyor. Ama arada bir sarı olduğunu gördüm. Birde dediğin gibi çoksulu bir akıntı.Endişelenmeye başladım.Benim de erken doğum tehliken varsa .sebebi akintilar enfeksiyon olduğunu düşünüyorum.çok fazla geliyorsa kizlar Dr nuza danisin.kasılmalar yapıyor.çünkü.vücut bebeği enfeksiyondan korumak için erken doğuma itiyormus.şuan kasilmalerim da geçti.sulu akinti arada koyu sari yoğun geliyordu.bunlar normal değilmiş .geçer diyordum.hamileliktendir geçer diyordum.geçmedi daha da artmisti.bu krem fayda etti.bebeğine zarati yoktur inşallah.
Sağol canım insallahÇok çok geçmiş olsun umarım sağlıkla vakitlice kucagına alırsın bebeğini annesi
O kadarı da olsun ya:) azıcık yorsunlar aneanneyi :)yani. bazı geceler onda kalırım. sabahı zor ediyor kızlarım sayesinde :)
Bendede durumlar aynı alttan muayene edip enjekteyle sıvı alıp tahlile yolladılar sonra normal sorun yok gebelikte bu tür akıntılar olur dediler şimdiye kadar sorun yaşamadıkBende de beyaz akıntı geliyor canım,ama doktora her sorduğumda endişe etme çok normal diyor. Yeşile dönerse bakacam diyor. Ama arada bir sarı olduğunu gördüm. Birde dediğin gibi çoksulu bir akıntı.Endişelenmeye başladım.
Başınız saolsun Allah bir daha kötü gün yüzü göstermesin inşallahKızlarrr grip oldum bende fena haldedayım vefat etti haftasonu onun cenazesi vs derken kalabalıklar bır terleme bir hava alayım derken üşüme yorgunluk, el öptürme meraklısı akrabalar derken kaptım virüsü.. bir gün gelmedim işe müdürüm hala triplerde hiç umrumda değil o da bebeğime bir zararı olmaz inşallah! sizde dikkat edin bu havlar bir öyle bir böyle tam hastalık havası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?