2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun cnm. inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Doktorun dediklerini yap ve moralini bozmamaya çalış elinden geldiğince. Tekrarda geçmiş olsun

canım çekti gittim pazardan erikle çilek aldım
Eve geldim baktım ki çilekler hep çürük :,(
Yiyebileceğim 5 tane çilek yok içinde

Şimdi hem ağlayıp hem erik yiyorum yokuş gözümde büyümese gidip çilekleri çalıcam pazarcının kafasına

bende çok severim gezmeyi ama 5 dkka erken varmak için eve hiç oyalanmıyorum yollarda iyice tembel oldum genital bölgesi ağrıyan hamile bi arkadaşım uzanırken bacak arasına yastık koymuş doktor demiş onada doktora gidene kadar bi dene bakalım aynı sorun mu senikide rahim genişlemesi yapıomuş demiş ona. ben döne döne yatıom zaten o da uyuyamaz kaç kere wcye kalkıoum ben bile saymıyorum yani bide o mızmızlanırsa gece gece tartışamam

bende çok severim gezmeyi ama 5 dkka erken varmak için eve hiç oyalanmıyorum yollarda iyice tembel oldum genital bölgesi ağrıyan hamile bi arkadaşım uzanırken bacak arasına yastık koymuş doktor demiş onada doktora gidene kadar bi dene bakalım aynı sorun mu senikide rahim genişlemesi yapıomuş demiş ona. ben döne döne yatıom zaten o da uyuyamaz kaç kere wcye kalkıoum ben bile saymıyorum yani bide o mızmızlanırsa gece gece tartışamam

Kaç haftaliksin canım. Kac cm olmuş ki kisalman ?

Canim basin sagolsun mekani cennet olsun dayinin insallah..
Sana da cok gecmis olsun,dikkat et kendine..

şerefsizler hem senin hem bebeğinin hakkından yiyorlar utanmadan,bende sinir var işte gider çalarım suratına..

Bende yaptırdım benim daha yüksek çıktı 176 haftaya banada tekrar yapacak ama korkuyorum 100 grmlık yukleme olacak ilkini zaten çok zor ve korka korka içtim banada ekmek hamur işi tatlı pirinç patates falan az ye dedi ama ben o güne kadar yememeyi düşünüyorum tekrar yüksek çıkmasından korkuyorum.

Ah Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yok
benimki de çok sessiz canım,hatta bir gece uyuyamadım tedirginlikten

Canım benim de konu hakkında bilgim yok testlerim flan güzel çıktı ama dediler ki doktor yine de yapalım derse yaptırma şeker yüklemesi anlamadım.
Herkes birşey soyluyo işte kafam karışmıştı benimde önce açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yapalım dedi doktor bende yaptırdım mecbur.

Kızlar burayı takip ediyorum sürekli ama pek yazamıyorum.

Benim de annemin hacca gitme durumu vardı. Şimdi kesinleşmiş. Yani doğumumda burada olamayacak. Daha önce 2 kere daha gitmişti. Yine başvurduğunu duyunca birşey dememiştim ama ya çıkarsa diye bozuşmuştum. Bir de ilk torunu olacak. Kendisi de daha söylemedi bana. Geçen hafta yurtdışındaydık. Ananemden öğrendim.

Çok sinirlendim ve canım sıkıldı. Yani bana torun torun deyip duruyordun. Şimdi ilk torunun geliyor. Gitmek mi zorundaydın. Ona en çok ihtiyacım olacağı zamanda.

Kayınvalidemler de 14 saatlik mesafede. Yüksek ihtimal annemin olmayacağını duyunca gelmek isteyecekler. Ama ben de emin değilim onları istediğime( Bir de gelseler ne kadar kalacaklar. En fazla 1 hafta kalsınlar sonra gitsinler isterim. Uzun süre evde biri kalınca ben daralıyorum rahatsız oluyorum. Kv ile de aramız normal ne iyi ne kötü.

Özellikle tecrübeli anneler siz ne dersiniz? Doğumda ve sonrasında yanımızda kimse olmasa eşim ile ben üstesinden gelebilir miyiz?

Benim de Bebek bakımı konusunda hiç bilgim yok. YouTube dan izler öğreniriz dedim eşime. YouTube dan öğrenilir mi. İkimizde birşey bilmiyoruz birinin olması lazım diyor eşim de.

Allahtan anlayışlı. Annemi niye istemiyorsun filan demiyor çok şükür.

Cnm gözünün önünde iyi çileği doldurmuşlar , tartıya koyarken tartının yanında daha önce çürük doldurulmuş poşet ile değiştirip veriyorlar. Başıma da gelmişti bir kaç kez. onun için poşetinden gözü asla ayırmayacaksın :) geçmiş olsun

Canim KV.muhakkak.gelsin.20 gün dursun en azindan .normal de fogursan sezeryan la da olsa çok çaresiz oluyorsun.lohusalik olayi var .göğüs agri ,hemoroit, sütun gelir gelmez tedirginliği ..kendi sorunlarından hariç bi de bebek var.gazi bezi aglamasi .ev isi de üstüne. Perişan oluyosun.KV .bile yetmiyor .araniz iyi de kotu de olsa boyle durumlarda yardimci olması lazim.

Cnm kusura bakma da bişey diyecem. Empati yap azıcık. bak sen özellikle annenin gelmesi taraftarsın, peki eşini düşünüyor musun biraz, adam da muhtemelen annenin çok fazla sizde kalmasından rahatsız oluyordur. (belki açık açık sana söylemiyordur ama öyledir) Yani böyle kocamın ailesi asla bize bulaşmasın bir sadece benim ailem gelsin gitsin bize biz kadınların genel tavrı böyle. Çok bencilce bir yaklaşım ve biz kadınların çoğunda var bu. Az empati lazım.
Bir ara bende kocama dedim annenden rahatsız oluyorum çok kalınca(1 hafta kalmıştı bizde ziyarete gelmişi), adam öyle bir laf soktu ki bana, dedi ki annen gelip 2-3 hafta kalır her şeyimize karışır ve bişey demezsin ama annem 1 hafta kalınca konuşuyorsun, böyle şey mi olur dedi ve tartıştık, adam 1 hafta boyunca benle konuşmadı. ve doğru söylüyordu, nasıl biz annelerinden rahatsız oluyorsak onlarda bizim annemizden rahatsız oluyordur.
onun için bencilce davranmayıp empati kursan kocanın annesinin gelip kalmasına bişey demezsin herhalde.
Birde sende azıcık kocan gibi anlayışlı olmayı denesen bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…