Çok geçmiş olsun cnm. inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Doktorun dediklerini yap ve moralini bozmamaya çalış elinden geldiğince. Tekrarda geçmiş olsunKızlar merhaba kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle doktora gittim rahimden et parçası alindi açılma yok ama rahimde kısalma var erken dogum riskin var dedi 20gun rapor 2tane proluton iğne ve vajinal tablet verdi yatacaksin çok yormayacaksin kendini dedi perinatologa da gitsem mi bilemedim
bende çok severim gezmeyi ama 5 dkka erken varmak için eve hiç oyalanmıyorum yollarda iyice tembel oldumGunaydinnnAynen canm aksamlari cidden baya yorgun oluyorm ben de.. Ama bu kadari da hakkimz artk sanirm.. Haftasonu ne guzell.. Ama haftaici bazen yemek yiyip biraz dolanalm diyorz gezmeyi o kadr seven benn nasi zorlaniyormm genital bolgemde de sanci oluyor bu ara onu da bi soracagimm dr a..
Bazn biz de ayri yatiyoz canm esimi de rahat ettirmuyorm zaten geceleri kaciyo arada
bende çok severim gezmeyi ama 5 dkka erken varmak için eve hiç oyalanmıyorum yollarda iyice tembel oldumGunaydinnnAynen canm aksamlari cidden baya yorgun oluyorm ben de.. Ama bu kadari da hakkimz artk sanirm.. Haftasonu ne guzell.. Ama haftaici bazen yemek yiyip biraz dolanalm diyorz gezmeyi o kadr seven benn nasi zorlaniyormm genital bolgemde de sanci oluyor bu ara onu da bi soracagimm dr a..
Bazn biz de ayri yatiyoz canm esimi de rahat ettirmuyorm zaten geceleri kaciyo arada
Kaç haftaliksin canım. Kac cm olmuş ki kisalman ?Kızlar merhaba kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle doktora gittim rahimden et parçası alindi açılma yok ama rahimde kısalma var erken dogum riskin var dedi 20gun rapor 2tane proluton iğne ve vajinal tablet verdi yatacaksin çok yormayacaksin kendini dedi perinatologa da gitsem mi bilemedim
Canim basin sagolsun mekani cennet olsun dayinin insallah..Kızlarrr grip oldum bende fena haldedayım vefat etti haftasonu onun cenazesi vs derken kalabalıklar bır terleme bir hava alayım derken üşüme yorgunluk, el öptürme meraklısı akrabalar derken kaptım virüsü.. bir gün gelmedim işe müdürüm hala triplerde hiç umrumda değil o da bebeğime bir zararı olmaz inşallah! sizde dikkat edin bu havlar bir öyle bir böyle tam hastalık havası..
şerefsizler hem senin hem bebeğinin hakkından yiyorlar utanmadan,bende sinir var işte gider çalarım suratına..canım çekti gittim pazardan erikle çilek aldım
Eve geldim baktım ki çilekler hep çürük :,(
Yiyebileceğim 5 tane çilek yok içinde
Şimdi hem ağlayıp hem erik yiyorumyokuş gözümde büyümese gidip çilekleri çalıcam pazarcının kafasına
Bende yaptırdım benim daha yüksek çıktı 176 haftaya banada tekrar yapacak ama korkuyorum 100 grmlık yukleme olacak ilkini zaten çok zor ve korka korka içtim banada ekmek hamur işi tatlı pirinç patates falan az ye dedi ama ben o güne kadar yememeyi düşünüyorum tekrar yüksek çıkmasından korkuyorum.Merhabalar güzel anneler ve bebekleri herkese sağlıklı günler diliyorum şeker testi yaptırdık sınır 140 benim 142 çıktı pazartesi tekrarlayacak doktorum o güne kadar şekerli herşey yasak çok zor bi durum çünkü canım hep tatlı çekiyorşükür ki bebisim iyi ama 2.5 aydır hiç kilo almamıştım hepsini bebis almış yediklerimin
Sağol canım moral bozuluyo ister istemezÇok geçmiş olsun cnm. inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Doktorun dediklerini yap ve moralini bozmamaya çalış elinden geldiğince. Tekrarda geçmiş olsun
benimki de çok sessiz canım,hatta bir gece uyuyamadım tedirginliktenAh Can'ım sen bunada şükret ben daha iki gün önce çok ufak bir tekmecik hissettim o kadar çok sakin çok durgun bir Bebek sanırım bazennnnn heyyyy orda mısın beni duyuyorsan bir kere tıklat diyorum ses seda yok
Herkes birşey soyluyo işte kafam karışmıştı benimde önce açlık ve tokluk şekerime baktırdım tokluk yüksek çıkınca yapalım dedi doktor bende yaptırdım mecbur.Canım benim de konu hakkında bilgim yok testlerim flan güzel çıktı ama dediler ki doktor yine de yapalım derse yaptırma şeker yüklemesi anlamadım.
24haftaligim cnm.et parçasını alırken biraz canım acidi o esnada 33diye bi rakam duydum ama sormadim tekrardan neyin ölçüsü diye on gün sonra tekrar gidecemKaç haftaliksin canım. Kac cm olmuş ki kisalman ?
Bnde çok tedirgin oluyordum ama yalnız değilmişim :/ biraz daha zamana ihtiyacları var heralde 2 yada 3 haftaya daha çok güçlenirler tahminimbenimki de çok sessiz canım,hatta bir gece uyuyamadım tedirginlikten
Çok fazlaydi .agrim da vardi .çok şükür akintim kesildi .agrim da kesildi .akıntı çoktu sanırım. bende de oluyor ama ara ara ve az. önceden çoktu ama zamanla azaldı şükür.
Cnm gözünün önünde iyi çileği doldurmuşlar , tartıya koyarken tartının yanında daha önce çürük doldurulmuş poşet ile değiştirip veriyorlar. Başıma da gelmişti bir kaç kez. onun için poşetinden gözü asla ayırmayacaksın :) geçmiş olsuncanım çekti gittim pazardan erikle çilek aldım
Eve geldim baktım ki çilekler hep çürük :,(
Yiyebileceğim 5 tane çilek yok içinde
Şimdi hem ağlayıp hem erik yiyorumyokuş gözümde büyümese gidip çilekleri çalıcam pazarcının kafasına
Canim KV.muhakkak.gelsin.20 gün dursun en azindan .normal de fogursan sezeryan la da olsa çok çaresiz oluyorsun.lohusalik olayi var .göğüs agri ,hemoroit, sütun gelir gelmez tedirginliği ..kendi sorunlarından hariç bi de bebek var.gazi bezi aglamasi .ev isi de üstüne. Perişan oluyosun.KV .bile yetmiyor .araniz iyi de kotu de olsa boyle durumlarda yardimci olması lazim.Kızlar burayı takip ediyorum sürekli ama pek yazamıyorum.
Benim de annemin hacca gitme durumu vardı. Şimdi kesinleşmiş. Yani doğumumda burada olamayacak. Daha önce 2 kere daha gitmişti. Yine başvurduğunu duyunca birşey dememiştim ama ya çıkarsa diye bozuşmuştum. Bir de ilk torunu olacak. Kendisi de daha söylemedi bana. Geçen hafta yurtdışındaydık. Ananemden öğrendim.
Çok sinirlendim ve canım sıkıldı. Yani bana torun torun deyip duruyordun. Şimdi ilk torunun geliyor. Gitmek mi zorundaydın. Ona en çok ihtiyacım olacağı zamanda.
Kayınvalidemler de 14 saatlik mesafede. Yüksek ihtimal annemin olmayacağını duyunca gelmek isteyecekler. Ama ben de emin değilim onları istediğime( Bir de gelseler ne kadar kalacaklar. En fazla 1 hafta kalsınlar sonra gitsinler isterim. Uzun süre evde biri kalınca ben daralıyorum rahatsız oluyorum. Kv ile de aramız normal ne iyi ne kötü.
Özellikle tecrübeli anneler siz ne dersiniz? Doğumda ve sonrasında yanımızda kimse olmasa eşim ile ben üstesinden gelebilir miyiz?
Benim de Bebek bakımı konusunda hiç bilgim yok. YouTube dan izler öğreniriz dedim eşime. YouTube dan öğrenilir mi. İkimizde birşey bilmiyoruz birinin olması lazım diyor eşim de.
Allahtan anlayışlı. Annemi niye istemiyorsun filan demiyor çok şükür.
Cnm kusura bakma da bişey diyecem. Empati yap azıcık. bak sen özellikle annenin gelmesi taraftarsın, peki eşini düşünüyor musun biraz, adam da muhtemelen annenin çok fazla sizde kalmasından rahatsız oluyordur. (belki açık açık sana söylemiyordur ama öyledir) Yani böyle kocamın ailesi asla bize bulaşmasın bir sadece benim ailem gelsin gitsin bize biz kadınların genel tavrı böyle. Çok bencilce bir yaklaşım ve biz kadınların çoğunda var bu. Az empati lazım.Kızlar burayı takip ediyorum sürekli ama pek yazamıyorum.
Benim de annemin hacca gitme durumu vardı. Şimdi kesinleşmiş. Yani doğumumda burada olamayacak. Daha önce 2 kere daha gitmişti. Yine başvurduğunu duyunca birşey dememiştim ama ya çıkarsa diye bozuşmuştum. Bir de ilk torunu olacak. Kendisi de daha söylemedi bana. Geçen hafta yurtdışındaydık. Ananemden öğrendim.
Çok sinirlendim ve canım sıkıldı. Yani bana torun torun deyip duruyordun. Şimdi ilk torunun geliyor. Gitmek mi zorundaydın. Ona en çok ihtiyacım olacağı zamanda.
Kayınvalidemler de 14 saatlik mesafede. Yüksek ihtimal annemin olmayacağını duyunca gelmek isteyecekler. Ama ben de emin değilim onları istediğime( Bir de gelseler ne kadar kalacaklar. En fazla 1 hafta kalsınlar sonra gitsinler isterim. Uzun süre evde biri kalınca ben daralıyorum rahatsız oluyorum. Kv ile de aramız normal ne iyi ne kötü.
Özellikle tecrübeli anneler siz ne dersiniz? Doğumda ve sonrasında yanımızda kimse olmasa eşim ile ben üstesinden gelebilir miyiz?
Benim de Bebek bakımı konusunda hiç bilgim yok. YouTube dan izler öğreniriz dedim eşime. YouTube dan öğrenilir mi. İkimizde birşey bilmiyoruz birinin olması lazım diyor eşim de.
Allahtan anlayışlı. Annemi niye istemiyorsun filan demiyor çok şükür.
Seninde işin çok zor valla Allah iki katı yardımcın olsun tatlım ..
Babası çok sakin ve uykucudur ona çekti zaar :))Bnde çok tedirgin oluyordum ama yalnız değilmişim :/ biraz daha zamana ihtiyacları var heralde 2 yada 3 haftaya daha çok güçlenirler tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?