2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım kv anlayışlı ise, gelip de aylarca kalan biri değilse "seni 1 hafta misafir etmek isterim" de. 3-5 gün yeterli genelde doğum sonrası yardım için.
benim annem de ikinci doğumumda gelmedi yardıma eşimle küstüğü için. üstelik eşim ayak bileğindeki iki kemik de kırıldığı için ameliyatlıydı. koltuk değnekleriyle zar zor yürüyordu. büyük kızım 18 aylıktı. sezaryen doğum yaptığım için bir haftada zor ayağa kalktım. eşim tek ayak üzerinde zıplayarak hem eve hem bana hem kızıma hem yenidoğana baktı. 10 gün sonra her şey normale döndü ama anneme kırgınlığım geçmez sanırım ömür boyu.

şerefsizler hem senin hem bebeğinin hakkından yiyorlar utanmadan,bende sinir var işte gider çalarım suratına..
Oturdum ağladım sinirden, eşimi aradım dert yanmak için o da beni adamlarla muhattap etme gider döverim ben gelmeden at çöpe o çilekleri dedi gelirken bana çilek alacak :))

Erken saatte gittim ki taze alayım diye ama sonuç hüsran, ben kendi paramı haram etmeye utanıyorum da o pis utanmadı bunları verirken. Hep gittiğimiz pazar cumartesi kuruluyor oradaki tezgahlarımız da bellidir hiç gelmemişti böyle birşey başıma bundan sonra gözümü açıcam :))

Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor

Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor
Cnm 10 gün önce kadın doğumcuma dedim maydanoz suyu içiyorum. içme dedi şiddetli kasık ağrısı yapar. önermiyorum dedi. normal beslen böyle bitki mitki şeyleriyle yorma kafanı dedi.
öyle yapmaya çalışıyorum....

Selam herkese
Suyun azalması konusu gozumu korkuttu 2 hafta var kontrolume yıne de gıttım dr keyfı yerınde kızımızın masallahhh
iyi çok şükür cnm. İnşallah bebişini sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına alırsın.

maydanoz suyu gebelik haricinde idrar söktürücü, ödem attırıyor fakat hamilelikte kesinlikle yasak. çünkü adet söktürücü etkisi de var erken dönemde düşüğe, bu haftalarda da Allah korusun erken doğuma sebep oluyormuş doktorum bitki çayları ve maydanozun üstünde özellikle durmuştu

A
iyi çok şükür cnm. İnşallah bebişini sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına alırsın.
amin inş suyu tuzu yerındeymiş masallahhh
Maydanoz suyu hamıleyken sakıncalı
Su altta hıssetme olayını sordum dr normal dedı donup durdugundan oluyormusss

Aklımda olsun ögrenmiş olduk sagol.Hamilelikten ve emzirmeden sonra içeriz bol bol kilo kalırsa

24haftaligim cnm.et parçasını alırken biraz canım acidi o esnada 33diye bi rakam duydum ama sormadim tekrardan neyin ölçüsü diye on gün sonra tekrar gidecem
Benim de servikal boyda kısalık var ama benim ki 21e düşmüştü. Parça sonucu ne oldu. Aman bol bol dinlen iğnene ilacina dikkat et. Çok geçmiş olsun.

Mrb ben 24. Haftada endokrine gidicem muhtemelen yüklemeyi yaptıracak.ilk gebeliğimde gestasyonel diyabet çıkmıştı bendede.endokrin dr um 2 hafta diyet vermişti.düzenleyemezsek insülin başlıcaz demişti.diyet işe yaradı.insüline gerek kalmadı diyete devam ettim.bundada baştan beri endokrin takibindeyim.

Maydonoz sakıncalı canım gebelikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…