canım kv anlayışlı ise, gelip de aylarca kalan biri değilse "seni 1 hafta misafir etmek isterim" de. 3-5 gün yeterli genelde doğum sonrası yardım için.Kızlar burayı takip ediyorum sürekli ama pek yazamıyorum.
Benim de annemin hacca gitme durumu vardı. Şimdi kesinleşmiş. Yani doğumumda burada olamayacak. Daha önce 2 kere daha gitmişti. Yine başvurduğunu duyunca birşey dememiştim ama ya çıkarsa diye bozuşmuştum. Bir de ilk torunu olacak. Kendisi de daha söylemedi bana. Geçen hafta yurtdışındaydık. Ananemden öğrendim.
Çok sinirlendim ve canım sıkıldı. Yani bana torun torun deyip duruyordun. Şimdi ilk torunun geliyor. Gitmek mi zorundaydın. Ona en çok ihtiyacım olacağı zamanda.
Kayınvalidemler de 14 saatlik mesafede. Yüksek ihtimal annemin olmayacağını duyunca gelmek isteyecekler. Ama ben de emin değilim onları istediğime( Bir de gelseler ne kadar kalacaklar. En fazla 1 hafta kalsınlar sonra gitsinler isterim. Uzun süre evde biri kalınca ben daralıyorum rahatsız oluyorum. Kv ile de aramız normal ne iyi ne kötü.
Özellikle tecrübeli anneler siz ne dersiniz? Doğumda ve sonrasında yanımızda kimse olmasa eşim ile ben üstesinden gelebilir miyiz?
Benim de Bebek bakımı konusunda hiç bilgim yok. YouTube dan izler öğreniriz dedim eşime. YouTube dan öğrenilir mi. İkimizde birşey bilmiyoruz birinin olması lazım diyor eşim de.
Allahtan anlayışlı. Annemi niye istemiyorsun filan demiyor çok şükür.
Oturdum ağladım sinirden, eşimi aradım dert yanmak için o da beni adamlarla muhattap etme gider döverim ben gelmeden at çöpe o çilekleri dedi gelirken bana çilek alacak :))şerefsizler hem senin hem bebeğinin hakkından yiyorlar utanmadan,bende sinir var işte gider çalarım suratına..
Erken saatte gittim ki taze alayım diye ama sonuç hüsran, ben kendi paramı haram etmeye utanıyorum da o pis utanmadı bunları verirken. Hep gittiğimiz pazar cumartesi kuruluyor oradaki tezgahlarımız da bellidir hiç gelmemişti böyle birşey başıma bundan sonra gözümü açıcam :))Cnm gözünün önünde iyi çileği doldurmuşlar , tartıya koyarken tartının yanında daha önce çürük doldurulmuş poşet ile değiştirip veriyorlar. Başıma da gelmişti bir kaç kez. onun için poşetinden gözü asla ayırmayacaksın :) geçmiş olsun
Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyorGünaydın kızlar benim ayaklarım dünden beri çok fena şişti yere basınca çok acıyor ödem olmuş tuzlu yediysen dediler içim dışım yeşil zeytin olduacısını çekiyorum. Ödem atmak için ne içebilirim öneriniz var mı?
Cnm 10 gün önce kadın doğumcuma dedim maydanoz suyu içiyorum. içme dedi şiddetli kasık ağrısı yapar. önermiyorum dedi. normal beslen böyle bitki mitki şeyleriyle yorma kafanı dedi.Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor
iyi çok şükür cnm. İnşallah bebişini sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına alırsın.Selam herkese
Suyun azalması konusu gozumu korkuttu 2 hafta var kontrolume yıne de gıttım dr keyfı yerınde kızımızın masallahhh
amin inş suyu tuzu yerındeymiş masallahhhiyi çok şükür cnm. İnşallah bebişini sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına alırsın.
yaaa çok ama çook tatlı bu ya :)) cnm sağlıklı hayırlı uğurlu bir şekilde giyer inşallah.Eki Görüntüle 1818127 Kızımın cıcılerını gostereyım teyzelerıne
Aklımda olsun ögrenmiş olduk sagol.Hamilelikten ve emzirmeden sonra içeriz bol bol kilo kalırsaCnm 10 gün önce kadın doğumcuma dedim maydanoz suyu içiyorum. içme dedi şiddetli kasık ağrısı yapar. önermiyorum dedi. normal beslen böyle bitki mitki şeyleriyle yorma kafanı dedi.
öyle yapmaya çalışıyorum....
Benim de servikal boyda kısalık var ama benim ki 21e düşmüştü. Parça sonucu ne oldu. Aman bol bol dinlen iğnene ilacina dikkat et. Çok geçmiş olsun.24haftaligim cnm.et parçasını alırken biraz canım acidi o esnada 33diye bi rakam duydum ama sormadim tekrardan neyin ölçüsü diye on gün sonra tekrar gidecem
Çok tatlı kız çocuğu ışte:) gule gule kullanın
Sormayın kendımı engelleyemıyorum almaktanÇok tatlı kız çocuğu ışte:) gule gule kullanın
Mrb ben 24. Haftada endokrine gidicem muhtemelen yüklemeyi yaptıracak.ilk gebeliğimde gestasyonel diyabet çıkmıştı bendede.endokrin dr um 2 hafta diyet vermişti.düzenleyemezsek insülin başlıcaz demişti.diyet işe yaradı.insüline gerek kalmadı diyete devam ettim.bundada baştan beri endokrin takibindeyim.Günaydın daha öncede yazdım ama kimse bişey yazmadı şeker yuklemesi yaptıran varmı ben yaptırdım şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi bir hafta sonra tekrar yukleme yapılacak benim durumumda olan var mı nasıl besleniyorsunuz?
Maydonoz sakıncalı canım gebelikte...Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?