2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim de servikal boyda kısalık var ama benim ki 21e düşmüştü. Parça sonucu ne oldu. Aman bol bol dinlen iğnene ilacina dikkat et. Çok geçmiş olsun.
Parça sonucu on gün sonra belli olcak. Senin nasıl normale döndü bana proluton iğne verdi 2tane on beş gün arayla bide antibiyotik vajinal tablet verdi

Ay sorma sorma ama keyfimizden mi ya cidden siZilar agrilar oluyor yani.. Napalmmm

Anladm canm arada ben de koyuyorm yastik aslnda ama deneyin daha fazla.. Nasilsa sali kontrolm dr icimi rahatlatsn da sizi onemli degill

Dogru soyluyosn canm bi de onlarn soylenmesi hiccc cekilmiyoo ama yine de canlar iste napacaannn heriii...

Selam herkese
Suyun azalması konusu gozumu korkuttu 2 hafta var kontrolume yıne de gıttım dr keyfı yerınde kızımızın masallahhh

Oy masallah size canm cok sevindm ne guzel haberlerle ve guzel cicilerle gelmissinnn... Allah sagliginizi baki etsn, saglikli guzel gunlerde giysin kizin da cicilerini insallahh

Cileklinin hastane cikisi da bende var canm cok tatlis

Kızıma bir cici daha aldım :)

Guzel saglikli gunlerde kullanin canm cok sirin

Canım senin kaç çıkmıştı o zaman değerin hatırlıyor musun benim yüksek galiba baya 176 birde nasıl bir diyetti anlatır mısın?

Benim oğluş da sakin =) inşallah doğunca da uykuyu severler

maşallah bebişlere.. ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım. zorlukları da var ama onun güzelliği de başka

Tesekkur ederız teyzesi

Canım bende 2 hafta sonra yaptıracağım. arkadaşımın hamileliğinde şekeri çıkmıştı diyet de yaptı insülin iğnesi de vurmuştu diye hatırlıyorum (onun baya yüksek çıkmış olabilir). hamilelikten sonra geçti, bebişi de sağlıklı canım. dikkat ettikten sonra bi sıkıntı olmaz inşallah

geçmiş olsun canım. çok yorma kendini, doktorun dediklerini uygulamaya bak. içine sinmezse hala şikayetin devam ederse perinatologa da gidebilirsin.

Canım sıkma bence canını, hepimiz isteriz doğumda yanımızda annemiz olsun ama olmayınca yapacak bir şey yok. hayatta da olmayabilirdi, olmayan bir sürü insan var, onlar da bir şekilde doğum yapıp bakıyorlar bebeklerine, zor olur ama geçici bir durum, kendini üzme

Kv ile hayat kolay değil, kabul ediyorum, anlaşmak zor şey, insan daha yakını olsun istiyo o durumda, rahat edemezmiş gibi geliyo ama eğer aranızda çok büyük sorun yoksa bence yardım istemek iyi olabilir. en azından bir kap yemek yapsa bile büyük nimet, hem de basit şeyleri danışabileceğin birisi olmuş olur evde.

10 gün misafir kalsalar bile sana iyi gelir, gelen gidene kapı açan birisi olur, bir de bu açıdan bakmaya çalış

umarım azıcık içini ferahlatmıştır yazdıklarım

Parça sonucu on gün sonra belli olcak. Senin nasıl normale döndü bana proluton iğne verdi 2tane on beş gün arayla bide antibiyotik vajinal tablet verdi
Canım benim normale donmedi ne yazık ki seklaj islemi yapıldı orası iple buzduler yani 2 hafta oldu. 5 gunde bir pruloton vuruluyorum günde 3 kere progestron vajinadan tablet ve diger vitaminler falan kullanıyorum. Insallah sag salim kucagimiza alırız bebeklerimizi

Bana böyle bi işlemden bahsetmedi açılma yok dedi sadece dikkat edeceksin dedi

Canım senin kaç çıkmıştı o zaman değerin hatırlıyor musun benim yüksek galiba baya 176 birde nasıl bir diyetti anlatır mısın?
Şekrim kaç çıkmıştı tam hatırlamıyorum.ilk şeker yüklemesinde sorun çıkmadı.normal takipte yüksek olduğunu fark ettik.38-30 hafta civarında. bebeğim hep ilerde çıkıyordu.iri bebek olacağını bekliyorduk.11kilo almıştım endokrine gittiğimde.çok kilo almışsın diyete bi başla dedi.tatlı makarna pilav beyaz ekmek yani karbonhidrat yoktu.meyve bir porsiyondan fazla yemiyordum.protein ağırlıklı besleniyordum.salatamı felan yağsız hazırlıyodum.tam buğday ekmeği yiyordum.12 kilo ile tamamladım gebeliği.

Merhabalar,
Sıkıntıları olan arkadaşlara Allah'tan şifa ve yardım diliyorum, okuyunca dualar ediyorum sizlere. Allah kolaylıklar versin.

Evimde tadilat var, böyle olunca çok sık uğrayamıyorum. Bir an evvel bitsin sağ salim inşaAllah.
Dün ilk doz tetenoz aşımızı olduk şükür, iğneyi hiç hissetmedim desem yeridir, kan sulandırıcı iğnelerim bağışıklık kazandırdı herhalde ağrı yapan bir iğne ama sanırım ona da az buçuk alışmışım, zira kan sulandırıcı iğnemde ağır bir iğne. İğne olurken daha fena oluyor özellikle. Sol koluma oldum, ağrım halen var çok kötü değil şükür.

Erik bollandığından beri erik yiyorum, ne güzel bir meyve yahu :)))

Bebeğimin hareketleri artık daha net elhamdülillah ama bir günü bir gününü tutmuyor. Bugün biraz sessiziz mesela.
Dün saçlarımı da kestirdim, kuaför şaşkındı hamileyken kestirdim diye. Batıl inanç onlar dedim bende :) ilk üç dört ay ne güzel dökülmüyordu, dökülmelere başladı, sonumuz hayrolsun.

hepinize sevgilerr :)

Bana böyle bi işlemden bahsetmedi açılma yok dedi sadece dikkat edeceksin dedi
Benim ki çok kisaldi canim zaten onun için oldu. Eğer riskin yuksek olsa direk hastane alırdı. 3 gun hastane takibinden sonra karar verildi. Sonucun temiz çıkar insallah. Ama dikkat et.aman yat dinlen kalkma işi gücü bosver

Normalde asla katı değilimdir ama bu konuda durup düşünmen lazım bencede ..ben asla anne yada kayınvalide ayrımı yapan biri değilim yazacaklarım sakın yanlış anlaşılmasın bizim için annemiz ve ailemiz ne kadar değerliyse kocamız içinde annesi ve ailesi o kadar değerli ..saygı mı ?? Değer verene saygı gösterene yerden göğe kadar saygı gösteririz zaten ama konu o da deil ....burda sakın koca ailesi düşmanı olsak algılanmasın diye yaptım bu açıklamayı..geleyim düşünceme bak Can'ım doğumdan sonra çok yorgun olacaksın Ağrı'n sancın da olacak yeri gelecek duş alırken eşimden ya da annenden yardım isticeksin ..çekinmeden yazıyorum burda hepimiz kadınız gaz sorunun olacak en ufağından evinde rahat etmek isteyeceksin ..yeri gelecek her yarım saate bir göğsün emzirmek için hazır olda duracak evde rahat giyineceksin ..banyodan ya da wc den apar topar çıktığın anlar olacak ..üstüne başına dikkat edemiceksin..tabi bunun sabah kahvaltısı akşam yemeği de var kendimi iyi hissedene kadar gerekirse dışardan söyliceksiniz ..ve bunca sıkıntı arasında nazın ancak seni doğurana yani kendi anana geçer .. Tekrar tekrar diyorum kayınanne ayrıdır ya da düşmandır demiyorum sadece kadına özel olan o 40 günde annenden başka kimseyle rahat edemezsin bu bir gerçek ...ha annen gelemiyor mu bak Bnde yurt dışındayım eşimle ben tekiz ikimiz Allah ın izniyle üstesinden gelecez her şey kolay olacak demiyorum ama zorlukları beraber aşacaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…