2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen sağa sola dönerken acıyo, ağır geliyo karnım. .. Amin diyelim ve bekleyelim

Kızlar iyi akşamlar. Ya bende sabahtan beri 3 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum koyu sarı yeşil arası bir akıntı var normal mi? sizde de böyle bişey oluyor mu? birde Sabahtan beri affedersiniz ishal var ve karnım oğulduyor. aslında beslenmeme de dikkat ediyorum değişik bişey de yemedim. 23. haftayım sizde böyle bir durumla karşılaşan varsa ve paylaşsa çok sevinirim.
Biraz korktum açıkçası....

Allah yardımcınız olsun . Senin yükün daha ağır bir de. Offf bi şekilde dolacak zamanımız. Doğunca zaten uyuyamıycaz. Yani kısaca bize 1 sene daha uyku yoook

Benimde akıntım var. Doktor normal diyor. Kanilacı bende ishal yaptı,hep ishal geziyorum. Öyle bişi olabilir.

Ben de isgal oldum. Mevsimsel olabilir. Dr. Kontrolümüz vardı ve Reflor 250 mg şase verdi. Sen de dr una bi danış derim.

Benimde akıntım var. Doktor normal diyor. Kanilacı bende ishal yaptı,hep ishal geziyorum. Öyle bişi olabilir.
Kan ilacı bende de kabız yapıyor hep. Kişiden kişiye farkediyor. Ben de 2 gün ishaldim dr ilaç yazdı. Geçti şimdi. İshal önemli, vücut çok su kaybediyor. İhmal etmemek gerek

Kayinvalidenin yaninda kayinbaba da gelmeyecek degil mi.
Eger öyleyse kesinlikle çağır derim ben.
Yeri gelecek wcye bile giremeyeceksin. Üstelik sütünün olmasi icin uyku da önemli. Uslu bi bebegin olursa evet esinle bakabilirsin ama oyle olmadigini dusunursek ve tecrubeli olmadigini da dusunursek cok zorlanirsin. Banyo yaptirirken bile korkuyor insan ilk bebeginde bisey olacak diye. Acemi anneler icin tecrubeli biri şart bence. Aslinda onemli olan senin rahatin. Sen rahat ve mutlu olursan bebek de öyle olacak. Ama bana kalirsa ilk dogumumu hatırlıyorum da yaninda tecrubeli birisinin olmasi cok buyuk bi nimet.

Canım ağzından bal damlıyor ne güxel yazmışsın aynen katılıyorum sana:) Kubrah cım sende annen olmazsa tek başına idare edebilirsin hiç korkma, zaten lohusa olduğun için hormonlar alt üst olucak kv üle iyi olan aran kötü bile olabilir misafir olarak gelsin gitsin sen başaracaksın arkadaşım snide öpüyorum çok

Kızlar Allah bebeğinize bakarken güç veriyor, ben 970 gr doğurdum kızımı ciğer geliştiren iğne yaptılar oda yan etki kemik erimesi yaptı ve kalçamdan ameliyat oldum, o sırada eşim kolunu kırdı annem ise by pass oldu ilk kızım 7 yaşındaydı benim sağ bacak alçıda yıkanamıyorum kol değneğim eşimin kolu kırık annem by pass lı kdky şifa da bizi kapıda karşılayıp acırlardı halimize ama kimseye ihtiyaç duymadık eşim bana bacak oldu ben eşime kol küçük kızım bizi üzmedi pramütüre olan bebişim iki kz ameliyat oldu bu arada ama atlattık.. Onun için hiö kimse olmazsa da siz mucizelerinizi karnınızda taşıyacak kadar güçlüsünüz doğunca mı bakamayacksınız?? Hepinize kucak dolusu sevgiler bebişlere de zamanında doğumlar diliyorum, okuyorum fırsat buldukça da yazıyorum

İnşallah canım ya sende kendine çok dikkat et

Sizede helal olsun valla kısa Zaman içinde ne büyük zorluklar atlatmışsınız ..dilerim bu doğumun çok daha kolay olur ve yaşadığın kötü şeylerin hiç mi hiç tekrarı olmaz <3

Sizede helal olsun valla kısa Zaman içinde ne büyük zorluklar atlatmışsınız ..dilerim bu doğumun çok daha kolay olur ve yaşadığın kötü şeylerin hiç mi hiç tekrarı olmaz <3
Canım arkadaşım, inşallah dualrın ve dileklerin kabul olur... En büyük özlemim sağlıkla 37 haftayı görmek, işimdiden iç korkuları yaşıyorum bende ama umudum büyük Allah dedim ötesine karışmıyorum, iyi ki sen ve senin gibi arkadaşlar ediniyorum... Sende sağlıcakla alırsın kuzunu kollarına inşallah çok öperim

Anladım canım bende şu an ole yapmaya çalışıyorum Allahtan hayırlısı inşllh düşer benimde iğne kullanmak zorunda kalmam.

günaydınnn hayırlı cumalar canım ay ne güzel yaklaşmış senin kontrolün benim daha var ya mayıs 5te olcak kontrolüm ayda 1 olunca zaman geçmiyor eskiler nasıl dayanmış ya 9 ay boyunca hiç bişeyden haberleri olmadan güzel haberlerle gelirsin inşaAllah

Canim benim ya..ne kadar zor bir donem gecirmissin..Ama ne mutlu sana ki atlatmissin imtihanini..cok sukur..insallah bu mubarek cuma hurmetine sen ve tum bebek bekleyen anneler tam vaktinde,saglikla kolaylikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..
premature dogan bebegine 970 gr demissin ya kac haftaliktiniz ve simdi kac yasinda oldunuz?

Ben de dün yaptırdım 50lik şeker yüklemesini, benim de yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktorum, diyete başladık. Önümüzdeki hafta da 100lük için gitcem. Tekrar bakacaklar.
Benim sorunum gerekli besinleri az yemek, mesela tam buğday ya da çavdar ekmeğini her öğünde yemem gerekiyormuş, kabuklu meyve ara öğünlerde mutlaka yemem gerekiyormuş, süt yoğurt miktarını arttırdık, su az içiyordum en az 2,5 lt içmem gerekliymiş, bir de yürüyüş. Hergün 1 saatlik yürüyüşe başladık.

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun,güzel güzel dualarımı gönderiyorum tüm annelere ve bebişlerine. 2 gün öncesinden bayağı kasık ağrısı çektim,moralimde bozuktu,acaba dedim bişey mi oldu. Doktora soruyorum.Normal onlar diyor.Bu sabah baktım şimdi,2 katı karnım büyümüş nerdeyse. Demekkki kasıklarımın ağrıma zamanı geldiğinde büyüyor olduğunu anlamamız lazımmış. Çok şükür 6. ayıda bitirdik sayılır. Göbekleri görelim kızlar ne alemdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…