- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
günaydınnn hayırlı cumalar canımay ne güzel yaklaşmış senin kontrolün benim daha var ya mayıs 5te olcak kontrolüm ayda 1 olunca zaman geçmiyor eskiler nasıl dayanmış ya 9 ay boyunca hiç bişeyden haberleri olmadan güzel haberlerle gelirsin inşaAllah
Gunaydinnn canm hayirli cunalar sana daa
Evet yaklasti bu sefer benm de 1 aydi arasi oldu baya ozledm bidigimiValla iste olmayinca dayanilir napacan baska sanslari yokms ki... Mesela hep derler ya elektrik yokken bu insanlar napiyoms falan sonucta elektrigin varligindan haberleri yoktu ki bence sikayetti degillerdi yanii insan bilmedigine uzulemez de yanii...
Ama bizzz artk dayanamayzzmumkun degilll...
Insallah canm insallah hep guzel haberlerle gelelm
Ağla canım açılırsın bende takığım bugün herkeseBugün çok duygusalım..hep ağlayasım var
Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor
Normalde asla katı değilimdir ama bu konuda durup düşünmen lazım bencede ..ben asla anne yada kayınvalide ayrımı yapan biri değilim yazacaklarım sakın yanlış anlaşılmasın bizim için annemiz ve ailemiz ne kadar değerliyse kocamız içinde annesi ve ailesi o kadar değerli ..saygı mı ?? Değer verene saygı gösterene yerden göğe kadar saygı gösteririz zaten ama konu o da deil ....burda sakın koca ailesi düşmanı olsak algılanmasın diye yaptım bu açıklamayı..geleyim düşünceme bak Can'ım doğumdan sonra çok yorgun olacaksın Ağrı'n sancın da olacak yeri gelecek duş alırken eşimden ya da annenden yardım isticeksin ..çekinmeden yazıyorum burda hepimiz kadınız gaz sorunun olacak en ufağından evinde rahat etmek isteyeceksin ..yeri gelecek her yarım saate bir göğsün emzirmek için hazır olda duracak evde rahat giyineceksin ..banyodan ya da wc den apar topar çıktığın anlar olacak ..üstüne başına dikkat edemiceksin..tabi bunun sabah kahvaltısı akşam yemeği de var kendimi iyi hissedene kadar gerekirse dışardan söyliceksiniz ..ve bunca sıkıntı arasında nazın ancak seni doğurana yani kendi anana geçer .. Tekrar tekrar diyorum kayınanne ayrıdır ya da düşmandır demiyorum sadece kadına özel olan o 40 günde annenden başka kimseyle rahat edemezsin bu bir gerçek ...ha annen gelemiyor mu bak Bnde yurt dışındayım eşimle ben tekiz ikimiz Allah ın izniyle üstesinden gelecez her şey kolay olacak demiyorum ama zorlukları beraber aşacaz ..
Bugün çok duygusalım..hep ağlayasım var
doğru diyosun canım olmayan bişeyin hasreti mi çekilirmişşuan ofiste su kesik mesela çıldırcam wcye gidemiyorum ya habire de su içiyorum
aminnn aminnn inşaAllah
Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza
Normal doğumda günümüz 3eylülde doluyor ama sezeryan olacağı için ağustos annesi olacağım nasip olursa
Teşekkür ederim canım. Kendi tercihim değil tedaviyle olduğu için 4 dr da sezeryan dedi :/Masallah oglusuna canm masallahguzel dualarin icn de amin insallah
Sezeryan kendi tercihin mi?? Yoksa 2. Cocuk falan mii??
Abooooo cok fenaaaaalayina isyannnn susuz hayat ne zorrrr...
Maşşallah annesi çok yakışıklı olacak oglun minicik burnu agzı var çok tatlı maşşallahAllah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza
Normal doğumda günümüz 3eylülde doluyor ama sezeryan olacağı için ağustos annesi olacağım nasip olursa
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun :) Ömürleri de güzel bahtları açık olsun inşallahMaşşallah annesi çok yakışıklı olacak oglun minicik burnu agzı var çok tatlı maşşallah
Canım çalışıyor musun bilmiyorum ama dışarı çık sevdiğin arkadaşlarınla temiz hava alabileceğin şirin yerlere git. Bebeğini düşün hayal et umutlu ol silkelen bakiiimBugün çok duygusalım..hep ağlayasım var
Valla bende aynıyımyaa kızlar ben işlere bir türlü konsantre olamıyorum. Doğum iznine çıkmadan kalan haftalarda bitirmem gereken işler var ama kimin umurunda. Bugün düzgün çalışcam diye geliyorum işe kendimi Lohusa geceliği ararken buluyorum. Sürekli aklım bebekte :)
Konsantre olmak için siz ne yapıyorsunuz?
Ne guzel arkadasım kabız olmaktan ıyıdırrBenimde akıntım var. Doktor normal diyor. Kanilacı bende ishal yaptı,hep ishal geziyorum. Öyle bişi olabilir.
Ben de o durumdayım malesef :/ işlerimi aksatmıyorum ama aklım hep bebekte kıyafetlerdeValla bende aynıyım
Aynen benimde yetiştiremem diye korkuyorum bebek işleriniBen de o durumdayım malesef :/ işlerimi aksatmıyorum ama aklım hep bebekte kıyafetlerde
32. haftam dolar dolmaz çıkacağım inşallah. Şansımada 31. hafta ramazan bayramı resmi tatil olunca 1 hafta erken ayrılmış olacağım nasipse
Teşekkür ederim canım. Kendi tercihim değil tedaviyle olduğu için 4 dr da sezeryan dedi :/
sorma ya susuz çekilmiyor bugün gelmezmiş diolar altıma mı edeyim yani töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?