2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Gunaydinnn canm hayirli cunalar sana daa
Evet yaklasti bu sefer benm de 1 aydi arasi oldu baya ozledm bidigimi Valla iste olmayinca dayanilir napacan baska sanslari yokms ki... Mesela hep derler ya elektrik yokken bu insanlar napiyoms falan sonucta elektrigin varligindan haberleri yoktu ki bence sikayetti degillerdi yanii insan bilmedigine uzulemez de yanii...

Ama bizzz artk dayanamayzz mumkun degilll...

Insallah canm insallah hep guzel haberlerle gelelm

doğru diyosun canım olmayan bişeyin hasreti mi çekilirmiş şuan ofiste su kesik mesela çıldırcam wcye gidemiyorum ya habire de su içiyorum
aminnn aminnn inşaAllah

Günaydın kızlar koltuk altı kararan var mı ya çok fena uyuz oldum aaa kolumu bi kaldırdım kapkara olmuş napıcam ?

Merhaba arkadaşım limonlu maydanoz suyu ödeme birebir ama hamilelikte bir zararı olurmu bilemiyorum doktoruna sor sakıncası yok derse her sabah aç karnına 1 su batdagı 1 haftada ödemi söküp atıyor

Aslaaa hamilelikte maydanoz çok tehlikeli erken doğuma sebebiyet. Hamilelik başlangıcında ise düşüğe Allah muhafaza

Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza

Normal doğumda günümüz 3eylülde doluyor ama sezeryan olacağı için ağustos annesi olacağım nasip olursa

Eklentiler

• 20160418_125058-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 109

KV si ile sorunu yokmuş ki , önceden tanıştığın biri olsun sevdiğin biri olsa bile kv olunca bi sevimsiz gelir . Gelin kaynana ilişkisinin doğası böyle.
Bence kv gelsin en azından bir hafta arkadaş doğru diyor rahat edemezsin ama bence insanın evi olduktan sonra kendi annesiyle bile rahat edemiyor. Kaldı ki kv yalnız gelecek bide kayınpederi takip peşine guya bebek bakmaya giden var. Hangi arkadaş yazmış kusura bakma ismini hatırlayamadım dediği gibi bir kap yemek yapar yine fayda . Bebek ile sadece sen ilgilen o da sadece eve baksa o bile yeter. Sonuçta seninde sütün olması için iyi beslenmen en azından yemek yemen lazim . Biraz bebişle birbirinize alisana kadar bence iyi olur.

Bugün çok duygusalım..hep ağlayasım var

Bolduu kii kedicikk bi sebebi yok sirf duygusalliktansa agla tabi azcik abartmadan geliyo insana aradaaa... Ama cok da uzme kendini hayat guzel bebislerimiz saglikli daha ne olsn

doğru diyosun canım olmayan bişeyin hasreti mi çekilirmiş şuan ofiste su kesik mesela çıldırcam wcye gidemiyorum ya habire de su içiyorum
aminnn aminnn inşaAllah

Abooooo cok fenaaaa alayina isyannnn susuz hayat ne zorrrr...

Masallah oglusuna canm masallah guzel dualarin icn de amin insallah

Sezeryan kendi tercihin mi?? Yoksa 2. Cocuk falan mii??

yaa kızlar ben işlere bir türlü konsantre olamıyorum. Doğum iznine çıkmadan kalan haftalarda bitirmem gereken işler var ama kimin umurunda. Bugün düzgün çalışcam diye geliyorum işe kendimi Lohusa geceliği ararken buluyorum. Sürekli aklım bebekte :)
Konsantre olmak için siz ne yapıyorsunuz?

Maşşallah annesi çok yakışıklı olacak oglun minicik burnu agzı var çok tatlı maşşallah

Valla bende aynıyım

Valla bende aynıyım
Ben de o durumdayım malesef :/ işlerimi aksatmıyorum ama aklım hep bebekte kıyafetlerde

32. haftam dolar dolmaz çıkacağım inşallah. Şansımada 31. hafta ramazan bayramı resmi tatil olunca 1 hafta erken ayrılmış olacağım nasipse

Aynen benimde yetiştiremem diye korkuyorum bebek işlerini
Ben iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum allah nasip ederse süt izni flan birleştiricez toplam 5/6 ay izin kulllanmış olucam inşallah

Teşekkür ederim canım. Kendi tercihim değil tedaviyle olduğu için 4 dr da sezeryan dedi :/

Anladm.. Yoj ben sadece meraktan sordm bazilari direk ben normal yapamam deyip sezeryan istiyor olabilir yani.. Nasil saglikli hayirlisiysa oyle olsn canm hepimz icn

sorma ya susuz çekilmiyor bugün gelmezmiş diolar altıma mı edeyim yani töbee

Oyy cok fenaaaa demee yaaa valla napacan kizzz.. Artk tasinabilirlerle idare edecennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…