biraz önce geldi 10 dakka sonra kesilcekmiş koştur koştur bütün kızlar wcye gittikAnladm.. Yoj ben sadece meraktan sordm bazilari direk ben normal yapamam deyip sezeryan istiyor olabilir yani.. Nasil saglikli hayirlisiysa oyle olsn canm hepimz icn
Oyy cok fenaaaa demee yaaavalla napacan kizzz.. Artk tasinabilirlerle idare edecennn
Ben işi bırakacağım nasipse. 11 yıla yakındır aynı şirketteyim. Aslında işim ortamım çok iyi çok şükür ama devam etmeyi düşünmüyorum. Belki çok sıkılırsam üç dört yıl sonra sözleşmeli öğretmenlik vs yaparım, gittiğim okulun kreşinede çocuğumuzu veriririm diye düşünüyorumAynen benimde yetiştiremem diye korkuyorum bebek işlerini
Ben iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum allah nasip ederse süt izni flan birleştiricez toplam 5/6 ay izin kulllanmış olucam inşallah
Anladm.. Yoj ben sadece meraktan sordm bazilari direk ben normal yapamam deyip sezeryan istiyor olabilir yani.. Nasil saglikli hayirlisiysa oyle olsn canm hepimz icn
Amin canım normal olmasını bende çok isterdim. Ama tedavimi yapan dr, aile hekimim ve şuan gittiğim hastanedeki iki dr da sezeryan olmalısın deyince artık ısrar edemiyorum ama nasip kısmet bu işler hiç belli olmaz
Amin canım normal olmasını bende çok isterdim. Ama tedavimi yapan dr, aile hekimim ve şuan gittiğim hastanedeki iki dr da sezeryan olmalısın deyince artık ısrar edemiyorum ama nasip kısmet bu işler hiç belli olmaz
Bende iki gündür diyetteydim canım benimde herşeyi fazla yemekten galiba beyaz ekmeği çok yiyordum evde tekim akşama kadar elime ne geçerse atıyordum ağzıma bugün sağlık ocağında tokluk şekerime baktırdım 98 çıktı normal dediler inşllh diyet işe yaramış tırda bir yanlışlık yoktur.Ben de dün yaptırdım 50lik şeker yüklemesini, benim de yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktorum, diyete başladık. Önümüzdeki hafta da 100lük için gitcem. Tekrar bakacaklar.
Benim sorunum gerekli besinleri az yemek, mesela tam buğday ya da çavdar ekmeğini her öğünde yemem gerekiyormuş, kabuklu meyve ara öğünlerde mutlaka yemem gerekiyormuş, süt yoğurt miktarını arttırdık, su az içiyordum en az 2,5 lt içmem gerekliymiş, bir de yürüyüş. Hergün 1 saatlik yürüyüşe başladık.
Can'ım benim. Korkuların normal kim olsa aynı telaşa düşerdi ama Rabbim büyük inşallah bu defa hem daha kolay bir doğum olur hem de Zaman'ında sağlıkla kucagına alırsın her zaman dualarımda olacaksın :) sen kötüyü düşünüp çağırma hiç ..sorunsuz bir şekilde günlerini tamamlamayı nasip etsin AllahCanım arkadaşım, inşallah dualrın ve dileklerin kabul olur... En büyük özlemim sağlıkla 37 haftayı görmek, işimdiden iç korkuları yaşıyorum bende ama umudum büyük Allah dedim ötesine karışmıyorum, iyi ki sen ve senin gibi arkadaşlar ediniyorum... Sende sağlıcakla alırsın kuzunu kollarına inşallah çok öperim
23 Ağustos için gün verdi canım. 38+3 de sezeryan yaparız dediO zaman 20 ağustos fln kucağına alırsın inşallah bir dahaki kontrolünde doktorun tarih verir büyük ihtimal
Maşallah barekallah. Önden gitmesi çok güzel. Tombik tombik bebeklerimiz olsun inşllahBu arada bayanlar bebeklerimizin ağırlıklarını sormuştunuz. Dün kontrole gittik, 930 gr olmuş kızımız, 33 cm boyunda. Önden gidiyor bizim kız
Kızlar burayı takip ediyorum sürekli ama pek yazamıyorum.
Benim de annemin hacca gitme durumu vardı. Şimdi kesinleşmiş. Yani doğumumda burada olamayacak. Daha önce 2 kere daha gitmişti. Yine başvurduğunu duyunca birşey dememiştim ama ya çıkarsa diye bozuşmuştum. Bir de ilk torunu olacak. Kendisi de daha söylemedi bana. Geçen hafta yurtdışındaydık. Ananemden öğrendim.
Çok sinirlendim ve canım sıkıldı. Yani bana torun torun deyip duruyordun. Şimdi ilk torunun geliyor. Gitmek mi zorundaydın. Ona en çok ihtiyacım olacağı zamanda.
Kayınvalidemler de 14 saatlik mesafede. Yüksek ihtimal annemin olmayacağını duyunca gelmek isteyecekler. Ama ben de emin değilim onları istediğime( Bir de gelseler ne kadar kalacaklar. En fazla 1 hafta kalsınlar sonra gitsinler isterim. Uzun süre evde biri kalınca ben daralıyorum rahatsız oluyorum. Kv ile de aramız normal ne iyi ne kötü.
Özellikle tecrübeli anneler siz ne dersiniz? Doğumda ve sonrasında yanımızda kimse olmasa eşim ile ben üstesinden gelebilir miyiz?
Benim de Bebek bakımı konusunda hiç bilgim yok. YouTube dan izler öğreniriz dedim eşime. YouTube dan öğrenilir mi. İkimizde birşey bilmiyoruz birinin olması lazım diyor eşim de.
Allahtan anlayışlı. Annemi niye istemiyorsun filan demiyor çok şükür.
Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza
Normal doğumda günümüz 3eylülde doluyor ama sezeryan olacağı için ağustos annesi olacağım nasip olursa
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çakmak Erdem' e gidiyorum. Doktorum sevil ateş eren.Maşallah ne kadar güzel net göstermiş yüzünü, çok tatlı allah nazardan saklasın :)
Çamlıca erdem'e mi gidiyorsun canım ? Bende oraya gidiyorum hangi doktora devam ediyorsun orda ?
Maşallah bebeğineBu arada bayanlar bebeklerimizin ağırlıklarını sormuştunuz. Dün kontrole gittik, 930 gr olmuş kızımız, 33 cm boyunda. Önden gidiyor bizim kız
Oyyyy maşallah ne de güzel poz vermiş :)Allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırsın, yavrularımızı sağa salim sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
4 gün önceki detaylı ultrason görüntümüzü gönderiyorum teyzeleri. Maşallah barekallah oğluşumuza
Normal doğumda günümüz 3eylülde doluyor ama sezeryan olacağı için ağustos annesi olacağım nasip olursa
Bu arada bayanlar bebeklerimizin ağırlıklarını sormuştunuz. Dün kontrole gittik, 930 gr olmuş kızımız, 33 cm boyunda. Önden gidiyor bizim kız
Benimde tedaviyle ancak ben normal doğum istiyorum Dr umda destekliyor çok şükürTeşekkür ederim canım. Kendi tercihim değil tedaviyle olduğu için 4 dr da sezeryan dedi :/
Neden tatlım canını sıkan bir şey yok dimiBugün çok duygusalım..hep ağlayasım var
Maşallah Sübhânallah :) ah bide doğduklarını görsekBu arada bayanlar bebeklerimizin ağırlıklarını sormuştunuz. Dün kontrole gittik, 930 gr olmuş kızımız, 33 cm boyunda. Önden gidiyor bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?