2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
biraz önce geldi 10 dakka sonra kesilcekmiş koştur koştur bütün kızlar wcye gittik Allah tan çok kalabalık değiliz gerçi hamile olunca heryerde öncelik tanıolar

bende normal yapamam herhalde ya bakalım doktor ne diyecek

Aynen benimde yetiştiremem diye korkuyorum bebek işlerini
Ben iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum allah nasip ederse süt izni flan birleştiricez toplam 5/6 ay izin kulllanmış olucam inşallah
Ben işi bırakacağım nasipse. 11 yıla yakındır aynı şirketteyim. Aslında işim ortamım çok iyi çok şükür ama devam etmeyi düşünmüyorum. Belki çok sıkılırsam üç dört yıl sonra sözleşmeli öğretmenlik vs yaparım, gittiğim okulun kreşinede çocuğumuzu veriririm diye düşünüyorum

Anladm.. Yoj ben sadece meraktan sordm bazilari direk ben normal yapamam deyip sezeryan istiyor olabilir yani.. Nasil saglikli hayirlisiysa oyle olsn canm hepimz icn

Amin canım normal olmasını bende çok isterdim. Ama tedavimi yapan dr, aile hekimim ve şuan gittiğim hastanedeki iki dr da sezeryan olmalısın deyince artık ısrar edemiyorum ama nasip kısmet bu işler hiç belli olmaz

Aynen canm onemli olan bebegin ve senin saglign.. Sezaryan da kotu bi sey degil yani sonuctaa

O zaman 20 ağustos fln kucağına alırsın inşallah bir dahaki kontrolünde doktorun tarih verir büyük ihtimal

Bende iki gündür diyetteydim canım benimde herşeyi fazla yemekten galiba beyaz ekmeği çok yiyordum evde tekim akşama kadar elime ne geçerse atıyordum ağzıma bugün sağlık ocağında tokluk şekerime baktırdım 98 çıktı normal dediler inşllh diyet işe yaramış tırda bir yanlışlık yoktur.

Can'ım benim. Korkuların normal kim olsa aynı telaşa düşerdi ama Rabbim büyük inşallah bu defa hem daha kolay bir doğum olur hem de Zaman'ında sağlıkla kucagına alırsın her zaman dualarımda olacaksın :) sen kötüyü düşünüp çağırma hiç ..sorunsuz bir şekilde günlerini tamamlamayı nasip etsin Allah

Annenin haccı nasip canım, nasip olmuş tekrar gitmek demekki bunda da bir hayır var diye düşün.

Maşallah ne kadar güzel net göstermiş yüzünü, çok tatlı allah nazardan saklasın :)
Çamlıca erdem'e mi gidiyorsun canım ? Bende oraya gidiyorum hangi doktora devam ediyorsun orda ?

Maşallah ne kadar güzel net göstermiş yüzünü, çok tatlı allah nazardan saklasın :)
Çamlıca erdem'e mi gidiyorsun canım ? Bende oraya gidiyorum hangi doktora devam ediyorsun orda ?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çakmak Erdem' e gidiyorum. Doktorum sevil ateş eren.

Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oldum 12 hafta oraya devam ettim sonra doktorum arkadaşı sevil hanım'ı önerdi çakmağa geçiş yaptım. Çamlıca ile çakmağın fiyatları aynı mı acaba. Muayene 60 normal doğum 1000 sgk lı sezeryan 1500 dedi. ben 2000 diye biliyordum

Oyyyy maşallah ne de güzel poz vermiş :)

Selamlar annişler,
Bugün kontrolümüz vardı (kanama durumu geçen haftadan) ve şeker yükleme testi
Kanama az az devam ediyor maalesef, istirahate devam ve progestana
Rahim ağzı kapalı, plasentada sorun yok, kanama bölgesi yok, bebeğimde iyi gelişimi gayet güzel maşallah, 830 gr olmuş bıdığım boyu da 35 cmönden önden gidiyor bakalım prenses
Doktorum diyor ki bazen böyle sebebini çözemediğimiz kanamalar olabiliyor hamilelerde
Ama ilaç ve istirahat veriyoruz ki belki rahim kendini açmak içinde olabilirmiş...
Velhasıl rahimin açılması demek doğum demek tabi Şuanda öyle bi durumum yok hamd olsun haftaya tekrar kontrolVaktiyle sağlıcakla nasip olur doğumlarımız inşallah

Benim kız utangaç olcak sanırım yüzünü göstermedi yine detaylıda da tam göremedik, doktorum bu senenin kendini en iyi kamufle eden bebeği ilan etti
Şeker sonucunu da yeni öğrendim aç karna 89, şekerli ise 121 henüz doktoruma göndermedim sanırım normal sonuçlar
Dişim için tedavi ettirebilirsin dedi çok sevindim
İşte bizde son durumlar böyle annecikler
Öpüyorum sizleri ve bebişleri
Selam ve dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…