Çok güzel bir haber :)Benimde tedaviyle ancak ben normal doğum istiyorum Dr umda destekliyor çok şükür
Merhaba canım. Kanaman tamamen kesilir inşallah bol bol dinlen. Bak sen yaramaza kendini göstermiyor demek. Bizimki yiğidin malı meydandadır hesabı her tarafını gösterdi edepsüzSelamlar annişler,
Bugün kontrolümüz vardı (kanama durumu geçen haftadan) ve şeker yükleme testi
Kanama az az devam ediyor maalesef, istirahate devam ve progestana
Rahim ağzı kapalı, plasentada sorun yok, kanama bölgesi yok, bebeğimde iyi gelişimi gayet güzel maşallah, 830 gr olmuş bıdığım boyu da 35 cmönden önden gidiyor bakalım prenses
Doktorum diyor ki bazen böyle sebebini çözemediğimiz kanamalar olabiliyor hamilelerde
Ama ilaç ve istirahat veriyoruz ki belki rahim kendini açmak içinde olabilirmiş...
Velhasıl rahimin açılması demek doğum demek tabiŞuanda öyle bi durumum yok hamd olsun haftaya tekrar kontrol Vaktiyle sağlıcakla nasip olur doğumlarımız inşallah
Benim kız utangaç olcak sanırım yüzünü göstermedi yine detaylıda da tam göremedik, doktorum bu senenin kendini en iyi kamufle eden bebeği ilan etti
Şeker sonucunu da yeni öğrendim aç karna 89, şekerli ise 121 henüz doktoruma göndermedim sanırım normal sonuçlar
Dişim için tedavi ettirebilirsin dedi çok sevindim
İşte bizde son durumlar böyle annecikler
Öpüyorum sizleri ve bebişleri
Selam ve dua ile
Evet ya uzun uzun izlemek çok güzeldi hayırlısıyla doğsada sevsek bol bolOyyyy maşallah ne de güzel poz vermiş :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çakmak Erdem' e gidiyorum. Doktorum sevil ateş eren.
Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oldum 12 hafta oraya devam ettim sonra doktorum arkadaşı sevil hanım'ı önerdi çakmağa geçiş yaptım. Çamlıca ile çakmağın fiyatları aynı mı acaba. Muayene 60 normal doğum 1000 sgk lı sezeryan 1500 dedi. ben 2000 diye biliyordum
inşallah canım hevesle merakla duayla bekliyorum. zaman su gibi aksın gitsin kavuşalım bebeklerimize inşallahBen Çamlıca Erdem'e gidiyorum canım.. Tülay Kaya'ya.. Benimki zorunlu sezeryan 1200 tl dediler.. Seninkide zorunlu sezeryan olduğu için 1200 tl olur sanırım. Hayırlısıyla doğsunlarda önemli olan o tabiki :)
şeker yüklemesinden midir nedir ya bu sefer baya aç girdim kontrole bizimki de bacaklarını be kollarını kafasından geçirmiş top olmuş yatıyordu. Doktorum dedi bugün hiç fotojenik değilSelamlar annişler,
Rahim ağzı kapalı, plasentada sorun yok, kanama bölgesi yok, bebeğimde iyi gelişimi gayet güzel maşallah, 830 gr olmuş bıdığım boyu da 35 cmönden önden gidiyor bakalım prenses
Doktorum diyor ki bazen böyle sebebini çözemediğimiz kanamalar olabiliyor hamilelerde
Ama ilaç ve istirahat veriyoruz ki belki rahim kendini açmak içinde olabilirmiş...
Velhasıl rahimin açılması demek doğum demek tabiŞuanda öyle bi durumum yok hamd olsun haftaya tekrar kontrol Vaktiyle sağlıcakla nasip olur doğumlarımız inşallah
Benim kız utangaç olcak sanırım yüzünü göstermedi yine detaylıda da tam göremedik, doktorum bu senenin kendini en iyi kamufle eden bebeği ilan etti
Şeker sonucunu da yeni öğrendim aç karna 89, şekerli ise 121 henüz doktoruma göndermedim sanırım normal sonuçlar
Selam ve dua ile
Kızlar şu ana kadar bebeklerimiz için neler aldık yazalım mı? Siz de vaktiniz olursa yazın belki markaları fln fikir verebilir benim almadığım şeylere de. Ya da eksik aldığım şeyleri görebilirim. Ben sıralayarak başlıyorum.
1 Adet 10 lu hastane çıkışı takımı aziz bebe en
1 Adet 5 li hastane çıkışı hediye geldi
6-7 adet 0-3 ay iç zıbın (hastane çıkışındakiler dahil- ebebek, mothercare, idilbaby, c&a)
Hastane çıkışındakiler dahil 8 takım 0-3 ay tulum ya da alt üst takım şapkalarıyla birlikte.
7 adet 0-3 ay çorap
3-6 ay bi tane kadife pantolon, kazak ve eşofman (h&m)
7 adet battaniye. (1 tanesi hastane çıkışından çıktı. Annemin hazırladığı battaniyeler (Penye kumaştan dikti). 2 tanesi örme. 1 tane de babyjem den triko battaniye aldım.)
Alt açma örtüleri 2 adet (Annem yaptı)
Emzirme önlüğü 2 adet (Annem yaptı)
7 Yelek ve 5-6 patik (hepsi örme)
0-6 ay uyku tulumu (Ikea dan)
1 takım nevresim
Alez(ikea dan)
Biberon (Avent Natural)
Emzik (Suavinex)
Küvet (ikea dan)
Küvet filesi (e bebek ten)
Banyo havlusu (ikea dan)
Almayı düşündüklerim
Bebek karyolası (ikea da çekmecelilerden)
Bebek yatağı
Şifonyer (daha kullanışlı olur diye düşündüm)
Ateş ölçer
Termometre
Ev tipi ana kucağı
Bebek arabası(oto koltuğumuz var travel system düşünmedim aslında gözüm kalmıyor değil :) )
Kanguru
Kışlık mont ya da astronot.
Emzirme gerekleri (süt pompası medela düşündüm)
Lohusa gecelik terlik vs (Normal üstten çok düğmeli gecelik almayı düşünüyorum dantel fln pek bana göre değil)
Güzel haberlerle gel canımSlm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Selamlar annişler,
Selam ve dua ile
Kızlar şu ana kadar bebeklerimiz için neler aldık yazalım mı? Siz de vaktiniz olursa yazın belki markaları fln fikir verebilir benim almadığım şeylere de. Ya da eksik aldığım şeyleri görebilirim. Ben sıralayarak başlıyorum.
1 Adet 10 lu hastane çıkışı takımı aziz bebe en
1 Adet 5 li hastane çıkışı hediye geldi
6-7 adet 0-3 ay iç zıbın (hastane çıkışındakiler dahil- ebebek, mothercare, idilbaby, c&a)
Hastane çıkışındakiler dahil 8 takım 0-3 ay tulum ya da alt üst takım şapkalarıyla birlikte.
7 adet 0-3 ay çorap
3-6 ay bi tane kadife pantolon, kazak ve eşofman (h&m)
7 adet battaniye. (1 tanesi hastane çıkışından çıktı. Annemin hazırladığı battaniyeler (Penye kumaştan dikti). 2 tanesi örme. 1 tane de babyjem den triko battaniye aldım.)
Alt açma örtüleri 2 adet (Annem yaptı)
Emzirme önlüğü 2 adet (Annem yaptı)
7 Yelek ve 5-6 patik (hepsi örme)
0-6 ay uyku tulumu (Ikea dan)
1 takım nevresim
Alez(ikea dan)
Biberon (Avent Natural)
Emzik (Suavinex)
Küvet (ikea dan)
Küvet filesi (e bebek ten)
Banyo havlusu (ikea dan)
Almayı düşündüklerim
Bebek karyolası (ikea da çekmecelilerden)
Bebek yatağı
Şifonyer (daha kullanışlı olur diye düşündüm)
Ateş ölçer
Termometre
Ev tipi ana kucağı
Bebek arabası(oto koltuğumuz var travel system düşünmedim aslında gözüm kalmıyor değil :) )
Kanguru
Kışlık mont ya da astronot.
Emzirme gerekleri (süt pompası medela düşündüm)
Lohusa gecelik terlik vs (Normal üstten çok düğmeli gecelik almayı düşünüyorum dantel fln pek bana göre değil)
inşallah canım,yüreğin ferahlar,biz de ferahlarız..Slm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Slm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Amin inşallah sağol canımMerhaba canım. Kanaman tamamen kesilir inşallah bol bol dinlen. Bak sen yaramaza kendini göstermiyor demek. Bizimki yiğidin malı meydandadır hesabı her tarafını gösterdi edepsüz
aynen canım benim bende aç girdim, hatta detaylıda da açtımşeker yüklemesinden midir nedir ya bu sefer baya aç girdim kontrole bizimki de bacaklarını be kollarını kafasından geçirmiş top olmuş yatıyordu. Doktorum dedi bugün hiç fotojenik değil
Hayırlı haberler al inşallah canımSlm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Slm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hamile kalmakla bile binlerce kötü olasılığı göze alıyoruz ve yarın öbür gün hatta bi saat sonra bile ne olacağını bilmeden bekliyoruz. Hamilelik de dogum da dogumdan sonrası da hep bi beklenti hep dua etmekle dolu. Allahtan senin ve bebeğin için en hayırlısını diliyorum. Sen de ben de burdaki herkes de artık anne bence ve biz güçlü olmak zorundayız. Senin ve bebeğin için dua edicem umarım ikiniz de iyi olacaksınız.Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Canim benim ya gercekten cok uzuldum.2. Bir gozun sana daha guzel haberler vermesini cok istemistim..ama Allah buyuk.nolur moralini bozma,hayatta hicbirsey %100 degil ki..doktorun genellikle olumsuz sonuclaniyor demesi bile sadece bir tahminden ibaret..Rabbimden baska kimse bilemez..sen insallah olumli dusun ve cok dua et..yanilmiyorsam seninle ayni sehirde yasiyoruz..yapabilecegim birsey olursa cekinme lutfen.insallah en makbul dua bir muslumanin baska bir muslumana yaptigi duadir.cok dua edecegim sana..insallah hayirli haberler duyacagiz senden..Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?