2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba canım. Kanaman tamamen kesilir inşallah bol bol dinlen. Bak sen yaramaza kendini göstermiyor demek. Bizimki yiğidin malı meydandadır hesabı her tarafını gösterdi edepsüz

Ben Çamlıca Erdem'e gidiyorum canım.. Tülay Kaya'ya.. Benimki zorunlu sezeryan 1200 tl dediler.. Seninkide zorunlu sezeryan olduğu için 1200 tl olur sanırım. Hayırlısıyla doğsunlarda önemli olan o tabiki :)

Kızlar şu ana kadar bebeklerimiz için neler aldık yazalım mı? Siz de vaktiniz olursa yazın belki markaları fln fikir verebilir benim almadığım şeylere de. Ya da eksik aldığım şeyleri görebilirim. Ben sıralayarak başlıyorum.

1 Adet 10 lu hastane çıkışı takımı aziz bebe en
1 Adet 5 li hastane çıkışı hediye geldi

6-7 adet 0-3 ay iç zıbın (hastane çıkışındakiler dahil- ebebek, mothercare, idilbaby, c&a)
Hastane çıkışındakiler dahil 8 takım 0-3 ay tulum ya da alt üst takım şapkalarıyla birlikte.
7 adet 0-3 ay çorap
3-6 ay bi tane kadife pantolon, kazak ve eşofman (h&m)

7 adet battaniye. (1 tanesi hastane çıkışından çıktı. Annemin hazırladığı battaniyeler (Penye kumaştan dikti). 2 tanesi örme. 1 tane de babyjem den triko battaniye aldım.)

Alt açma örtüleri 2 adet (Annem yaptı)
Emzirme önlüğü 2 adet (Annem yaptı)
7 Yelek ve 5-6 patik (hepsi örme)
0-6 ay uyku tulumu (Ikea dan)
1 takım nevresim
Alez(ikea dan)
Biberon (Avent Natural)
Emzik (Suavinex)
Küvet (ikea dan)
Küvet filesi (e bebek ten)
Banyo havlusu (ikea dan)

Almayı düşündüklerim
Bebek karyolası (ikea da çekmecelilerden)
Bebek yatağı
Şifonyer (daha kullanışlı olur diye düşündüm)
Ateş ölçer
Termometre
Ev tipi ana kucağı
Bebek arabası(oto koltuğumuz var travel system düşünmedim aslında gözüm kalmıyor değil :) )
Kanguru
Kışlık mont ya da astronot.
Emzirme gerekleri (süt pompası medela düşündüm)
Lohusa gecelik terlik vs (Normal üstten çok düğmeli gecelik almayı düşünüyorum dantel fln pek bana göre değil)

Ben Çamlıca Erdem'e gidiyorum canım.. Tülay Kaya'ya.. Benimki zorunlu sezeryan 1200 tl dediler.. Seninkide zorunlu sezeryan olduğu için 1200 tl olur sanırım. Hayırlısıyla doğsunlarda önemli olan o tabiki :)
inşallah canım hevesle merakla duayla bekliyorum. zaman su gibi aksın gitsin kavuşalım bebeklerimize inşallah

şeker yüklemesinden midir nedir ya bu sefer baya aç girdim kontrole bizimki de bacaklarını be kollarını kafasından geçirmiş top olmuş yatıyordu. Doktorum dedi bugün hiç fotojenik değil

Diğer gereklerini de alirsan bütün hepsini halletmiş olacaksin.hepsi lazim olan şeyler .doğduktan sonra bile bi suru şey aliuosun kremidir yagidir göğüs kalkani vs.vs.sut pompasi madelayi tavsiye ederim.en iyi si o.ben çok kullandim.hiç de çekmesinde azalma olmadi.diğer markalar i begenmedim.

Slm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim

Güzel haberlerle gel canım

Canm bol bol dinlen..sukur ki bebecik gayet saglikli, senin de sagligin yerindedir insallah dr un dedigi gbi sebepsiz bir kanamadir hic aklina kotu seyler getirme, Allah korusun meleklerimizi ve bizi

Maslalah canm saglikli guzel gunlerde kullanirsinz insallhh valla benm liste biraz uzun ben baya bi sey aldm simdiye dek nerdeyse tamamladik sayilir hatta.. Yazaym aklima gelenler
Kiyafetler marka olarak: carter's-babay corner- panco- idil bebeden.

2 adet 10'lu hastane cikisi( panco ve okyanus bebe)
1 adet 5'li unisex takim(hediye)
1 adet yazlik elbise ve donitosu (hediye)
1 adet yazlik tulum 1 adet mevsimlik 3-6 ay tulum takimi
7-8 adet 0-3 ay citcitli badi 3 adet 3-6 ay citcitli badi
2 adet 0-3 ay salvar seklinde alt, 1 adet 3-6 ay salvar seklinde alt, 2 adet patikli alt
1 adet iki ust bi ayakli alttan olusan 0-3 ay takim
3-4 adet citcitli badi, hirka ya da kapsonli esofman ve alttan olusan 0-3 ay takim
4 adet penye battaniye

1 adet reflu yatagi - jokersen aldm markasi sanirm babyjem
1 adet emzirme yastigi
1 adet emzirme onlugu
1 adet alt acma - idil bebe
1 adet bebek bakim cantasi - idil bebe
1 paket bebek bakim ortusu/alt acma - uni baby
2 biberon- avent
2 emzik- avent
1 sac firca seti- chicco
1 tirnak bakim seti- bebedor

1 adet elektrikli gogus pompasi- lansinoh
1 paket sut saklama posetleri- lansinoh
2 paket gogus ucu petleru- lansinoh
1 adet gogus ucu kremi - lansinoh

Travel sistem bebek arabasi - quinny zapp extra / oto koltugu- maxi cosi cabriofix

Bebek odasi takimi - pierre cardib- ilke bebe

1 adet lohusa geceligi - bondy
2 adet lohusa pijama - lohusasepetimden aldm gayet uygun ve guzeller

Valla benmki ihtiyac listesi gibi oldu tepe tepe kullanin

Alinacaklar:
Sepet besik
Kanguru
Ates olcer
Banyo kuvet- filesi ve banyo bebek bakim gerecleri
Bebek bezi... Sanirm bu kadr

inşallah canım,yüreğin ferahlar,biz de ferahlarız..

Canm hayirli haberlerle gelirsn insallah, icini ferah tutmaya calis insallah guzel haberler alirsn Allahm su mubarek gunde dualarimizi kabul etsn insallah

Merhaba canım. Kanaman tamamen kesilir inşallah bol bol dinlen. Bak sen yaramaza kendini göstermiyor demek. Bizimki yiğidin malı meydandadır hesabı her tarafını gösterdi edepsüz
Amin inşallah sağol canım heryerini görüyoruz da yüzü hep kapalı, elleriyle kollarıyla kapıyor zillim Maşallah kuzularımıza
şeker yüklemesinden midir nedir ya bu sefer baya aç girdim kontrole bizimki de bacaklarını be kollarını kafasından geçirmiş top olmuş yatıyordu. Doktorum dedi bugün hiç fotojenik değil
aynen canım benim bende aç girdim, hatta detaylıda da açtım
Gerçi Hakan Bey'e kalsa açlıkla alakası yok onlar kendi keyfinde diyor
ama çikolata ve vişne suyu iç gir bak ne hareketler
kelebek.hill kuzum benim
kanamanın verdiği can sıkıntısı dışında iyiyim hamd olsun
içimde hop hop oynadıkça güller açıveriyor yüzümde, ömrümde
Amin inşallah sağlıcakla kavuşalım inşallah vaktiyle

Hayırlı haberler al inşallah canım
Rabbim sağlıcakla vakti ile kucağına almayı nasip etsin meleğini

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım şimdiden geçmiş olsun

Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio

Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hamile kalmakla bile binlerce kötü olasılığı göze alıyoruz ve yarın öbür gün hatta bi saat sonra bile ne olacağını bilmeden bekliyoruz. Hamilelik de dogum da dogumdan sonrası da hep bi beklenti hep dua etmekle dolu. Allahtan senin ve bebeğin için en hayırlısını diliyorum. Sen de ben de burdaki herkes de artık anne bence ve biz güçlü olmak zorundayız. Senin ve bebeğin için dua edicem umarım ikiniz de iyi olacaksınız.

Canim benim ya gercekten cok uzuldum.2. Bir gozun sana daha guzel haberler vermesini cok istemistim..ama Allah buyuk.nolur moralini bozma,hayatta hicbirsey %100 degil ki..doktorun genellikle olumsuz sonuclaniyor demesi bile sadece bir tahminden ibaret..Rabbimden baska kimse bilemez..sen insallah olumli dusun ve cok dua et..yanilmiyorsam seninle ayni sehirde yasiyoruz..yapabilecegim birsey olursa cekinme lutfen.insallah en makbul dua bir muslumanin baska bir muslumana yaptigi duadir.cok dua edecegim sana..insallah hayirli haberler duyacagiz senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…