2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm benm ya gercekten cok kotu oldm mesajini okurken, guzel haberlerle gelecegine inanmistm oysa ki. Ama asla ve asla kesin bi sey yok bunu unutma. Allahtan umut kesilmez. Dr hep en olumsuza hazirlamak zorunda. Insallah Allahim yardm eder de bebegin de sen de saglikla devam edersinz hayatiniza dualarimiz sizinle canimm..

Kızlar selam bugün muayeneye gittim 12 nisanda detaylı ultrasona girdim bebeğe giden damarlarının ikisi zayıfmış doktor tuzlu yağlı hamur işi bitti diyip bebe aspirini verdi on gün sonra da şeker yüklemesi istedi bu damar zayıflığını yaşayıp normal doğum mümkün mü acaba kasılmalarım vardı önceden iğne oluyodum onlar geçti iğneden kurtuldum derken bu çıktı şimdide

Avcılar Hospital'de muayene olan arkadaşlar vardı.
Doğum fiyatlarını sordular mı acaba?
Ben yaklaşık 3 ay önce sormuştum... Normali hatırlamıyorum sezeryan olucağım için ona yoğunlaştım sanırım 1750 tl özel oda günlük 250 sezeryanda 2 gece kalınıyor toplam 2250 cnm

Canım herşeyi bilen Rabbim bu mübarek günlerde bolca dua et ve strese girme... Umarım sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini hiçbirimizin garantisi yok

geçmiş olsun canım. ne gelirse Allah tan. çok fazla kafana takıp stres yapma diyecem ama mümkün değil biliyorum. en azından kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. bol bol su iç ve sulu meyveler ye. Allah a emanet yavrularımız

Ben yaklaşık 3 ay önce sormuştum... Normali hatırlamıyorum sezeryan olucağım için ona yoğunlaştım sanırım 1750 tl özel oda günlük 250 sezeryanda 2 gece kalınıyor toplam 2250 cnm
Tahmin ettiğim gibiymiş, çok teşekkür ederim.

Canım herşeyi bilen Rabbim bu mübarek günlerde bolca dua et ve strese girme... Umarım sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini hiçbirimizin garantisi yok
Sagolun kizlar Allah tum dua eden arkadaslardan razi olsun keske stres yapmasam keske uzulmesem ama surekli aklimda bi turlu baska seylere odaklanamiyorum. Bebegin suyu az oldugundan artik gelisimi de geriden gelio Rabbim benim ve bebegimin sonunu hayretsin ins tasiyamicagimiz yuk vermesin hic birimize O herseyin en iyisini bilir yoktan nasil var ettiyse sifamizi da verir insallah bi sekilde

Cok gecms olsn, konuyla ilgili bilgm yok ben sadece gecms olsn demek icin yazdm.. Insallah daha iyiye gider durumunuz drun dediklerine dikkat et tabi.. Allahim korusun hepimizi

Canım şnanki çok üzüldüm. Allahtan ümit kesilmez.umarım sağsalim kavuşursun bebeğine. Bol bol havuç suyu iç suyunun bir an önce artması lazım. Beslenmene çok özen göster,hep sulu meyve ye. Şekeri mekeri düşünme sakın sen ye. Zamanı gelince de prematürede olsa doğar en azından yaşama şansı var. Bol bol yat ve onunla birlikte doğduğunda neler yapacağınızı güzelce hayal et. Zaman çabuk geçiyo bir bakmışız kollarımızda. Sıkma kendimi strese sokma. Sana güzel hissettiren meşgaleler bol. Beneğin için örgü ör,battaniye yap mesela. Çok rahatlarsın canım. Dualarım senin,inş kavulucaksın sağlıkla bebeğine. Unutma bunları mutlaka dene

Cnm ne desek boş biliyorum ama benim arkadaşım yaklşık 3 sene önce 5. Ayında doğum suyu gelmeye başladı ve durduramadılar. İstanbul da mı yaşıyosun bilmiyorum ama o da hastane hastane dolaştı en son kanuni sultan Süleyman hastanesi riskli gebelik ünitesi varmış. Oraya yatırdılar. 8. Aya kadar hep orda yattı. Şu anda cadı kız 2 buçuk yaşında. İstersen bi de oraya git

Canım dualarımız seninle ve bebişinle..senin elinden geleni yapacağına hepimiz eminiz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah, sen bebişine dua ile tutun, o da sana tutunur eminim. İnşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırsın bebişin. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

NeYin ne olacağını Allah bilir sen gönlünü ferah tut Allah'a sığın sadece dua ve iyi beslenip su içiceksin sonra bugünler geçicek en kötü 6 haftayı hep birlikte atlatırız 30 haftadan sonra erkende olsa toparlar bebişin doğabilir isterse geçicek bugünler inş üzülme sen

Cnm bide sey dicem su ekleyebiliyolar söylemediler mi sana neden yapılmıyor çok riskli bi durumdaysan ?

Canım benim moralini yüksek tut ve inan başaracagınıza bol bol havuç suyu iç ve armut ye dualarımdasın inanıyorum olacagına

zeynep-ahmet cnm moralini yüksek tutmaya çalış çok zor ama bebeğin ve senin için güzel şeyler dusunmelisin inanıyorum ki vakti zamanı gelince bebisini kucağına alicaksin cnm

Can'ım Rabbim yardımcın olsun Allah ım bebeğini korusun ..ayrıca lütfen ama lütfen sıkma canını bak bebeğin herşeyi hissedip senden güç alıyor şuamda senin için en gerekli şey moral .. Bol bol dinlenmek ve bol bol sıvı tüketmek .. Bunun bir çok örnegi var nette seninle aynı durumu yaşayıp düzelten iyi düşün olur mu

Can'ım ya bu durum Hakkı'nda bilgim yok ama dikerim bu sorunu da atlatırsın geçmiş olsun

Sağol arkadaşım duaların ve güzel dileklerin için, 32 hafta ile doğum yaptım şimdi 13 yaşında maşallah kuzum.
Kanda pıhtılaşma oluyor ve bebeği besleyemediğim için gelişme geriliği başlıyor... İğne oluyorum hergün ve sizin gibi tatlış hamilelerin enerjisi ile her yeni güne umutla başlıyorum...

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun :) Ömürleri de güzel bahtları açık olsun inşallah
Maşallah bebeğine :)
Hastaneden memnunmusun? Ben medikal park ve zeynep kamil kordine bir şekilde gidip geliyorum? Fikir verirsen çok sevinirim

Bende sormustum kuzum iki kere yazma şimdi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…