- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Ben yaklaşık 3 ay önce sormuştum... Normali hatırlamıyorum sezeryan olucağım için ona yoğunlaştım sanırım 1750 tl özel oda günlük 250 sezeryanda 2 gece kalınıyor toplam 2250 cnmAvcılar Hospital'de muayene olan arkadaşlar vardı.
Doğum fiyatlarını sordular mı acaba?
Canım herşeyi bilen Rabbim bu mübarek günlerde bolca dua et ve strese girme... Umarım sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini hiçbirimizin garantisi yokGeldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
geçmiş olsun canım. ne gelirse Allah tan. çok fazla kafana takıp stres yapma diyecem ama mümkün değil biliyorum. en azından kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. bol bol su iç ve sulu meyveler ye. Allah a emanet yavrularımızGeldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Tahmin ettiğim gibiymiş, çok teşekkür ederim.Ben yaklaşık 3 ay önce sormuştum... Normali hatırlamıyorum sezeryan olucağım için ona yoğunlaştım sanırım 1750 tl özel oda günlük 250 sezeryanda 2 gece kalınıyor toplam 2250 cnm
Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hamile kalmakla bile binlerce kötü olasılığı göze alıyoruz ve yarın öbür gün hatta bi saat sonra bile ne olacağını bilmeden bekliyoruz. Hamilelik de dogum da dogumdan sonrası da hep bi beklenti hep dua etmekle dolu. Allahtan senin ve bebeğin için en hayırlısını diliyorum. Sen de ben de burdaki herkes de artık anne bence ve biz güçlü olmak zorundayız. Senin ve bebeğin için dua edicem umarım ikiniz de iyi olacaksınız.
Canim benim ya gercekten cok uzuldum.2. Bir gozun sana daha guzel haberler vermesini cok istemistim..ama Allah buyuk.nolur moralini bozma,hayatta hicbirsey %100 degil ki..doktorun genellikle olumsuz sonuclaniyor demesi bile sadece bir tahminden ibaret..Rabbimden baska kimse bilemez..sen insallah olumli dusun ve cok dua et..yanilmiyorsam seninle ayni sehirde yasiyoruz..yapabilecegim birsey olursa cekinme lutfen.insallah en makbul dua bir muslumanin baska bir muslumana yaptigi duadir.cok dua edecegim sana..insallah hayirli haberler duyacagiz senden..
Canm benm ya gercekten cok kotu oldm mesajini okurken, guzel haberlerle gelecegine inanmistm oysa ki. Ama asla ve asla kesin bi sey yok bunu unutma. Allahtan umut kesilmez. Dr hep en olumsuza hazirlamak zorunda. Insallah Allahim yardm eder de bebegin de sen de saglikla devam edersinz hayatinizadualarimiz sizinle canimm..
Sagolun kizlar Allah tum dua eden arkadaslardan razi olsun keske stres yapmasam keske uzulmesem ama surekli aklimda bi turlu baska seylere odaklanamiyorum. Bebegin suyu az oldugundan artik gelisimi de geriden gelio Rabbim benim ve bebegimin sonunu hayretsin ins tasiyamicagimiz yuk vermesin hic birimize O herseyin en iyisini bilir yoktan nasil var ettiyse sifamizi da verir insallah bi sekildeCanım herşeyi bilen Rabbim bu mübarek günlerde bolca dua et ve strese girme... Umarım sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini hiçbirimizin garantisi yok
Kızlar selam bugün muayeneye gittim 12 nisanda detaylı ultrasona girdim bebeğe giden damarlarının ikisi zayıfmış doktor tuzlu yağlı hamur işi bitti diyip bebe aspirini verdi on gün sonra da şeker yüklemesi istedi bu damar zayıflığını yaşayıp normal doğum mümkün mü acaba kasılmalarım vardı önceden iğne oluyodum onlar geçti iğneden kurtuldum derken bu çıktı şimdide
Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Cnm ne desek boş biliyorum ama benim arkadaşım yaklşık 3 sene önce 5. Ayında doğum suyu gelmeye başladı ve durduramadılar. İstanbul da mı yaşıyosun bilmiyorum ama o da hastane hastane dolaştı en son kanuni sultan Süleyman hastanesi riskli gebelik ünitesi varmış. Oraya yatırdılar. 8. Aya kadar hep orda yattı. Şu anda cadı kız 2 buçuk yaşında. İstersen bi de oraya gitGeldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Canım dualarımız seninle ve bebişinle..senin elinden geleni yapacağına hepimiz eminiz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah, sen bebişine dua ile tutun, o da sana tutunur eminim. İnşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırsın bebişin. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Geldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
NeYin ne olacağını Allah bilir sen gönlünü ferah tut Allah'a sığın sadece dua ve iyi beslenip su içiceksin sonra bugünler geçicek en kötü 6 haftayı hep birlikte atlatırız 30 haftadan sonra erkende olsa toparlar bebişin doğabilir isterse geçicek bugünler inş üzülme senGeldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Cnm bide sey dicem su ekleyebiliyolar söylemediler mi sana neden yapılmıyor çok riskli bi durumdaysan ?Sagolun kizlar Allah tum dua eden arkadaslardan razi olsun keske stres yapmasam keske uzulmesem ama surekli aklimda bi turlu baska seylere odaklanamiyorum. Bebegin suyu az oldugundan artik gelisimi de geriden gelio Rabbim benim ve bebegimin sonunu hayretsin ins tasiyamicagimiz yuk vermesin hic birimize O herseyin en iyisini bilir yoktan nasil var ettiyse sifamizi da verir insallah bi sekilde
Canım benim moralini yüksek tut ve inan başaracagınıza bol bol havuç suyu iç ve armut ye dualarımdasın inanıyorum olacagınaSlm annisler benim durumu hatirliosunuzdur amniyon sivisinda ciddi azlik vardi normalde 15 gun sonraya randevu verdi doktorum ama ben duramadim ikinci bi gozun daha gormesini istedim arastirdim bi prof buldum o da bizim ogretmen arkadasin kocasi cikti hemen randevu alabildim cok sukur 1 saat sonra randevum var insallah icimi rahatlatacak biseyler soyler kafayi yicem evde tek basina gun boyu yatip dusunmekten bizim icin dua edin arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirim
Can'ım Rabbim yardımcın olsun Allah ım bebeğini korusun ..ayrıca lütfen ama lütfen sıkma canını bak bebeğin herşeyi hissedip senden güç alıyor şuamda senin için en gerekli şey moral .. Bol bol dinlenmek ve bol bol sıvı tüketmek .. Bunun bir çok örnegi var nette seninle aynı durumu yaşayıp düzelten iyi düşün olur muGeldim kizlar maalesef size iyi haber veremiyorum bu doktor da hemen hemen ayni seyleri soyledi suyum cok azmis hatta cok rahat bi sekilde bu tablolar genellikle olumsuz sonuclanio dedi yuzume Rabbime kaldi artik gerisi ben yine elimden geleni yapacam bebegim icin Allah kimseye yasatmasin bu duygulari kalbi agrir mi insanin kalbim agrio sanki icim yanio
Can'ım ya bu durum Hakkı'nda bilgim yok ama dikerim bu sorunu da atlatırsın geçmiş olsunKızlar selam bugün muayeneye gittim 12 nisanda detaylı ultrasona girdim bebeğe giden damarlarının ikisi zayıfmış doktor tuzlu yağlı hamur işi bitti diyip bebe aspirini verdi on gün sonra da şeker yüklemesi istedi bu damar zayıflığını yaşayıp normal doğum mümkün mü acaba kasılmalarım vardı önceden iğne oluyodum onlar geçti iğneden kurtuldum derken bu çıktı şimdide
Sağol arkadaşım duaların ve güzel dileklerin için, 32 hafta ile doğum yaptım şimdi 13 yaşında maşallah kuzum.Canim benim ya..ne kadar zor bir donem gecirmissin..Ama ne mutlu sana ki atlatmissin imtihanini..cok sukur..insallah bu mubarek cuma hurmetine sen ve tum bebek bekleyen anneler tam vaktinde,saglikla kolaylikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..
premature dogan bebegine 970 gr demissin ya kac haftaliktiniz ve simdi kac yasinda oldunuz?
Maşallah bebeğine :)Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun :) Ömürleri de güzel bahtları açık olsun inşallah
Bende sormustum kuzum iki kere yazma şimdi okudumÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Çakmak Erdem' e gidiyorum. Doktorum sevil ateş eren.
Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oldum 12 hafta oraya devam ettim sonra doktorum arkadaşı sevil hanım'ı önerdi çakmağa geçiş yaptım. Çamlıca ile çakmağın fiyatları aynı mı acaba. Muayene 60 normal doğum 1000 sgk lı sezeryan 1500 dedi. ben 2000 diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?