2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım negatif düşünme lütfen dinlen ve bebeğinle konuş...içerde erken doğuma hazırlanıyor şimdi bende yaşadım benzer duygular iki kızım var şimdi üçüncüye hamileyim ilk kızım rahim açıldığı için erken doğdu, ikinci kızım gelişme geriliği başladığı için 970 gr doğdu ... Umudunu lütfen kaybetme, dualarımız seninle bebeğinle

Gecmis oldun canim uzme kendini her seyi allah bilir sen guzel dusun guzel olsun. Rabbim sana da bebegine saglik versin. Dualarim seninle.

zeynep-ahmet Rabbim yardımcın olsun canım. Yüreğine esenlik versin Allah. Unutma ki saniye sonra kendimize ne olacagini bile bilmiyoruz. InşaAllah ikinizde sag salim kavusursunuz birbirinize. Bol su ve meyve tüketmeye çalış. Bol dua et, edelim bir de.
Benim rahme giden damarlarim ince olduğu için pihtilasmaya sebebiyet verip dusuklerim oluyordu. Kan sulandirici igne oluyorum ve aspirin kullanıyorum hamileligimi öğrendiğimden beri.​

Maasallah sana da kizlarina da arkadasim..bu kadar sıkintiya ragmen bir daha goze alabilmissin anne olmayi.Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin bu sefer insallah..bu arada benim de 3 kizim var elhamdulillah:))

Cnm bide sey dicem su ekleyebiliyolar söylemediler mi sana neden yapılmıyor çok riskli bi durumdaysan ?

Canım benim moralini yüksek tut ve inan başaracagınıza bol bol havuç suyu iç ve armut ye dualarımdasın inanıyorum olacagına

zeynep-ahmet cnm moralini yüksek tutmaya çalış çok zor ama bebeğin ve senin için güzel şeyler dusunmelisin inanıyorum ki vakti zamanı gelince bebisini kucağına alicaksin cnm

Sagolun kizlar yazdikalriniz gercekten moral verior bana Allah razi olsun hepinizden ben Rabbimden umudumu kesemem hele de yavrum karnimda kipir kipirken nasil keseyim umudumu doktor hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi doktora gittigim gunden beri daha hareketli kizim sanki o da bana tutanmaya calisiyor sanki o da annesine moral veriyor ben burdayim seni birakmicam dermis gibi o kucucuk bedeniyle bana tutunurken ben onu birakamam zaten en kisa zamanda kendimi ve kafami toparlicam insallah ve bu konuda elimden gelen herseyi yapicam ikimiz icin de gerisi tabiki Allaha kalmis kismetten oteye kimse gidemez.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/amniyotik-sivisi-az-olanlar.528241/page-2
böyle bir konu var canım belki yararlı bilgiler olabilir .Moralini bozma hep yat ve dinlen .
Benim bir tanıdıgğım hiç abartmıyorum 7 ay boyunca sadece yemek ve tuvalete kalktı kii doğum ihtimali vermiyordu doktorlar ve sapasağlam bir cocuk doğurdu

http://m.hurriyet.com.tr/kurtaj-olmaya-gitti-anne-oldu-16096226
Kuzlar bende boyle bi haber gordum biraz umut oldu ama gittigim doktorlar bu ve serum gibi tedavilerin su anda gerek olmadigini soyluyorlar. Benim anlamadigim su durumum yuzume yuzume bebegi muhtemelen kaybedebiliriz diyecek kadar vahimse neden boyle yollari denemiolar bunu anlayamiyorum

zeynep-ahmet bulunduğunuz şehri bilemiyorum ama büyük özel hastaneleri tlf arayarak bu tarz bir transfer yapıyorlarmı ve ne şartlar altında yapıyorlar diye sorsanız faydası olmazmı
Denizlide yasiyorum cnm ama bu yontemleri sordugumda gittigim doktorlara suan icin gerek yok dio su siniri zaten 5 cm.mis 5 in alti dogum diolar hem benimki 5.5 neyi bekliolar yani ne kalmis ki 5 e hem olumsuz konusuolar hem suanda gerek yok diolar

Denizlide yasiyorum cnm ama bu yontemleri sordugumda gittigim doktorlara suan icin gerek yok dio su siniri zaten 5 cm.mis 5 in alti dogum diolar hem benimki 5.5 neyi bekliolar yani ne kalmis ki 5 e hem olumsuz konusuolar hem suanda gerek yok diolar

Canım sen gönlünü ferah tut iyi şeyler düşün inşallah Rabbim sana bağışlar evladını, birbarkafaşın da dediği gibi büyük şehirlerdeki özel hastanelerle görüşsen bir çaresi vardır belki

Cnm sende o ekipteki doktorlarla bir şekilde iletişime geçip sorununu anlatsan belki sana da böyle bir yöntem iyi gider. Yani sormakta faydan olur diye düşünüyorum. Yani biliyorum zordur; ama elindeki tüm imkanlarıbir çözüm bulmaya bakmak gerek. Çünkü gerçekten bazı doktorlar umursamıyor hastayı.....
Çok ama çok geçmiş olsun dua edecem bebişin için.

Kızlar kaçıncı hafta alışveriş yapmak gerekiyor birde ne zaman yıkamak lazım esyalarını toz falan olmasın erken hazırlık yaparsam.

Kızlar kaçıncı hafta alışveriş yapmak gerekiyor birde ne zaman yıkamak lazım esyalarını toz falan olmasın erken hazırlık yaparsam.
Ben ilkinde 2 ay kala hepsini yıkayıp ütüleyip güzelce sarıp saklamıştım.. İstedipin Zaman yıkayıp ütüleyebilirsin aslında ütü de yapacağın için son bir aya hepsi dağ gibi birikir birde ağırlaşacagın için Zorlanırsın..Son 1 hafta kala da çantamı hazırlayıp oğlumun hastanede giyeceği her şeyi aynı çantada ayrı poşet içinde koymuştum maksat çok çantayla hastaneye gitmemek ..

ben calışıyorumda doguma 15gün kala izne ayrılmayı düşünüyorum o arada yıka ütüle yetişmez.
bide erken dogarsa dimi.

ben calışıyorumda doguma 15gün kala izne ayrılmayı düşünüyorum o arada yıka ütüle yetişmez.
bide erken dogarsa dimi.
Kesinlikle hem bak bir de çalışıyormuşsun.. Bence aldıkların biraz birikince yıka ütüle. İyice sarmala ve güzel bir çantada sakla..hem yavaş yavaş hem de çok biriktirmeden halledersin inan o ağırlaşmış halinle ve o temmuz ağustos sıcağında ütü yapmak mahveder insanı

Bide ütü sevmeyen ben
önümüzdeki ay dolap ve beşiğini alıcam.
sonra baslarım hazırlığa

Bide ütü sevmeyen ben
önümüzdeki ay dolap ve beşiğini alıcam.
sonra baslarım hazırlığa
Gel bir de bana sor:) ütüyü yaptıracağım biri olsa hiç düşünmeden ona itelerdim :) bncede dolabı aldığın Zaman başla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…