2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Denizlide yasiyorum cnm ama bu yontemleri sordugumda gittigim doktorlara suan icin gerek yok dio su siniri zaten 5 cm.mis 5 in alti dogum diolar hem benimki 5.5 neyi bekliolar yani ne kalmis ki 5 e hem olumsuz konusuolar hem suanda gerek yok diolar
Cnm muhtemelen yapılabilir bi Yöntem ancak mutlaka risk barındırdığı için son ana kadar kendiliğinden toparlamasını bekliyolardır

Cnm muhtemelen yapılabilir bi Yöntem ancak mutlaka risk barındırdığı için son ana kadar kendiliğinden toparlamasını bekliyolardır
Evt cnm dogru soyluyorsun insallah bakalim kendi kendimize toparlariz durumu gerek kalmaz onlara

Kizlar basladim havuc suyuna ve armuta insallah Rabbimin izniyle faydasini gorurum gunde iki bardak icin demis ama tam anlatilmamis ben ac karnina icecem ins ise yarar kizlar cok umutluyum Allah umudumu bosa cikarmasin insallah..
Amin Amin inşallah bir aya kalmaz sütun normale dönecek ve güzel haberi vereceksin senden ricam elinin altında hep bir şişe su bulunsun.. Sürekli içmiş olursun sadece havuç suyu armut olarak düşünme eline geçen bütün sulu gıdalardan tüket .. Yarasın şifa olsun bebeğine:)

dr dan geldim kızlar.
her şey yolunda çok şükür. kızım baş aşağı dönmüş, dr bakarsın normal doğum olur dedi. ben korkuyorum dedim güldü. 550 gr, 24 cm olmuş yavrum. çoğu gitti azı kaldı :)
şaka maka 100 lü günlere düşüyoruz.

Kizlar basladim havuc suyuna ve armuta insallah Rabbimin izniyle faydasini gorurum gunde iki bardak icin demis ama tam anlatilmamis ben ac karnina icecem ins ise yarar kizlar cok umutluyum Allah umudumu bosa cikarmasin insallah..
Insallah hayirlisi ile en fazla 15 gune suyun duzelir insallah en az 3 litre suyuda unutma arkadasim ,benimki 15 gunde normale donmustu ,hic moralini bozma cokta arastirma yapma net kirli bilgi ile dolu

Hey maşallah grillcim ne güzel prenses hep böyle sağlıklı olsun ..erkenden almışız doğum pozisyonu nu demek :) aman sakın korkma normal doğumdan hatta olurda normal doğumla gelirse sana en büyük armağan olur bence:)

Insallah hayirlisi ile en fazla 15 gune suyun duzelir insallah en az 3 litre suyuda unutma arkadasim ,benimki 15 gunde normale donmustu ,hic moralini bozma cokta arastirma yapma net kirli bilgi ile dolu
Insallah cnm sagol seninde boyle bir problemin olmustu di mi dogru. Peki olcumleri hatirlimiosun cnm benimki kadar vahim degildir ama merak ettim yine de bi de kac gunde toparladi suyun neler yapmistin artmasi icin ben suan 3 ltden fazla su iciyorum bugun de havuc suyu ve armuta basladim insallah bakalim faydasini gorurum

Insallah cnm bnm sagolasin surekli iciyorum suyu gun boyu hatta 4 lt ye yakin iciyorum yarim saate bir lavabodayim zaten

valla öyle görünüyor ama yine de korkuyorum normal doğumdan. bazen denesem diye düşünüyorum sonra olumsuz hikayeler okuyorum burada, yine sezaryen doğum diyorum. hayırlısı olsun da kısmet :)
hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah.

Hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de sorun deil .. Ama doktorun uygun görüyorsa ve sorun yoksa normal doğum yaparsın ..ayrıca doktorunu da çok sevdim ilkler sezeryan olmasına rağmen normale ihtimal vermiş helal olsun :)

Olcumler aklimda degil ama sinirda idi ,bende gunde 2 bardak havuç suyu içtim sabah akşam 1 hafta boyunca ,1 armut yedim fazlada yenebilirmiş ,en az 3 lt de su içtim ,riskli olduğu için sık kontrol etmişti drum ,1.haftada stabildi su durumu ne artmıştı ne azalmıştı ,sonra havuç armut su üçlüsüne başladım tabi yine söylüyorum bunlarmı iyi geldi yoksa bünyemi kendini toparladı bilmiyorum ama 2.haftada suyum normal seviyeye ulaşmıştı çok şükür ,azalma bende de bi anda oldu ,çok büyük bir ihtimal ile drun açıklaması o arada dolaşım ile ilgili bi sıkıntı olmuş olabilir dedi ,inşallah senden de çok iyi haberler alıcaz

Baş aşağı dönse bile henüz Küçükler genel olarak her yöne dönüyolar sanki bu haftalarda henüz inş hepimiz rahat kolay bi şekilde doğururuz:)

Birde istirahat ,fırsat buldukça sol tarafıma dönüp uzandım

di mi ya, öyle deyince bir afalladım. zaten bana bırakıyor da bakalım zamanı gelince düşünürüm. :)

Baş aşağı dönse bile henüz Küçükler genel olarak her yöne dönüyolar sanki bu haftalarda henüz inş hepimiz rahat kolay bi şekilde doğururuz:)
inşallah canım. yeter ki hayırla sağlıkla doğsunlar. :)

di mi ya, öyle deyince bir afalladım. zaten bana bırakıyor da bakalım zamanı gelince düşünürüm. :)

Sezaryen sebebin neydi arasi ne kdr olcak. Bnde sezaryenliyim normal dogum hayal ediyorum hep ama biraz umutsuz vakayim :/

Aç karınla değilde bence yemek esnasında başlayıp yemekten sonra devam et. Aç karna kan şekerini birden yükseltmesin.

Ayrıca havuç suyu reflü ye iyi geliyormus dün öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…