2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sen morelini bozma allahin.izniyle hersey normale donecek drlar soyler ama.rabbim dilerse hersey tikirinda gider senin icin dua edecegim rabbim bebegini sag salim.sana bagislasin

Sezaryen sebebin neydi arasi ne kdr olcak. Bnde sezaryenliyim normal dogum hayal ediyorum hep ama biraz umutsuz vakayim :/
sezaryenler dr tercihiydi ama haklıydı. ilk kızım kalkmasını yapmıştı, ikinci kızımın da kordon dolanmıştı ve aşağı inemiyordu. iki sezaryen arası 18 ay, şimdi 22 ay olacak.

Sen morelini bozma allahin.izniyle hersey normale donecek drlar soyler ama.rabbim dilerse hersey tikirinda gider senin icin dua edecegim rabbim bebegini sag salim.sana bagislasin
Amin cnm insallah sagolasin guzel haberler verebilirim sizlere insallah yakin zamanda dogru soyluyorsun hersey Rabbimin elinde

Aç karınla değilde bence yemek esnasında başlayıp yemekten sonra devam et. Aç karna kan şekerini birden yükseltmesin.

Ayrıca havuç suyu reflü ye iyi geliyormus dün öğrendim
Cnm nerde okudugumu hatirlamiorum ama sanki ac karnina icilio die hatirladim da oyle ictim simdi senin mesaji okuduktan sonra tekrar izledim saracoglunun videosunu ac tok demio sadece bi bardak ogleden once bi bardak ogleden sonra dio

Cnm eğer ulaşma şansın varsa o hastaneye bi ulaşmaya çalış. Devlet hastanesinden kendini sevk ettirirseniz kolayca girersin. Ben mutlaka bi sor derim

Cnm eğer ulaşma şansın varsa o hastaneye bi ulaşmaya çalış. Devlet hastanesinden kendini sevk ettirirseniz kolayca girersin. Ben mutlaka bi sor derim
Cnm 10 gun sonra tekrar doktor randevum var simdi havuc suyuna falan basladim ya bi gormek istiyorum ki inaniyorum insallah faydasini gorecegim eger olurda herhangi bi degisiklik olmazsa ve doktorlar yine hic bisey yapamayiz derse o zaman kendi basimin caresine bakarim arastirmalarima baslarim insallah

Meraba canim bu okudugun yazidaki doktora gidiyorum suanda ege bolgesinin en iyi riskli gebelik doktorudur , ben normalde eylul annesiyim ama serklajli oldugum icin agustosta olabilir o yuzden arada burayi okuyorum seni gorunce hemen yazmak istedim yaziyi okumussun zaten ben sana bi kac bilgi veriyim namik demir kent hastanesinde calisiyor ve randevu bulmak inan cok zor yani acil bir durumun olsa allah korusun gec kalabilirsin sana tavsiyem simdi hemen ara ve randevu al zaten 1 ay sonrasina gun veriyor insallah o zaman kadar duzelme olursada gitmezsin zaten ama riskin devam ederse mutlaka git derim bide belki durumunu anlatirsan erken bir tarihede gun verebilirler ,muayene ucreti 360 lira cok dikkatli ve cok titiz bir doktor, sormak istedigin birsey olursa yardimci olmak isterim her zaman

Benimle ayni haftada olan annecikler bebekleriniz cok hareketli mi?? Benim kizim cok hareketli degil ya bazen gisstmiyorum bile cikolataya bile tepki vermiyor
Benım kız da rahatına düşkün hissettirmiyordu kendini son 1 hafta hissetmeye başladım günde bir iki defa o da.22 haftaya girerken hissetmeye başladım

Be
Benimle ayni haftada olan annecikler bebekleriniz cok hareketli mi?? Benim kizim cok hareketli degil ya bazen gisstmiyorum bile cikolataya bile tepki vermiyor
bende de durum aynı yalnız deilsin .. Sebebi de şuymuş Bebek aşağı doğru ve ters duruyor o hareket ediyor ama ters durduğu için biz hissetmiyoruz hissettiğimiz o nadir Zaman'lar da da Aslında doğru pozisyona girmiş oluyorlar .. Biraz daha büyüsünler dönemiyrcek hale Bi gelsinler o Zaman her gün bol bol hissedecez.. İnan ultrasonda da görmesem Bebek yok içimde diyecem

Canim seninle aramizda 1 gun var..bebegim icin ne cok hareketli diyebilirim ne de cok sakin..gun icindeki kosusturmalardan pek anlamiyirum sanirim hareketlerini..ama aksamlari ortalik sakinlesince basliyor benim ki cok sukur..zaman gectikce daha cok hissedecegiz insallah :))

günaydın kızlar. ya göbeğimin bayağı alt kısmında seyirme hissediyorum. ama bebek hareketi olduğunu zannetmiyorum çünkü bebeğin hareketlerini gün içinde daha yukarıda hissediyorum. bayağı rahatsız edecek derecede bir seyirme var. benim gibi olan var mı

Canim belki yukarda hissettigin elleridir asagidaki de ayakları tam tersi de olabilir yerinde durmuyo lar ki hiç maşallah bi sağda bi solda bi asagida yukarda bnde de gecelerii sağa sola dönerken göbegim geriniyo hep gerilmek istemiom ama elimde değil bazen istem disi oluyo birsey olur mu acaba ya ondan çok korkuyorum

cnm endişe edilecek bişey yok. Zaten bebek bir aşağıda bir yukarıda geziyor, odur yüksek ihtimal. rahat ol sen Allahın izniyle inşallah bişey yoktur. Sevgiyle ve Sağlıkla kal :)

aynen canm haklısın bebektir büyük ihtimal. yok canım gerilmekten bir şey olacağını zannetmiyorum

cnm endişe edilecek bişey yok. Zaten bebek bir aşağıda bir yukarıda geziyor, odur yüksek ihtimal. rahat ol sen Allahın izniyle inşallah bişey yoktur. Sevgiyle ve Sağlıkla kal :)
sağol canım teşekkürler. inşallah çarşamba kontrole gidince soracam da dayanamadım bide size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…