Cnm tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cok sagol. Simdi ben bir hafta sonra doktora gidicem tekrardan ve bu arada havuc suyu armut bol su ve istirahat dortlusunu uygulicam faydasini gorenler olmus Allahin izniyle ben de fayda gorurum diye dusunuyorum eger Allah korusun bi ilerleme yoksa tam tersine gerileme varsa ve doktorlar hala bisey yapamayiz derlerse artik bende basimin caresine bakicm kendim arastiracam vu dedigin doktor hep aklimda olacak sagol cnmMeraba canim bu okudugun yazidaki doktora gidiyorum suanda ege bolgesinin en iyi riskli gebelik doktorudur , ben normalde eylul annesiyim ama serklajli oldugum icin agustosta olabilir o yuzden arada burayi okuyorum seni gorunce hemen yazmak istedim yaziyi okumussun zaten ben sana bi kac bilgi veriyim namik demir kent hastanesinde calisiyor ve randevu bulmak inan cok zor yani acil bir durumun olsa allah korusun gec kalabilirsin sana tavsiyem simdi hemen ara ve randevu al zaten 1 ay sonrasina gun veriyor insallah o zaman kadar duzelme olursada gitmezsin zaten ama riskin devam ederse mutlaka git derim bide belki durumunu anlatirsan erken bir tarihede gun verebilirler ,muayene ucreti 360 lira cok dikkatli ve cok titiz bir doktor, sormak istedigin birsey olursa yardimci olmak isterim her zaman
Insallah canim gerek kalmaz su takviyesine guzelce yeyip icmen bebise yarar ,tabi sen suanda en dogrusunu yapiyosun canim insallah hersey guzel olur , sende sagol canim benim birbirimize destek olucaz her zaman yardimci olduysam ne mutlu bana en azindan acil durumda isin ehli bir doktor biliyosun insallah gerek kalmaz ama hayat bu elimizden geleni yapmaliyiz :)Cnm tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cok sagol. Simdi ben bir hafta sonra doktora gidicem tekrardan ve bu arada havuc suyu armut bol su ve istirahat dortlusunu uygulicam faydasini gorenler olmus Allahin izniyle ben de fayda gorurum diye dusunuyorum eger Allah korusun bi ilerleme yoksa tam tersine gerileme varsa ve doktorlar hala bisey yapamayiz derlerse artik bende basimin caresine bakicm kendim arastiracam vu dedigin doktor hep aklimda olacak sagol cnm
Canım Insallah işe yarayacak yemen içmen. Yasin ve meryem suresini de okumaya çalış okuyamazsan bile dinleyin en azından bebeginden. Rabbim korusun bebeğini insallah canımCnm tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cok sagol. Simdi ben bir hafta sonra doktora gidicem tekrardan ve bu arada havuc suyu armut bol su ve istirahat dortlusunu uygulicam faydasini gorenler olmus Allahin izniyle ben de fayda gorurum diye dusunuyorum eger Allah korusun bi ilerleme yoksa tam tersine gerileme varsa ve doktorlar hala bisey yapamayiz derlerse artik bende basimin caresine bakicm kendim arastiracam vu dedigin doktor hep aklimda olacak sagol cnm
Dün gece ben öyle oldum çok kötüydüm evin içinde Ölecem patlıcam nefes alamıyorum diye dolaştım zar zor uyumadım .. Ne oluyor karnımız falan mı gerilmeye başladı yemek yiyorum iki katı kötü oluyorum sanki yemekler mideme inmiyor.. Bir tuhaflık olmaya başladı bendegünaydın hanımlar,
bu sabah nedense nefes nefeseyim. yattığım halde nefes alıp verirken yoruluyorum.
Bnde oluyor aynen bahsettiğin gibi hamileliklerim de böyle geçiyor malesefKizlar ya sizde de sabah ilk uyandiginizda akinti oluyo mu gun icinde az oluyo ama ilk yataktan kalkarken daha yogun oluyo bazen korkuyom bebegin suyu mu die ama daha kivamli oluyo akinti diye dusunuyorum
Yani acaba surekli yatar pozisyondayken gelmesi gereken akinti gelemioda biriktigi icin kalktigimizda birden gelio olabilir mi acaba diye dusunuyorumBnde oluyor aynen bahsettiğin gibi hamileliklerim de böyle geçiyor malesef
Heheh cidden öyle erken uyu erken uyan yapıyoruz :))Gunaydin canim.. Biz de forumun sabah kuslariyiz:))
Olabilir tatlım ama şunu diyim su gibi kesintisiz akmadığı sürece korkmana gerek yok .. Gebelik belirtilerinde ve gebelik sürecinde akıntı gayet normal Özellikle de şu bulunduğumuz aydan itibaren artış olur ..Yani acaba surekli yatar pozisyondayken gelmesi gereken akinti gelemioda biriktigi icin kalktigimizda birden gelio olabilir mi acaba diye dusunuyorum
Minik piranhacım şimdiden alıştırma yapmış oluyoruz :)Günaydın güzel annişler
Hepinize mus mutlu hafta sonları diliyorum
Heheh cidden öyle erken uyu erken uyan yapıyoruz :))
Yok cnm oyle su gibi degil zaten ve surekli akmio dogrudur tatlim bu aydan sonra daha da artis oluyomus gerci benim akinti problemi hep vardi bekarkenden beriOlabilir tatlım ama şunu diyim su gibi kesintisiz akmadığı sürece korkmana gerek yok .. Gebelik belirtilerinde ve gebelik sürecinde akıntı gayet normal Özellikle de şu bulunduğumuz aydan itibaren artış olur ..
büyüdükçe oksijen ihtiyacı artıyor hem bizim hem bebeğin. kalp ritmi artıyor ya ondandır diye düşünüyorum.Dün gece ben öyle oldum çok kötüydüm evin içinde Ölecem patlıcam nefes alamıyorum diye dolaştım zar zor uyumadım .. Ne oluyor karnımız falan mı gerilmeye başladı yemek yiyorum iki katı kötü oluyorum sanki yemekler mideme inmiyor.. Bir tuhaflık olmaya başladı bende
Bende oyleyim cnm kalp çarpıntısı fazla öyle olunca da nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimibüyüdükçe oksijen ihtiyacı artıyor hem bizim hem bebeğin. kalp ritmi artıyor ya ondandır diye düşünüyorum.
evet canım. şurada 3 aycık kaldı :)Bende oyleyim cnm kalp çarpıntısı fazla öyle olunca da nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?