2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cok sagol. Simdi ben bir hafta sonra doktora gidicem tekrardan ve bu arada havuc suyu armut bol su ve istirahat dortlusunu uygulicam faydasini gorenler olmus Allahin izniyle ben de fayda gorurum diye dusunuyorum eger Allah korusun bi ilerleme yoksa tam tersine gerileme varsa ve doktorlar hala bisey yapamayiz derlerse artik bende basimin caresine bakicm kendim arastiracam vu dedigin doktor hep aklimda olacak sagol cnm

günaydın hanımlar,
bu sabah nedense nefes nefeseyim. yattığım halde nefes alıp verirken yoruluyorum.

Insallah canim gerek kalmaz su takviyesine guzelce yeyip icmen bebise yarar ,tabi sen suanda en dogrusunu yapiyosun canim insallah hersey guzel olur , sende sagol canim benim birbirimize destek olucaz her zaman yardimci olduysam ne mutlu bana en azindan acil durumda isin ehli bir doktor biliyosun insallah gerek kalmaz ama hayat bu elimizden geleni yapmaliyiz :)

Canım Insallah işe yarayacak yemen içmen. Yasin ve meryem suresini de okumaya çalış okuyamazsan bile dinleyin en azından bebeginden. Rabbim korusun bebeğini insallah canım

Kizlar ya sizde de sabah ilk uyandiginizda akinti oluyo mu gun icinde az oluyo ama ilk yataktan kalkarken daha yogun oluyo bazen korkuyom bebegin suyu mu die ama daha kivamli oluyo akinti diye dusunuyorum

günaydın hanımlar,
bu sabah nedense nefes nefeseyim. yattığım halde nefes alıp verirken yoruluyorum.
Dün gece ben öyle oldum çok kötüydüm evin içinde Ölecem patlıcam nefes alamıyorum diye dolaştım zar zor uyumadım .. Ne oluyor karnımız falan mı gerilmeye başladı yemek yiyorum iki katı kötü oluyorum sanki yemekler mideme inmiyor.. Bir tuhaflık olmaya başladı bende

Kizlar ya sizde de sabah ilk uyandiginizda akinti oluyo mu gun icinde az oluyo ama ilk yataktan kalkarken daha yogun oluyo bazen korkuyom bebegin suyu mu die ama daha kivamli oluyo akinti diye dusunuyorum
Bnde oluyor aynen bahsettiğin gibi hamileliklerim de böyle geçiyor malesef

Yani acaba surekli yatar pozisyondayken gelmesi gereken akinti gelemioda biriktigi icin kalktigimizda birden gelio olabilir mi acaba diye dusunuyorum
Olabilir tatlım ama şunu diyim su gibi kesintisiz akmadığı sürece korkmana gerek yok .. Gebelik belirtilerinde ve gebelik sürecinde akıntı gayet normal Özellikle de şu bulunduğumuz aydan itibaren artış olur ..

Yok cnm oyle su gibi degil zaten ve surekli akmio dogrudur tatlim bu aydan sonra daha da artis oluyomus gerci benim akinti problemi hep vardi bekarkenden beri

büyüdükçe oksijen ihtiyacı artıyor hem bizim hem bebeğin. kalp ritmi artıyor ya ondandır diye düşünüyorum.

Kizlar herkere guzel haftasonlari, gerci bitti sayilir ama insallah guzel gecmistirr...

Haftasonu babam buradaydi, seminer varms bu hafta ilcede bugn oraya gececekti erken geldi, cok iyi geldi canm babam ozlemisim yaa..

Dun babacimla gecirdik gunumuzu, bugn esim de katildi beraber kahvalti falan guzel gecti.. Turk yildizlarini izledik bir de bu haftasonu Antalya hareketliydi.. Malum expo acilisi falan ama o kadar kalabaliga girmek istemedm, o yuzden bugn konyaaltindan izledk super yildizlarimizii..

Bebisime gelince o da gayet hareketli su an uzandigim icnn.. Yalnz sabahlari uyutmuyo artk eskisi gibi.. Saga dondm oraya oraya vurdu sola dondm oraya oraya vurduu ben de en son kalkim bari bi seyler atistirim belki acikmistir dedm ama bu sklasmaya basladi yaramazliklariii zaten darlanma, sicak basmasi da oluyor aradaa..
Ama olsunnn onun yaramazligini yerm bennn

İyi geceler herkese :) kızım tekmelerle uyutmuyor da. Gök gürültülü yağmur var şu anda bende buraya göz atayim dedim.
Dün eminönü alışverişine gittik. Daha önce babaannesi hastane çıkışı bodyler ve havlu takımını almıştı. Dün de birlikte uyku seti, nevresim, banyo küveti aldık. Bugün beşiğimiz kuruldu. Onu da dedesi aldı :) ben pek para harcamadan bi çok şeyi almış olduk.
Benim annemler memlekette oldukları için şimdilik onlar bisey yapamıyor. İnsan uzakta olunca özlüyor eşimin annesi her türlü yardıma hazır bekliyor onu da bi hayli yordum. O olmasaydı heralde ben hala başlamamış olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…