- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Emin önünde fiyatlar nasıl bnde kuveti hastane çıkışini aldım nevresim var uyku seti ve beşik alcam onada bakıyorum hala sizin beşik park besikmi mobilyami bebek odası ypcaz beşiği park alırsak mobilyaların beşiğini istemiyorum napcm bilmedimİyi geceler herkese :) kızım tekmelerle uyutmuyor da. Gök gürültülü yağmur var şu anda bende buraya göz atayim dedim.
Dün eminönü alışverişine gittik. Daha önce babaannesi hastane çıkışı bodyler ve havlu takımını almıştı. Dün de birlikte uyku seti, nevresim, banyo küveti aldık. Bugün beşiğimiz kuruldu. Onu da dedesi aldı :) ben pek para harcamadan bi çok şeyi almış olduk.
Benim annemler memlekette oldukları için şimdilik onlar bisey yapamıyor. İnsan uzakta olunca özlüyoreşimin annesi her türlü yardıma hazır bekliyor onu da bi hayli yordum. O olmasaydı heralde ben hala başlamamış olurdum.
Cnm benimde şeffaf akıntım yogun bir şekilde vardı doktorum kokusuz ve renksizse endişe etme bol su içmen gerekiyor Demişti bir kaç gündür sarıya dönüştü akıntım ama kokusuz yine doktorum bol su içmen lazım Dedi hakkaten az su içmek iltihapı temizlemiyor ki ben kendimi bildim bileli günde 2 bardak su içmezdim bile şimdi zorlaya zorlaya yaklaşık 1/ 1,5 litre falan içmeye çalışıyorumKizlar ya sizde de sabah ilk uyandiginizda akinti oluyo mu gun icinde az oluyo ama ilk yataktan kalkarken daha yogun oluyo bazen korkuyom bebegin suyu mu die ama daha kivamli oluyo akinti diye dusunuyorum
Biz havuzlu hana gittik bi nevresim bile her mağazaya göre değişiyor. Çok detaylı gezip bakamadim hastane çıkışları falan daha önce alınmıştı fiyatlarını ben bilmiyorum. Ama en azından gidip bir görme şansınız varsa mutlaka gidin. Park yataktan mobilyaya, arabasindan küvetine herşey var. Ve çok yorucu olmuyor hepsini havuzlu handan tamamlayabilirsiniz.Emin önünde fiyatlar nasıl bnde kuveti hastane çıkışini aldım nevresim var uyku seti ve beşik alcam onada bakıyorum hala sizin beşik park besikmi mobilyami bebek odası ypcaz beşiği park alırsak mobilyaların beşiğini istemiyorum napcm bilmedim
Hayırlı olsun güle güle kullnsin bebisin inş gidicem.bnde bklim önümüzdeki ayBiz havuzlu hana gittik bi nevresim bile her mağazaya göre değişiyor. Çok detaylı gezip bakamadim hastane çıkışları falan daha önce alınmıştı fiyatlarını ben bilmiyorum. Ama en azından gidip bir görme şansınız varsa mutlaka gidin. Park yataktan mobilyaya, arabasindan küvetine herşey var. Ve çok yorucu olmuyor hepsini havuzlu handan tamamlayabilirsiniz.
Beşiğe gelince ben kirada olduğum için mobilya hic düşünmemiştim ama beşiğini dedesi alacaktı bi yerden 400 tlye büyüyen beşik buldu bende gittim gördüm benim onayımla alındı. Uzunca bir sure kullanabilecek. Öyle olunca olmuşken tam olsun deyip oda hazırladık. Benim gardrobumda yer olduğu icin dolap almadim. Beşiğin altında cekmeceleri ve komidini var.
Ayy gerçekten öyle :)Minik piranhacım şimdiden alıştırma yapmış oluyoruz :)
Günaydın hamişler, herkese sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta diliyorum :) Ya bu ne herkes ben bunu aldım şunu aldım ama daha bende tık yoksadece 3-5 zıbından başka bişi almamışım
Ayy gerçekten öyle :)
Benim kız da benimle beraber uyanıyor saat 6'da, gün içinde o kadar hissetmiyorum ama sabahları güm güm vuruyor acıkıyor mu ne minnak
Günaydın hamişler, herkese sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta diliyorum :) Ya bu ne herkes ben bunu aldım şunu aldım ama daha bende tık yoksadece 3-5 zıbından başka bişi almamışım
Günaydın..... :)
Bereketli bir haftamız olsun inşallah. Anneler ve bebişler keyfileriniz hep güzel olsun.
Gunaydin guzel anneler ne guzel herkes alisveris telasinda :) insallah bizde riskli donemlerimizi saglikla atlatiriz da size katiliriz teyzeleri bir hafta once bende deli gibi netten ne alsam hangi marka alsam sunu ku bunu alsam diye gezinip duruyodum ama simdi alisverisin A si gelmio aklima tek dusundugum bebegim saglikli dogacak mi benimle olacak mi Rabbim gonlumuze gore versin pek hevesliyim insallah yakin zamanda bende alisveris telasiniza ortak olurum
Cnm valla kv hiç karışmıyor umrunda diyil :) senin kv de fenaymış valla :) bende o konuda rahatım acele etmiyorum ama geç kalmamak en iyisi yavaş yavaş almak en iyisi, havalar ısınmadan fazla :) Bakayım yavaştan o zaman....Günaydınn sende de benim ki gibi kv olsaydı sende alırdın. Eger yaninda gitmezsem kafasına gore aliyoryoksa bende erken olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar zor tuttuk onu daha öğrenir öğrenmez başlamıştı almaya.
Bence artık alsan iyi olur canm, tabi tercih meselesi ama ben hiç mesela acele işi sevmem o yüzden böylee rahatt rahatt alayım isterimm.. Bir de artık 7. Ayımıza girdik yani daha fazla bekleme bence elin ayağın dolaşmasın sonra.. Hem son aylarımız çok sıcak olacak gezemize böyle rahatt
Doğru diyorsun cnm. Bu tür şeyler aceleye gelmez ama ne bileyim biraz fazla mı rhatım ne :) aynen dedğin gibi havalar ısınınca dışarı çıkmak çok zor olur. Uyarını dikkate alayım çok saol cnm :)
Gnydın cnm. İnşallah sende tez zamanda riskli dönemi atlatıp rahatlarsın. Rabbim seni ve bebeğini korur inşallah. Müjdeli haberlerini dört gözle bekler seni de alışveriş fotoları atıp görmek istiyoz bir an önce :)Gunaydin guzel anneler ne guzel herkes alisveris telasinda :) insallah bizde riskli donemlerimizi saglikla atlatiriz da size katiliriz teyzeleri bir hafta once bende deli gibi netten ne alsam hangi marka alsam sunu ku bunu alsam diye gezinip duruyodum ama simdi alisverisin A si gelmio aklima tek dusundugum bebegim saglikli dogacak mi benimle olacak mi Rabbim gonlumuze gore versin pek hevesliyim insallah yakin zamanda bende alisveris telasiniza ortak olurum
Cnm bak dediğin ped varmış burda al dene bence.Bu arada kizlar ben bi ped duymustum bu gelen akintinin normal mi yoksa bebegin amniyon sivisi mi oldugunu belirliomus netten okudum ama simdi bi eczaneye sordum yok oyle birsey dedi siz duydunuz mu boyle bir ped hatta altest ya da al sense diye isimleri
İnşallah canım Rabbim bebisini kucağına almayı nasib etsinGunaydin guzel anneler ne guzel herkes alisveris telasinda :) insallah bizde riskli donemlerimizi saglikla atlatiriz da size katiliriz teyzeleri bir hafta once bende deli gibi netten ne alsam hangi marka alsam sunu ku bunu alsam diye gezinip duruyodum ama simdi alisverisin A si gelmio aklima tek dusundugum bebegim saglikli dogacak mi benimle olacak mi Rabbim gonlumuze gore versin pek hevesliyim insallah yakin zamanda bende alisveris telasiniza ortak olurum
Kizlar herkere guzel haftasonlari, gerci bitti sayilir ama insallah guzel gecmistirr...
Haftasonu babam buradaydi, seminer varms bu hafta ilcede bugn oraya gececekti erken geldi, cok iyi geldi canm babam ozlemisim yaa..
Dun babacimla gecirdik gunumuzu, bugn esim de katildi beraber kahvalti falan guzel gecti.. Turk yildizlarini izledik bir debu haftasonu Antalya hareketliydi.. Malum expo acilisi falan ama o kadar kalabaliga girmek istemedm, o yuzden bugn konyaaltindan izledk super yildizlarimizii..
Bebisime gelince o da gayet hareketli su an uzandigim icnn..Yalnz sabahlari uyutmuyo artk eskisi gibi.. Saga dondm oraya oraya vurdu sola dondm oraya oraya vurduu ben de en son kalkim bari bi seyler atistirim belki acikmistir dedm ama bu sklasmaya basladi yaramazliklariii zaten darlanma, sicak basmasi da oluyor aradaa..
Ama olsunnn onun yaramazligini yerm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?