2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah yardımcınız olsun . Senin yükün daha ağır bir de. Offf bi şekilde dolacak zamanımız. Doğunca zaten uyuyamıycaz. Yani kısaca bize 1 sene daha uyku yoook

uykuya acayip düşkün biriydim şimdilerde gece oldu mu beni alıyor bi sıkıntı işyerindekiler bile farketti gözaltlarım mor mor resmen. toplamda 3 saat ancak uyuyabiliyorum.. doğduktan sonra daha çok uyurum gibi geliyor:)

Iki bebekle nasıl uyuyacaksın a kuzum ...keşke şimdi uyuyabilsen..

Maşallah sen herşeyini almışsın, darısı bize

Canım geçmiş olsun seni takipteyim ama yazacağım herşeyi arkadaşlar yazmışlar. Senin ve bebeğim için dua ediyorum bende. inşallah geçecek bu riskli günlerin bebeğin de hareketleriyle anne ben buradayım stres yapma diyor alışveriş yapılır bi şekilde doktorun dediği gibi dinlen bol bol.. öpüldünüz

bende 75lik seker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 93 ilk tokluk 171, 2. tokluk 153 çıktı refereans değerlerine göre normal çıktı ama doktorum arayıp sende şeker çıkmış dedi anlamadım ben

I inori ne demek canm birbirimize her turlu oneride bulunmaliyizzz

Aynen canm ben de ufak tefek eksikleri de mayista halledecem insallah.. Katiliyorm hazirandan sonra agirlasiriz epeyceee...
Aman da masallah pasayaaa.. Ay benm kiz da gayet hareketli masallah ama ben anlamiyorm neresi neresi hala

Gynaydin annisler benimde bugün kontrolün var 1 saat sonra bakalım prensesin neler yapiyo ayy 3 hafta sonra gorcem kızımı çok heyecanlı

Amann ne guzelll yaa benm de yarn 4 hafta fapan oluyo gormeyeli cok ozledm prensesiimiiii
Insallah guzel haberlerle gelelm canm benm yarn seker yukleme de varr

Maşallah sen herşeyini almışsın, darısı bize

Amin canm darisi hepinize evet bi sey kalmadi pek benm kalanlar da mayista biter.. Banyo bakim grubu da internetten haziranda alirm

Allah Allah sinirda cikti da dikkatli ol diye mi dedi acabaa

Evt cnm once saglik alisveris halledilir bi sekilde dinleniyorum simdi bol bol sivi alimim da iyi cok su iciyorum havuc suyu falan insallah faydasini gorecegim inaniyorum..

Insallah cnm o kadr cok istiyorum ki bende size iyi haberler vermeyi insallah da verecem inaniyorum kizimdan umudumu kesmem hic bi zaman

Kızlar bende alışverişimi listeliyorum. Daha eksiklerim var gerçi.
10 hastane çıkışı 2 adet
5 li hastane çıkışı 1 adet
9 adet 0-3 aylık yazlık çıtçıtlı body,
6 adet 3-6 aylık body,
4 adet alt pijama
2 adet üst pijama
15 adet çorap(Sonra baktım niye bu kadar almışsak :))
1 ad. kalın battaniye,2 penye yazlık battaniye,Annemde dikmiş 5 tane penye
2 alt açma,
1 sarma puset(Kışlık)
5 paket salya mendili
12 adet salya önlüğü
Casual araba ve anakucağı
motorola telsiz
chicco burun aspiratörü
chicco tırnak bakım ve saç bakım
2 adet emzik,2 adet biberon cam
Banyo kuvet takımı ve bornoz ve havluları
Şimdiden oyuncak bile aldık,çıngırağı var :):)7
Örgü patikler,örgü yelekler.
Kendime lohusa pijama ve gecelik aldım,penye çok şekerler.

Şimdi sırada,
Park yatak kraft calipso mavi düşünüyorum,bebe gardrop alacağım sadece,bebek kozmatik malzemeleri ve bez.
Kanguru alsammı bilemiyorum. Oda nem ölçer ve makinası.Ateş ölçer,
süt sağma için kiralama düşünüyorum.

Bu arada hiç kimse bebişine bişeyler örmüyor mu? Ben bir yelek bitirmek üzereyim. Akşamları işten eve geldikçe örüyorum. Çok kolay herkesin yapabileceği modeller var internette. Sonra yeniden yelek ve patik yapıcam.

Merhabalar herkese,
Bugün tetanoz aşimizin ilkini olduk doktorumuz onayliyor..3 gun sonrada tarama yapmaya cagirdi..

Ben size bisey sorcam kizlar, benim kusmalarim devam ediyor neden burnumdan geliyor kustuklarim bilmiyorum bu normal bisey mi ? nefes alamiyorum bogulacak gibi oluyorum..
Bi de dün aksam göbeğimin hizasında sağ tarfında agrım oldu. Bu daha önce 2 kez yine olmustu. Bu neden olur bilen var mı?

Oo sen masallah herseyi almışsın sayılır. Ben 7 aylıktan önce birsey almayı düsünmüyorum.. ama kardesim bebeğimizin beşiğini ve alt açma konsolunu süpriz yapıp almış sağolsun. Bide english home dan hamile kalmayı dusunmeden önce çok beğendim diye bir bebek battaniyesi almştım o kadar:)

Merhaba kızlar, benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. Normalde 38 numara giyiyordum. 39 numara ayakkabı aldık, ona bile sığmıyor artık. Azıcık ayakta kalmaya gelmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz geçsin diye?

Kusmaların reflüye bağlı olabilir. Benim en son öyle çıktı,sabahları safra çıkartıyorum ve midemi çok zorlarsam çok yersem hepsini kusuyorum. O yüzden hep az az,mideme zarar vermeyecek şeyler yiyorum. Bunu doktorunla konuş sana beslenme önerisinde bulunsun derim.

Benimde hep ağrım,özellikle göbek deliğim kenarları sızlıyor,bunun normal olduğunu söylediler. Genişlemeye bağlı oluyormuş. Kasıklarımda da büyümee bağlı hafta bir gün ağrı yaşıyorum.

Çıktık simdi şükür iyiymis benim kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…