- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
Allah yardımcınız olsun . Senin yükün daha ağır bir de. Offf bi şekilde dolacak zamanımız. Doğunca zaten uyuyamıycaz. Yani kısaca bize 1 sene daha uyku yoook
Al benden de o kadar..annem kıyafet almış onlar var sadece..Günaydın hamişler, herkese sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta diliyorum :) Ya bu ne herkes ben bunu aldım şunu aldım ama daha bende tık yoksadece 3-5 zıbından başka bişi almamışım
Iki bebekle nasıl uyuyacaksın a kuzum ...keşke şimdi uyuyabilsen..uykuya acayip düşkün biriydim şimdilerde gece oldu mu beni alıyor bi sıkıntı işyerindekiler bile farketti gözaltlarım mor mor resmen. toplamda 3 saat ancak uyuyabiliyorum.. doğduktan sonra daha çok uyurum gibi geliyor:)
Maşallah sen herşeyini almışsın, darısı bizeCanm bol bol dinlen..sukur ki bebecik gayet saglikli, senin de sagligin yerindedir insallah dr un dedigi gbi sebepsiz bir kanamadirhic aklina kotu seyler getirme, Allah korusun meleklerimizi ve bizi
Maslalah canm saglikli guzel gunlerde kullanirsinz insallhhvalla benm liste biraz uzun ben baya bi sey aldm simdiye dek nerdeyse tamamladik sayilir hatta.. Yazaym aklima gelenler
Kiyafetler marka olarak: carter's-babay corner- panco- idil bebeden.
2 adet 10'lu hastane cikisi( panco ve okyanus bebe)
1 adet 5'li unisex takim(hediye)
1 adet yazlik elbise ve donitosu (hediye)
1 adet yazlik tulum 1 adet mevsimlik 3-6 ay tulum takimi
7-8 adet 0-3 ay citcitli badi 3 adet 3-6 ay citcitli badi
2 adet 0-3 ay salvar seklinde alt, 1 adet 3-6 ay salvar seklinde alt, 2 adet patikli alt
1 adet iki ust bi ayakli alttan olusan 0-3 ay takim
3-4 adet citcitli badi, hirka ya da kapsonli esofman ve alttan olusan 0-3 ay takim
4 adet penye battaniye
1 adet reflu yatagi - jokersen aldm markasi sanirm babyjem
1 adet emzirme yastigi
1 adet emzirme onlugu
1 adet alt acma - idil bebe
1 adet bebek bakim cantasi - idil bebe
1 paket bebek bakim ortusu/alt acma - uni baby
2 biberon- avent
2 emzik- avent
1 sac firca seti- chicco
1 tirnak bakim seti- bebedor
1 adet elektrikli gogus pompasi- lansinoh
1 paket sut saklama posetleri- lansinoh
2 paket gogus ucu petleru- lansinoh
1 adet gogus ucu kremi - lansinoh
Travel sistem bebek arabasi - quinny zapp extra / oto koltugu- maxi cosi cabriofix
Bebek odasi takimi - pierre cardib- ilke bebe
1 adet lohusa geceligi - bondy
2 adet lohusa pijama - lohusasepetimden aldm gayet uygun ve guzeller
Valla benmki ihtiyac listesi gibi oldutepe tepe kullanin
Alinacaklar:
Sepet besik
Kanguru
Ates olcer
Banyo kuvet- filesi ve banyo bebek bakim gerecleri
Bebek bezi... Sanirm bu kadr
Gunaydin guzel anneler ne guzel herkes alisveris telasinda :) insallah bizde riskli donemlerimizi saglikla atlatiriz da size katiliriz teyzeleri bir hafta once bende deli gibi netten ne alsam hangi marka alsam sunu ku bunu alsam diye gezinip duruyodum ama simdi alisverisin A si gelmio aklima tek dusundugum bebegim saglikli dogacak mi benimle olacak mi Rabbim gonlumuze gore versin pek hevesliyim insallah yakin zamanda bende alisveris telasiniza ortak olurum
Ben de dün yaptırdım 50lik şeker yüklemesini, benim de yüksek çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktorum, diyete başladık. Önümüzdeki hafta da 100lük için gitcem. Tekrar bakacaklar.
Benim sorunum gerekli besinleri az yemek, mesela tam buğday ya da çavdar ekmeğini her öğünde yemem gerekiyormuş, kabuklu meyve ara öğünlerde mutlaka yemem gerekiyormuş, süt yoğurt miktarını arttırdık, su az içiyordum en az 2,5 lt içmem gerekliymiş, bir de yürüyüş. Hergün 1 saatlik yürüyüşe başladık.
bence de alışverişi şu sıra yapmak tamamlamak lazım bir ay içinde daha sonra ağırlaşcaz belki gezip tozmakta zorlanabiliriz :). Bu arada benim oğlan da maşallah hiç durmuyor. Dün akşam uyuyacağım sıra eşim de farketti dedi bu ne yapıyor içerde. Şu an da öyle :). Artık ne tarafta ayakları var ne tarafta gövdesi var anlıyorum. Ayak olan tarafa küçük küçük tekmeler geliyor. Gövde olan tarafta daha büyük bir yüzey hareket ediyor ve şişiriyor orayı. Bazen ayaklarını aşağı çeviriyo o zaman çok hissedilmiyo iç kısma vuruyor çünkü. Ama ayaklar yukarıdaysa maşallah tüm jimnastik hareketleri naklen yayında.
Gynaydin annisler benimde bugün kontrolün var 1 saat sonra bakalım prensesin neler yapiyo ayy 3 hafta sonra gorcem kızımı çok heyecanlı
Maşallah sen herşeyini almışsın, darısı bize
bende 75lik seker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 93 ilk tokluk 171, 2. tokluk 153 çıktı refereans değerlerine göre normal çıktı ama doktorum arayıp sende şeker çıkmış dedi anlamadım ben
Al benden de o kadar..Günaydın hamişler, herkese sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta diliyorum :) Ya bu ne herkes ben bunu aldım şunu aldım ama daha bende tık yoksadece 3-5 zıbından başka bişi almamışım
Evt cnm once saglik alisveris halledilir bi sekilde dinleniyorum simdi bol bol sivi alimim da iyi cok su iciyorum havuc suyu falan insallah faydasini gorecegim inaniyorum..Canım geçmiş olsun seni takipteyim ama yazacağım herşeyi arkadaşlar yazmışlar. Senin ve bebeğim için dua ediyorum bende. inşallah geçecek bu riskli günlerinbebeğin de hareketleriyle anne ben buradayım stres yapma diyor alışveriş yapılır bi şekilde doktorun dediği gibi dinlen bol bol.. öpüldünüz
Insallah cnm o kadr cok istiyorum ki bende size iyi haberler vermeyi insallah da verecem inaniyorum kizimdan umudumu kesmem hic bi zamanGnydın cnm. İnşallah sende tez zamanda riskli dönemi atlatıp rahatlarsın. Rabbim seni ve bebeğini korur inşallah. Müjdeli haberlerini dört gözle bekler seni de alışveriş fotoları atıp görmek istiyoz bir an önce :)
Amin cnmm insallah hepimiz sagliklaa zamaninda kucagimiza aliriz bebisleriİnşallah canım Rabbim bebisini kucağına almayı nasib etsin
Cok baktim nete de cnm ama hep tukendi gösteriyorCnm bak dediğin ped varmış burda al dene bence.
http://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu
Oo sen masallah herseyi almışsın sayılır.Kızlar bende alışverişimi listeliyorum. Daha eksiklerim var gerçi.
10 hastane çıkışı 2 adet
5 li hastane çıkışı 1 adet
9 adet 0-3 aylık yazlık çıtçıtlı body,
6 adet 3-6 aylık body,
4 adet alt pijama
2 adet üst pijama
15 adet çorap(Sonra baktım niye bu kadar almışsak :))
1 ad. kalın battaniye,2 penye yazlık battaniye,Annemde dikmiş 5 tane penye
2 alt açma,
1 sarma puset(Kışlık)
5 paket salya mendili
12 adet salya önlüğü
Casual araba ve anakucağı
motorola telsiz
chicco burun aspiratörü
chicco tırnak bakım ve saç bakım
2 adet emzik,2 adet biberon cam
Banyo kuvet takımı ve bornoz ve havluları
Şimdiden oyuncak bile aldık,çıngırağı var :):)7
Örgü patikler,örgü yelekler.
Kendime lohusa pijama ve gecelik aldım,penye çok şekerler.
Şimdi sırada,
Park yatak kraft calipso mavi düşünüyorum,bebe gardrop alacağım sadece,bebek kozmatik malzemeleri ve bez.
Kanguru alsammı bilemiyorum. Oda nem ölçer ve makinası.Ateş ölçer,
süt sağma için kiralama düşünüyorum.
Bu arada hiç kimse bebişine bişeyler örmüyor mu? Ben bir yelek bitirmek üzereyim. Akşamları işten eve geldikçe örüyorum. Çok kolay herkesin yapabileceği modeller var internette. Sonra yeniden yelek ve patik yapıcam.
Merhabalar herkese,
Bugün tetanoz aşimizin ilkini olduk doktorumuz onayliyor..3 gun sonrada tarama yapmaya cagirdi..
Ben size bisey sorcam kizlar, benim kusmalarim devam ediyor neden burnumdan geliyor kustuklarim bilmiyorum bu normal bisey mi ? nefes alamiyorum bogulacak gibi oluyorum..
Bi de dün aksam göbeğimin hizasında sağ tarfında agrım oldu. Bu daha önce 2 kez yine olmustu. Bu neden olur bilen var mı?
Çıktık simdi şükür iyiymis benim kizI inori ne demek canm birbirimize her turlu oneride bulunmaliyizzz
Çıktık simdi iyiymis bizimki keyfi yerinde maşallah kuzuma 470 gram olmuş ayy ozlemisim valla yaş sipam benim
Aynen canm ben de ufak tefek eksikleri de mayista halledecem insallah.. Katiliyorm hazirandan sonra agirlasiriz epeyceee...
Aman da masallah pasayaaa.. Ay benm kiz da gayet hareketli masallahama ben anlamiyorm neresi neresi hala
Amann ne guzelll yaa benm de yarn 4 hafta fapan oluyo gormeyeli cok ozledm prensesiimiiii
Insallah guzel haberlerle gelelm canm benm yarn seker yukleme de varr
Amin canm darisi hepinize evet bi sey kalmadi pek benm kalanlar da mayista biter.. Banyo bakim grubu da internetten haziranda alirm
Allah Allah sinirda cikti da dikkatli ol diye mi dedi acabaa
I inori ne demek canm birbirimize her turlu oneride bulunmaliyizzz
Aynen canm ben de ufak tefek eksikleri de mayista halledecem insallah.. Katiliyorm hazirandan sonra agirlasiriz epeyceee...
Aman da masallah pasayaaa.. Ay benm kiz da gayet hareketli masallahama ben anlamiyorm neresi neresi hala
Amann ne guzelll yaa benm de yarn 4 hafta fapan oluyo gormeyeli cok ozledm prensesiimiiii
Insallah guzel haberlerle gelelm canm benm yarn seker yukleme de varr
Amin canm darisi hepinize evet bi sey kalmadi pek benm kalanlar da mayista biter.. Banyo bakim grubu da internetten haziranda alirm
Allah Allah sinirda cikti da dikkatli ol diye mi dedi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?