canım şişme sadece ayakların da mı oluyor? diz ile ayak arasında olup olmadığına da dikkat et el ve yüzdeki şişliklere dikkat et. benim idrarımda protein çıkmıştı dr bana elin ayağın şişerse hemen gel demişti ve 3 haftada bir idrar tahlili istedi. sen de bi baktır istersen.Merhaba kızlar, benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. Normalde 38 numara giyiyordum. 39 numara ayakkabı aldık, ona bile sığmıyor artık. Azıcık ayakta kalmaya gelmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz geçsin diye?
kızlar bend e ta
canım şişme sadece ayakların da mı oluyor? diz ile ayak arasında olup olmadığına da dikkat et el ve yüzdeki şişliklere dikkat et. benim idrarımda protein çıkmıştı dr bana elin ayağın şişerse hemen gel demişti ve 3 haftada bir idrar tahlili istedi. sen de bi baktır istersen.
Iki bebekle nasıl uyuyacaksın a kuzum ...keşke şimdi uyuyabilsen..
Merhaba kızlar, benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. Normalde 38 numara giyiyordum. 39 numara ayakkabı aldık, ona bile sığmıyor artık. Azıcık ayakta kalmaya gelmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz geçsin diye?
Çıktık simdi şükür iyiymis benim kiz
Mrb, bende henüz şişlik yok ama doktor sürekli uyarıyor.. tuzlu ve unlu yemeklerden ödem oluyormus. Bunları biraz fazla kaçırdysan ondan olabilir. Düzenli yürüyüş yap kendini yormadan. B Oturduğun yerde ayak parmaklarını hareket ettirmeyi deneyebilirsinMerhaba kızlar, benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. Normalde 38 numara giyiyordum. 39 numara ayakkabı aldık, ona bile sığmıyor artık. Azıcık ayakta kalmaya gelmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz geçsin diye?
Cnm bir arkadaşım Carlson Fish kullanmıştı ve memnundu. Norveç markası. Biliyorsun Norveç balık işinde çok iyidir. Umarım işine yarar :)Kızlar nedense balıgı cok tuketemıyorum onerdıgınız bır balık yagı var mı
Mrb burcu. Reflüm yok, ilk baslarda mide ynmasi yasiyordum doktora sordum..ilac verdi biraz kullandim..ise yaramadi ama. Sonra baharat yemeyi kestim. Mumkun oldugunca kizartma falanda yemiyorum.. suan cok sukur mide yanmasi yasamiorum. Kusma esnasinda hc zorlamiyorum kendimi hatta biliorum artik ne zaman kusacagimi uzmanlastim.. ama burnumdan kusuyor olmam beni korkutuyor iste, nefes alamiyorum resmen..Kusmaların reflüye bağlı olabilir. Benim en son öyle çıktı,sabahları safra çıkartıyorum ve midemi çok zorlarsam çok yersem hepsini kusuyorum. O yüzden hep az az,mideme zarar vermeyecek şeyler yiyorum. Bunu doktorunla konuş sana beslenme önerisinde bulunsun derim.
Benimde hep ağrım,özellikle göbek deliğim kenarları sızlıyor,bunun normal olduğunu söylediler. Genişlemeye bağlı oluyormuş. Kasıklarımda da büyümee bağlı hafta bir gün ağrı yaşıyorum.
Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)Bu arada kızlar ben günde 2-3 kase köy işi koyun yoğurdu tüketiyorum. biraz yağlı ama gene de hoşuma gidiyor. Bir zararı yoktur değil mi?
Hepatit b de mi olunuyor ayy bilmiyordum bunu da bi doktoruma sorayim gittigimde,saglik ocagnda bhsetmediler hic..Bugün ilk dez tetanoz ve hepatit b aşımı oldum :)
Doktorun ne dedi seker yuklemesi icin, biz henuz konusmadik bu hfta gittigimde sorarim ne dusunuyor diye.. bende yuzde 60-70 yaptiririm gibi gelior, fikrim degisir mi bilmem.. bi arkadasmn doktoru ne tetanoz asisina ne de seker yuklemesine gerek yok demis..ben de tetanoz aşısı olcam yarın ilk dozu. ama şekere karar vermedim yaptırsam mı acaba?
Eger balik sevmeme gibi bi durum yoksa , yani kokusundan dolayi mide bulantisi yasiyorsan somon yemeni oneririm. Kokusu nerdeyse hic yok. Ve omega3 un en yuksek oldugu balik..Kızlar nedense balıgı cok tuketemıyorum onerdıgınız bır balık yagı var mı
Aslında severım ama fırsat olmuyor alıp yapmayaaaaEger balik sevmeme gibi bi durum yoksa , yani kokusundan dolayi mide bulantisi yasiyorsan somon yemeni oneririm. Kokusu nerdeyse hic yok. Ve omega3 un en yuksek oldugu balik..
Saol tşkr ederim cnm :) valla miss gibi :)Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)
Tesekkur ederımmmCnm bir arkadaşım Carlson Fish kullanmıştı ve memnundu. Norveç markası. Biliyorsun Norveç balık işinde çok iyidir. Umarım işine yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?