2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar bend e ta
canım şişme sadece ayakların da mı oluyor? diz ile ayak arasında olup olmadığına da dikkat et el ve yüzdeki şişliklere dikkat et. benim idrarımda protein çıkmıştı dr bana elin ayağın şişerse hemen gel demişti ve 3 haftada bir idrar tahlili istedi. sen de bi baktır istersen.

ben de tetanoz aşısı olcam yarın ilk dozu. ama şekere karar vermedim yaptırsam mı acaba?

Canım dize kadar çıkmıyor, bilekler felaket oluyor ama. Her gittiğimde idrar tahlili verdim, hiç proteinden bahsetmedi. İltihap vardı, antibiyotik kullandım. Onun dışında bi şey söylemedi. Hamileler için varis çorapları varmış, iyi geliyormuş diyorlar. Deneyen var mı acaba?

Kizlar gebeligi zor gecen arkadaslarim icin Rabbim acil sifalar versin insallah. Salatalikta suyu cogaltiyor diye biliyorum bir deneyin tuzsuz kitir kitir kabuguyla yiyin bakalim hergun ne olacak. Birde beni 2 kere ari soktu ayni gun ayni gece. Eve girmis yataga kadar girmis gece kulagimi ve parmagimi isirdi cok korktum ama internetten arastirdim sorun olmuyormus. Dun degil ondan onceki gunde cocugum hic hareket etmedi nasil korktum acile gidicektim agla agla icim cikti esim azicik daha bekle gideriz dedi hareket etmesse cok sukur aksam 9u 5 gece bir hareketle beni kendime getirdi. Benimde oglumun herseyi 3.ayindan beri hazir cok sukur Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Birde benim gobegim degilde bacaklarim catlamis hep gorende ustten degil hep alttan almissin diyolar ve gobegim daha tam cikmamasina ramen erkek oldugunu hemen anliyolar cok mutluyum bu yuzden catlaklarima ramen :) :) :) :) :)

Ben de sislik oluyor ama ozellikle aksamlari oluyor.. Ben tuzdan uzak durmaya calisiyorm. Bir de aksam eve gidince soguk suyla yikayip ayaklarimin altina yuksek minderler koyup uzaniyorm.. Cok sisse gece bile minderle uyumaya calisiyorm ayak altlarimda.. Ben de 38 giyiyordm mesela bi de babaet almistm rahat okur diye normalde gitmezdm hic anam o daha fena sisirdiii davul gibi oluyordu aksamlarriii... simdi hafif 2-3 cm yükseklikte 39 nunara bi ayakkabi aldm bunda cok rahat ettm yani dikkat et ayakkabinin rahatligi da cokk onemliii..

Ben bi sorun olacagini sanmam her yerinde birden sislik yojsa yorgunluktan ve naylon coraplardan da olabiliyor ama mecbur giyiyozzzz

Çıktık simdi şükür iyiymis benim kiz

Oh ne guzel canm masallahh

Kızlar nedense balıgı cok tuketemıyorum onerdıgınız bır balık yagı var mı

merhabalar kızlar , perşembe doktor randevuma gittim bebeğim çok şükür iyiymiş. sancılarım ve kasılmalarım olduğunu söyledim, oğluşumun poposu aşağıda durduğu için sancı yaparmış. herhangi bir erken doğum riski görmedi çok şükür. bu arada kararsız olduğum şeker yüklemesini yaptırdım. 50 mg lık . değerler normal çıktı. akıntılarım için hiç bir şey vermedi dktr. bol bol su içmem gerektiğini söyledi... bu arada herkes alış verişini yarılamış sanki , daha ben hiç bişey almadım , önümüzdeki ay toplu bi şekilde almayı planlıyorum.. allah kolaylıklar versin hepimize.

Mrb, bende henüz şişlik yok ama doktor sürekli uyarıyor.. tuzlu ve unlu yemeklerden ödem oluyormus. Bunları biraz fazla kaçırdysan ondan olabilir. Düzenli yürüyüş yap kendini yormadan. B Oturduğun yerde ayak parmaklarını hareket ettirmeyi deneyebilirsin

Bu arada kızlar ben günde 2-3 kase köy işi koyun yoğurdu tüketiyorum. biraz yağlı ama gene de hoşuma gidiyor. Bir zararı yoktur değil mi?

Mrb burcu. Reflüm yok, ilk baslarda mide ynmasi yasiyordum doktora sordum..ilac verdi biraz kullandim..ise yaramadi ama. Sonra baharat yemeyi kestim. Mumkun oldugunca kizartma falanda yemiyorum.. suan cok sukur mide yanmasi yasamiorum. Kusma esnasinda hc zorlamiyorum kendimi hatta biliorum artik ne zaman kusacagimi uzmanlastim.. ama burnumdan kusuyor olmam beni korkutuyor iste, nefes alamiyorum resmen..
gobek deligimin yanindaki agri adet olacakmsm gbi bir agri-sanci umarim bu normal bi durumdur..

Bu arada kızlar ben günde 2-3 kase köy işi koyun yoğurdu tüketiyorum. biraz yağlı ama gene de hoşuma gidiyor. Bir zararı yoktur değil mi?
Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)

ben de tetanoz aşısı olcam yarın ilk dozu. ama şekere karar vermedim yaptırsam mı acaba?
Doktorun ne dedi seker yuklemesi icin, biz henuz konusmadik bu hfta gittigimde sorarim ne dusunuyor diye.. bende yuzde 60-70 yaptiririm gibi gelior, fikrim degisir mi bilmem.. bi arkadasmn doktoru ne tetanoz asisina ne de seker yuklemesine gerek yok demis..

Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)
Saol tşkr ederim cnm :) valla miss gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…