Kızlar bu asağıda yazan kilo ve boy tahmını hafta tamamlanınca mı olmalı? Mesela benım 26. Haftam bıttı yarın 27. Haftanın ilkgunu hafta bıtınce mı o kıloda olmakı kılo onemlı degıl elbette sağlıgı onemlı ancak merak ettım
Aslında severım ama fırsat olmuyor alıp yapmayaaaa
Haklısın canım ben hatta cok az yagla tavada yapıyorum daha cabuk oluyorrrcanım bende senın gıbıydım smdı benım ıcın en kolay yemek gercı kokusundan dolayı tıksındıgım bnde nadıren tuketebılıyorum ama sana da fıkır olsun. somonu mıgrosta carrefourda bulabılırsın ben pazardan bıle aldım. temızletıp yıyebılecegın porıyonlar seklınde hazırlat eve gelınce yıka tek ogunluk buzdolabı posetlerıne koy at buzluga snr cıkar zeytınyagı sur at fırına yaglı kagıtta kullanırsan temız pratık hazırla pısır ye temızle 1 ssatını almıo ınan!
yaa ben de balıktan tiksinmiştim ilk 3 ay şimdi de çok severek yemiyorum ama mecbur haftada en az 1 defa yiyorum. Diğer günler 4 tane cevizi kırıp yiyorum. Balık önemli evet ne yazık ki birkaç ay daha dikkat etcez mecbur :) .Haklısın canım ben hatta cok az yagla tavada yapıyorum daha cabuk oluyorrr
Ceviz de yiyebilirsin canım..Kızlar nedense balıgı cok tuketemıyorum onerdıgınız bır balık yagı var mı
24haftaligim cnm.et parçasını alırken biraz canım acidi o esnada 33diye bi rakam duydum ama sormadim tekrardan neyin ölçüsü diye on gün sonra tekrar gidecem
Aksine canım yoğurtta sütten daha cok kalsiyum var.bebişler emiyor tuketiyorken kalsiyumumuzu ona da bize de cok lazım kalsiyum.yogurdun icindeki yararlı bakteriler cok ve bu enfeksiyona mantara karşı savunmanı guclendirir.yogurdun probiyotik etkisini de gözardı edemeyiz.Bu arada kızlar ben günde 2-3 kase köy işi koyun yoğurdu tüketiyorum. biraz yağlı ama gene de hoşuma gidiyor. Bir zararı yoktur değil mi?
Somon ve hamsi oneriliyor uzmanlarca zaten canım.Eger balik sevmeme gibi bi durum yoksa , yani kokusundan dolayi mide bulantisi yasiyorsan somon yemeni oneririm. Kokusu nerdeyse hic yok. Ve omega3 un en yuksek oldugu balik..
Markasına vs.dikkat et canım,çiğ sütle yapılan peynirlerden olmasın..Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)
Aynı gel gitleri bende yaşıyorum canım,ama dediğin gibi doğum izni bittikten sonra çalışmak zorunda olacağım için,ne kadar bebişimle kalsam o kadar hayırdır diyip susup telkin ediyorum kendimi,allah izin verirse 37 haftanın sonuna kadar çalışacağım. Hiç yapamassamda,bayram tatilinin üstüne 2 haftalık yıllık izni çakıp doğum iznine çıkarım diyorum. Temmuz başı 1 haftalıkta bayram izni var. Onuda yedirmeyelim 16 hafta arasına değil mi?Kizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
Canim ben devlet hastanesine gidiyorum ordaki drlar her seyi yaptiriyorDoktorun ne dedi seker yuklemesi icin, biz henuz konusmadik bu hfta gittigimde sorarim ne dusunuyor diye.. bende yuzde 60-70 yaptiririm gibi gelior, fikrim degisir mi bilmem.. bi arkadasmn doktoru ne tetanoz asisina ne de seker yuklemesine gerek yok demis..
Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyorKizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
Ben denemedim hic canim bilmiyorum da ama bu ayda sisme oluyorsa sicaklik arttikca daha cok sismr olur. Allah yardimcin olsunCanım dize kadar çıkmıyor, bilekler felaket oluyor ama. Her gittiğimde idrar tahlili verdim, hiç proteinden bahsetmedi. İltihap vardı, antibiyotik kullandım. Onun dışında bi şey söylemedi. Hamileler için varis çorapları varmış, iyi geliyormuş diyorlar. Deneyen var mı acaba?
Sağlık ocağıyla hiç gorusmeden gittim canim doktorum söyledi tetanoz aşi ve hapatit aşısını yaptirmami. Hepetatit icinde daha once test yaptırmıştı bagisikligim yok çıkmış. Onun icin istedi sanırımHepatit b de mi olunuyor ayy bilmiyordum bunu da bi doktoruma sorayim gittigimde,saglik ocagnda bhsetmediler hic..
Ben çoğu şeyi aldımKızlar kaçıncı hafta alışveriş yapmak gerekiyor birde ne zaman yıkamak lazım esyalarını toz falan olmasın erken hazırlık yaparsam.
Maşallah kızına sezeryan mıydı diğerleri erken donmuş yaramazdr dan geldim kızlar.
her şey yolunda çok şükür. kızım baş aşağı dönmüş, dr bakarsın normal doğum olur dedi. ben korkuyorum dedim güldü. 550 gr, 24 cm olmuş yavrum. çoğu gitti azı kaldı :)
şaka maka 100 lü günlere düşüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?