2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu asağıda yazan kilo ve boy tahmını hafta tamamlanınca mı olmalı? Mesela benım 26. Haftam bıttı yarın 27. Haftanın ilkgunu hafta bıtınce mı o kıloda olmakı kılo onemlı degıl elbette sağlıgı onemlı ancak merak ettım

Asagi yukari hafta bitisine denk geliyor evet canm zaten dedigin gibi en onemlisi saglik ama merak da hakkimizz

Aslında severım ama fırsat olmuyor alıp yapmayaaaa

canım bende senın gıbıydım smdı benım ıcın en kolay yemek gercı kokusundan dolayı tıksındıgım bnde nadıren tuketebılıyorum ama sana da fıkır olsun. somonu mıgrosta carrefourda bulabılırsın ben pazardan bıle aldım. temızletıp yıyebılecegın porıyonlar seklınde hazırlat eve gelınce yıka tek ogunluk buzdolabı posetlerıne koy at buzluga snr cıkar zeytınyagı sur at fırına yaglı kagıtta kullanırsan temız pratık hazırla pısır ye temızle 1 ssatını almıo ınan!

Haklısın canım ben hatta cok az yagla tavada yapıyorum daha cabuk oluyorrr

Haklısın canım ben hatta cok az yagla tavada yapıyorum daha cabuk oluyorrr
yaa ben de balıktan tiksinmiştim ilk 3 ay şimdi de çok severek yemiyorum ama mecbur haftada en az 1 defa yiyorum. Diğer günler 4 tane cevizi kırıp yiyorum. Balık önemli evet ne yazık ki birkaç ay daha dikkat etcez mecbur :) .

Dışarı çıktığımızda balık ekmek ya da ikea ya gidersek somon yemeye çalışıyorum bari yaralı bir şey yiyim diye.

24haftaligim cnm.et parçasını alırken biraz canım acidi o esnada 33diye bi rakam duydum ama sormadim tekrardan neyin ölçüsü diye on gün sonra tekrar gidecem

forumu okurken yorumunuzu gördüm. 33 olan rahim ağzı uzunluğun yüksek ihtimal. 33cm.
doktorun dediklerine uy rahim ağzın kalınlaşır.

Bu arada kızlar ben günde 2-3 kase köy işi koyun yoğurdu tüketiyorum. biraz yağlı ama gene de hoşuma gidiyor. Bir zararı yoktur değil mi?
Aksine canım yoğurtta sütten daha cok kalsiyum var.bebişler emiyor tuketiyorken kalsiyumumuzu ona da bize de cok lazım kalsiyum.yogurdun icindeki yararlı bakteriler cok ve bu enfeksiyona mantara karşı savunmanı guclendirir.yogurdun probiyotik etkisini de gözardı edemeyiz.

Ben nerdeyse tum gun peynir yiyorum. Doktorum sut ve sut urunlerinden birini yada hepsini tuket farketmez, ama mutlaka en az birini tuket dedi.. gayet iyi bncee bir zarari olcagni sanmiyorum hemde koy yogurdu bulmussun miss valla afiyet olsun:)
Markasına vs.dikkat et canım,çiğ sütle yapılan peynirlerden olmasın..

Kizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???

Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn

Aynı gel gitleri bende yaşıyorum canım,ama dediğin gibi doğum izni bittikten sonra çalışmak zorunda olacağım için,ne kadar bebişimle kalsam o kadar hayırdır diyip susup telkin ediyorum kendimi,allah izin verirse 37 haftanın sonuna kadar çalışacağım. Hiç yapamassamda,bayram tatilinin üstüne 2 haftalık yıllık izni çakıp doğum iznine çıkarım diyorum. Temmuz başı 1 haftalıkta bayram izni var. Onuda yedirmeyelim 16 hafta arasına değil mi?

Canim ben devlet hastanesine gidiyorum ordaki drlar her seyi yaptiriyor

Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor

Ben denemedim hic canim bilmiyorum da ama bu ayda sisme oluyorsa sicaklik arttikca daha cok sismr olur. Allah yardimcin olsun

selamünaleyküm kızlar
benim sol kaburgamın altı sanki açık yara varmış sızlıyor özellikle yemeklerden sonra daha şiddeli oluyor aynı şelikde sol arka kaburgam sırt tarafımdada çok ağrı var aynı durumda olan var mı doktorunuz ne dedi???

Hepatit b de mi olunuyor ayy bilmiyordum bunu da bi doktoruma sorayim gittigimde,saglik ocagnda bhsetmediler hic..
Sağlık ocağıyla hiç gorusmeden gittim canim doktorum söyledi tetanoz aşi ve hapatit aşısını yaptirmami. Hepetatit icinde daha once test yaptırmıştı bagisikligim yok çıkmış. Onun icin istedi sanırım

Kızlar kaçıncı hafta alışveriş yapmak gerekiyor birde ne zaman yıkamak lazım esyalarını toz falan olmasın erken hazırlık yaparsam.
Ben çoğu şeyi aldım yıkama işini son haftalar yaparım ona acele etmiyorum son ayına girdiğimde yukarı diye dusunuyorum

Maşallah kızına sezeryan mıydı diğerleri erken donmuş yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…