- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aynı gel gitleri bende yaşıyorum canım,ama dediğin gibi doğum izni bittikten sonra çalışmak zorunda olacağım için,ne kadar bebişimle kalsam o kadar hayırdır diyip susup telkin ediyorum kendimi,allah izin verirse 37 haftanın sonuna kadar çalışacağım. Hiç yapamassamda,bayram tatilinin üstüne 2 haftalık yıllık izni çakıp doğum iznine çıkarım diyorum. Temmuz başı 1 haftalıkta bayram izni var. Onuda yedirmeyelim 16 hafta arasına değil mi?
Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
Ben çalışabildiği yere kadar calisacagimKizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
Aynı durum bende de var doğum öncesi izin yaz tatiline gidiyor.Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
evet canım sezaryendi. daha döner herhalde :)Maşallah kızına sezeryan mıydı diğerleri erken donmuş yaramaz
Evet cnm hafta sonuna kadar ulaşması gereken oranlar alttakiler diye biliyorumKızlar bu asağıda yazan kilo ve boy tahmını hafta tamamlanınca mı olmalı? Mesela benım 26. Haftam bıttı yarın 27. Haftanın ilkgunu hafta bıtınce mı o kıloda olmakı kılo onemlı degıl elbette sağlıgı onemlı ancak merak ettım
33cm olur mu ya bi cetvel boyu 30 cm :) 33 mm dir oforumu okurken yorumunuzu gördüm. 33 olan rahim ağzı uzunluğun yüksek ihtimal. 33cm.
doktorun dediklerine uy rahim ağzın kalınlaşır.
Safra kesende bişey olabilir mi ki ?selamünaleyküm kızlar
benim sol kaburgamın altı sanki açık yara varmış sızlıyor özellikle yemeklerden sonra daha şiddeli oluyor aynı şelikde sol arka kaburgam sırt tarafımdada çok ağrı var aynı durumda olan var mı doktorunuz ne dedi???
Aynı durum bende de var yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini doğum sonuna alamıyoruz maalesef:'(Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
Canim sonrasindaki iznin de 4 haftasi yaza geliyorAynı durum bende de var doğum öncesi izin yaz tatiline gidiyor.
Evet canim aynen oyle:)Ben de ayni seyleri dusunuyorm tabiii ama bi yandan da cok yorarlarsa ve stres ayni devam ederse bebecigime o da iyi gelmez diyorm.. Hayirlisi insallah Allah guc verir de dayaniriz
Hmm anladm seninki daha karisik tabiokul tatiline gore izinli saymiyirlar direk senin izinden yiyorlar oyle miii??
Evet canim aynen oyle:)
Evet canim ya allah nasip ederse ben bi sene ucretsiz izne ayrilacagim. Sonradi da allah kerim..Ayy fenaaneyse olsn canm hayirlisiyla doguralm da her seyi hallederiz insallahh
2.tokluk şekeri sınırı 140 canım biraz yüksek çıkmışbende 75lik seker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 93 ilk tokluk 171, 2. tokluk 153 çıktı refereans değerlerine göre normal çıktı ama doktorum arayıp sende şeker çıkmış dedi anlamadım ben
Evett bn ikili test icin gitmistim ozmn gelmisken detayli ultrasonda yapalim dedi dr ..Canim ben devlet hastanesine gidiyorum ordaki drlar her seyi yaptiriyor
Beni de test icin cagrdi doktor, belki de yapacagi testte o da vardr hicSağlık ocağıyla hiç gorusmeden gittim canim doktorum söyledi tetanoz aşi ve hapatit aşısını yaptirmami. Hepetatit icinde daha once test yaptırmıştı bagisikligim yok çıkmış. Onun icin istedi sanırım
Evet ama hamsinin cok kokusu var. Uyumadigim her an mide bulantisi yasayan biri olarak somon yiyebiliyorum. Firinda bugulama yapinca, pisirirken de yerken de kokusu yok, rahatsiz etmiyor.. ama dayanamicak gibiysen zorlama tabi canm ilac takviyesi olur..Somon ve hamsi oneriliyor uzmanlarca zaten canım.
Aa tulumu kasari marketten aliyoruz hic dikkat etmedim ki ben.. diger peynir ailemin bidonlara hazirladigi peynirlerden ona guveniyorum neyse ki..Markasına vs.dikkat et canım,çiğ sütle yapılan peynirlerden olmasın..
Kalınlaşır mi cidden onu duymamistim hiç sadece kısalma surecinin uzadığını duymuştum hastanede yatisla falan bi hafta sonra perinatologa gidecem kendi doktorum her defasında bana başka bi sorun çıkarıyor çünkü stresli bi hamilelik geciriyorum anlayacağınız doktorumu değiştirip devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorumforumu okurken yorumunuzu gördüm. 33 olan rahim ağzı uzunluğun yüksek ihtimal. 33cm.
doktorun dediklerine uy rahim ağzın kalınlaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?