2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben de ayni seyleri dusunuyorm tabiii ama bi yandan da cok yorarlarsa ve stres ayni devam ederse bebecigime o da iyi gelmez diyorm.. Hayirlisi insallah Allah guc verir de dayaniriz

Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor

Hmm anladm seninki daha karisik tabi okul tatiline gore izinli saymiyirlar direk senin izinden yiyorlar oyle miii??

Ben çalışabildiği yere kadar calisacagim

Aynı durum ben de de var yaz tatiline denk geldiği için mecburen izine ayrılıyorum doğum iznim bittiğinde uç aylık oluyor kızım sonrasında duruma gore birşeyler ayarlamaya çalışacağım 3 aylık çok küçük daha

Evet cnm hafta sonuna kadar ulaşması gereken oranlar alttakiler diye biliyorum

Safra kesende bişey olabilir mi ki ?

Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
Aynı durum bende de var yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini doğum sonuna alamıyoruz maalesef:'(

Evet canim aynen oyle:)

Beni de test icin cagrdi doktor, belki de yapacagi testte o da vardr hic
Somon ve hamsi oneriliyor uzmanlarca zaten canım.
Evet ama hamsinin cok kokusu var. Uyumadigim her an mide bulantisi yasayan biri olarak somon yiyebiliyorum. Firinda bugulama yapinca, pisirirken de yerken de kokusu yok, rahatsiz etmiyor.. ama dayanamicak gibiysen zorlama tabi canm ilac takviyesi olur..

Öğretmen olan hamişler...
Dr unuzdan rica edin durumu anlatın 30. Haftada alın çalışabiliir raporunu. Sezaryen olacaksa zaten öyle veriyorlar. Haziran ayında iki üç hafta çalışıp onu doğum sonrasına aktarın bari yaz tatilinde kaynayan o haftalar olsun geriye eylül ekim sekiz haftanız net kalır. Kasımda raporları kullanıp aralıkta da bir heyet alanilirsek ocakta raporlar yemileniyor zaten. Kendimizi şubat tatiline atarız bebekte altı aylık olur. Hesabınızı iyi yapın.

forumu okurken yorumunuzu gördüm. 33 olan rahim ağzı uzunluğun yüksek ihtimal. 33cm.
doktorun dediklerine uy rahim ağzın kalınlaşır.
Kalınlaşır mi cidden onu duymamistim hiç sadece kısalma surecinin uzadığını duymuştum hastanede yatisla falan bi hafta sonra perinatologa gidecem kendi doktorum her defasında bana başka bi sorun çıkarıyor çünkü stresli bi hamilelik geciriyorum anlayacağınız doktorumu değiştirip devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…