- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Kalınlaşır mi cidden onu duymamistim hiç sadece kısalma surecinin uzadığını duymuştum hastanede yatisla falan bi hafta sonra perinatologa gidecem kendi doktorum her defasında bana başka bi sorun çıkarıyor çünkü stresli bi hamilelik geciriyorum anlayacağınız doktorumu değiştirip devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum
Cnm bnmde kaburgamın tam uc kısmında acı oluyordu batıyor gibi dr a sordum dik oturmadığın için dedi. Gerçekten sonrasında dikkat ettim geçti..sende otururken fln dik durmaya çalış.. Arka için bişey diyemem ama bende olmadı..selamünaleyküm kızlar
benim sol kaburgamın altı sanki açık yara varmış sızlıyor özellikle yemeklerden sonra daha şiddeli oluyor aynı şelikde sol arka kaburgam sırt tarafımdada çok ağrı var aynı durumda olan var mı doktorunuz ne dedi???
Ben çoğu şeyi aldımyıkama işini son haftalar yaparım ona acele etmiyorum son ayına girdiğimde yukarı diye dusunuyorum
33cm olur mu ya bi cetvel boyu 30 cm :) 33 mm dir o
Kalınlaşır mi cidden onu duymamistim hiç sadece kısalma surecinin uzadığını duymuştum hastanede yatisla falan bi hafta sonra perinatologa gidecem kendi doktorum her defasında bana başka bi sorun çıkarıyor çünkü stresli bi hamilelik geciriyorum anlayacağınız doktorumu değiştirip devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum
Günaydın kızlar koltuk altı kararan var mı ya çok fena uyuz oldum aaa kolumu bi kaldırdım kapkara olmuş napıcam ?
Canim ya hamilelikte agda yapiyorsaniz yapmayin. Agda daha fazla karartma yapiyor. Ve agdanin biraktigi karartilik hamileleikten sonra da tam anlamiyla gecmiyor. Ben epilasyona gidiyordum. İ yuzden pek bir sey cikmiyor ama yine de hamileleikten oncesine gore var bir seyler..günaydın güzel anneler=) küçük bi tatil yaptım anca okuyorum yazdıklarınızı =)
benimde koltukaltım kararma yaptı neden diye anlayamadım alış şeklimde değişmedi, sonra güneş kremi araştırırken bi yazıda bi baktım kararmada hamileliktenmiş
Ben öğretmenim 20gun rapor verdi bide 15gunde bir yaptirmam gereken proluton iğne verdi 2tane 10gun sonra muayeneye gel tekrar dediRahim agzi kalinlasmasi için Dr ne tavsiye etti paylasir misiniz.
Seninki kaç mm di ben hamilelik başladığından beri 2kutu progestan 3tane proluton iğne oldum daha ne kadar böyle gitcek bilmiyorumCnm bende yaşadım aynı sıkıntıları. Benim ki uzadı. Kimi doktor kalınlasmış diyor. Kimisi uzamış. Progestanin etkisi var uzamasın da. Sen ilacını kullan ve çok ayakta dolanma.
Seninki kaç mm di ben hamilelik başladığından beri 2kutu progestan 3tane proluton iğne oldum daha ne kadar böyle gitcek bilmiyorum
2.tokluk şekeri sınırı 140 canım biraz yüksek çıkmış
Kizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
canım benim geçmiş olsun.. tekrarlamayacak inşallah ve sağlıkla bebişini kucaına alırsın :)Amin inşallah sağol canımheryerini görüyoruz da yüzü hep kapalı, elleriyle kollarıyla kapıyor zillim Maşallah kuzularımıza
aynen canım benim bende aç girdim, hatta detaylıda da açtım
Gerçi Hakan Bey'e kalsa açlıkla alakası yok onlar kendi keyfinde diyor
ama çikolata ve vişne suyu iç gir bak ne hareketler
@kelebek.hill kuzum benim
kanamanın verdiği can sıkıntısı dışında iyiyim hamd olsun
içimde hop hop oynadıkça güller açıveriyor yüzümde, ömrümde
Amin inşallah sağlıcakla kavuşalım inşallah vaktiyle
bilmiyorum canım doktoro gidince soracağım ama araştırmalarıma göre safra kesesi sağ tarafta olurmuş benim şikayetim hep sol taraftaSafra kesende bişey olabilir mi ki ?
Benim alttan muayenede 33cikti bana sormadan et parçası varmış onu aldı ben sordum bi dk anlatcam bi kaç sorun var dedi patolojiden sonucu alır almaz değiştiriyorum hastaneyi de doktoru daCnm her doktor farklı ölçüyor. Neden böyle anlamıyorum. Bana bi doktor 28mm demişti yanlış hatırlamıyorsam. Sonra perinatolağa gittim alttan muayene de 38 mm cikti aynı hafta . Progestana başladım. 45mm yükseldi.
Sağol canım halen geçmedicanım benim geçmiş olsun.. tekrarlamayacak inşallah ve sağlıkla bebişini kucaına alırsın :)
ben de cuma günü detaylıya girdim Hakan bey e cok tatlı biri :) bi daha ne zaman görüşüces dedi bilmem bitmedi mi testler dedim :) 2019 da görüşmek üzere doktoruna söyle dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?