2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Rahim agzi kalinlasmasi için Dr ne tavsiye etti paylasir misiniz.

Cnm bnmde kaburgamın tam uc kısmında acı oluyordu batıyor gibi dr a sordum dik oturmadığın için dedi. Gerçekten sonrasında dikkat ettim geçti..sende otururken fln dik durmaya çalış.. Arka için bişey diyemem ama bende olmadı..

Ben çoğu şeyi aldım yıkama işini son haftalar yaparım ona acele etmiyorum son ayına girdiğimde yukarı diye dusunuyorum

banada hediye geliyor.
3-4 parca birşeyde ben almışım
ama baya 1-3 ay kıyafeti olmuş
artık bakarsam 3-6 yada 6-9 alıcam.

Cnm bende yaşadım aynı sıkıntıları. Benim ki uzadı. Kimi doktor kalınlasmış diyor. Kimisi uzamış. Progestanin etkisi var uzamasın da. Sen ilacını kullan ve çok ayakta dolanma.

Günaydın bugün ilk kuvvetli tekmemi yedim oğluşumdan hastanede eşimin dikişlerini aldırıyorduk eşim konuşmaya başlayınca bir tekme attı önce anlamadım sonra bir daha babaya düşkün olucak galiba onun için endişelenip burdayım dedi bize çok güzel bir duyguydu rabbim isteyen herkeze nasip etsin . Bu akşam detaylı ultrasonumuz var ve sonra rutin kontrol inş hepimiz için iyi haberlerin olduğu neşeli bir gün olur ankara da hava kapalı ama bebeşim kımıldadıkca bana güneş acıyor fark etmez mutlu günler

günaydın güzel anneler=) küçük bi tatil yaptım anca okuyorum yazdıklarınızı =)

Günaydın kızlar koltuk altı kararan var mı ya çok fena uyuz oldum aaa kolumu bi kaldırdım kapkara olmuş napıcam ?

benimde koltukaltım kararma yaptı neden diye anlayamadım alış şeklimde değişmedi, sonra güneş kremi araştırırken bi yazıda bi baktım kararmada hamileliktenmiş

Gunaydin kizlar nasilsiniz??? Kizlar ya biberon dr. Brwns alldim bi tane cam bir de suavinex in almak istiyorum. Acaba birden fazla biberon gereksiz mi ki?

Canim ya hamilelikte agda yapiyorsaniz yapmayin. Agda daha fazla karartma yapiyor. Ve agdanin biraktigi karartilik hamileleikten sonra da tam anlamiyla gecmiyor. Ben epilasyona gidiyordum. İ yuzden pek bir sey cikmiyor ama yine de hamileleikten oncesine gore var bir seyler..

Cnm bende yaşadım aynı sıkıntıları. Benim ki uzadı. Kimi doktor kalınlasmış diyor. Kimisi uzamış. Progestanin etkisi var uzamasın da. Sen ilacını kullan ve çok ayakta dolanma.
Seninki kaç mm di ben hamilelik başladığından beri 2kutu progestan 3tane proluton iğne oldum daha ne kadar böyle gitcek bilmiyorum

Seninki kaç mm di ben hamilelik başladığından beri 2kutu progestan 3tane proluton iğne oldum daha ne kadar böyle gitcek bilmiyorum

Cnm her doktor farklı ölçüyor. Neden böyle anlamıyorum. Bana bi doktor 28mm demişti yanlış hatırlamıyorsam. Sonra perinatolağa gittim alttan muayene de 38 mm cikti aynı hafta . Progestana başladım. 45mm yükseldi.

valla canım dogumdan sonra ucretsız ıznı ıstedıgım gıbı alabılcek olsam cıkarım ızne kyıfle bebegıme hazırlık yaparım. ama maddı olarak da ucretsız ızın sıkıntı şirkette max 3 ay ucretsuze ızın verıo sut ıznını toplu vermıo yanı ben mecburen son gune kdr calısacagım...

canım benim geçmiş olsun.. tekrarlamayacak inşallah ve sağlıkla bebişini kucaına alırsın :)
ben de cuma günü detaylıya girdim Hakan bey e cok tatlı biri :) bi daha ne zaman görüşüces dedi bilmem bitmedi mi testler dedim :) 2019 da görüşmek üzere doktoruna söyle dedi :)

Merhaba kızlar bende patronumun eşine uyuz oldum bi triplerde sanarsın o hamile dün a. etti yani bende cumartesi rapor yazdırıcam 2 gün doktoruma o da yazarsa görsün tribi o zaman tam tribe girebilir izin veriyorum huzursuzluk çıkmasın diye ben cumartesi tıklım tıklım olduğu halde randevu alıyorum hastaneden işten izin almim diye ama öyle yapmamak gerekiyomuş

Benim alttan muayenede 33cikti bana sormadan et parçası varmış onu aldı ben sordum bi dk anlatcam bi kaç sorun var dedi patolojiden sonucu alır almaz değiştiriyorum hastaneyi de doktoru da

Sağol canım halen geçmedi geçicek inşallah dediğin gibi... Amin Amin cümlemiz inşallah
Hakan Bey çok şeker yav aynı şeyi bize de sormuştu detaylıda, ben acaba sırada ne test varki diye düşünürken Hakan bey 2019 a bekliyorum dedi, kocam uyandı tabi 2018 e burdayız dedi
Öyle derken malesef daha erken gördük biz, hastanede yatınca Hakan bey tekrar baktı, şükür yine güzel sonuçlarla uğurladı
Senin sonuçlarda güzel çıkmıştır inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…