Ya çok geçmiş olsun canım dikkat et. İnsana hastalık koymuyo tripler koyuyo daha çokKizlaar çok kötüyüm. Bahar alerjim vardır normalde ama suan grip nezle gibi birsey mi oldum yoksa alerjiden mi ? Burnum akıyor ,çok fena hapsiriyorum , başım çatliyor ağrıdandün gece hiç uyuyamadim. Alçak yastıkta nefes alamiyordum ve basım daha da ağrıyordu, yüksek yastıkta boynum tutuldu her yerim ağrıdı. Üstüne bide eşimle atistik sanki o hamile :/ Nicolitaa senin patrondan bi tanede bizim evde var . Tripler tripler :/
Bende durumlar böyle
Ya çok geçmiş olsun canım dikkat et. İnsana hastalık koymuyo tripler koyuyo daha çok
çok geçmiş olsun olsun ..bu havalar hepimizi darma duman ediyor geçen haftada ben öyleydim ..burnunun akması iyi en azından daha çabuk toparlanırsın ..limonlu çay iç ,, güzel çorbalar yap kendine Allah yardımcın olsun zor çok zor ama toparlanmazsan doktora git ben antibiyotik kullandım geçsin diyeKizlaar çok kötüyüm. Bahar alerjim vardır normalde ama suan grip nezle gibi birsey mi oldum yoksa alerjiden mi ? Burnum akıyor ,çok fena hapsiriyorum , başım çatliyor ağrıdandün gece hiç uyuyamadim. Alçak yastıkta nefes alamiyordum ve basım daha da ağrıyordu, yüksek yastıkta boynum tutuldu her yerim ağrıdı. Üstüne bide eşimle atistik sanki o hamile :/ Nicolitaa senin patrondan bi tanede bizim evde var . Tripler tripler :/
Bende durumlar böyle
Pardon cnm ya karıştırmışım:)bilmiyorum canım doktoro gidince soracağım ama araştırmalarıma göre safra kesesi sağ tarafta olurmuş benim şikayetim hep sol tarafta
Canım senden parca almışlardı degil mi sonucu çıktı mi onun merak ettimBen öğretmenim 20gun rapor verdi bide 15gunde bir yaptirmam gereken proluton iğne verdi 2tane 10gun sonra muayeneye gel tekrar dedi
Yok cnm daha çıkmadı servikal polip yaziyo raporda genelde kötü olmuyormuş ama bakalimCanım senden parca almışlardı degil mi sonucu çıktı mi onun merak ettim
alerjiden de olabilir canım. bende de alerji var doktoruma sormuştum bazı alerji ilaçları içilebiliyormuş gebelikte ama hangisini dedi hatırlamıyorum.Kizlaar çok kötüyüm. Bahar alerjim vardır normalde ama suan grip nezle gibi birsey mi oldum yoksa alerjiden mi ? Burnum akıyor ,çok fena hapsiriyorum , başım çatliyor ağrıdandün gece hiç uyuyamadim. Alçak yastıkta nefes alamiyordum ve basım daha da ağrıyordu, yüksek yastıkta boynum tutuldu her yerim ağrıdı. Üstüne bide eşimle atistik sanki o hamile :/ Nicolitaa senin patrondan bi tanede bizim evde var . Tripler tripler :/
Bende durumlar böyle
alerjiden de olabilir canım. bende de alerji var doktoruma sormuştum bazı alerji ilaçları içilebiliyormuş gebelikte ama hangisini dedi hatırlamıyorum.
Muthiş bir haber buuuuuu superrrrhttp://www.ozgurdusunce.com/sadettin-orhan/10-soruda-annelere-yari-zamanli-472/
kızlarrrr yeni yasa hakkında bir çok bilgi var hem memurlar hem işçiler için... cocuk okula başlayana kdr yarı zamanlı calısma hakkı muhtesem bısıııı! mevzuat da bir çıksınnnn o an müdürümün kapısındayım elimde dilekçeyle
Muthiş bir haber buuuuuu superrrr
Ben özel sektordeyım yararlanabılıyoruz değil mi biz dee
Evet canim ya allah nasip ederse ben bi sene ucretsiz izne ayrilacagim. Sonradi da allah kerim..
valla canım dogumdan sonra ucretsız ıznı ıstedıgım gıbı alabılcek olsam cıkarım ızne kyıfle bebegıme hazırlık yaparım. ama maddı olarak da ucretsız ızın sıkıntı şirkette max 3 ay ucretsuze ızın verıo sut ıznını toplu vermıo yanı ben mecburen son gune kdr calısacagım...
Ben de sislik oluyor ama ozellikle aksamlari oluyor.. Ben tuzdan uzak durmaya calisiyorm. Bir de aksam eve gidince soguk suyla yikayip ayaklarimin altina yuksek minderler koyup uzaniyorm.. Cok sisse gece bile minderle uyumaya calisiyorm ayak altlarimda.. Ben de 38 giyiyordm mesela bi de babaet almistm rahat okur diye normalde gitmezdm hic anam o daha fena sisirdiiidavul gibi oluyordu aksamlarriii... simdi hafif 2-3 cm yükseklikte 39 nunara bi ayakkabi aldm bunda cok rahat ettm yani dikkat et ayakkabinin rahatligi da cokk onemliii..
Ben bi sorun olacagini sanmam her yerinde birden sislik yojsa yorgunluktan ve naylon coraplardan da olabiliyor ama mecbur giyiyozzzz
Oh ne guzel canm masallahh
Mrb, bende henüz şişlik yok ama doktor sürekli uyarıyor.. tuzlu ve unlu yemeklerden ödem oluyormus. Bunları biraz fazla kaçırdysan ondan olabilir. Düzenli yürüyüş yap kendini yormadan. B Oturduğun yerde ayak parmaklarını hareket ettirmeyi deneyebilirsin
Kizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
Ben denemedim hic canim bilmiyorum da ama bu ayda sisme oluyorsa sicaklik arttikca daha cok sismr olur. Allah yardimcin olsun
selamünaleyküm kızlar
benim sol kaburgamın altı sanki açık yara varmış sızlıyor özellikle yemeklerden sonra daha şiddeli oluyor aynı şelikde sol arka kaburgam sırt tarafımdada çok ağrı var aynı durumda olan var mı doktorunuz ne dedi???
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?