2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlaar çok kötüyüm. Bahar alerjim vardır normalde ama suan grip nezle gibi birsey mi oldum yoksa alerjiden mi ? Burnum akıyor ,çok fena hapsiriyorum , başım çatliyor ağrıdan dün gece hiç uyuyamadim. Alçak yastıkta nefes alamiyordum ve basım daha da ağrıyordu, yüksek yastıkta boynum tutuldu her yerim ağrıdı. Üstüne bide eşimle atistik sanki o hamile :/ Nicolitaa senin patrondan bi tanede bizim evde var . Tripler tripler :/
Bende durumlar böyle

Ya çok geçmiş olsun canım dikkat et. İnsana hastalık koymuyo tripler koyuyo daha çok

Slm kızlar nasılsınız el bilenlerin sisiyo bide avuç iclerim ağrıyo birşey tutamıyorum bide uyusiyo ayy varmı başında böle birşey olan

Ço
çok geçmiş olsun olsun ..bu havalar hepimizi darma duman ediyor geçen haftada ben öyleydim ..burnunun akması iyi en azından daha çabuk toparlanırsın ..limonlu çay iç ,, güzel çorbalar yap kendine Allah yardımcın olsun zor çok zor ama toparlanmazsan doktora git ben antibiyotik kullandım geçsin diye

Slm arkadaşlar hamileliğin de problem yaşayan arkadaşlar umarım her şey düzelir bana gelince benim ikinci gebeliğin ama bunda daha heyecanliyim sabirsizlaniyorum doktor yeni gittim bi daha giresun var yanı bebisi girmek için bir de kız ismi bulmak ne kadar zormus hala birşey bulamadım

alerjiden de olabilir canım. bende de alerji var doktoruma sormuştum bazı alerji ilaçları içilebiliyormuş gebelikte ama hangisini dedi hatırlamıyorum.

alerjiden de olabilir canım. bende de alerji var doktoruma sormuştum bazı alerji ilaçları içilebiliyormuş gebelikte ama hangisini dedi hatırlamıyorum.

Bende alerjiden olduğunu düşünüyorum ama çok fena yaptı. Alerji ilaçlarının çoğuda merkezi sinir sistemine etki ediyor :/

Muthiş bir haber buuuuuu superrrr
Ben özel sektordeyım yararlanabılıyoruz değil mi biz dee

evet canım bende özel sektördeyim zaten! en şahanesi işveren buna karşı çıkıp işten atama nedeni olarak sunamaz tercih hakkına sahip değil kabul etmek zorunda işçi istiyorsa. sadece madde de belli sektörler diyor mevzuat bir çıksın bizim sektörleri de içeriyorsa kullanacağım bir yasa maddesi bu. tabi işveren başka birseyi örneğin performansı vs. bahane edip işten çıkarabilir tabi ama oda yemez devlet her zaman işçiden yanadır işçi anneyim yarı zamanlı çalıştım bu bahane dediği anda işveren tazminatı öder işe iade davasıysa da işe iade yapılır. bu işten çıkarma ve dava ile ilgili son kısım bir İK cı olarak onlarca işçi-işveren davası görmüş biri olarak benim kanaatim ama kesin gözüyle bakabilirsiniz kızlarrr bu tarz davalarda heppp işçi haklıdır hele de anneyse! heee işverenle anlaşılabilinir de. kıdem tazminatı öder işten çıkarır. siz hem tazminatı alırsınız hemde işten çıkarılma olduğundan işkurdan işsizlik maaşı. işssizlik maaşı şartları maaşınıza prim ödeme gün sayısına göre değişmekle birlikte ben mesela bebeğim 1 yasına gelene değin ona bizzat bakabilirim. maddi olarak da zora düşmem bu da benim için şahane bir durummm!

Evet canim ya allah nasip ederse ben bi sene ucretsiz izne ayrilacagim. Sonradi da allah kerim..

Aynen o gunler bi gelsn de hayirlisiyla bi hal care bulunurr.. Ben 6 ay ucretsiz kullanacagmm, daha uzunu maddi olarak da yipratir zaten banka da mirin kirin ediyor uzuna.. Belli mazeretlerle en fazla 1 seneye kadr hakkimz var da bakalmm

Ben de 6 ay alabilecegim ucretsiz yani maddi olarak illa ki biraz yipratir ama o kadarini alirimmm... Belli mazeretlerle 1 seneye kadr alinabiliyor bizim bankada da ama maddi olark da zorr isyeri de ona baya mirin kirin ediyorrr

Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik

Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn

Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsss ay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...

Ayakkabıyı bilerek ortopedik aldım ama bana mısın demiyor valla... yukarı uzatmaya çalışıyorum işyerinde artık.

Ayak parmak oynatmayı duymamıştım, deneyeceğim canım, sağol.

Ben de aynı bunalımı yaşıyorum valla. Bi çalışayım bi çalışmayım, darlandım. Ayak şişliği de zorluyor artık. Haziran temmuz gibi nasıl olur acaba? Yaşayıp göreceğiz hepsini :)

Ben denemedim hic canim bilmiyorum da ama bu ayda sisme oluyorsa sicaklik arttikca daha cok sismr olur. Allah yardimcin olsun

Amin canım, hepimizin.

Benim de sırtımda ağrı var, göğüsler büyüdüğü ve dolduğu için yapabilir dediler, ama ön tarafı bilmiyorum canım. Gaz sancısı bile olabilir aslında.

Maşallah bebeğine tatlım hep böyle sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah ... Doktorun için üzüldüm ama dediğin gibi her seyde bir hayır var ben de bu ay doktorumu bıraktım başka Bi yerden randevu aldım ..

Maşallah kuzuna annesi

Doktora alışıp da sonra ayrılmak kötü olmuş hakkaten. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…