- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ayakkabıyı bilerek ortopedik aldım ama bana mısın demiyor valla... yukarı uzatmaya çalışıyorum işyerinde artık.
Ayak parmak oynatmayı duymamıştım, deneyeceğim canım, sağol.
Ben de aynı bunalımı yaşıyorum valla. Bi çalışayım bi çalışmayım, darlandım. Ayak şişliği de zorluyor artık. Haziran temmuz gibi nasıl olur acaba? Yaşayıp göreceğiz hepsini :)
Amin canım, hepimizin.
Benim de sırtımda ağrı var, göğüsler büyüdüğü ve dolduğu için yapabilir dediler, ama ön tarafı bilmiyorum canım. Gaz sancısı bile olabilir aslında.
Maşallah bebeğine tatlım hep böyle sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah ... Doktorun için üzüldüm ama dediğin gibi her seyde bir hayır var ben de bu ay doktorumu bıraktım başka Bi yerden randevu aldım ..
Maşallah kuzuna annesi
Doktora alışıp da sonra ayrılmak kötü olmuş hakkaten. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun.
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
canım ben yanlış yazmışım referans değeri 75likte;
153 müş 2.tokluk benim 123 çıkmış
Bence de süperrr ben de ıs guvenlık uzmanıyım ayrıca kanunlardan haberdarım. Bızım işveren problem etmez yeter kı kanun olsun dayandıracagımız, teblıg cıkmış resmı gazetede yayınlanmış ee tamam artık iş. Çok dua ettım bıze. Yetıssın dıye super olcak süperrrrrevet canım bende özel sektördeyim zaten! en şahanesi işveren buna karşı çıkıp işten atama nedeni olarak sunamaz tercih hakkına sahip değil kabul etmek zorunda işçi istiyorsa. sadece madde de belli sektörler diyor mevzuat bir çıksın bizim sektörleri de içeriyorsa kullanacağım bir yasa maddesi bu. tabi işveren başka birseyi örneğin performansı vs. bahane edip işten çıkarabilir tabi ama oda yemez devlet her zaman işçiden yanadır işçi anneyim yarı zamanlı çalıştım bu bahane dediği anda işveren tazminatı öder işe iade davasıysa da işe iade yapılır. bu işten çıkarma ve dava ile ilgili son kısım bir İK cı olarak onlarca işçi-işveren davası görmüş biri olarak benim kanaatim ama kesin gözüyle bakabilirsiniz kızlarrr bu tarz davalarda heppp işçi haklıdır hele de anneyse!heee işverenle anlaşılabilinir de. kıdem tazminatı öder işten çıkarır. siz hem tazminatı alırsınız hemde işten çıkarılma olduğundan işkurdan işsizlik maaşı. işssizlik maaşı şartları maaşınıza prim ödeme gün sayısına göre değişmekle birlikte ben mesela bebeğim 1 yasına gelene değin ona bizzat bakabilirim. maddi olarak da zora düşmem bu da benim için şahane bir durummm!
Kizlar aranizda cati kemik agrisi yasayan varmı?bende bi kac gundur var.ozellikle yatakta donerken merdiven çıkarken ..normalde doguma hazirlikmis ama erkenmi acaba
Canim kemik neresi canim ya?Kizlar aranizda cati kemik agrisi yasayan varmı?bende bi kac gundur var.ozellikle yatakta donerken merdiven çıkarken ..normalde doguma hazirlikmis ama erkenmi acaba
Kizlar ya cati kemik bacak arasinda mi? Ya benim adet donemlerde cok oluyordu ama simdi olmuyor. Zaten daha karar vermedim normal mi sezeryan mi yapayim diye. Normal istiyorum ama bayilmalarim oldugu icin korkuyorum. Ya dogum sirasinda bayilirsam ne olur acaba?Benm de oluyor canm bacak arasi ile kutu bolgesinde boyle sizi gibi agri.. Daha bugn doktora sordm cok normal dedi, rahim buyudukce baski arttikca olacak dedi
Bacak arasına denk geliyo cnm kalça kemiklerinin birleşip altta oluşturduğu Şekil yanılmıyosamKizlar ya cati kemik bacak arasinda mi? Ya benim adet donemlerde cok oluyordu ama simdi olmuyor. Zaten daha karar vermedim normal mi sezeryan mi yapayim diye. Normal istiyorum ama bayilmalarim oldugu icin korkuyorum. Ya dogum sirasinda bayilirsam ne olur acaba?
Ozel sektor ve banka zor kizlar. Ogretmen oldugumuz icin biraz daha rahatiz. İlk sene calismayi dusunmuyorum. Ama ilk donem baktim kafayi siyiriyorum 2. Donem baslarim ise. Ben evcimen degilim pek. O yuzden umarim bebekten sonra degisirim.Aynen o gunler bi gelsn de hayirlisiyla bi hal care bulunurr.. Ben 6 ay ucretsiz kullanacagmm, daha uzunu maddi olarak da yipratir zaten banka da mirin kirin ediyor uzuna.. Belli mazeretlerle en fazla 1 seneye kadr hakkimz var da bakalmm
Ben de 6 ay alabilecegim ucretsiz yani maddi olarak illa ki biraz yipratir ama o kadarini alirimmm... Belli mazeretlerle 1 seneye kadr alinabiliyor bizim bankada da ama maddi olark da zorr isyeri de ona baya mirin kirin ediyorrr
Tatlım ben ilk hamileliğimde rutin olarak hafta da iki defa bayılıp gözlerimi hastane de ya da ambulansta açıyordum :) onu geçtim markete ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü yerde millet başımda toplanmışken açıyordum ve benim gibi biri bile normal doğum yaptıysa inan herkes yapar :)Kizlar ya cati kemik bacak arasinda mi? Ya benim adet donemlerde cok oluyordu ama simdi olmuyor. Zaten daha karar vermedim normal mi sezeryan mi yapayim diye. Normal istiyorum ama bayilmalarim oldugu icin korkuyorum. Ya dogum sirasinda bayilirsam ne olur acaba?
Göbiş ne durumda çok büyüdü mü tatlım .. Genelde Göbekler çok büyüdüğünde daha erken ortaya çıkar bu Ağrı'larBacak arasinda cnm.Doğum sirasinda kolay olmasi icin gevsemeye basliyomus hamilelikte bende basladi ama erkenmi diyodum normalmis.egildigimde bacaklarımı biraz fazla actigimda hissediyorum ağrıyı
Evet buyudu cnm baya belli oluyo ama sivri degil yayvan buyudu buda etkilermi blmyrmGöbiş ne durumda çok büyüdü mü tatlım .. Genelde Göbekler çok büyüdüğünde daha erken ortaya çıkar bu Ağrı'lar
Sagol canim icimi rahatlattin. Calla ben bayilirim da bebege bur sey olur diye korkuyorum. gerci normal de olsa epidural dusunuyorum. Insallah saglikla gelir. Canim sen nedzn bayiliyordun?Tatlım ben ilk hamileliğimde rutin olarak hafta da iki defa bayılıp gözlerimi hastane de ya da ambulansta açıyordum :) onu geçtim markete ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü yerde millet başımda toplanmışken açıyordum ve benim gibi biri bile normal doğum yaptıysa inan herkes yapar :)
Etkiler tabi tatlım önemli olan büyümesi aşağıya baskı yapıyor artık benimkide yanlarda birikerek büyüyorEvet buyudu cnm baya belli oluyo ama sivri degil yayvan buyudu buda etkilermi blmyrm
Bnde o kadar test yapıldı o kadar araştırıldı ama sonuç bulunmadı tamamen gebeliğe bağlı bayılmalardı.. Ben hiç geçmiçek sanıyordum ..doğuma gelince aynı korkuları Bnde yaşadım kendimi iki ay odaya kapattım tüm gün ağladım inan yapamıcam yapamam dedim ..senin gibi korkularım vardı ..ama normal doğum yaptım sonunda iyi ki de öyle olmuş inan ..son aya Bi girelim eğer normal doğum düşünürsen seve seve destek olurum sanaSagol canim icimi rahatlattin. Calla ben bayilirim da bebege bur sey olur diye korkuyorum. gerci normal de olsa epidural dusunuyorum. Insallah saglikla gelir. Canim sen nedzn bayiliyordun?
Kiz mi seninki?icim rahatladi sagolun annislerEtkiler tabi tatlım önemli olan büyümesi aşağıya baskı yapıyor artık benimkide yanlarda birikerek büyüyor
Kızı çokkkkkkk istedik teyzesi ama erkek bizim minnoşumuz :) internette hiç bir seye bakmıcaksın hep derim internete baş Ağrı'sını araştırmak için geçersin tümör teşhisiyle çıkarsın diye ..iyi ki burası var dediğin gibi en azından her sorunumuza net cevaplar buluyoruz :)Kiz mi seninki?icim rahatladi sagolun annisler
.internette o kadar bilgi kirliligi var ki yeni belirti cikinca tedirgin oluyorum.iyiki boyle bi grup var.ayni donemleri yasiyoruz ve benzer seyler duymak rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?