2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hadi ya ortopedik de yaramadi demek.. Dikkat et canm napcan uzatabiliyosan uzat tabii...

Evet is konusu yasayip gorcez en iyisi napalmm

Amin canm insalah hep guzel haberlerle gelelmm... Evet doktor konusu basta soka soktu beni ama hayirlisi olsn napalmm

Bi de seke konusuna da taktm birazz..

Maşallah kuzuna annesi

Doktora alışıp da sonra ayrılmak kötü olmuş hakkaten. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun.

Sagol canmm...

Evet kiymtu yani ama napalmm insallah bulurum vallaaa...

Maşalllaaah bebişee

Kizlar aranizda cati kemik agrisi yasayan varmı?bende bi kac gundur var.ozellikle yatakta donerken merdiven çıkarken ..normalde doguma hazirlikmis ama erkenmi acaba

Bence de süperrr ben de ıs guvenlık uzmanıyım ayrıca kanunlardan haberdarım. Bızım işveren problem etmez yeter kı kanun olsun dayandıracagımız, teblıg cıkmış resmı gazetede yayınlanmış ee tamam artık iş. Çok dua ettım bıze. Yetıssın dıye super olcak süperrrrr

Kizlar aranizda cati kemik agrisi yasayan varmı?bende bi kac gundur var.ozellikle yatakta donerken merdiven çıkarken ..normalde doguma hazirlikmis ama erkenmi acaba

Benm de oluyor canm bacak arasi ile kutu bolgesinde boyle sizi gibi agri.. Daha bugn doktora sordm cok normal dedi, rahim buyudukce baski arttikca olacak dedi

Benm de oluyor canm bacak arasi ile kutu bolgesinde boyle sizi gibi agri.. Daha bugn doktora sordm cok normal dedi, rahim buyudukce baski arttikca olacak dedi
Kizlar ya cati kemik bacak arasinda mi? Ya benim adet donemlerde cok oluyordu ama simdi olmuyor. Zaten daha karar vermedim normal mi sezeryan mi yapayim diye. Normal istiyorum ama bayilmalarim oldugu icin korkuyorum. Ya dogum sirasinda bayilirsam ne olur acaba?

Bacak arasına denk geliyo cnm kalça kemiklerinin birleşip altta oluşturduğu Şekil yanılmıyosam

Bacak arasinda cnm.Doğum sirasinda kolay olmasi icin gevsemeye basliyomus hamilelikte bende basladi ama erkenmi diyodum normalmis.egildigimde bacaklarımı biraz fazla actigimda hissediyorum ağrıyı

Ozel sektor ve banka zor kizlar. Ogretmen oldugumuz icin biraz daha rahatiz. İlk sene calismayi dusunmuyorum. Ama ilk donem baktim kafayi siyiriyorum 2. Donem baslarim ise. Ben evcimen degilim pek. O yuzden umarim bebekten sonra degisirim.

Tatlım ben ilk hamileliğimde rutin olarak hafta da iki defa bayılıp gözlerimi hastane de ya da ambulansta açıyordum :) onu geçtim markete ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü yerde millet başımda toplanmışken açıyordum ve benim gibi biri bile normal doğum yaptıysa inan herkes yapar :)

Bacak arasinda cnm.Doğum sirasinda kolay olmasi icin gevsemeye basliyomus hamilelikte bende basladi ama erkenmi diyodum normalmis.egildigimde bacaklarımı biraz fazla actigimda hissediyorum ağrıyı
Göbiş ne durumda çok büyüdü mü tatlım .. Genelde Göbekler çok büyüdüğünde daha erken ortaya çıkar bu Ağrı'lar

Herkese selamlar :) iş yerinizdeki aptal insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz bana da öğretin ya nolur. Bugün iki üç arkadaşa resmen keşke ölsen demek istedim o kadar üzüldüm ki hiç beddua etmeyen bir insan olmama ragmen beddua ediyorum şu an. Eşime anlatsam onu da üzücem. Gülüp geçsem hırsımı alamıcam. Neden insanlar laflarının ayarını bilmez ? Bazen gercekten tek başıma çalışmak istiyorum 30 yaşını aşmış insanların hala yetişkin olamadıgını görmek ne kadar üzücü of iş ortamımla baş edemiyorum herkesten tiksiniyorum. Bana akıl verin

Sagol canim icimi rahatlattin. Calla ben bayilirim da bebege bur sey olur diye korkuyorum. gerci normal de olsa epidural dusunuyorum. Insallah saglikla gelir. Canim sen nedzn bayiliyordun?

Sagol canim icimi rahatlattin. Calla ben bayilirim da bebege bur sey olur diye korkuyorum. gerci normal de olsa epidural dusunuyorum. Insallah saglikla gelir. Canim sen nedzn bayiliyordun?
Bnde o kadar test yapıldı o kadar araştırıldı ama sonuç bulunmadı tamamen gebeliğe bağlı bayılmalardı.. Ben hiç geçmiçek sanıyordum ..doğuma gelince aynı korkuları Bnde yaşadım kendimi iki ay odaya kapattım tüm gün ağladım inan yapamıcam yapamam dedim ..senin gibi korkularım vardı ..ama normal doğum yaptım sonunda iyi ki de öyle olmuş inan ..son aya Bi girelim eğer normal doğum düşünürsen seve seve destek olurum sana

Etkiler tabi tatlım önemli olan büyümesi aşağıya baskı yapıyor artık benimkide yanlarda birikerek büyüyor
Kiz mi seninki?icim rahatladi sagolun annisler
.internette o kadar bilgi kirliligi var ki yeni belirti cikinca tedirgin oluyorum.iyiki boyle bi grup var.ayni donemleri yasiyoruz ve benzer seyler duymak rahatlatiyor

Kiz mi seninki?icim rahatladi sagolun annisler
.internette o kadar bilgi kirliligi var ki yeni belirti cikinca tedirgin oluyorum.iyiki boyle bi grup var.ayni donemleri yasiyoruz ve benzer seyler duymak rahatlatiyor
Kızı çokkkkkkk istedik teyzesi ama erkek bizim minnoşumuz :) internette hiç bir seye bakmıcaksın hep derim internete baş Ağrı'sını araştırmak için geçersin tümör teşhisiyle çıkarsın diye ..iyi ki burası var dediğin gibi en azından her sorunumuza net cevaplar buluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…