- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Insallah canim. Benim hamilelikten once vardi. Ama ben bayilacagimi cok rahat anlayi yanimdakileri uyariyorum cunku tansiyonum dusuyor yavas yavas ve sonunda bayiliyorum. Oyle birden bayilmiyorum yoksa tamamen tansiyonla alakali diye dusunuyorum.Bnde o kadar test yapıldı o kadar araştırıldı ama sonuç bulunmadı tamamen gebeliğe bağlı bayılmalardı.. Ben hiç geçmiçek sanıyordum ..doğuma gelince aynı korkuları Bnde yaşadım kendimi iki ay odaya kapattım tüm gün ağladım inan yapamıcam yapamam dedim ..senin gibi korkularım vardı ..ama normal doğum yaptım sonunda iyi ki de öyle olmuş inan ..son aya Bi girelim eğer normal doğum düşünürsen seve seve destek olurum sana
Kizlar ya cati kemik bacak arasinda mi? Ya benim adet donemlerde cok oluyordu ama simdi olmuyor. Zaten daha karar vermedim normal mi sezeryan mi yapayim diye. Normal istiyorum ama bayilmalarim oldugu icin korkuyorum. Ya dogum sirasinda bayilirsam ne olur acaba?
Ozel sektor ve banka zor kizlar. Ogretmen oldugumuz icin biraz daha rahatiz. İlk sene calismayi dusunmuyorum. Ama ilk donem baktim kafayi siyiriyorum 2. Donem baslarim ise. Ben evcimen degilim pek. O yuzden umarim bebekten sonra degisirim.
Herkese selamlar :) iş yerinizdeki aptal insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz bana da öğretin ya nolur. Bugün iki üç arkadaşa resmen keşke ölsen demek istedim o kadar üzüldüm ki hiç beddua etmeyen bir insan olmama ragmen beddua ediyorum şu an. Eşime anlatsam onu da üzücem. Gülüp geçsem hırsımı alamıcam. Neden insanlar laflarının ayarını bilmez ? Bazen gercekten tek başıma çalışmak istiyorum30 yaşını aşmış insanların hala yetişkin olamadıgını görmek ne kadar üzücü of iş ortamımla baş edemiyorum herkesten tiksiniyorum. Bana akıl verin
:) benim bebişimin ultrason fotolar var hiç bişeye benzemiyor ya :) onlardan nasıl albüm yapacam ya çok berbat olur herhalde :)) ama ben hiç bir yerde ultrason resimlerinden fotoğrafçının bunlardan albüm yaptığını duymadım ve görmedim.arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
kmse ypmck bn ypcm:) benim bebişimin ultrason fotolar var hiç bişeye benzemiyor ya :) onlardan nasıl albüm yapacam ya çok berbat olur herhalde :)) ama ben hiç bir yerde ultrason resimlerinden fotoğrafçının bunlardan albüm yaptığını duymadım ve görmedim.
Arkadaşım nüyük olasılıkla safra kesen sıkıntı yaratıyor.. Doktorunla acil görüş ve durumu anlat beslenme diyeti çıkarsınlar, acil şifalarselamünaleyküm kızlar
benim sol kaburgamın altı sanki açık yara varmış sızlıyor özellikle yemeklerden sonra daha şiddeli oluyor aynı şelikde sol arka kaburgam sırt tarafımdada çok ağrı var aynı durumda olan var mı doktorunuz ne dedi???
Bende de öyleydi Can'ım bende anlıyordum elimde eşya varsa üste bırakıp bayılacam beni tut diyordum eşime ama ambulans geldiğinde tansiyonum çoktan düzelmiş oluyordu ondan birşey diyemiyorlardı .. Geçecek ama bir kaç ay sonra daha rahat edeceksin inanInsallah canim. Benim hamilelikten once vardi. Ama ben bayilacagimi cok rahat anlayi yanimdakileri uyariyorum cunku tansiyonum dusuyor yavas yavas ve sonunda bayiliyorum. Oyle birden bayilmiyorum yoksa tamamen tansiyonla alakali diye dusunuyorum.
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
Maşallah bebeğine :) doktoruna üzüldüm ama baska ayni sekilde bir doktor bulursun inşallah..
Aynen canım bende son 1 haftayı kullanabiliyorum sadece. Herkes planlı hareket etmemişsiniz diyorCanim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
Cnm inşallah çok güzel haberlerle bize dönersin :) Bebişinle sağlıcakla kalın :)Günaydınnn kızçeler
Biz bugün uzun zaman sonra profa kontrole gidiyoruz çok heyecanlıyım :)) bakalım prensesin durumu nasılmış, Rabbim hepimizin bebeğini korusun.
Çat ağrısı dediğiniz şey alttan vuran bir ağrı sanırım dün akşam uzanırken bende de oldu, hatta o ağrıdan nefesim kesildi öksürdüm bir süre. Allahtan anlık birşeydi de geçti hemen:))
Şeker yüklemesiyle tetanoz aşımın 2. Dozunu yaptıracağım bugün, inşallah ikisinden de iyi sonuçlar alırım.
Her birinizi ve meleklerinizi öpüyorum kızlar, gün içinde pek giremiyorum Kendinize çok çok iyi bakın, sorunları olan arkadaşlar için aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz sağ salim kolaylıkla, hayırla, güzelliklerle alırız hayırlı evlatlarımıZı kucağımıza
Benimde plansiz oldu ama sukur diyorum. Ben de 1 yasina kadar calismayacagim. Ilk donem raporla falan halledcegim 2. Donem de izne ayrilirim nasip olursa.Aynen canım bende son 1 haftayı kullanabiliyorum sadece. Herkes planlı hareket etmemişsiniz diyornasip böyleymiş, sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Doğum iznim, rapor hakkım bitince de sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yaşına kadar.
Bende 23+0 ama 7-8 kilo aldım Dr banada aynını dedikızlar günaydın, dün şeker yüklemesi yapıldı. 160 değer çıktı doktor yüksek dedi.Hamur işi, pirinç, kızartma, bol şekerli ürünleri yasakladı. Çok aşırı kilo alıyorsun dikkat et dedi. 23+3 içinde 13 kilo almışım
Bol Sıvı tüketmek çözer bu durumu ama yutman biraz zor olur tabi :sKızlar günaydın ben bugün çok kötüyüm bademciklerim şişti yutkunamıyorum başım ağrıyo ateşim çıkıyo:'( önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?