2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Insallah canim. Benim hamilelikten once vardi. Ama ben bayilacagimi cok rahat anlayi yanimdakileri uyariyorum cunku tansiyonum dusuyor yavas yavas ve sonunda bayiliyorum. Oyle birden bayilmiyorum yoksa tamamen tansiyonla alakali diye dusunuyorum.

Canm bacak arasi kismi ve kutu kisminda oluyordu bende, bn direk nerem agriyosa boyle tarif ettm dr normal dedii

Canm bence cesaretli ol, baska bi emgel olmazsa Allahtan, normal en guzeli en sagliklisi.. Allah korusun ama o an bayilsan bile hemen bi care bulunur bebecigine bi sey olmasina izin verirler mi hicccc ben inanmiyormm...

Ozel sektor ve banka zor kizlar. Ogretmen oldugumuz icin biraz daha rahatiz. İlk sene calismayi dusunmuyorum. Ama ilk donem baktim kafayi siyiriyorum 2. Donem baslarim ise. Ben evcimen degilim pek. O yuzden umarim bebekten sonra degisirim.

Evet canm zor ve agir..
Bebisin dogunca degisebilir fikirlerin bence de 1 sene imkanim olsa beni hiiiccccc kimse calistiramaz o 1 senee

Malesef bunun bi formulu yok.. Insanlar garip insanlar hadsiz ve itici..
Ben de cok yasiyorm ayni seyleri ama bunun tek atlatilabilir yolu sadece kendi vicdanini dinlemek. Ben isimi yapiyo muym evet, elimden gelen cabayi gosteriyo muyum evet, insanlari da dinliyo muym evet. Buna ragmen insanlar boyle mi boyle... O zaman kendin ve bebisinden baska kimseyi umursamicaksn o isyerinde... Insan ne olsa takiyor kiziyor ofkeleniyor.. Ben de bazen dagitip cikmak istiyorm her yeri.. Amaaa iste sorumluluklar o yuzden mumkun mertebe sakin olmalii..

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
:) benim bebişimin ultrason fotolar var hiç bişeye benzemiyor ya :) onlardan nasıl albüm yapacam ya çok berbat olur herhalde :)) ama ben hiç bir yerde ultrason resimlerinden fotoğrafçının bunlardan albüm yaptığını duymadım ve görmedim.

kmse ypmck bn ypcm

Arkadaşım nüyük olasılıkla safra kesen sıkıntı yaratıyor.. Doktorunla acil görüş ve durumu anlat beslenme diyeti çıkarsınlar, acil şifalar

Insallah canim. Benim hamilelikten once vardi. Ama ben bayilacagimi cok rahat anlayi yanimdakileri uyariyorum cunku tansiyonum dusuyor yavas yavas ve sonunda bayiliyorum. Oyle birden bayilmiyorum yoksa tamamen tansiyonla alakali diye dusunuyorum.
Bende de öyleydi Can'ım bende anlıyordum elimde eşya varsa üste bırakıp bayılacam beni tut diyordum eşime ama ambulans geldiğinde tansiyonum çoktan düzelmiş oluyordu ondan birşey diyemiyorlardı .. Geçecek ama bir kaç ay sonra daha rahat edeceksin inan

Maşallah bebeğine :) doktoruna üzüldüm ama baska ayni sekilde bir doktor bulursun inşallah..

[QUOTEorida2016, post: 46232000, member: 733740"]Herkese selamlar :) iş yerinizdeki aptal insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz bana da öğretin ya nolur. Bugün iki üç arkadaşa resmen keşke ölsen demek istedim o kadar üzüldüm ki hiç beddua etmeyen bir insan olmama ragmen beddua ediyorum şu an. Eşime anlatsam onu da üzücem. Gülüp geçsem hırsımı alamıcam. Neden insanlar laflarının ayarını bilmez ? Bazen gercekten tek başıma çalışmak istiyorum 30 yaşını aşmış insanların hala yetişkin olamadıgını görmek ne kadar üzücü of iş ortamımla baş edemiyorum herkesten tiksiniyorum. Bana akıl verin [/QUOTE]
Canim ayni durum bende de.var galiba bende biraz tahammulsuz oldum ondan. Zir sabrediyorum bir an once aylae gecse de dogum izni baslasa artik diyorum

Günaydınnn kızçeler

Biz bugün uzun zaman sonra profa kontrole gidiyoruz çok heyecanlıyım :)) bakalım prensesin durumu nasılmış, Rabbim hepimizin bebeğini korusun.

Çat ağrısı dediğiniz şey alttan vuran bir ağrı sanırım dün akşam uzanırken bende de oldu, hatta o ağrıdan nefesim kesildi öksürdüm bir süre. Allahtan anlık birşeydi de geçti hemen:))

Şeker yüklemesiyle tetanoz aşımın 2. Dozunu yaptıracağım bugün, inşallah ikisinden de iyi sonuçlar alırım.

Her birinizi ve meleklerinizi öpüyorum kızlar, gün içinde pek giremiyorum Kendinize çok çok iyi bakın, sorunları olan arkadaşlar için aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz sağ salim kolaylıkla, hayırla, güzelliklerle alırız hayırlı evlatlarımıZı kucağımıza

Canim ben zaten dogum iznine ayrilacagim hafta okul bitiyor:) acukcasi ben calisip o sureyi bebegimle gecirmekten yanaydim. Ama olmuyor
Aynen canım bende son 1 haftayı kullanabiliyorum sadece. Herkes planlı hareket etmemişsiniz diyor nasip böyleymiş, sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Doğum iznim, rapor hakkım bitince de sonrasında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yaşına kadar.

Cnm inşallah çok güzel haberlerle bize dönersin :) Bebişinle sağlıcakla kalın :)

kızlar günaydın, dün şeker yüklemesi yapıldı. 160 değer çıktı doktor yüksek dedi. Hamur işi, pirinç, kızartma, bol şekerli ürünleri yasakladı. Çok aşırı kilo alıyorsun dikkat et dedi. 23+3 içinde 13 kilo almışım

Benimde plansiz oldu ama sukur diyorum. Ben de 1 yasina kadar calismayacagim. Ilk donem raporla falan halledcegim 2. Donem de izne ayrilirim nasip olursa.

Günaydın Kızlar,

Ben dün öğle yemeğinden sonra biraz kötü oldum. Birazda fazla telaşa verdim galiba,apar topar doktorumuza gittik allahtan müsaitti. Hiçbirşeyim yokmuş,herşeyi tek tek kontrol etti. paşamızda bayağı büyümüş,etlenmiş yanakları tombik tombikti. Doktorumuz yine çok hareketli bir bebek dedi. Artık güm güm vuruyor çünkü. Normal haftamdan 1 hafta geride geldi bu sefer. Doktorumuz normal doğumu bekleyeceğimiz için,ağustos sonuna kadar zamanını bekleyeceğiz dedi. Galiba sıpamız geç gelecek. Keyfide yerindeymiş. En son ben doğurcam herhalde. Ben ise agustos başı gelir diye düşünüyordum Olsun sağlıklı olsun,keyfi yerinde olsun.Çok şükür.

Kızlar günaydın ben bugün çok kötüyüm bademciklerim şişti yutkunamıyorum başım ağrıyo ateşim çıkıyo:'( önerisi olan var mı ?

Bende 23+0 ama 7-8 kilo aldım Dr banada aynını dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…