2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar günaydın ben bugün çok kötüyüm bademciklerim şişti yutkunamıyorum başım ağrıyo ateşim çıkıyo:'( önerisi olan var mı ?
geçmiş olsun . Gebeliğimin ilk döneminde bende de faranjit olmuştu. Sirkeli su ile gargara yaptım bu boğaz ağrısını alıyor ve dezenfekte ediyor. Tuzlu ve karbonatlı su ile gargara yaptım bu karışım da dezenfekte ediyor ve öksürük varsa öksürüğü önlüyor. Bunun dışında ıhlamur, limonlu ballı su kullandım. Bir de ateşim çıkmıştı bir ara ateş düşürücü içtim içtikten sonra akşam evde bir güzel sarındım terledim. O terleme de işe yaramış olabilir. Bir de bol bol yattım hiç yerimden kalkmadım neredeyse birkaç gün işe gitmedim. Allah şifa versin canım.

Ayrıca burun tıkanıklığın varsa burnuna da tuzlu su çekebilirsin.

Amin Sağol canım bende şuan işteyim büyük ihtimal izin isticem ateşim çıkıyor çünkü

Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyı

Kilomda bir sıkıntı yok,suanda 5 kilo almış görünüyorum,ama şeker hassasiyetim olabilirmiş,yapay tüm şekerden uzak kalacağım bu ara.

Cnm diyet yap inşallah sıkıntı olmaz şekerin kontrollü olur. Evet saki 13 kilo fazla :) ben bugün 23+0 gün 4,2 kg almışım. diyet iyi gelir kesinlikle.

aynı seyleri ben de düşünüyorum ama sanırım krdi ödemelerimizden dolayı 3 hafta kalıncaya dek çalışmayı düşünüyorum.. ama iş yerindekilere su an bile tahammül edmiyorum.. allah hpimize sabırlar versin..

kesinlikle katılıyorum sana ben de her seferinde cok xor olduğu halde doktora yalvarıp haftasonuna almaya çalışıodum.. ta ki müdürümün bu hafta bana yaptığından sonra.. anladım ki iyilik yaramıo hep kendini düşünüceksin.. bundan sonra her kontorlumde rapor alıcam..

hersey normal çıktı cok şükür.. detaylı ultrason cok güzel biseymiş ya net görüosun herseyini falan :)

ben bunu sadece memurlar için sanıyodum.. yani ilk doğumda 2 ay olan yarı çalışma işçiler için de geçerli ama okula kadar olan sadece memurlar için geçerli diye biliyordum.. inşllah bizim için de geçerlidir.

seni cokk cokkk iyi anlıyorum canımm.. ben hiç tahammül edemiyorum.. o kadar sinirleniyorum ki basıp gidesim geliyor bazen.. 2 hafta kadar önce beni ağlattılar resmen bu hamile halimle ben de beddua ettim yani. allahından bulsunlar.. eşime anlatmadım tabi ki üzülmeyi bırak basardı burayı ağlattıklarını duysa.. bir an önce zaman geçsin die bekliyorum, hamile olmasam tayin isticem o kadar yani..

canım benim geçmiş olsun neden telaşlandın ki ne oldu? boşver sağlıkla gelsin de ağustos sonu gelsin.. birlikte doğururuz =)

Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyı
ben de 23+ 6 dayım 5 kilo da ben de var. 45 tim 50 oldum. benle aynı anda kuzenim ilk 3 ay 4 kilo verdi şimdi 1 kilosunu almış. onunla yan yana gelince şişman duruyom:) ama bana da dr normal dedi.

ben kızımda toplamda 12 kilo almıştım. sizin şimdiden 13 fazla bencede dikkat etmelisiniz. Tabi kendinizi sıkıntıyada sokmayın her vücut aynı değildir illaki ama çoğuda zarar vermesin size ve bebişe. Sağlıklı güzel doğumlar inşallah tüm arkadaşlara

Benimde 6 kilo 12 ile tamamlasak yeter bence
canım benim de umudum 12 kilo ama olmayacak gibi:) ilk 5 ay 6 kilo ise sonraki aylar daha çok alırsınız diyolar. kilo almayanlara imreniyorum da ne yapalım işte bizim de bünyemiz su içsek yarıyor:)

günaydın anneler ve kızçelerive prensleri :) annişler ben müstelanın 50 faktör güneş kremini aldım birkaç gün kullandım yüzümü mahvetti sanırım bana yaramadı. bi sürü de para verdim. şimdi, bana hamilelrin kullanabileceği paraben içermeyen bir güneş kremi tavsiye eder misiniz? lekerim olmaya başladı sanki. bir de çom az göz altlarıma fondöton kullanıyorum. maybelline nin içeriğini bilmiyordum yeni dank etti daha çok az kullandığım için umursamamıştım başta. inşallah bi sakıncası yoktur. bir de yeni bir fondöton markası rica etsem kullananlar varsa?

canım benim de umudum 12 kilo ama olmayacak gibi:) ilk 5 ay 6 kilo ise sonraki aylar daha çok alırsınız diyolar. kilo almayanlara imreniyorum da ne yapalım işte bizim de bünyemiz su içsek yarıyor:)
az kilo almak da iyi değil bence kararında olmalı bünye doğuma hazırlanıyor sonuçta bebeği taşıyabilmesi için belli bir miktar kilo almak lazım. 26+1 deyim 8 kilo aldım ama ben de çok diye düşünmüyorum. Dışarıdan da çok almışım gibi görünmüyor bünyesel galiba :). Çok da fazla yemiyorum. Pilav makarna haftada bir belki yiyorum. Tatlı çekiyor canım arada meyveli süt yapıyorum. Çok aşırı yemememe rağmen 8 kilo aldım demek ki alınabiliyor :).

canım bana eczane 'bioderma photoderm spot spf 50' güneş kremini önderdi yüz için.. haftasonu güneşlendim denize girdim ama maşallah şimdilik bişey olmadı.. vücut içinde 'clinique' free oil olan güneş kremlerini önderdiler onu kullandım.

günaydın hanımlar
kilo muhabbetini görünce hemen tartıldım. 75 le hamile kalmıştım 81 olmuşum. her ay 1 kg yani. her şeyi yediğim halde çok kilo almıyorum gebelikte. ne alırsam emzirme sırasında alıyorum :)
ama karnım çok büyük ya. sanki 2-3 hafta sonra doğuracak gibiyim.

Maşallah süpersiniz. Bilerek mi almadınız. Ben 6 kilo aldım. ilk dönemde 3,5 kilo vermiştim ama geri aldım hepsini

ben baya mide bulantısı yasadım.
yemek yiyebildiğim zamanlarda da saglıklı seyler tükettim.
şimdi iştahım acıldı bu aralar.
2 saatte bir atıştırmam gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…