geçmiş olsunKızlar günaydın ben bugün çok kötüyüm bademciklerim şişti yutkunamıyorum başım ağrıyo ateşim çıkıyo:'( önerisi olan var mı ?
Amin Sağol canım bende şuan işteyim büyük ihtimal izin isticem ateşim çıkıyor çünkügeçmiş olsun. Gebeliğimin ilk döneminde bende de faranjit olmuştu. Sirkeli su ile gargara yaptım bu boğaz ağrısını alıyor ve dezenfekte ediyor. Tuzlu ve karbonatlı su ile gargara yaptım bu karışım da dezenfekte ediyor ve öksürük varsa öksürüğü önlüyor. Bunun dışında ıhlamur, limonlu ballı su kullandım. Bir de ateşim çıkmıştı bir ara ateş düşürücü içtim içtikten sonra akşam evde bir güzel sarındım terledim. O terleme de işe yaramış olabilir. Bir de bol bol yattım hiç yerimden kalkmadım neredeyse birkaç gün işe gitmedim. Allah şifa versin canım.
Ayrıca burun tıkanıklığın varsa burnuna da tuzlu su çekebilirsin.
Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyıBende 23+0 ama 7-8 kilo aldım Dr banada aynını dedi
Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyı
ateşin çıkarsa parol ya da minoset içebilirsin çünkü ateş daha tehlikeli biliyorsun. İzinde sorun çıkmaz inşallah dinlenirsin.Amin Sağol canım bende şuan işteyim büyük ihtimal izin isticem ateşim çıkıyor çünkü
arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Cnm diyet yap inşallah sıkıntı olmaz şekerin kontrollü olur. Evet saki 13 kilo fazla :) ben bugün 23+0 gün 4,2 kg almışım. diyet iyi gelir kesinlikle.kızlar günaydın, dün şeker yüklemesi yapıldı. 160 değer çıktı doktor yüksek dedi.Hamur işi, pirinç, kızartma, bol şekerli ürünleri yasakladı. Çok aşırı kilo alıyorsun dikkat et dedi. 23+3 içinde 13 kilo almışım
geçmiş olsun. limonlu ballı ıhlamuru dene benim bademciklerime en iyi onlar geliyor.Kızlar günaydın ben bugün çok kötüyüm bademciklerim şişti yutkunamıyorum başım ağrıyo ateşim çıkıyo:'( önerisi olan var mı ?
bende sadece 1 kilo almışım 500 gr mı kızım zaten :)
Maşallah süpersiniz. Bilerek mi almadınız. Ben 6 kilo aldım. ilk dönemde 3,5 kilo vermiştim ama geri aldım hepsini
Kizlar calisabildiginz son gune dek yani doguma 3 hafta kalincaya dek calismayi mi dusunuyorsunuzz?? Yoksa yasal izin dogar dogmaz izne ayrilmayi mii???
Ben bazen dayanabildigim yere kadr durayim bebisimle daha cok vakit gecireym bi hafta bi haftadir diyorm ama bazen de bu is stresi de bize iyi gelmez, bi an once kacip kurtulalm kizim da ben de diyorm kararsizim.. Bunu dusunmek icn belki erken ama bazen is yerinde cok bunaliyorm stres stresss.. O yuzden de kafam karisiyorrr... Kimse de anlayis da yok zatennn
kesinlikle katılıyorum sana ben de her seferinde cok xor olduğu halde doktora yalvarıp haftasonuna almaya çalışıodum.. ta ki müdürümün bu hafta bana yaptığından sonra.. anladım ki iyilik yaramıo hep kendini düşünüceksin.. bundan sonra her kontorlumde rapor alıcam..Merhaba kızlar bende patronumun eşine uyuz oldum bi triplerde sanarsın o hamile dün a. etti yani bende cumartesi rapor yazdırıcam 2 gün doktoruma o da yazarsagörsün tribi o zaman tam tribe girebilir izin veriyorum huzursuzluk çıkmasın diye ben cumartesi tıklım tıklım olduğu halde randevu alıyorum hastaneden işten izin almim diye ama öyle yapmamak gerekiyomuş
Sağol canım halen geçmedigeçicek inşallah dediğin gibi... Amin Amin cümlemiz inşallah
Hakan Bey çok şeker yavaynı şeyi bize de sormuştu detaylıda, ben acaba sırada ne test varki diye düşünürken Hakan bey 2019 a bekliyorum dedi, kocam uyandı tabi 2018 e burdayız dedi
Öyle derken malesef daha erken gördük biz, hastanede yatınca Hakan bey tekrar baktı, şükür yine güzel sonuçlarla uğurladı
Senin sonuçlarda güzel çıkmıştır inşallah kuzum
evet canım bende özel sektördeyim zaten! en şahanesi işveren buna karşı çıkıp işten atama nedeni olarak sunamaz tercih hakkına sahip değil kabul etmek zorunda işçi istiyorsa. sadece madde de belli sektörler diyor mevzuat bir çıksın bizim sektörleri de içeriyorsa kullanacağım bir yasa maddesi bu. tabi işveren başka birseyi örneğin performansı vs. bahane edip işten çıkarabilir tabi ama oda yemez devlet her zaman işçiden yanadır işçi anneyim yarı zamanlı çalıştım bu bahane dediği anda işveren tazminatı öder işe iade davasıysa da işe iade yapılır. bu işten çıkarma ve dava ile ilgili son kısım bir İK cı olarak onlarca işçi-işveren davası görmüş biri olarak benim kanaatim ama kesin gözüyle bakabilirsiniz kızlarrr bu tarz davalarda heppp işçi haklıdır hele de anneyse!heee işverenle anlaşılabilinir de. kıdem tazminatı öder işten çıkarır. siz hem tazminatı alırsınız hemde işten çıkarılma olduğundan işkurdan işsizlik maaşı. işssizlik maaşı şartları maaşınıza prim ödeme gün sayısına göre değişmekle birlikte ben mesela bebeğim 1 yasına gelene değin ona bizzat bakabilirim. maddi olarak da zora düşmem bu da benim için şahane bir durummm!
Herkese selamlar :) iş yerinizdeki aptal insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz bana da öğretin ya nolur. Bugün iki üç arkadaşa resmen keşke ölsen demek istedim o kadar üzüldüm ki hiç beddua etmeyen bir insan olmama ragmen beddua ediyorum şu an. Eşime anlatsam onu da üzücem. Gülüp geçsem hırsımı alamıcam. Neden insanlar laflarının ayarını bilmez ? Bazen gercekten tek başıma çalışmak istiyorum30 yaşını aşmış insanların hala yetişkin olamadıgını görmek ne kadar üzücü of iş ortamımla baş edemiyorum herkesten tiksiniyorum. Bana akıl verin
Günaydın Kızlar,
Ben dün öğle yemeğinden sonra biraz kötü oldum. Birazda fazla telaşa verdim galiba,apar topar doktorumuza gittik allahtan müsaitti. Hiçbirşeyim yokmuş,herşeyi tek tek kontrol etti. paşamızda bayağı büyümüş,etlenmiş yanakları tombik tombikti. Doktorumuz yine çok hareketli bir bebek dedi. Artık güm güm vuruyor çünkü. Normal haftamdan 1 hafta geride geldi bu sefer. Doktorumuz normal doğumu bekleyeceğimiz için,ağustos sonuna kadar zamanını bekleyeceğiz dedi. Galiba sıpamız geç gelecek. Keyfide yerindeymiş. En son ben doğurcam herhalde. Ben ise agustos başı gelir diye düşünüyordumOlsun sağlıklı olsun,keyfi yerinde olsun.Çok şükür.
ben de 23+ 6 dayım 5 kilo da ben de var. 45 tim 50 oldum. benle aynı anda kuzenim ilk 3 ay 4 kilo verdi şimdi 1 kilosunu almış. onunla yan yana gelince şişman duruyom:) ama bana da dr normal dedi.Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyı
kızlar günaydın, dün şeker yüklemesi yapıldı. 160 değer çıktı doktor yüksek dedi.Hamur işi, pirinç, kızartma, bol şekerli ürünleri yasakladı. Çok aşırı kilo alıyorsun dikkat et dedi. 23+3 içinde 13 kilo almışım
canım benim de umudum 12 kilo ama olmayacak gibi:) ilk 5 ay 6 kilo ise sonraki aylar daha çok alırsınız diyolar. kilo almayanlara imreniyorum da ne yapalım işte bizim de bünyemiz su içsek yarıyor:)Benimde 6 kilo12 ile tamamlasak yeter bence
az kilo almak da iyi değil bence kararında olmalı bünye doğuma hazırlanıyor sonuçta bebeği taşıyabilmesi için belli bir miktar kilo almak lazım. 26+1 deyim 8 kilo aldım ama ben de çok diye düşünmüyorum. Dışarıdan da çok almışım gibi görünmüyor bünyesel galiba :). Çok da fazla yemiyorum. Pilav makarna haftada bir belki yiyorum. Tatlı çekiyor canım arada meyveli süt yapıyorum. Çok aşırı yemememe rağmen 8 kilo aldım demek ki alınabiliyor :).canım benim de umudum 12 kilo ama olmayacak gibi:) ilk 5 ay 6 kilo ise sonraki aylar daha çok alırsınız diyolar. kilo almayanlara imreniyorum da ne yapalım işte bizim de bünyemiz su içsek yarıyor:)
günaydın anneler ve kızçelerive prensleri :) annişler ben müstelanın 50 faktör güneş kremini aldım birkaç gün kullandım yüzümü mahvetti sanırım bana yaramadı. bi sürü de para verdim. şimdi, bana hamilelrin kullanabileceği paraben içermeyen bir güneş kremi tavsiye eder misiniz? lekerim olmaya başladı sanki. bir de çom az göz altlarıma fondöton kullanıyorum. maybelline nin içeriğini bilmiyordum yeni dank etti daha çok az kullandığım için umursamamıştım başta. inşallah bi sakıncası yoktur. bir de yeni bir fondöton markası rica etsem kullananlar varsa?
Maşallah süpersiniz. Bilerek mi almadınız. Ben 6 kilo aldım. ilk dönemde 3,5 kilo vermiştim ama geri aldım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?