aynı seyleri ben de düşünüyorum ama sanırım krdi ödemelerimizden dolayı 3 hafta kalıncaya dek çalışmayı düşünüyorum.. ama iş yerindekilere su an bile tahammül edmiyorum.. allah hpimize sabırlar versin..
BEN DE ONA SİNİRLENİYORUM YA... AZICIK YİYORUM AKŞAM 6 7 DEN SONRA BELKİ MEYVE YERİM O DA BAZEN. GÜN İÇİNDE DE SABAH ÇAVDAR EKMEĞİYLE İLE KÜÇÜK BİR TOST VE BİR YUMURTANIN SARISI ÖĞLEN 4 TANE IZGARA KÖFTE YA DA AZICIK SULU YEMEK ÖĞLE EKMEK YOK. AKŞAM DA YOĞURTlA BİR TABAK YEMEK. NAMA YİNE DE ALIYORUM İŞTE. EŞİMİN YORUMU ŞU ŞEKİLDE. AZ YEMEK YEDİĞİNİZ İÇİN BÜNYE AÇ KALMA KORKUSUYLA YEDİĞİNİZİ ENERJİYE DÖNÜŞTÜRMÜYOR YAĞ OLARAK DEPOLUYO DİYOR. BELKİ DE HAKLIDIR. BİR DE BEN HER GÜN 8 KAT MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM 20 DK FALAN DA YÜRÜYORUM. YÜRÜYÜŞÜ ARTIRSAM İYİ OLACAK GALİBA. ERKEN YATMANIN KİLO ALMAYA ETKİSİ VARSA ERKENDEN YATIYORUM.. BELKİ ONDANDIR.az kilo almak da iyi değil bence kararında olmalı bünye doğuma hazırlanıyor sonuçta bebeği taşıyabilmesi için belli bir miktar kilo almak lazım. 26+1 deyim 8 kilo aldım ama ben de çok diye düşünmüyorum. Dışarıdan da çok almışım gibi görünmüyor bünyesel galiba :). Çok da fazla yemiyorum. Pilav makarna haftada bir belki yiyorum. Tatlı çekiyor canım arada meyveli süt yapıyorum. Çok aşırı yemememe rağmen 8 kilo aldım demek ki alınabiliyor :).
Balık Yağı kullanıyo musun?Bende 23+2 deyim 5 kilo almisim normal dedi bana dr ama bende coxk tatlı yiyorum tatlı yedikce bizim kız oynuyor oynadıkça hoşuma gidiyo bende yiyorum tatlıyı
BU HAVADA DENİZE GİRDİN? BENİM DAHA KEMİKLERİM ISINAMADI... ÖZENDİM ŞİMDİ SANA... TADINI ÇIKAR.canım bana eczane 'bioderma photoderm spot spf 50' güneş kremini önderdi yüz için.. haftasonu güneşlendim denize girdim ama maşallah şimdilik bişey olmadı.. vücut içinde 'clinique' free oil olan güneş kremlerini önderdiler onu kullandım.
Hayır sadece demir ilacı kullaniyorunBalık Yağı kullanıyo musun?
Sen yine zayifmissin ben kilolu hamile kaldım fazla almasam benim için iyi 79 la hamile kaldım simdi 84/kiloyum napiyim bebis sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider inşallah kilolarben de 23+ 6 dayım 5 kilo da ben de var. 45 tim 50 oldum. benle aynı anda kuzenim ilk 3 ay 4 kilo verdi şimdi 1 kilosunu almış. onunla yan yana gelince şişman duruyom:) ama bana da dr normal dedi.
Çoğunuz kullanmıyo sanırım balık Yağı ben o Yüzden aldım zaten 16.haftaya kadar 1.5-2 kilo almıştım birden aldım geri kalanınıHayır sadece demir ilacı kullaniyorun
Bende e kuzenimle aynı anda anda hamile kaldım aramızda 10/ gün var bi benim gobuse bide onun gobuse baksalar benim aldı gidiyorSen yine zayifmissin ben kilolu hamile kaldım fazla almasam benim için iyi 79 la hamile kaldım simdi 84/kiloyum napiyim bebis sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider inşallah kilolar
canım ya benim endişem ailemden kaynaklı annem çok kilolu ve boyumuz da kısaSen yine zayifmissin ben kilolu hamile kaldım fazla almasam benim için iyi 79 la hamile kaldım simdi 84/kiloyum napiyim bebis sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider inşallah kilolar
Bende zaten bu 2 kilo ilk 3 ay so. 3 kiloyida 1.5 ayda aldım ama doktor gerek görmese vermezdi ilacı boşver çocuk doğunca gider kilolar bebisler iyi olsun da takmiyom kiloyu benÇoğunuz kullanmıyo sanırım balık Yağı ben o Yüzden aldım zaten 16.haftaya kadar 1.5-2 kilo almıştım birden aldım geri kalanınıDr a söylicem bu böyle gitmez balık yerim daha iyi
Bende çok uzun değilim 162 benim boy kilim fazla annemler falan uzun boylu zayıflar annem 56 yasında benden zayıf ama ben halamlara cekmisim allahtan popom falan cikmiyo sadece gobegim sisiyo konuda inşallah doğumdan sonra zamanla veririm sende sıkma canini çocuk doğunca emzircen gece uyku yok gündüz uyku yok koca var öylede böylede verirsincanım ya benim endişem ailemden kaynaklı annem çok kilolu ve boyumuz da kısao yüzden biraz takılıyorum. kız kardeşim 39 kiloyla evlendi şimdi 60 kilo ama iki çocuğu var. o yüzden canım sıkılıyor kilo işine. dikkat etmeye çalışıyorum. annem de 90 kilo 1.40 boy.. tahmin et nasıl olduğunu. benim boyum da 1.58 uzun değilim yani bi de göbeğim değil de kıçım büyüyor ya ona sinir oluyorum.
evet cnmnette adres derken canım_?
albüm mü alacaksın yani_?
ben de balık yağı kullanmıyorum 10 günde 1 balık belki yiyorum. balık yağını da çok önermiyorlar. onun yerine ton balığı yemeyi dene. en yararlı oymuş. 3 4 ceviz yiyorum o da iyi sanırım. ben de 3 kiloyu ilk 3ayda aldım. yatmaktan galiba.Bende zaten bu 2 kilo ilk 3 ay so. 3 kiloyida 1.5 ayda aldım ama doktor gerek görmese vermezdi ilacı boşver çocuk doğunca gider kilolar bebisler iyi olsun da takmiyom kiloyu ben
inşallah... ben de öyle umut ediyorum :)Bende çok uzun değilim 162 benim boy kilim fazla annemler falan uzun boylu zayıflar annem 56 yasında benden zayıf ama ben halamlara cekmisim allahtan popom falan cikmiyo sadece gobegim sisiyo konuda inşallah doğumdan sonra zamanla veririm sende sıkma canini çocuk doğunca emzircen gece uyku yok gündüz uyku yok koca var öylede böylede verirsin
Oy maşaAllah prenseseKizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
aynı seyleri ben de düşünüyorum ama sanırım krdi ödemelerimizden dolayı 3 hafta kalıncaya dek çalışmayı düşünüyorum.. ama iş yerindekilere su an bile tahammül edmiyorum.. allah hpimize sabırlar versin..
evet ceviz de iyi. iş yerinde bir arkadaş hamileliğinde balıktan tiksinmiş hiç yiyememiş ama bol bol ceviz yemiş maşallah çok zeki bir kızı var :) ben de balık yemediğim günler muhakkak 4 tane ceviz yiyorum.ben de balık yağı kullanmıyorum 10 günde 1 balık belki yiyorum. balık yağını da çok önermiyorlar. onun yerine ton balığı yemeyi dene. en yararlı oymuş. 3 4 ceviz yiyorum o da iyi sanırım. ben de 3 kiloyu ilk 3ayda aldım. yatmaktan galiba.
Kesinlikle katılıyorum canım, bu işler kişiden kişiye çok değişiyor, bünye meselesi aslında, herkesin bünye farklı ve haiyle kilo alımıda değişebiliyoraz kilo almak da iyi değil bence kararında olmalı bünye doğuma hazırlanıyor sonuçta bebeği taşıyabilmesi için belli bir miktar kilo almak lazım. 26+1 deyim 8 kilo aldım ama ben de çok diye düşünmüyorum. Dışarıdan da çok almışım gibi görünmüyor bünyesel galiba :). Çok da fazla yemiyorum. Pilav makarna haftada bir belki yiyorum. Tatlı çekiyor canım arada meyveli süt yapıyorum. Çok aşırı yemememe rağmen 8 kilo aldım demek ki alınabiliyor :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?