Topicrem markasının 50spf Ultra-hydratante Creme visage &corps var hem yüze hem tüm vucuda güneş kremi olarak rahatlıkla kullanabilirsin bebeklere bile veriyorlar bende Egzama var bende bunu kullanıyorum 3 senedir çok memnunumgünaydın anneler ve kızçelerive prensleri :) annişler ben müstelanın 50 faktör güneş kremini aldım birkaç gün kullandım yüzümü mahvetti sanırım bana yaramadı. bi sürü de para verdim. şimdi, bana hamilelrin kullanabileceği paraben içermeyen bir güneş kremi tavsiye eder misiniz? lekerim olmaya başladı sanki. bir de çom az göz altlarıma fondöton kullanıyorum. maybelline nin içeriğini bilmiyordum yeni dank etti daha çok az kullandığım için umursamamıştım başta. inşallah bi sakıncası yoktur. bir de yeni bir fondöton markası rica etsem kullananlar varsa?
eşin haklı. eğer vücut yeterince gıda almazsa kıtlık olarak algılayıp depo yapıyormuş.BEN DE ONA SİNİRLENİYORUM YA... AZICIK YİYORUM AKŞAM 6 7 DEN SONRA BELKİ MEYVE YERİM O DA BAZEN. GÜN İÇİNDE DE SABAH ÇAVDAR EKMEĞİYLE İLE KÜÇÜK BİR TOST VE BİR YUMURTANIN SARISI ÖĞLEN 4 TANE IZGARA KÖFTE YA DA AZICIK SULU YEMEK ÖĞLE EKMEK YOK. AKŞAM DA YOĞURTlA BİR TABAK YEMEK. NAMA YİNE DE ALIYORUM İŞTE. EŞİMİN YORUMU ŞU ŞEKİLDE. AZ YEMEK YEDİĞİNİZ İÇİN BÜNYE AÇ KALMA KORKUSUYLA YEDİĞİNİZİ ENERJİYE DÖNÜŞTÜRMÜYOR YAĞ OLARAK DEPOLUYO DİYOR. BELKİ DE HAKLIDIR. BİR DE BEN HER GÜN 8 KAT MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM 20 DK FALAN DA YÜRÜYORUM. YÜRÜYÜŞÜ ARTIRSAM İYİ OLACAK GALİBA. ERKEN YATMANIN KİLO ALMAYA ETKİSİ VARSA ERKENDEN YATIYORUM.. BELKİ ONDANDIR.
Oy maşaAllah prenseseBebişinin sağlıklı iyi olmasına sevindim kuzum, şekerle alakalı ikinci testin umuyorum güzel çıkar, stres yapma sakın, şekerli uzak dur test yapana kadar baya etkiliyormuş, tabi yine tedbirini alırsın canım
Doktor olayına üzüldüm gerçektenkendimi senin yerine koydum, yaklaşık 6 ay oldu ve hep aynı doktorlayız değişmesi üzücü ama yapacakta bişey yok dediğin gibi, yeni doktorunuzu daha çok seversiniz inşallah analı kızlı
sağol canım araştıracağım bunu da... hiç duymadığım bir marka.Topicrem markasının 50spf Ultra-hydratante Creme visage &corps var hem yüze hem tüm vucuda güneş kremi olarak rahatlıkla kullanabilirsin bebeklere bile veriyorlar bende Egzama var bende bunu kullanıyorum 3 senedir çok memnunum
Bence fırt diye çıkmasın yaaaa,evde kendi kendine doğurmayasın. En az 1 gün önceden doğuracağını belli etsin,sonrası kolay.kızlar ya ben de 28. haftadan sonra hurma yiyeceğim. normal doğumu çok kolaylaştırıyormuş. normal doğum düşünenler mutlaka yesin. bir de 36. haftadan sonra hamama gideceğim:) o da kolaylaştırıyormuş. gerçi erken doğum riski oluyormuş bazen ama. şöyle beklemediğim bir zamanda fırt diye çıksa bebeğim ne güzel olur. bekleyip de strese sokmasa benim.
Canm benm cok sagollltesti verdm az once bakalm merakla bekliyorm zaten asiri yuksek de degil ama dikkat ederm gene tabi ki
Aynen ya alismistk baya degistirmek zor geliyo insana ama care yokk... Benm dr un bi arkadasi var medicalden baska hastaneye gecen olmazsa ona gidiym diyorm
onu hiç düşünmemiştim ya.. benim annem 4 çocuğunu da evde doğurmuş hatta beni doğurtan ebe göbek bağımı kesmeden bizim evde beyin kanamasından ölmüş:) doğarken bile vukuatlı doğmuşumBence fırt diye çıkmasın yaaaa,evde kendi kendine doğurmayasın. En az 1 gün önceden doğuracağını belli etsin,sonrası kolay.
ben de balık yağı kullanmıyorum 10 günde 1 balık belki yiyorum. balık yağını da çok önermiyorlar. onun yerine ton balığı yemeyi dene. en yararlı oymuş. 3 4 ceviz yiyorum o da iyi sanırım. ben de 3 kiloyu ilk 3ayda aldım. yatmaktan galiba.
Sen hic almamissin cnm hatta vermis bile olabilirsin 500 gr cocuk bunun bi de plasentasi suyu var :)bende sadece 1 kilo almışım 500 gr mı kızım zaten :)
Sen hic almamissin cnm hatta vermis bile olabilirsin 500 gr cocuk bunun bi de plasentasi suyu var :)
Cnm inşallah çok güzel haberlerle bize dönersin :) Bebişinle sağlıcakla kalın :)
onu hiç düşünmemiştim ya.. benim annem 4 çocuğunu da evde doğurmuş hatta beni doğurtan ebe göbek bağımı kesmeden bizim evde beyin kanamasından ölmüş:) doğarken bile vukuatlı doğmuşum
Masallah kızına :)) bugün kızını görmenin mutluluğu tüm gün yeter artik :)))Biz geldiik :)
Şeker yüklemesini yaptıramadım pazartesiye randevu alabildim muayenemiz güzel geçti şükür bir sıkıntı yok 890 gram olmuş kızçem
Tetanozun 2. Dozu daha mı çok ağrıtıyor ne, vurulur vurulmaz boynuma vurdu ağrısı.
Masallah kızına :)) bugün kızını görmenin mutluluğu tüm gün yeter artik :)))
100lük mü yapıldı inşallah düşük çıkar, aynen çok yüksek değil dikkat edersin zaten sen
Gebeliğin boyunca tek sıkıntın bu olsun yeterki buna çare var, Allah başka sıkıntı zeval vermesin kuzum, sağlıcakla kucakla bebişini inşallah
Hadi hayırlısı bakalım
75 lik yapildi canm, ayyyy cok sukur normal cikms degerlermmmdr gormedi daha ama sonuclardan belli ilki 145 -180e kadar normalms bunda- aynen canm baska derdimiz olmasn cok sukurrr... Cok sagolll
kalkıp bi göbek atasım geldi, neyse artık bizimkilerin tekmelerini göbek attık niyetine sayalım çok sevindim canım şükürler olsun
Öpüyoruz kızımla seni ve bızdığını
Ohhhhh miss maşallah Prensesine böyle güzel haberler görünce içim açılıyor :)Biz geldiik :)
Şeker yüklemesini yaptıramadım pazartesiye randevu alabildim muayenemiz güzel geçti şükür bir sıkıntı yok 890 gram olmuş kızçem
Tetanozun 2. Dozu daha mı çok ağrıtıyor ne, vurulur vurulmaz boynuma vurdu ağrısı.
ya gerçekten cok güzeldi 3 günlüğüne kıbrısa gitmiştik orda girdim yoksa burda hava soğuk giremem ben deBU HAVADA DENİZE GİRDİN? BENİM DAHA KEMİKLERİM ISINAMADI... ÖZENDİM ŞİMDİ SANA... TADINI ÇIKAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?