2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Topicrem markasının 50spf Ultra-hydratante Creme visage &corps var hem yüze hem tüm vucuda güneş kremi olarak rahatlıkla kullanabilirsin bebeklere bile veriyorlar bende Egzama var bende bunu kullanıyorum 3 senedir çok memnunum

eşin haklı. eğer vücut yeterince gıda almazsa kıtlık olarak algılayıp depo yapıyormuş.

Canm benm cok sagolll testi verdm az once bakalm merakla bekliyorm zaten asiri yuksek de degil ama dikkat ederm gene tabi ki

Aynen ya alismistk baya degistirmek zor geliyo insana ama care yokk... Benm dr un bi arkadasi var medicalden baska hastaneye gecen olmazsa ona gidiym diyorm

katipcan6868 bebeğimin günlüğü diye kitaplar var, onların içinde usg fotolarını yapıştıracğın yerlerde var

Nicolitaa geçmiş olsun canım, hemencik atlatırsın inşallah, bol bol dinlen ve doktoruna da danış mutlaka
Fotoğrafçı konusunda bizde tam netleştirmedik henüz, hastanenin fotoğrafçısı var onla görüştük, ama doğum öncesinde bi parkta çekim yapyorlarmş sadece 10 dk başka yerde yapmıyorlarmış bize çok saçma geldi bu durumHavalar mis gibi kumsalda istiyorum ben mesela, bide güzel manzaralı bi yerde

Bi arkadaşım haziranda doğum yapacak, yeni çekindiler çok beğendim fotoları, elinde çilek sepeti falan
Zaman daralıyor karar vermemiz gerekiyor artıkım

sağol canım araştıracağım bunu da... hiç duymadığım bir marka.

Bence fırt diye çıkmasın yaaaa,evde kendi kendine doğurmayasın. En az 1 gün önceden doğuracağını belli etsin,sonrası kolay.

100lük mü yapıldı inşallah düşük çıkar, aynen çok yüksek değil dikkat edersin zaten sen
Gebeliğin boyunca tek sıkıntın bu olsun yeterki buna çare var, Allah başka sıkıntı zeval vermesin kuzum, sağlıcakla kucakla bebişini inşallah
Hadi hayırlısı bakalım

Bence fırt diye çıkmasın yaaaa,evde kendi kendine doğurmayasın. En az 1 gün önceden doğuracağını belli etsin,sonrası kolay.
onu hiç düşünmemiştim ya.. benim annem 4 çocuğunu da evde doğurmuş hatta beni doğurtan ebe göbek bağımı kesmeden bizim evde beyin kanamasından ölmüş:) doğarken bile vukuatlı doğmuşum

Kızlar selam!!

Hepiniz iyisinizdir umarım! Benim yine işler yoğun bi girip yazayıp fırsat bulmuşken dedim

Yarın doktor kontrolü var, 32. haftada izne ayrılınca tatile gidebilir miyim diye sorucam, inşallah evet der çok sıkıldım çünkü, tüm gün tatil hayaliyle yaşıyorum

Kilo alımı bu aydan sonra önemli oluyomuş, 6. aydan sonra anne yeterli kilo almazsa bebekte göz gelişiminde sorun yaşanıyormuş, o yüzden kaliteli besinlerle beslenmek lazım, doktorum tatlının karbonhidratın çok bi faydası yok, sebze meyve ve ete yüklenmelisin dedi

Ben başından beri toplam 7 kilo aldım, 23. haftada gittiğimde 5 kilo almıştım, doktorum iyi dedi

Canım ton balığı büyük balık olduğu için ve metal birikmesi diğer balıklara göre daha fazla olduğu için tavsiye edilmiyor. Mümkünse küçük balık yenmeliymiş. Ben de başından beri omegalı bir vitamin kullanıyorum, bende öyle aman aman kilo yapmadı ama bünyeye göre değişir tabii

Sen hic almamissin cnm hatta vermis bile olabilirsin 500 gr cocuk bunun bi de plasentasi suyu var :)

evet canım hatta göbegim 2 haftadır yeni çıktı :)
dr sordum kilo almaman daha ii bebek gayet saglıklı dedi.
ama bu ay 1-2 kilo alabilirim.

Cnm inşallah çok güzel haberlerle bize dönersin :) Bebişinle sağlıcakla kalın :)

Biz geldiik :)

Şeker yüklemesini yaptıramadım pazartesiye randevu alabildim muayenemiz güzel geçti şükür bir sıkıntı yok 890 gram olmuş kızçem

Tetanozun 2. Dozu daha mı çok ağrıtıyor ne, vurulur vurulmaz boynuma vurdu ağrısı.

onu hiç düşünmemiştim ya.. benim annem 4 çocuğunu da evde doğurmuş hatta beni doğurtan ebe göbek bağımı kesmeden bizim evde beyin kanamasından ölmüş:) doğarken bile vukuatlı doğmuşum

Amannn deme,Allahım korusun. Sen yinede birden fırt diye çıkarma,benim korkum o çünkü,annem beni hastane ameliyet girişinde sıra beklerken doğurmuş.

Masallah kızına :)) bugün kızını görmenin mutluluğu tüm gün yeter artik :)))

75 lik yapildi canm, ayyyy cok sukur normal cikms degerlermmm dr gormedi daha ama sonuclardan belli ilki 145 -180e kadar normalms bunda- aynen canm baska derdimiz olmasn cok sukurrr... Cok sagolll

75 lik yapildi canm, ayyyy cok sukur normal cikms degerlermmm dr gormedi daha ama sonuclardan belli ilki 145 -180e kadar normalms bunda- aynen canm baska derdimiz olmasn cok sukurrr... Cok sagolll
kalkıp bi göbek atasım geldi, neyse artık bizimkilerin tekmelerini göbek attık niyetine sayalım çok sevindim canım şükürler olsun
Öpüyoruz kızımla seni ve bızdığını

kalkıp bi göbek atasım geldi, neyse artık bizimkilerin tekmelerini göbek attık niyetine sayalım çok sevindim canım şükürler olsun
Öpüyoruz kızımla seni ve bızdığını

Oyyy sagolun canlarm benmmmm ben ikinizi de cok severmmm biz de kizimla ikinizi optk kocaman kocamannn cok sevincliyizzz cok sukur valla icim nasi rahatladiii.. Gene de biraz dikkat edecem artk bu seker isine her yonden yararli olurrr...

Ohhhhh miss maşallah Prensesine böyle güzel haberler görünce içim açılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…