- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
ayyy maşallah oğlusuna :)eylulmasal canım sevindim tatil kaçamağınıza,bizde hafta sonu ağvaya kaçtık,biraz kafamızı dinledik iyi geldi.
Ya ben öğle yemeğini yedikten sonra canım dondurma istedi,donduma yiyiynce birden şeker mi yüklendi nolduysa,ellerim titredi gözlerim karardı. Tansiyon zannettim eczaneye gittik baktık ama 12-8 çıktı normal dediler. Sonrada telaşlandım niye böyle oldu diye,doktorumu aradım birazda abarttım,oda gebelik zehirlenmesi yaşamamdan korkmuş. Hemen gel dedi. Sonrada herşeyi ayrıntılı inceledik ,herşey normal çıktı. Kesin demiyorum ama şeker hassasiyetin olablir dedi. Şeker yüklemesini 2 hafta sonra yapacağız,o zamana kadar dondurma ve yapay şekerli tatlılar tamamen yasak. Bu şekilde beslenirken bir problem olmassa,şeker kontrolümde iyi çıkarsa,böyle devam edeceğiz. Bence zaten herşeyin fazlası zarar,ben bu ara dondurmayı bayağ kaçırmıştım.2 haftadır her öğle yemeğinin üzerine dondurma yiyorum. Büyük ihtimal bünyeme ağır geldi. Ne olursa olsun şeker tüketimini az miktarda yapmak önemli gerçekten. Sıpamız çok büyümüştü,tombiş tombiş yanakları vardır. Ayağını başının üzerine almış şimdiden yoga yapıyordu. Çok güldük. Artık tekmeleri gümbür gümbür geliyor.
Cnm hoş geldin, çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maşallah bayağı büyümüş :) İnşallah şekerden de bişey çıkmaz :)Biz geldiik :)
Şeker yüklemesini yaptıramadım pazartesiye randevu alabildim muayenemiz güzel geçti şükür bir sıkıntı yok 890 gram olmuş kızçem
Tetanozun 2. Dozu daha mı çok ağrıtıyor ne, vurulur vurulmaz boynuma vurdu ağrısı.
Deniz mii ay biz montla geziyoruz her gün evde de kalorifer yanıyorcanım bana eczane 'bioderma photoderm spot spf 50' güneş kremini önderdi yüz için.. haftasonu güneşlendim denize girdim ama maşallah şimdilik bişey olmadı.. vücut içinde 'clinique' free oil olan güneş kremlerini önderdiler onu kullandım.
Ayy severim onu :) renkli güzel poz verdi miEvet evet :)) fotoğrafımız dosyada kaldı verseler atardım buraya minnağı :)
Sağol canım inşallah :))Cnm hoş geldin, çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maşallah bayağı büyümüş :) İnşallah şekerden de bişey çıkmaz :)
Ben tetanozun 2. dozunu daha yapmadım az kaldı benimkide sanırım.
Siyah beyaZdı fotomuz üç boyutlu değildi ama yüzü net çıkmış artık gözleri burnu falan şekillenmiş minnağımın :)Ayy severim onu :) renkli güzel poz verdi mi
Ayy teşekkür ederizOhhhhh miss maşallah Prensesine böyle güzel haberler görünce içim açılıyor :)
canım ben de fotoğrafçıyla konuştum sadece kosuyolu parkında çekiolarmış tamam onu çekmeyin o albümün fiyatını indirin dedim onu da kabul etmedi.. galiba hastane için dışardan almıyor fotoğrafçı demişler ama ben muhasebeyle görüştüğümde başhekimden izin alıp sokabilirsiniz demişti.@katipcan6868 bebeğimin günlüğü diye kitaplar var, onların içinde usg fotolarını yapıştıracğın yerlerde var
@Nicolitaa geçmiş olsun canım, hemencik atlatırsın inşallah, bol bol dinlen ve doktoruna da danış mutlaka
Fotoğrafçı konusunda bizde tam netleştirmedik henüz, hastanenin fotoğrafçısı var onla görüştük, ama doğum öncesinde bi parkta çekim yapyorlarmş sadece 10 dk başka yerde yapmıyorlarmış bize çok saçma geldi bu durumHavalar mis gibi kumsalda istiyorum ben mesela, bide güzel manzaralı bi yerde
Bi arkadaşım haziranda doğum yapacak, yeni çekindiler çok beğendim fotoları, elinde çilek sepeti falan
Zaman daralıyor karar vermemiz gerekiyor artıkım
Sabırsızlıkla bekliyorum o geri sayımı tatlım pıtır pıtır doğuma gidelim inşallah :)Ayy teşekkür ederiz
Hiç kimse kötü haber vermesin inşallah, dolu dolu üç ayımız kaldı sonra teker teker mutlu sonsuzlara ulaşalım paylaşalım burada :)
canım ben de fotoğrafçıyla konuştum sadece kosuyolu parkında çekiolarmış tamam onu çekmeyin o albümün fiyatını indirin dedim onu da kabul etmedi.. galiba hastane için dışardan almıyor fotoğrafçı demişler ama ben muhasebeyle görüştüğümde başhekimden izin alıp sokabilirsiniz demişti.
kelebek.hill MinikPiranha gozunuz aydin ne guzel haberlerle geldmissiniz. Baska sikintiniz olmasin insallah.
AminAmin canm cok sagollhic birimizin skintisi olmasn insallahhh sagliklica doguralm bebeciklerimizii
Canım ben de geçtiğimiz cumadan almıştım randevuyu, saat 1-3 arası alınıyor ama ulaşmak çok zor söylemiştim.MinikPiranha canim bugun nasil aldin randevu? Ben de unutmazsam cuma arayip alacagim
Zor zamanların çoğu geride kalmış umarım hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini :)Merhaba Hamişler,
Ben de inş ağustosta bebişimi kucağıma alacağım. Biz bebişimizi 3 sene bekledik hatta geçen sene aşıla yaptırdım ama meleğimizi 6. Haftada kaybettik. Tam umudumuzu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendik. Dünyalar bizim oldu. Ama bu kez de hamileliğim zor başladı. Çok ağır derece kusma bulantı bir de milyonlarım büyüdü onların sancısı derken nerdeyse 1, buçuk ay çalışamadım, ilk 4 ay hamile olduğumu anlamadım bile.. Ama çok şükür bugünlere geldik hem ben hem bebişim iyi çok şükür. her bir kıpırtısını hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Tüm hamişlere sabır bebişlerine sağlık diliyorum Rabbimden, Allah herkesim gönlüne göre versin
maşallah bebeğine az kalmış gramlar gidip kilolar geliyor yerine:) alırsın eşyalarını Can'ım ya var daha Kocaman üç ay rahat rahat seçer beğenirsin3 ayım kaldı ama ben çocuğumun hiçbişeysini almadım henüz aman tanrım
Sadece kıyafet doldu ev..
1048 gr olmuş minik kuşum..
Teşekkür ederim cnm :)Zor zamanların çoğu geride kalmış umarım hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?