2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ayyy maşallah oğlusuna :)
tansiyonun da normal çıkmış bişieyin yoktur inşallah cnım..
ben de cok dondurma yiyorum ya hatta hamileliğimden beri sadece dondurma aseriyoeum diyebilirim şeker ailede var inşallah bişi çıkmaz bende de..

Cnm hoş geldin, çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maşallah bayağı büyümüş :) İnşallah şekerden de bişey çıkmaz :)
Ben tetanozun 2. dozunu daha yapmadım az kaldı benimkide sanırım.

Deniz mii ay biz montla geziyoruz her gün evde de kalorifer yanıyor

canım ben de fotoğrafçıyla konuştum sadece kosuyolu parkında çekiolarmış tamam onu çekmeyin o albümün fiyatını indirin dedim onu da kabul etmedi.. galiba hastane için dışardan almıyor fotoğrafçı demişler ama ben muhasebeyle görüştüğümde başhekimden izin alıp sokabilirsiniz demişti.

Ayy teşekkür ederiz

Hiç kimse kötü haber vermesin inşallah, dolu dolu üç ayımız kaldı sonra teker teker mutlu sonsuzlara ulaşalım paylaşalım burada :)
Sabırsızlıkla bekliyorum o geri sayımı tatlım pıtır pıtır doğuma gidelim inşallah :)

Aslında farklı albümler vardı canım, yani doğum öncesi çekim olmadan, doğum ve doğum sonrası bebiş albümü vardı diye hatırlıyorum sanki Biri tam paket ve albüm boyutları büyüktü.Diğeri daha küçük boyutlarda
Süper işte buna çok sevindim aynen biz fotoğrafçıya sormuştuk yasak demişti

MinikPiranha canim bugun nasil aldin randevu? Ben de unutmazsam cuma arayip alacagim
Canım ben de geçtiğimiz cumadan almıştım randevuyu, saat 1-3 arası alınıyor ama ulaşmak çok zor söylemiştim.

Sana tavsiye çok erken git ben bugün biraz geç gittim saat 9 da, 11 de muayene olabildim anca. Hem doktor çok sıkılmıştı sanırım yüzü asıktı hem ben sıkıldım beklemekten.: (

Merhaba Hamişler,

Ben de inş ağustosta bebişimi kucağıma alacağım. Biz bebişimizi 3 sene bekledik hatta geçen sene aşıla yaptırdım ama meleğimizi 6. Haftada kaybettik. Tam umudumuzu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendik. Dünyalar bizim oldu. Ama bu kez de hamileliğim zor başladı. Çok ağır derece kusma bulantı bir de milyonlarım büyüdü onların sancısı derken nerdeyse 1, buçuk ay çalışamadım, ilk 4 ay hamile olduğumu anlamadım bile.. Ama çok şükür bugünlere geldik hem ben hem bebişim iyi çok şükür. her bir kıpırtısını hissettikçe dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Tüm hamişlere sabır bebişlerine sağlık diliyorum Rabbimden, Allah herkesim gönlüne göre versin

Zor zamanların çoğu geride kalmış umarım hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini :)

Maşallah
3 ayım kaldı ama ben çocuğumun hiçbişeysini almadım henüz aman tanrım
Sadece kıyafet doldu ev..
1048 gr olmuş minik kuşum..
maşallah bebeğine az kalmış gramlar gidip kilolar geliyor yerine:) alırsın eşyalarını Can'ım ya var daha Kocaman üç ay rahat rahat seçer beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…