2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah'ım Sağlıcakla kavuştursun hepimizi Şafak sayıyoruz hep beraber 4 gözle birini beklemek neymiş ben şimdi öğrendim:)

Cnm ilk defa seni görüyom, hoş geldin aramıza :) Bişey olmaz cnm bebişin sağlıklı olsunda 3-5 ay acıya dayanır insan :) inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alır sarılıp sarılıp öpecez :)

Allah'ım Sağlıcakla kavuştursun hepimizi Şafak sayıyoruz hep beraber 4 gözle birini beklemek neymiş ben şimdi öğrendim:)
Evet resmen şafak sayıyoruz. Geçen her günün ardından şükrediyorum bugün de bitti diye. Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallaahh Amin :)

Evet Can'ım takip ediyordum ama bi türlü yazmadım , hepinizden bişey buldum kendimden korkularımı yendim rahatladım sayenizde, şimdi tadını çıkarmanın vakti artık :)

En son hep aynı konuda kilo konusunda şaka yapan birini benzettim konuşmuyoruz artık.veriyorum ayarı valla kim olursa

onu hiç düşünmemiştim ya.. benim annem 4 çocuğunu da evde doğurmuş hatta beni doğurtan ebe göbek bağımı kesmeden bizim evde beyin kanamasından ölmüş:) doğarken bile vukuatlı doğmuşum
Aaaa Allah rahmet eylesin kadıncağıza,ortalık nasıl da karışmıştır

Kız anneleri acaba isimlerini neler koyacak paylaşabilirlermi.bende bir kış annesi olcam inş ama henüz bir isim bulamadık.

Evet Can'ım takip ediyordum ama bi türlü yazmadım , hepinizden bişey buldum kendimden korkularımı yendim rahatladım sayenizde, şimdi tadını çıkarmanın vakti artık :)
Aaaa Allah rahmet eylesin kadıncağıza,ortalık nasıl da karışmıştır
Hem de nasil. Ebeyi tip fak. Annemin plesantaya makas bagmayi kadin doguma getirmisler. Beni de evde birakmislar...

Canm insallah bundan sonra keyifle ve hep saglikla gecer hamileligin de dogumum da sonrasi da.. Zor zamanlar geride kalmistir insallah
Allah senin de gonlune gore versn guzel dualarn icn sagol

3 ayım kaldı ama ben çocuğumun hiçbişeysini almadım henüz aman tanrım
Sadece kıyafet doldu ev..
1048 gr olmuş minik kuşum..

Oy masallahhh kocaman olms bebisin
Hmm artk alsan iyi olur canm tabi sicaklar geliyo biz agirlasiyirz derkenn alisveris daha zor olabilir zaman gectikce.. Bu ay keyifle al bence

Bu arada kizlar bugn kasla goz arasi kayinvalidemle alisveris yaptk.. Sagolsn hastaneye esim gelememisti bugn o geldi.. Ac karnina uc saat beklemek de zor yani yanmda biri olmasi iyi oldu

Bakin ne ciciler aldikkk... Kangurunun da bordosunu aldk..

Baby2go markasi kangurunun.. Gayet begendm ben bu modelii..
Besik bu renkten siparis verdik iki haftaya gelecek insallahh

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
çok tatlılar hayırlı olsun cnm :)

Çok güzelmiş, özellikle beşiğe bayıldım, valla bizim evde sadece kıyafet doldu:)

Selam kızlar. Hepiniz için dua ediyorum,inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Başıma gelenler kaza yaptım. Üstelik oğlan da arabadaydı ve tam onun oturduğu tarafa çarptı Şükürler olsun canımıza bir şey olmadı ama korkusu yetti de arttı! Oğlan 2 gün daha 'anne ben korktum çünkü arabamız kötü oldu kırıldı' deyip durdu. Aynı gün kayınvalide evde paspas yaparken düşmüş topal geziyor;şükürler olsun onda da bir sıkıntı yok ama incinmiş. Eve geldik oğlan bisikletten düştü yüzü yara bere çenesi mosmor! Neler oluyor dedirtti olanlar! Yani birinin fena nazarına geldik mi diim bir şeylerin şükrünü az mı ettik diim daha çok sadaka vermeliyiz mi diim bilemedim
Şeker yüklemesi yaptırdım bende..50lik açlık 66 tokluk 138 çıktı. Dr gösteremedim henüz. Yüksek mi çıktı bilemedim... Bu sırada 9kg aldım ve iştahım fena açıldı. Yani sürekli 'şimdi ne yesem' diye düşünüyorum. Çok değişik bir his Hamza oğlum inşallah çok iştahlı hiç rahat durmuyor içerde..Dr teyzemiz bile 'hareketli..yok yok çok hareketli hatta fena hareketli' dedi ve ölçümleri uzun sürede anca yapabildi. İnşallah tüm yaramazlığını ve hareketli zibidiliklerini karnımda yapıp bitirecek ve doğduğunda uslu uykucu ve sakin bir Bebek olacak

Canim benim cok gecmis olsun,cok sukur caniniza birsey olmamis..Rabbim tekrarini gostermesin insallah..bence esasli bir hayir yapmalisin,az sadaka cok bela savusturur derler..nazar da vardir kanimca..Peygamber Efendimiz(sav)in korunma dualari var,internette de bulabilirsin..insallah evden cikarken onlardan mutlaka oku,Allah korusun bizi de yavrularimiz da,eslerimizi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…