2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canim,Rabbim seni de bizleri de bebislerimize tam vaktinde,saglikla kavustursun insallah..

Canim benim saglikla cok guzel gunlerde kullanin insallah..besige bayildim,coook tatli..

Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi Aman çok dikkat edin artık kendinize Rabbim kazadan beladan korusun sizi iyi olmanıza çok sevindim

Hayırlı olsun güle güle kullansın kuzun çok güzeller

Besigini cok begendim. Gule gule kullan.

Cok gecmis olsun canim. Verilmis sadakaniz varmis. Allah daha buyuk kaza bela vermesin.

Cnm çok geçmiş olsun neyseki canınıza birşey olmamış. Verilmiş bir sadakanız var gerçekten. Şekerin değerleri maşallah iyi cnm. sıkıntı olmaz inşallah. tekrardan geçmiş olsun

günaydın kızlar. bende sizi sürekli okuyorum ama yoğunluktan bişey yazamadım uzun zamandır, aman yokluğumu farkedende olmadı zaten :)

Ben çalışabildiği yere kadar calisacagim

ben de ilkinde 37. haftanın sonuna kadar çalışmıştım izne çıktım 10 gün sonra doğum yaptım zaten. bundada inşallah sonuna kadar çalışabilirim

Kız anneleri acaba isimlerini neler koyacak paylaşabilirlermi.bende bir kış annesi olcam inş ama henüz bir isim bulamadık.

biz koyduk bile "Defne" bahsederken hep ismiyle bahsediyoruz uzun zamandır :)

canım çok geçmiş olsun çok şükür Allah korumuş

Ayy çok tatlışlar. Benim de gözüm kalmıştı sepet beşikte :))
Güle güle kullanın inşallah

Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Sadaka verin biyerlere kvalidene de geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun

Gunaydin kizlarrr ben de isteyim... Bugun 6 ya kadar calisacagim kizlar gyno diye bi kan ilaci kullaniyirum gyno ferro sanol galiba ama beni acayip kabiz yapti. Hafta da bir bile cikamiyorum tuvaleye. Dun ilacim bitmisti bugun sabah almadim. Hemen ciktim tuvalete. Acaba bunun kabiz yapmayani var mi?

3 ayım kaldı ama ben çocuğumun hiçbişeysini almadım henüz aman tanrım
Sadece kıyafet doldu ev..
1048 gr olmuş minik kuşum..
Masallah yaaa hakketen kus kdr olmus bıleee ne guzel senle aynı gundeyız. Özellikle yedıgın bısey var mı ona cok fayda sağlayacagını dusundugun canımmm

evet 3 albüm var ama büyük olan daha güzel duruyordu ama ben bi fotoğrafçı bulursam başhekimle görüşmeye gidicem bakalım ne dicek..

Aynı durum bende de oldu yaa cok rahatsız edıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…