2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydın guzel anneler ve pıtırcıkları
Artık hepimizin karnı bellı oluyordur benım bıle oluyorrr
Bu son uc ayda yedıklerımıze daha cok dıkkat etmeliyız bebıslere fayda sağlayacak seyler tuketelim.
Ben bırkac onerıde bulunayım sızden de gelir zaten pekmez cevız yumurta yoğurt muz

Gynoferon kabız yapmasa ıyı aslında ona muadil bulmalıyız

hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

cokkk güzelmiş maşallah.. güle güle kullanın

cokk cokk geçmiş olsun canım..

Burada herkese fayda sağlayacak konuların konusulması cok hoşuma gıdıyor. Insanlara gaydam olunca cok mutlu oluyorum. Mesela aklıma geldı paylasayım. N11 den bez alabılırsınız arkadaslarım daha uygun oluyor. Yan tarafta magazadan alısverıs yapanların yorumu var ayrıca kargo ucretsız olanı var ustelik hızlı aklınızda olsunnn

Evet ThankfulNovember dan bekliyoruz önerılerrrr

Canım aynı ilacı bende kullanıyorum,aksine beni bildiğin ishal ediyor. Bünyeye göre değişiyor demekki,kullanım şekline de bağlı olabilir. Ben genelde gece kalkıp içiyorum,gün içinde yediklerime karışıp değeri kaybolmasın diye.

Pisikedii Canım çok geçmiş olsun. Çevrende bir ihtiyaç sahibi varsa ona yardım et,bir öğrenciyi,bir çocuğu sevindir. hayır olsun inşallah. Çok üzüldüm olanlara,allahım korusun sizleri. Güzel dilekler dile,iyi düşününde,kötülükler uzak dursun.

günaydınnn belli olmaz mı otübüste yaşlı amcalar bile yer vermeye kalkışıyor bana

Biz kızımızın adını SENA ELA koyacagız insallahh
Güzel isim cnm beğendim valla :) güzel kıza güzel isim gider tabikisi de.

Biz de kızımızın adını Tuana koyabiliriz ama tam emin değiliz ananesi beğenmedi ismi, son ayda netleşir inşallah :))
Cnm farsça bir isim aslında anlamı gayet hoş. güçlü kuvvetli. inşallah bebişinde güçlü ve çok kuvvetli olur :)

Aynen benide öyle yapiyor bu ilaç. Kişinin bunyesiyle alakalı olabilir

Kızlar ben uzun süredir yazmadım.. Kontroller oldukça yazıyorummm ve okuyabiliyorum.. Çünkü inanılmaz yoğun çalışıyorum.. İki arada bir derede de sizi takip etmeye çalışıyorummm

Biz de p.tesi günü kontrole gittik.. Bebiş 1 kg olmuş.. 967 gr.dı 35cm den azıcık fazlaydı boyu da,

Hiç renkli ultrason çektirmedik bebişe ama çok merak ediyorum.. 4 boyutluda görüyoruz hep.. Hala babasına benziyor kızım..

Renkli ultrason çektiren var mı?? Nasıl oluyor anltabilir mi acaba :)

P pisikedi canım çok geçmiş olsun bu arada.. Allah saklamış.. Rabbim beterinden korusun..

Forever07 sağol canım bugün daha iyiyim çok sükür tavuk suyu çorbası içmekten gıdaklıcam nerdeyse fotoğrafçı konusunda bitane buldum - 1 saatlik hamile çekimi 300 tl 1 saatte 70/80 poz diyor / Yenidoğan ise 3 saat 600 tl / bana mantıklı geldi diğerlerinin içinden en önemlisi çekimleride süper

Pisikedii çok geçmiş olsun, bol bol sadaka verin, okuyun üfleyin canım. baktım nazarla başa çıkamıyoruz. kendime eşime kızlara 41 çörek otuna tek tek ayetel kürsi okuyup küçük cevşen gibi kese yapıp taktım.

canım ben sabah 6 da içiyorum aç karnına iki saat sonra ykahvaltı ediyordum akşaman yatmadan önce içiyordum. günde 2 ydi 1 e düşürüdüm sonra. baktım kabızlık mahvediyor beni. doktora gidince soracağım. o ilaçta b12 ve folik asitte var. o yüzden iyi bi ialç sanırım. ben eksta bir vitaminde almıyoruz.

Valla bana kalsa durmam da çalışınca bi de kocamız erken erken dedikçe yol alamıyoruz malesef :)

Ben de calisiyorm valla ama durdurabilene ask olsnn...

Canim benim saglikla cok guzel gunlerde kullanin insallah..besige bayildim,coook tatli..

Hayırlı olsun güle güle kullansın kuzun çok güzeller

Besigini cok begendim. Gule gule kullan.

Ayy çok tatlışlar. Benim de gözüm kalmıştı sepet beşikte :))
Güle güle kullanın inşallah

hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

cokkk güzelmiş maşallah.. güle güle kullanın

cokk cokk geçmiş olsun canım..

Kizlarrr cok tesekkur ederm sagolunnn sizlerden de guzel hamleler bekliyorz, foto bekliyoruzzz...

Şekeri yüksek çıkan hanımlar 100 luk yuklemeyi yaptırdınız mı acaba ? Sonuçlar nasıl ben cumartesi yaptıracağım.

Benm 50 lik 167 yani yuksek cikti, ama dr bununla tani koyamiyoruz dedi. ertesi gun 75 lik yapildi, onun sonuclari duzgun cikti sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…