maşaAllah bebeişinee bende en son gitmem de 615 grdı kaç oldu çok merak ediyorum daha bi haftamız var daha dikkatli beslenim de kilo alsın bebişimKızlar ben uzun süredir yazmadım.. Kontroller oldukça yazıyorummm ve okuyabiliyorum.. Çünkü inanılmaz yoğun çalışıyorum.. İki arada bir derede de sizi takip etmeye çalışıyorummm
Biz de p.tesi günü kontrole gittik.. Bebiş 1 kg olmuş.. 967 gr.dı 35cm den azıcık fazlaydı boyu da,
Hiç renkli ultrason çektirmedik bebişe ama çok merak ediyorum.. 4 boyutluda görüyoruz hep.. Hala babasına benziyor kızım..
Renkli ultrason çektiren var mı?? Nasıl oluyor anltabilir mi acaba :)
@pisikedi canım çok geçmiş olsun bu arada.. Allah saklamış.. Rabbim beterinden korusun..
Ben yaptırdım canım. 100lükte 4 defa ölçüm yapıyorlar. Ben de 4 ölçümden sadece 1 tanesi yüksek çıktı. Ama BMI 24 üstü olunca ve ailede de şeker hastalığı hikayesi olunca endokrin takibe aldı. Diyete başladım. 10 gün diyete devam edip açlık ve tokluk şekerimi ölçtürcem. Eğer onlarda da yüksek çıkarsa ilaca başlıcam galiba. Normal değerlerde çıkarsa diyete devam..Şekeri yüksek çıkan hanımlar 100 luk yuklemeyi yaptırdınız mı acaba ? Sonuçlar nasıl ben cumartesi yaptıracağım.
Gunaydin kizlarrr ben de isteyim... Bugun 6 ya kadar calisacagimkizlar gyno diye bi kan ilaci kullaniyirum gyno ferro sanol galiba ama beni acayip kabiz yapti. Hafta da bir bile cikamiyorum tuvaleye. Dun ilacim bitmisti bugun sabah almadim. Hemen ciktim tuvalete. Acaba bunun kabiz yapmayani var mi?
canım meyveyi çok seviyorum suyu da elimden geldiğince içiyorum. ben hiç çorba içmiyorum. ama sebze yemeği falan yiyorum. kuru kayısım bitmiş alıp ona devam edeceğim:)canım bende ozellıkle sormustum bana solgarın demir haplarını önerdi.tam adını hatırlamıyorum malesef ama bu haplar dış kaplanışları sebebiyle kabızlık yapmaz dedi yalnız pahalı ve sgk karsılamıo. suyu meyveyi de tuket bolca!
maşaAllah bebeişinee bende en son gitmem de 615 grdı kaç oldu çok merak ediyorum daha bi haftamız var daha dikkatli beslenim de kilo alsın bebişim
çok geçmiş olsunPisikedii
Canm benm cok sagollltesti verdm az once bakalm merakla bekliyorm zaten asiri yuksek de degil ama dikkat ederm gene tabi ki
Aynen ya alismistk baya degistirmek zor geliyo insana ama care yokk... Benm dr un bi arkadasi var medicalden baska hastaneye gecen olmazsa ona gidiym diyorm
Selam kızlar. Hepiniz için dua ediyorum,inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Başıma gelenlerkaza yaptım. Üstelik oğlan da arabadaydı ve tam onun oturduğu tarafa çarptı Şükürler olsun canımıza bir şey olmadı ama korkusu yetti de arttı! Oğlan 2 gün daha 'anne ben korktum çünkü arabamız kötü oldu kırıldı' deyip durdu. Aynı gün kayınvalide evde paspas yaparken düşmüş topal geziyor;şükürler olsun onda da bir sıkıntı yok ama incinmiş. Eve geldik oğlan bisikletten düştü yüzü yara bere çenesi mosmor! Neler oluyor dedirtti olanlar! Yani birinin fena nazarına geldik mi diim bir şeylerin şükrünü az mı ettik diim daha çok sadaka vermeliyiz mi diim bilemedim
Şeker yüklemesi yaptırdım bende..50lik açlık 66 tokluk 138 çıktı. Dr gösteremedim henüz. Yüksek mi çıktı bilemedim... Bu sırada 9kg aldım ve iştahım fena açıldı. Yani sürekli 'şimdi ne yesem' diye düşünüyorum. Çok değişik bir hisHamza oğlum inşallah çok iştahlı hiç rahat durmuyor içerde..Dr teyzemiz bile 'hareketli..yok yok çok hareketli hatta fena hareketli' dedi ve ölçümleri uzun sürede anca yapabildi. İnşallah tüm yaramazlığını ve hareketli zibidiliklerini karnımda yapıp bitirecek ve doğduğunda uslu uykucu ve sakin bir Bebek olacak
günaydın kızlar. bende sizi sürekli okuyorum ama yoğunluktan bişey yazamadım uzun zamandır, aman yokluğumu farkedende olmadı zaten :)
ben de ilkinde 37. haftanın sonuna kadar çalışmıştım izne çıktım 10 gün sonra doğum yaptım zaten. bundada inşallah sonuna kadar çalışabilirim
biz koyduk bile "Defne" bahsederken hep ismiyle bahsediyoruz uzun zamandır :)
canım çok geçmiş olsun çok şükür Allah korumuş
Selam kızlar. Hepiniz için dua ediyorum,inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Başıma gelenlerkaza yaptım. Üstelik oğlan da arabadaydı ve tam onun oturduğu tarafa çarptı Şükürler olsun canımıza bir şey olmadı ama korkusu yetti de arttı! Oğlan 2 gün daha 'anne ben korktum çünkü arabamız kötü oldu kırıldı' deyip durdu. Aynı gün kayınvalide evde paspas yaparken düşmüş topal geziyor;şükürler olsun onda da bir sıkıntı yok ama incinmiş. Eve geldik oğlan bisikletten düştü yüzü yara bere çenesi mosmor! Neler oluyor dedirtti olanlar! Yani birinin fena nazarına geldik mi diim bir şeylerin şükrünü az mı ettik diim daha çok sadaka vermeliyiz mi diim bilemedim
Şeker yüklemesi yaptırdım bende..50lik açlık 66 tokluk 138 çıktı. Dr gösteremedim henüz. Yüksek mi çıktı bilemedim... Bu sırada 9kg aldım ve iştahım fena açıldı. Yani sürekli 'şimdi ne yesem' diye düşünüyorum. Çok değişik bir hisHamza oğlum inşallah çok iştahlı hiç rahat durmuyor içerde..Dr teyzemiz bile 'hareketli..yok yok çok hareketli hatta fena hareketli' dedi ve ölçümleri uzun sürede anca yapabildi. İnşallah tüm yaramazlığını ve hareketli zibidiliklerini karnımda yapıp bitirecek ve doğduğunda uslu uykucu ve sakin bir Bebek olacak
Gunaydin kizlarrr ben de isteyim... Bugun 6 ya kadar calisacagimkizlar gyno diye bi kan ilaci kullaniyirum gyno ferro sanol galiba ama beni acayip kabiz yapti. Hafta da bir bile cikamiyorum tuvaleye. Dun ilacim bitmisti bugun sabah almadim. Hemen ciktim tuvalete. Acaba bunun kabiz yapmayani var mi?
Kizlar doktor onerisi sormustum ama birisi diklate alsaymis.keskeeee :/hangi ilde ?
bana da ole demişti bununla tanı konulmaz asıl olan 100 luk demişti neyse bakacaz inşllh benimde düşmüştür.Ben de calisiyorm valla ama durdurabilene ask olsnn...
Kizlarrr cok tesekkur ederm sagolunnnsizlerden de guzel hamleler bekliyorz, foto bekliyoruzzz...
Benm 50 lik 167 yani yuksek cikti, ama dr bununla tani koyamiyoruz dedi. ertesi gun 75 lik yapildi, onun sonuclari duzgun cikti sukur
ya nasıl dayandın o kadar açlığa ben şimdiden onu düşünüyom açlıktan bayılmasam iyi dayanamıyorum ben ben de bir haftadır diyetteyim bakalım ne olacak bu arada korkuyorumda bebeğe zararı yoktur dimi bu şeker yuklemsinin 50 liği içerken korka korka içmiştim zaten.Ben yaptırdım canım. 100lükte 4 defa ölçüm yapıyorlar. Ben de 4 ölçümden sadece 1 tanesi yüksek çıktı. Ama BMI 24 üstü olunca ve ailede de şeker hastalığı hikayesi olunca endokrin takibe aldı. Diyete başladım. 10 gün diyete devam edip açlık ve tokluk şekerimi ölçtürcem. Eğer onlarda da yüksek çıkarsa ilaca başlıcam galiba. Normal değerlerde çıkarsa diyete devam..
Anam el kadar bebek...Hem de nasil. Ebeyi tip fak. Annemin plesantaya makas bagmayi kadin doguma getirmisler. Beni de evde birakmislar...
Canım bana bir arkadaş önermişti buradan Avcılarda özel muaeyenehanesi olan op.dr.Türkan Mutafoğlu'nu.Avcılar Hospitalde de Nil Bilgen var çok tercih edilen.Bir araştır istersen.Selam arkadaşlar.. Herkese iyi günler diliyorum.. Ben de bir ağustos annesi olucam inşallah.. 23+4 günlük hamileyim bebişimiz çoktan tekmelemeye başladı :) benimle ayni donemi yasayan annelerle konusup dertlesmek icin yazayim dedim insan bazen ayni seyleri yasayan birilerinden haber almaya ihtiyac duyuyor e her yanimizda da ayni donemde hamile kaldigimiz arkadaslarimiz yok dogal olarak :))) doktor konusunda onerileriniz varsa alabilirim arkadaslar cunku ben doktorumdan memnun degilim.. Medipol sefaköy naile öztemiz yalçın hanimefendiye gidiyorum ama o kadar memnun degilim ki doktorumdan agzindan cimbizla laf aliyorum resmen hatta bazen onu bile alamiyorum :-( hastahanmi ve doktorumu degistiricem istanbul kucukcekmece civarinda hastahane doktor onerileriniz varsa mutlaka bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?