- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bana da ole demişti bununla tanı konulmaz asıl olan 100 luk demişti neyse bakacaz inşllh benimde düşmüştür.
Günaydın güzel anneler :)
Canım medical dediğin Ankara'daki mi? Ben orda Saime hn. a gidiyorum. Çok memnunum, çok şevkatlı bir doktor. Tavsiye ederim.
Arkadaşım bununla gelmiş geçmiş olsun, Allahım beterinden saklasın. Bi hayır yap bence de. Oğluşuna da maşallah annesi, hareketli olsunlar ya, öylesi daha iyi. Benim kız da devamlı dönüyor karnımda.
Desene kızlarımız adaş olacak. Biz de Defne düşünüyoruz, hatta herkes Defne diye hitap etmeye başladı bile sizinki gibi.
Forever07 sağol canım bugün daha iyiyim çok sükür tavuk suyu çorbası içmekten gıdaklıcam nerdeysefotoğrafçı konusunda bitane buldum - 1 saatlik hamile çekimi 300 tl 1 saatte 70/80 poz diyor / Yenidoğan ise 3 saat 600 tl / bana mantıklı geldi diğerlerinin içinden en önemlisi çekimleride süper
Avcılar Hospital'de Faruk Çekmeceli' ye devam ediyorum.Kizlar doktor onerisi sormustum ama birisi diklate alsaymis.keskeeee :///
Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
Bademciklerim şişti canım dün burnumdan soluyodum valla ama çok şükür iyiyim bugünSenin neyin vardiii gormedm heralde
Bademciklerim şişti canım dün burnumdan soluyodum valla ama çok şükür iyiyim bugün
Bende 54.5 la başladım suan 63.5 um ama karnımdan çok başka yerlerim pırtladı ah bi doğursakta zayıflasak :sAhahah ben şok ya nasi yani 23+4um bende ama bunun uc kati 54 kiloyla baslamistim hamilelige ama karnim aldi.yurudu su an 64 kilo.oldum ..masallah ya ayva gobegi gbi hamilelik gecirmekte herkese nasip olmaz ahhaha
canım ben sabah 6 da içiyorum aç karnına iki saat sonra ykahvaltı ediyordum akşaman yatmadan önce içiyordum. günde 2 ydi 1 e düşürüdüm sonra. baktım kabızlık mahvediyor beni. doktora gidince soracağım. o ilaçta b12 ve folik asitte var. o yüzden iyi bi ialç sanırım. ben eksta bir vitaminde almıyoruz.
Bende 54.5 la başladım suan 63.5 um ama karnımdan çok başka yerlerim pırtladı ah bi doğursakta zayıflasak :s
ay inşaAllah ya onun işine yarayacak şeyler yemeye çalışıorum daha çok çünküseninde gittiğinde 1 kg yi geçmiş olur canım.. Bende bundan önce gittiğimde 650 gr.dı kızım.. Şimdi 1 kg olmuş neredeyse.. Bende dikkatli beslenmeye çalışıyorum :)
canım yazını gördüm ama ben anadolu yakasındayım öneri de bulunamaıyorum sanaKizlar doktor onerisi sormustum ama birisi diklate alsaymis.keskeeee :///
keşke bizimde yarı zamanlı 6 ay olsaydı keşkeCalısma bakanlıgındakı kadından anladıgım su, özel sektor için konusuyorum, dogum oncesi 8 dogum snrsı 8 hafta. Dogum öncesınde kullanılmayan dogum sonrası kullanılabılecek. Max 3 hafta kalaya kdr calısabılıyıruz. Dogum sonrası dogum ızmı bıtınce nırmalde gunde 1,5 saat sut ıznı var 1 yıl boyunca. Isteyen bunu kullanabılıyor yada bırıncı cocukta 60 gun, ıkıncı de 120 gun,3. De 180 gun yarı zamanlı calışıp tam maas alınabılıyormus.bu surede maasın yarısını sırketınız yarısını ıskur verecekmiş. Memur olanlar okul cagına kdr yarım gun calısabılecekmiş, bız bundan yararlanamıyoruz.
anam ne kadar minik benimkini görsen korkarsın vallaSlm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
naber kuzum nasılsın görüşmeyeliYok canm antalyadaym bensagol dikkatin icn
Aramıza hoşgeldin cnm.Küçükçekmecede bilmiyorum ama ben Çamlık hastanesi Bakırköye gidiyorum doktorum Varujan Magar oldukça memnunum herkese tavsiye ederimSelam arkadaşlar.. Herkese iyi günler diliyorum.. Ben de bir ağustos annesi olucam inşallah.. 23+4 günlük hamileyim bebişimiz çoktan tekmelemeye başladı :) benimle ayni donemi yasayan annelerle konusup dertlesmek icin yazayim dedim insan bazen ayni seyleri yasayan birilerinden haber almaya ihtiyac duyuyor e her yanimizda da ayni donemde hamile kaldigimiz arkadaslarimiz yok dogal olarak :))) doktor konusunda onerileriniz varsa alabilirim arkadaslar cunku ben doktorumdan memnun degilim.. Medipol sefaköy naile öztemiz yalçın hanimefendiye gidiyorum ama o kadar memnun degilim ki doktorumdan agzindan cimbizla laf aliyorum resmen hatta bazen onu bile alamiyorum :-( hastahanmi ve doktorumu degistiricem istanbul kucukcekmece civarinda hastahane doktor onerileriniz varsa mutlaka bekliyorum...
Calısma bakanlıgındakı kadından anladıgım su, özel sektor için konusuyorum, dogum oncesi 8 dogum snrsı 8 hafta. Dogum öncesınde kullanılmayan dogum sonrası kullanılabılecek. Max 3 hafta kalaya kdr calısabılıyıruz. Dogum sonrası dogum ızmı bıtınce nırmalde gunde 1,5 saat sut ıznı var 1 yıl boyunca. Isteyen bunu kullanabılıyor yada bırıncı cocukta 60 gun, ıkıncı de 120 gun,3. De 180 gun yarı zamanlı calışıp tam maas alınabılıyormus.bu surede maasın yarısını sırketınız yarısını ıskur verecekmiş. Memur olanlar okul cagına kdr yarım gun calısabılecekmiş, bız bundan yararlanamıyoruz.
Zararı olsa bu kadar doktor önermez bence. Kaldı ki bu yapılmadan şeker olup olmadığını nasıl bileceksin.ya nasıl dayandın o kadar açlığa ben şimdiden onu düşünüyom açlıktan bayılmasam iyi dayanamıyorum ben ben de bir haftadır diyetteyim bakalım ne olacak bu arada korkuyorumda bebeğe zararı yoktur dimi bu şeker yuklemsinin 50 liği içerken korka korka içmiştim zaten.
Tesekkur ederım oaylastıgın içincanım ben paylasmıstım o lınkı. lınke gore memur yada ıscı herkes faydalanabılıyor. ama bazı sektorler denmıs neye gore belırlencek hangılerı olcak mevzuat olmadıgından muallak tabı... ıns ozel sektor ıcın de gecerlıdır! ıns bızım sektorlerde de gecerlıdır!!!
ay inşaAllah ya onun işine yarayacak şeyler yemeye çalışıorum daha çok çünkütosbik bi bebeğimm olsun istiyorum tabi önce sağlıklı
canım yazını gördüm ama ben anadolu yakasındayım öneri de bulunamaıyorum sana
keşke bizimde yarı zamanlı 6 ay olsaydı keşke
anam ne kadar minik benimkini görsen korkarsın vallatabi sen zayıfsın ben gibi duba değilsin
naber kuzum nasılsın görüşmeyeli
valla bende öğleden önce öyleydim neyseki az kaldı mesaimin bitmesine sonra 2,80 uzancam evimdeSagol canmmm iyiym cok sukur yaa.. Ogleden sonrasi buhranindaym su an sadecemasanin basinda ha uyudum ha uyuycam oyleym... Sen nasilsn bizdiginlaaa ???
valla bende öğleden önce öyleydim neyseki az kaldı mesaimin bitmesine sonra 2,80 uzancam evimdeiyiyiz herhalde kontrolüm haftaya bugün iple çekiyorum valla ağrılarım var sağ tarafımda bacak kasık bel onun dışında şükür iyiyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?