2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bana da ole demişti bununla tanı konulmaz asıl olan 100 luk demişti neyse bakacaz inşllh benimde düşmüştür.

Bana 75 lik yapti yalnz dr um. 100luk degil. 3 olcum yapildi toplamda.. Bilmiyorm neden ilki belki cok yuksek degil diyedir sorgulamadm yani ama burda hep 100 okudm ondan belirtmek istedm..

Yok canm antalyadaym ben sagol dikkatin icn

Senin neyin vardiii gormedm heralde

Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden

Ahahah ben şok ya nasi yani 23+4um bende ama bunun uc kati 54 kiloyla baslamistim hamilelige ama karnim aldi.yurudu su an 64 kilo.oldum .. masallah ya ayva gobegi gbi hamilelik gecirmekte herkese nasip olmaz ahhaha

Avcilar hospitali cok oneren var sanirim bir de orayi deneyecegim.. Benim en buyuk korkum doktorlarin dikkatsizlikleri ve umursamazliklari .. Umarim iyi bir doktor bulurum dogumu da sanirim bagcilar medipolde yapicam suna hanimi.cok oneren var..

Ahahah ben şok ya nasi yani 23+4um bende ama bunun uc kati 54 kiloyla baslamistim hamilelige ama karnim aldi.yurudu su an 64 kilo.oldum .. masallah ya ayva gobegi gbi hamilelik gecirmekte herkese nasip olmaz ahhaha
Bende 54.5 la başladım suan 63.5 um ama karnımdan çok başka yerlerim pırtladı ah bi doğursakta zayıflasak :s

Kizlar bugun bizde bir aydan sonra oglumuzu gorduk sukur 663 gr olmus sipam :) seker yuklemesi yapilacakti o gun hastanedeki bir problemden dolayi yapilmiyormus.. Asimizi olduk bizde 2. dozu..Ins bi an once agustos gelip catar da bebislerimize kavusurz saglicakla:) daha once yazmistim plesantam asagida idi o da cok sukur yukari cikmis

Dr decavit ve kan ilaci verdi bakalim gunde 2 kez ac karnina kullanilacakmis. Bende gunde bir kez mi icmeliyim acaba decavitte verdi cunku

seninde gittiğinde 1 kg yi geçmiş olur canım.. Bende bundan önce gittiğimde 650 gr.dı kızım.. Şimdi 1 kg olmuş neredeyse.. Bende dikkatli beslenmeye çalışıyorum :)
ay inşaAllah ya onun işine yarayacak şeyler yemeye çalışıorum daha çok çünkü tosbik bi bebeğimm olsun istiyorum tabi önce sağlıklı

Kizlar doktor onerisi sormustum ama birisi diklate alsaymis.keskeeee :///
canım yazını gördüm ama ben anadolu yakasındayım öneri de bulunamaıyorum sana
keşke bizimde yarı zamanlı 6 ay olsaydı keşke
Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
anam ne kadar minik benimkini görsen korkarsın valla tabi sen zayıfsın ben gibi duba değilsin
Yok canm antalyadaym ben sagol dikkatin icn
naber kuzum nasılsın görüşmeyeli

Aramıza hoşgeldin cnm.Küçükçekmecede bilmiyorum ama ben Çamlık hastanesi Bakırköye gidiyorum doktorum Varujan Magar oldukça memnunum herkese tavsiye ederim

canım ben paylasmıstım o lınkı. lınke gore memur yada ıscı herkes faydalanabılıyor. ama bazı sektorler denmıs neye gore belırlencek hangılerı olcak mevzuat olmadıgından muallak tabı... ıns ozel sektor ıcın de gecerlıdır! ıns bızım sektorlerde de gecerlıdır!!!

Zararı olsa bu kadar doktor önermez bence. Kaldı ki bu yapılmadan şeker olup olmadığını nasıl bileceksin.
Açlığa gelince ben de dayanamam zannetmiştim çünkü normalde yemek zamanını yarım saat geciktiriim elim ayağım titrer, fenalaşırım, ama o gün hiiiçç açlık hissetmedim. . Akşam 9 dan ertesi gün öğlen 12 ye kadar hiçbir şey yemedim, üstüne bir de kaç tüp kan alındı ama hiç sıkıntı yaşamadım.

Tesekkur ederım oaylastıgın için
Kesınlıkle ozelsektor yararlanamıyacak dıyor calışma bakanlıgı

Sagol canmmm iyiym cok sukur yaa.. Ogleden sonrasi buhranindaym su an sadece masanin basinda ha uyudum ha uyuycam oyleym... Sen nasilsn bizdiginlaaa ???

Merhaba güzel annişler ben lohusa şerbeti hastanede dagıtmak istiyorum böyle süslü bardaklarla ama normal dogumda nasıl oluyor kaç gün dayanırki ne zaman hazırlamak lazım?Bilgisi olan varmı?

Sagol canmmm iyiym cok sukur yaa.. Ogleden sonrasi buhranindaym su an sadece masanin basinda ha uyudum ha uyuycam oyleym... Sen nasilsn bizdiginlaaa ???
valla bende öğleden önce öyleydim neyseki az kaldı mesaimin bitmesine sonra 2,80 uzancam evimde iyiyiz herhalde kontrolüm haftaya bugün iple çekiyorum valla ağrılarım var sağ tarafımda bacak kasık bel onun dışında şükür iyiyizz

Ahhh bu agrilarrr... Bende de oluyor ya bel bacak kalca falan ama napalm bunlara sukurrr

Kacta cikiyordn kiz senn?? Ben 6 bucuga anca cikarm yaa.. Hep oyle oluyor.. Ama kendi kendime molalar yaratiyorm ben de hakkimi zorla aliyorm, adliyeye gittigimde dinleniyorm falan dinlendigim yere bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…