- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Merhaba güzel annişler ben lohusa şerbeti hastanede dagıtmak istiyorum böyle süslü bardaklarla ama normal dogumda nasıl oluyor kaç gün dayanırki ne zaman hazırlamak lazım?Bilgisi olan varmı?
Harika görünüyorsunuz sen ve bebişin maşallah :)Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
normal olsun da dayanırım bugün yürümekte zorlanıyorum sadece o canımı sıkıoAhhh bu agrilarrr...Bende de oluyor ya bel bacak kalca falan ama napalm bunlara sukurrr
Kacta cikiyordn kiz senn?? Ben 6 bucuga anca cikarm yaa..Hep oyle oluyor.. Ama kendi kendime molalar yaratiyorm ben de hakkimi zorla aliyorm, adliyeye gittigimde dinleniyorm falan dinlendigim yere bak
Fikrin güzelmiş cnm ama benim hastanem Bakırköyde evim Beylikdüzünde yani 22 km var arası üstelik evde 4 yaşında oglum var zaten ona bakacaklar bşrde şerbet yapıp getirmezler herhalde meyvesuyu alup onu mu koysam?Ben de dağıtmak istiyorum, hatta şu altı renkli olan (benimkisi pembe) tek kullanımlık plastik kadehlerden aldım. Bence önden hazırlamaya gerek yok, gerçi buzdolabında bi hafta dayanıyomuş, biz doğuma gidince artık kim hazırlayacaksa hazırlar getirir diye düşündüm.
Bir de bi arkadaşımda gördüm, hani bu musluklu cam büyük kavanozlar var ya, ona koymuşlardı şerbeti, gelene oradan servis ediyolardı, belki ben de bi tane alırım uygun fiyata bulursam, fikir çok hoşuma gitti. zaten ben bi şerbet vericem bi de çikolata, öyle hediyelik verilecek bişey düşünmedim, odayı da süsletmicem zaten bi tek kapı süsü siparişi verdim o kadar.
eğer üşenmezsem bi ara krapon kağıdı alıp bi kaç tane kağıt çiçek yapıcam yatağın başına asmaya, fotoğraf fln çekersek kendimiz arkada korkunç hastane aletleri çıkmasın dedim. Allah'tan bi aksilik olmazsa bi gece yatıcaz zaten, açıkçası kıyamadım o kadar parayı vermeye, zaten öyle çok bir bütçemiz de yok, bunlar idare edecek artık.
Bir arkadasım temmuzda doğum yapacak limonata ikram edecekFikrin güzelmiş cnm ama benim hastanem Bakırköyde evim Beylikdüzünde yani 22 km var arası üstelik evde 4 yaşında oglum var zaten ona bakacaklar bşrde şerbet yapıp getirmezler herhalde meyvesuyu alup onu mu koysam?
Fikrin güzelmiş cnm ama benim hastanem Bakırköyde evim Beylikdüzünde yani 22 km var arası üstelik evde 4 yaşında oglum var zaten ona bakacaklar bşrde şerbet yapıp getirmezler herhalde meyvesuyu alup onu mu koysam?
normal olsun da dayanırım bugün yürümekte zorlanıyorum sadece o canımı sıkıoben 3,45 dedim mi kapatıyorum dükkanı hiiç onların keyfini bekleyemem zaten 1 dkka fazla kalmaya tahammülüm yok ilerde normal saate dönünce napcam bilmiyorum valla bana deseki gel akşama kadar uzan yine de istemem evime yollasın beni ne işim olur iş yerinde bugünlerde de acayip gerginim ya patlamamak için tutuyorum kendimi
kelebek.hill cnm kanguru cok güzel hele miniğin beşiğine bayıldım güle güle kullanın
Tamam öyle yapayım içimde kalmasın süper içimi rahatlattınız tesekkürlerOlur hem de çok güzel olur bence, maksat gelen ziyaretçiler bir ferahlasın ağızları tatlansın, onlar da bizi görmeye geliyolar zaten, şerbet bahane bebek şahane
burdakilere kalsa göndermiyor zaten 4 ay çalıştım normal kimse bişey demedi bilerek taki ben bunu birinden duyana kadar 2 aydır hakkımı alıyorum yaniIsyeri konusunda biraz da sanslisn canm masallah.. En guzelini yapiyosun tabi ki insanin evi gibisi yokk
Aynen canm en buyuk derdimiz normal olan agrilar olsnn...
Sorma ben de agresifim bu ara, bu kadr dusuncesizlik bazn cileden cikariyorrr
Canm cok tesekkur ederimmm
23+2 den kızımla selam gönderiyoruz teyzeleri ve bebişlerine toplam 6 kilo ile devam ediyoruz.annemlere geldim şehir dışına zorla yedirdiler resmen almadım almadım bu ay 2 kilo birden aldım yürüyüşlere başladık bakalım
burdakilere kalsa göndermiyor zaten 4 ay çalıştım normal kimse bişey demedi bilerek taki ben bunu birinden duyana kadar 2 aydır hakkımı alıyorum yanibaşedemiyorum kendimle ya napcam bu sinirlilik hallerimi ya hele bugün 2 kat daha fazla ya
Ayva göbeği kız o bebek değil sanki :):)) Maşallah iç karnınız ne kadar geniş,hiç bebek dışarı çıkmamış. Heleki ben resmen şişko göbekliyim. Aha buda kanıtı :)
Eki Görüntüle 1822609
Ama siz cok güzelsiniz maşallah.ben de artık büyüsün istiyorum kilo alıyorum göbek çıkmıyor iç karnım büyük herkes aynı yorumu yapıyor :)Ayva göbeği kız o bebek değil sanki :):)) Maşallah iç karnınız ne kadar geniş,hiç bebek dışarı çıkmamış. Heleki ben resmen şişko göbekliyim. Aha buda kanıtı :)
Eki Görüntüle 1822609
Ay ne güzel haberler plasentanın yukarı çıkmasına çok sevindim inş benimkide yükselir :) maşallah bebişine vitaminlerini aksatmaKizlar bugun bizde bir aydan sonra oglumuzu gorduk sukur 663 gr olmus sipam :) seker yuklemesi yapilacakti o gun hastanedeki bir problemden dolayi yapilmiyormus.. Asimizi olduk bizde 2. dozu..Ins bi an once agustos gelip catar da bebislerimize kavusurz saglicakla:) daha once yazmistim plesantam asagida idi o da cok sukur yukari cikmis
Dr decavit ve kan ilaci verdi bakalim gunde 2 kez ac karnina kullanilacakmis. Bende gunde bir kez mi icmeliyim acaba decavitte verdi cunku
Ay yok o da bende sağlıklı olalım o kadar almayalım :)Bebegim saglikli.olsunda yuz kilo almaya da raziyim canim :))
Tsk ederim cnm :) keski hep böyle çocuk büyüsede karnım büyümeden bitirsem hamileliği:)Harika görünüyorsunuz sen ve bebişin maşallah :)
Aynı ben Minnak karınlarımızla :) maşallah23+2 den kızımla selam gönderiyoruz teyzeleri ve bebişlerine toplam 6 kilo ile devam ediyoruz.annemlere geldim şehir dışına zorla yedirdiler resmen almadım almadım bu ay 2 kilo birden aldım yürüyüşlere başladık bakalım
Tesekkur ederım oaylastıgın için
Kesınlıkle ozelsektor yararlanamıyacak dıyor calışma bakanlıgı
Minnak karınlar evet haftamız da aynı :)Aynı ben Minnak karınlarımızla :) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?