2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben de aynı gynoferon ve ostecare kullanıyorum canım ama tam tersi olarak, kahvaltıdan 2 saat sonra demir, akşam yatmadan da calsiyum:)

Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden

ayyy inanmıyorum kızlar sizlere ben 22+4 olmama rağmen resmen 9 aylık.. hatta hamilelik resmi çektirdim arkadaşlara kimse 5 aylık demez yani :)

Aynen oyle memurun calışma kosullarıyla bız ozel sektorunkini kıyasla onlar 3 saat sut ıznı ilk 6 ay, bız 1,5 saat.emzırme aynı işlem. Memura gelen haklar super baba bıle ısterse yarım zamanlı calısabılıyor. Gercekten adil değil
Bu arada dogum parası ve sut parası dıye bışey varmış aklınızda olsunnn

Ben decavit hic kullanmadigim icin bilmiyorum canim. Kan ilacini bi sure almayacagim...

Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
Maşallah size ne güzel fit bir annesi var miniğin:)

Merhaba,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Onunla beraber kan ve idrar da bakıldı. Genel olarak sorun yok ancak.
TSH yüksek serbest T4 biraz düşük çıktı. Normal TSH değeri 0,4 - 4,5 arası iken benim 2,71. Ama hamilelikte 2.5 un üstünde olmaması gerekiyormuş. Serbest T4 ise en az 12 olması lazım 11,23.
Tiroid hormonları da bebeğin zeka gelişimini etkiliyor malum. Böyle bir durum yaşayan var mı? İlaca başladınız mı? Bugüne kadar acaba bebeğim bundan etkilenmiş midir?

Ay sanada maşallah bu ağustos anneleri göbişsiz mi ne :) sen şimdi kilo aldım diyince ben halime Bi dönüp baktım:)

Bende foto atardım ama malesef ki naptıysam telefondan yükleyemiyorum ya :/ bugün tartıldım bayağı bayağı almış başımı gidiyorum ben :)

Bende foto atardım ama malesef ki naptıysam telefondan yükleyemiyorum ya :/ bugün tartıldım bayağı bayağı almış başımı gidiyorum ben :)
Bende 9 kilo aldım vitaminlerden dolayı o Yüzden balık yağına ara vericem en azından yoksa yeme açısından gayet normal hatta çoğuna göre az bile yiyorum bakim bi ay sonra kilo olarak ne kadar farkedicek bugünü milat alıyorum hadi Bismillah :)

Masallah yaaa hakketen kus kdr olmus bıleee ne guzel senle aynı gundeyız. Özellikle yedıgın bısey var mı ona cok fayda sağlayacagını dusundugun canımmm
Canım ben hiçbişey yemiyorum aksine.Kan değerlerim de çok iyi maşallah güzel besleniyorsun heralde dedi doktor da :)
Canım hiçbirşey çekmiyor,arkadaşlarım sen nasıl hamilesin diyorlar..
Sadece tek güzel yaptığım şey kahvaltı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…