- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
ben de aynı gynoferon ve ostecare kullanıyorum canım ama tam tersi olarak, kahvaltıdan 2 saat sonra demir, akşam yatmadan da calsiyum:)Günaydın kısçeler!
Bugün bebişi görmeye gidicez, her şey yolundadır inşallah, dua edin bizeKilo aldı mı çok merak ediyorum, sanki karnım hiç büyümüyo gibi geliyo bana, bakalım doktor ne diyecek?
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, gözü olanın da gözü çıksınnazara çok inanırım, boncuk fln takın, bi tuz çevirin başınızdan
ben de gynoferon kullanıyorum ama aynı dertten muzdaribim. bence ilacına göre değil bünyeye göre değişiyo. ben sabahları kahvaltıdan sonra imom içiyorum, öğlenleri de kalsiyum için osteocare içmeye başladım, o yüzden demir ilacını gece yatmadan içiyorum, durumlar fena yani bizim cephede de
bu arada 2 mayısta yeni bir kanal açıyomuş trt, annelik ve bebek bakımıyla ilgili yayın yapacakmış gözümüz aydın kıslar
Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
23+2 den kızımla selam gönderiyoruz teyzeleri ve bebişlerine toplam 6 kilo ile devam ediyoruz.annemlere geldim şehir dışına zorla yedirdiler resmen almadım almadım bu ay 2 kilo birden aldım yürüyüşlere başladık bakalım
Aynen oyle memurun calışma kosullarıyla bız ozel sektorunkini kıyasla onlar 3 saat sut ıznı ilk 6 ay, bız 1,5 saat.emzırme aynı işlem. Memura gelen haklar super baba bıle ısterse yarım zamanlı calısabılıyor. Gercekten adil değilmemur olan ana da biz degıl mıyız?? memurun bebeğinin ıhtıyacı varda bızımkının yok mu! barı 1 yas deselerdi... 2 aylık bebegı bırakmamızı ısterler bıde gecıp 3 cocuk yapın der basokuzler destek yok para yok amac ne 3 cocuk yapsın ama evde oturup baksın kadın çalışmasın! sinirlendim vallahi yine
ben de ayni bu durumdayim ama cok memnunum hamilelik baska bisey her hali guzel :)))))Ayva göbeği kız o bebek değil sanki :):)) Maşallah iç karnınız ne kadar geniş,hiç bebek dışarı çıkmamış. Heleki ben resmen şişko göbekliyim. Aha buda kanıtı :)
Eki Görüntüle 1822609
Ayy siz bide beni görseniz resmen yar dünya oldum.çok gobus var bendeAyva göbeği kız o bebek değil sanki :):)) Maşallah iç karnınız ne kadar geniş,hiç bebek dışarı çıkmamış. Heleki ben resmen şişko göbekliyim. Aha buda kanıtı :)
Eki Görüntüle 1822609
Ben decavit hic kullanmadigim icin bilmiyorum canim. Kan ilacini bi sure almayacagim...Kizlar bugun bizde bir aydan sonra oglumuzu gorduk sukur 663 gr olmus sipam :) seker yuklemesi yapilacakti o gun hastanedeki bir problemden dolayi yapilmiyormus.. Asimizi olduk bizde 2. dozu..Ins bi an once agustos gelip catar da bebislerimize kavusurz saglicakla:) daha once yazmistim plesantam asagida idi o da cok sukur yukari cikmis
Dr decavit ve kan ilaci verdi bakalim gunde 2 kez ac karnina kullanilacakmis. Bende gunde bir kez mi icmeliyim acaba decavitte verdi cunku
Maşallah size ne güzel fit bir annesi var miniğin:)Slm güzel anneler güzel bi gün olması dileğiyle :) bizde bugün 23+2 olduk bugün foto günümüz her Perşembe çekmeye çalışıyorum Hatıra Kalsın :) bu da bugünden
çok geçmiş olsun tatlım iyi olmana sevindim dikkat et kendineBademciklerim şişti canım dün burnumdan soluyodum valla ama çok şükür iyiyim bugün
Ay sanada maşallah bu ağustos anneleri göbişsiz mi ne :) sen şimdi kilo aldım diyince ben halime Bi dönüp baktım:)23+2 den kızımla selam gönderiyoruz teyzeleri ve bebişlerine toplam 6 kilo ile devam ediyoruz.annemlere geldim şehir dışına zorla yedirdiler resmen almadım almadım bu ay 2 kilo birden aldım yürüyüşlere başladık bakalım
Maşallah Kocaman sana ve bebişine çok tatlısınız ki siz:)Ayva göbeği kız o bebek değil sanki :):)) Maşallah iç karnınız ne kadar geniş,hiç bebek dışarı çıkmamış. Heleki ben resmen şişko göbekliyim. Aha buda kanıtı :)
Eki Görüntüle 1822609
Kan ilacını asıl aksatma derim çocuk Demir depolarını boşaltır ki Dolması aylar alıyo toparlaman zor olurBen decavit hic kullanmadigim icin bilmiyorum canim. Kan ilacini bi sure almayacagim...
Bende 9 kilo aldım vitaminlerden dolayı o Yüzden balık yağına ara vericem en azından yoksa yeme açısından gayet normal hatta çoğuna göre az bile yiyorum bakim bi ay sonra kilo olarak ne kadar farkedicek bugünü milat alıyorum hadi Bismillah :)Bende foto atardım ama malesef ki naptıysam telefondan yükleyemiyorum ya :/ bugün tartıldım bayağı bayağı almış başımı gidiyorum ben :)
Ya haklisin ama kabizliktan da biktim inan.Kan ilacını asıl aksatma derim çocuk Demir depolarını boşaltır ki Dolması aylar alıyo toparlaman zor olur
Ayyy çok tatlı :) tam bi hamilesin işte maşallahBu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Su+ Kayısı falan hiç mi fayda etmedi?sabahları aç karna zeytinyağıda içebilirsin bi kasık?Ya haklisin ama kabizliktan da biktim inan.
Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Canım ben hiçbişey yemiyorum aksine.Kan değerlerim de çok iyi maşallah güzel besleniyorsun heralde dedi doktor da :)Masallah yaaa hakketen kus kdr olmus bıleee ne guzel senle aynı gundeyız. Özellikle yedıgın bısey var mı ona cok fayda sağlayacagını dusundugun canımmm
Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?