Hadi bakalım durumlardan haberdar et:) yalnız Sen gayet iyi görünüyorsun yani öyle aman da aman bir kilon yok gibi ben daha vitamin kullanmadım ama ilk üç aylık dönemden sonra bu ay hızla kilo alımına başlıyoruz her seyden önce günlük yürüyüş yapmamız şart aslında bulunduğum yerde havalar Bi düzeleydi en azından hareket olur bizim içinBende 9 kilo aldım vitaminlerden dolayı o Yüzden balık yağına ara vericem en azından yoksa yeme açısından gayet normal hatta çoğuna göre az bile yiyorum bakim bi ay sonra kilo olarak ne kadar farkedicek bugünü milat alıyorum hadi Bismillah :)
Belli olmaz mı annesi oy maşallah çok şekersiniz 27 haftanın içine girmişsin darısı başımıza:)Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Ben de ona gidiyorum.Avcılar Hospitalle başladım şimdi etik life a gidiyorum muayene ücreti daha düşük diye.Avcılar Hospital'de Faruk Çekmeceli' ye devam ediyorum.
İlk hamileliğimde de ona gitmiştim. Ben memnunum.
Gynden bende kullaniyorum canım kabızlık yapıyordu çareyi günlük 1 tane aktivya yoğurt yiyerek buldum çok rahatlattı denemeni tavsiye ederim :)Ya haklisin ama kabizliktan da biktim inan.
Helrn denzyecegim canim normal yogurt yiyotum zaten her gun de bunu yelemistim.Gynden bende kullaniyorum canım kabızlık yapıyordu çareyi günlük 1 tane aktivya yoğurt yiyerek buldum çok rahatlattı denemeni tavsiye ederim :)
Nasıl ya ben 3. Aydan beri vitamin alıyorum Demir+b12+folik asit karışımı bi Demir ilacı + balık Yağı + d vit başlandı yemeyle almadım ben bu kilolarıHadi bakalım durumlardan haberdar et:) yalnız Sen gayet iyi görünüyorsun yani öyle aman da aman bir kilon yok gibi ben daha vitamin kullanmadım ama ilk üç aylık dönemden sonra bu ay hızla kilo alımına başlıyoruz her seyden önce günlük yürüyüş yapmamız şart aslında bulunduğum yerde havalar Bi düzeleydi en azından hareket olur bizim için
Aynı durumdan muzdaribim Ayıptır söylemesiKizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
Normal işe yaramıyor canim aktivya süper bu konuda :)Helrn denzyecegim canim normal yogurt yiyotum zaten her gun de bunu yelemistim.
Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Sus sus ben tartılmıyorum korkudan o derece yaniBende foto atardım ama malesef ki naptıysam telefondan yükleyemiyorum ya :/ bugün tartıldım bayağı bayağı almış başımı gidiyorum ben :)
al benden de o kadar ya neden böyle yapıyor anlamadım. Ben de de laf aramızda bir aktiflik var bu konudaKizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
Allah bana da o aktiflikten verse ya:) ne yapacagimi bikmiyorum da..al benden de o kadar ya neden böyle yapıyor anlamadım. Ben de de laf aramızda bir aktiflik var bu konuda
Tatlım ama Demekki vücudunun bunlara ihtiyacı varmış o yüzden kullanmışsın bunları yaptıkları testlere göre yazıyorlar zaten bunlarıNasıl ya ben 3. Aydan beri vitamin alıyorum Demir+b12+folik asit karışımı bi Demir ilacı + balık Yağı + d vit başlandı yemeyle almadım ben bu kilolarıbari yiyeydim içim yanmazdı
Ben hergün çıkıp bakıyorum tartıya gözlerimle görmesem inanmazdım kiloma:/Sus sus ben tartılmıyorum korkudan o derece yani
Maşallah annesi tam oğlan göbeği :) büyümüşsünüz ohBu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?