2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hadi bakalım durumlardan haberdar et:) yalnız Sen gayet iyi görünüyorsun yani öyle aman da aman bir kilon yok gibi ben daha vitamin kullanmadım ama ilk üç aylık dönemden sonra bu ay hızla kilo alımına başlıyoruz her seyden önce günlük yürüyüş yapmamız şart aslında bulunduğum yerde havalar Bi düzeleydi en azından hareket olur bizim için

Avcılar Hospital'de Faruk Çekmeceli' ye devam ediyorum.
İlk hamileliğimde de ona gitmiştim. Ben memnunum.
Ben de ona gidiyorum.Avcılar Hospitalle başladım şimdi etik life a gidiyorum muayene ücreti daha düşük diye.

Nasıl ya ben 3. Aydan beri vitamin alıyorum Demir+b12+folik asit karışımı bi Demir ilacı + balık Yağı + d vit başlandı yemeyle almadım ben bu kiloları bari yiyeydim içim yanmazdı

Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
Aynı durumdan muzdaribim Ayıptır söylemesi plasenta aşağıda diye yasaklamıştı Dr biraz yer değiştirdi tabi ama o kadar alıştık ki sormak Aklıma gelmedi bizim için bi serbestlik var mı diye :) kardeş olduk çıktık hersey bebiş için :)

="Ftszynp, post: 46264433, member: 725325"]Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...[/QUOTE]
Bizde de durum aynı bide bizim ki tüp bebek. Yumurta toplama transfer itibariyle yasaktı 4. Haftadan sonra kanamam başladı yasak serklaj oldu doğuma kadarda yasak hala sanırım

F Ftszynp canım yoğurdunu kendin mayalıyorsan prebiyotikle mayala bağırsaklara iyi geliyor alıyorsan da arkadaşın dediği gibi activia al.

Eşine çok güldüm yahu ihmal etme adamı yazık günah

Suyum fazla.

Mide cebi önce görünmedi, incelerken incelerken su yutmaya başladı bebeğimiz, ufacık göründü sonra.
İstenilen düzeyde değil dedi doktor.

Durduk yere evham yaptıracak biri değil, normal olabilirmiş ama sindirim sistemi problemi de olabilirmiş.

Endişeleneyim mi dedim, "Endişelenme de, takibini yapalım." dedi, o "de"deki vurgu endişelen biraz demekti.

Hayırlısı.
Evhamlı oldum konu çocuk olunca.

Nasıl ya ben 3. Aydan beri vitamin alıyorum Demir+b12+folik asit karışımı bi Demir ilacı + balık Yağı + d vit başlandı yemeyle almadım ben bu kiloları bari yiyeydim içim yanmazdı
Tatlım ama Demekki vücudunun bunlara ihtiyacı varmış o yüzden kullanmışsın bunları yaptıkları testlere göre yazıyorlar zaten bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…