2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kızlar ben tetonoz aşısının ikinci dozunu oldum ilki kadar acimadı yalnız yalnız benim nabız yüksek çıktı haftaya yine kan tahlili yapılacak ve sekerime bakılacak nabiz neden yüksek çıkmış olabilir acaba

Preniyotikle nasil mayalayacagim ki?
Ben hamileligimde hic hazir yogurt yemedim
Günaydın şeker :))

Canım mesela şok markette var prebiyotik maya onu notmal mayalık bir iki kaşık yoğurtla karıştırıyosun sonra süte ekliyosun bir farkı yok normal mayalamadan yaparsın

günaydın canım bende genelde öyle yapıyorum ama bazen çekilmez bi agresiflik çöküyor üstüme maalesef sanki benle uğraşıyor millet ama sinirim geçince kendimin çok abarttığının farkına varıyorum herkeste mükemmel bi anlayış bekliyorum nedense bu da yaşaığım sıkıntılardan olsa gerek

Kizlar Çok fena bir bel agrisii başladı neyapmam lazim bilen vrmi
canım bende yaklaşık 1 ay felaket bel ağrısı yaşadım en son kanamam oldu hafif. doktora gittim ve miyomlarımın olduğunu bebeğin düşük riski olduğunu söyledi iğne ve ilaç verdi. iğneyi yaptırdığım gibi iki saat içinde bel ağrısı diye bir şey kalmadı

Suyun fazlalığı nedenmiş? Şekerin falan var mı? Hele bi takip etsinler bakalım inş geçici bişeydir cnm

Acaba yorgunken falan mi olculdu nabzin?? Nabiz benm spor yaptigimda falan genelde yuksek cikardi ondan merak ettm.. Onemli bi sey degildir insallah.. Ama sanmiyorm yani ihmal de etme tabii

Diger mesajina gelinceee evet canm artk cok hizli kilo aliyorlar masallah meleklerimize

Gunaydn canm
Haklisn tabi insan kafasinda nelerle ugrasirken insanlarin bu sacma hareketleri bazen cekilmiyor gercekten ama napalm kuzum bebis icn sakin olmaliyz en cok.. Hic onu germeye gerek yok.. Valla ben arada bi seye sinirleniyorm boyle soyleniyorm sonra hemen sesimi yumusatip kizimla konusuyorm ozur bile diliyorm yani kendimi kotu hissediyorm onun yaninda sinirimi ya da sesimi yukseltince

İlk dönemlerde de bakılıyor TSH a canım. Senin o zaman bakılmamışmıydı?
Ben hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum ne yazık ki. İlk dönemler 3ün üzerindeydi, şimdi 1,7 lerde ama yinede doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.

Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
Yaa sorma, benim ilk zamanlar riskliydi gebeliğim o yüzden 4 ay dolana kadar doktor müsaade etmedi. 4 aydan sonrada haftada 1 e müsaade var Artık o da rahatsız etmeye başladı. Galiba 1 ay kadar daha böyle devam eder, sonra yine asker arkadaşı muhabbetine devam Bir de benim dudak etrafında egzama çıktı gebelik yüzünden, kocamı öpemiyorum bile
Aah ah anne-baba olmak şimdiden zormuş

bende bazen tutamayıp ağlıyorum ya o zamn özür diliyorum bi daha olmiyacak diyorum ama yine aynıyım işte neyse bugün cuma sakin geçirelim ki tüm haftam iyi geçsin

bende bazen tutamayıp ağlıyorum ya o zamn özür diliyorum bi daha olmiyacak diyorum ama yine aynıyım işte neyse bugün cuma sakin geçirelim ki tüm haftam iyi geçsin

Ah ahhh hem manyagizz hem de duygusall aynen bak haftasonu geldi ohh miss.. Ne guzel yan gel yat ya da keyiflice gez zamani bize kalmssss

Eşim benim yemediğimi düşünüyordu zorla o bitecek bu bitecek derken 13 kilo normal tabi. Şimdide beni sınırlıyorlar herşeye gözüm düşüyo

Eşim benim yemediğimi düşünüyordu zorla o bitecek bu bitecek derken 13 kilo normal tabi. Şimdide beni sınırlıyorlar herşeye gözüm düşüyo

9 kilo da ben aldm saygilar dr mu sinirladi canm?? Tabi saglik onemlisi dr bi sey gorup sinirladiysa dikkat et.. Benm de en son seker yuklemede dr azcik sekere dikkat et dedi meselaa etmez miym hicccc dedmm bazen insan kaybediyo kendini istahim baya acik benm de ama birazcicik da olsa dikkat ediyorm mesela aksamlari pilav faln az da olsa yemiyorm bikac gundur.. Dondurmayi haftada 2 3 e dusurmeye calisiyorm... Meyveye devam yani ona da bi sey yapamam
Ama son aylarda cok kilo almak ya da almamak da emin ol bize bagli canini da skma sakin.. Onceden zayiftin sanirm.. Ben bi de 76 ile basladm dusunnn ama cidden su an sagliktan baska seyi takmiyorm.. Dogurunca dusunulcek seyler kiloooo hep soylerm her anin tadini ayri yasamak lazmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…