Ben de sabah ogle aksam ac karnina tok karnina gunde 6 kez tartiliyorum nasil bir manyagim ya..Ben hergün çıkıp bakıyorum tartıya gözlerimle görmesem inanmazdım kiloma:/
Biz de öyle yaptık ama doğumu Avcılar' da yapacağım.Ben de ona gidiyorum.Avcılar Hospitalle başladım şimdi etik life a gidiyorum muayene ücreti daha düşük diye.
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm..
Maşallah ne kadar büyümüş benim kısımda olmuştur okadar ben doktora gideli iki hafta oldu o zaman 600 gramdi. Artık çok hızlı kilo alıyorlar. Doktor icin canını çok sıkma eminim çok iyi bir doktor bulursunKizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Yalnzz benm seker biraz yuksek cikti, 167.. Yarn 75 lik yukleme icn cagirdilarr... Insallah duzgun cikarrr yaa ben de zaten dikkat etmeye basliyorm hemnn
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
Kizlar doktordan geliyorm bebecigimiz gayet iyi cok sukur.. 31 cm, 780 gr olms bizdik
Bir de uzucu haber benm dr hastaneden ayriliyormsssay nereye gidiyosunz ben de gelin dedm bi sure calismicam kisisel nedenler dedi, ben de cok uzgunm dedi... Yaaa kotu oldm basta bayaa ama napalm her seyde bardir bi hayir insallah tekrar memnun kalacagm bi dr bulurummmm...
Benim doktorum dışarıdan ama ben de Avcılar hospital de yapacagım odalarını gezme görme fırsatı oldu mu hastane Hakkında cok bilgi sahibi değilimBiz de öyle yaptık ama doğumu Avcılar' da yapacağım.
Yalnız değilsin dostum aynı manyaklık bende de var şu ara:)Ben de sabah ogle aksam ac karnina tok karnina gunde 6 kez tartiliyorum nasil bir manyagim ya..
Günaydın şeker :))Preniyotikle nasil mayalayacagim ki?
Ben hamileligimde hic hazir yogurt yemedim
Gunaydin tatlim tamm canim bakarim markete... Bi sey daha igrenmis oldum sagolGünaydın şeker :))
Canım mesela şok markette var prebiyotik maya onu notmal mayalık bir iki kaşık yoğurtla karıştırıyosun sonra süte ekliyosun bir farkı yok normal mayalamadan yaparsın
günaydın canım bende genelde öyle yapıyorum ama bazen çekilmez bi agresiflik çöküyor üstüme maalesef sanki benle uğraşıyor millet ama sinirim geçince kendimin çok abarttığının farkına varıyorum herkeste mükemmel bi anlayış bekliyorum nedenseSakin ol canm benm fazla sinir ne sana ne bebege iyi gelir.. Sakin ol guzel seyler dusun skildikca gir internetten bebisine bi seyler bak hayal kur.. Bebis kitaplari oku evde.. Inan su an bana en iyi gelen sey bebegimle ilgili seyler eminm sana da iyi gelirr
Masallah canm gayet de guzel girunuyor gobisinben de ayni iri gobeklerdenm costuk gidiyozz
canım bende yaklaşık 1 ay felaket bel ağrısı yaşadım en son kanamam oldu hafif. doktora gittim ve miyomlarımın olduğunu bebeğin düşük riski olduğunu söyledi iğne ve ilaç verdi. iğneyi yaptırdığım gibi iki saat içinde bel ağrısı diye bir şey kalmadıKizlar Çok fena bir bel agrisii başladı neyapmam lazim bilen vrmi
Suyun fazlalığı nedenmiş? Şekerin falan var mı? Hele bi takip etsinler bakalım inş geçici bişeydir cnmSuyum fazla.
Mide cebi önce görünmedi, incelerken incelerken su yutmaya başladı bebeğimiz, ufacık göründü sonra.
İstenilen düzeyde değil dedi doktor.
Durduk yere evham yaptıracak biri değil, normal olabilirmiş ama sindirim sistemi problemi de olabilirmiş.
Endişeleneyim mi dedim, "Endişelenme de, takibini yapalım." dedi, o "de"deki vurgu endişelen biraz demekti.
Hayırlısı.
Evhamlı oldum konu çocuk olunca.
Kızlar ben tetonoz aşısının ikinci dozunu oldum ilki kadar acimadı yalnız yalnız benim nabız yüksek çıktı haftaya yine kan tahlili yapılacak ve sekerime bakılacak nabiz neden yüksek çıkmış olabilir acaba
günaydın canım bende genelde öyle yapıyorum ama bazen çekilmez bi agresiflik çöküyor üstüme maalesef sanki benle uğraşıyor millet ama sinirim geçince kendimin çok abarttığının farkına varıyorum herkeste mükemmel bi anlayış bekliyorum nedensebu da yaşaığım sıkıntılardan olsa gerek
İlk dönemlerde de bakılıyor TSH a canım. Senin o zaman bakılmamışmıydı?Merhaba,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Onunla beraber kan ve idrar da bakıldı. Genel olarak sorun yok ancak.
TSH yüksek serbest T4 biraz düşük çıktı. Normal TSH değeri 0,4 - 4,5 arası iken benim 2,71. Ama hamilelikte 2.5 un üstünde olmaması gerekiyormuş. Serbest T4 ise en az 12 olması lazım 11,23.
Tiroid hormonları da bebeğin zeka gelişimini etkiliyor malum. Böyle bir durum yaşayan var mı? İlaca başladınız mı? Bugüne kadar acaba bebeğim bundan etkilenmiş midir?
Yaa sorma, benim ilk zamanlar riskliydi gebeliğim o yüzden 4 ay dolana kadar doktor müsaade etmedi. 4 aydan sonrada haftada 1 e müsaade varKizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
bende bazen tutamayıp ağlıyorum ya o zamn özür diliyorum bi daha olmiyacak diyorum ama yine aynıyım işteGunaydn canm
Haklisn tabi insan kafasinda nelerle ugrasirken insanlarin bu sacma hareketleri bazen cekilmiyor gercektenama napalm kuzum bebis icn sakin olmaliyz en cok.. Hic onu germeye gerek yok.. Valla ben arada bi seye sinirleniyorm boyle soyleniyorm sonra hemen sesimi yumusatip kizimla konusuyorm ozur bile diliyorm yani kendimi kotu hissediyorm onun yaninda sinirimi ya da sesimi yukseltince
bende bazen tutamayıp ağlıyorum ya o zamn özür diliyorum bi daha olmiyacak diyorum ama yine aynıyım işteneyse bugün cuma sakin geçirelim ki tüm haftam iyi geçsin
Eşim benim yemediğimi düşünüyordu zorla o bitecek bu bitecek derken 13 kilo normal tabiben kızımda toplamda 12 kilo almıştım. sizin şimdiden 13 fazla bencede dikkat etmelisiniz. Tabi kendinizi sıkıntıyada sokmayın her vücut aynı değildir illaki ama çoğuda zarar vermesin size ve bebişe. Sağlıklı güzel doğumlar inşallah tüm arkadaşlara
Eşim benim yemediğimi düşünüyordu zorla o bitecek bu bitecek derken 13 kilo normal tabi. Şimdide beni sınırlıyorlar herşeye gözüm düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?