2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar!
Dün doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, bir sıkıntımız yokmuş karnım doğru düzgün büyümediği için acaba bebek kilo almıyo mu diye endişe ediyodum ama haftasına göre normal çıktı minnak, 3 hafta sonra bi daha görücez kendisini

ben de aynı gynoferon ve ostecare kullanıyorum canım ama tam tersi olarak, kahvaltıdan 2 saat sonra demir, akşam yatmadan da calsiyum:)

öyle daha mı rahat ediyo miden canım? demir ilacı karnımı çok ağrıttığı için sabah aç karnına içemiyorum diye gece içiyorum, kalsiyumu öğlenleri içince biraz mide yanması yapıyo bir de bu sırayla mı denesem?

Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
ya bizde de durumlar aynı ama kaynak ben değilim göbeğimden tedirgin ve rahatsız oluyo eşim, gerçi ben de kendimi balinaya benzetiyorum adam beni niye beğensin böyle, içinden gelmiyodur büyük ihtimalle ki haklı o da ayh zor işler valla, inşallah bebişleri doğurunca normale döneriz

Kizlar Çok fena bir bel agrisii başladı neyapmam lazim bilen vrmi

benim de vardı, doktorunla konuş bence, bel ağrılarının nedenleri farklı farklı, benimkisi kalsiyum eksikliğindenmiş ama daha önemli şeylere işaret edebiliyo ihmal etme lütfen

bir 9 kilo da benden gelsin o zamannnn bende gayet mutluyumm aldığım kilolarla.. her anın tadını çıkartmak gerek konusunda sonuna kadar katılıyorummmm sana

bana doktor öyle iç demişti, ilk zamanlar zorlandım demir ilacına biraz ağzımda iğrenç bi tat bırakıodu ama sonra ona da alıtım :) bir de böyle dene istersen..

kızlar benim kabuslarım bitmio nası okucak bilmiyorum.. bu gece yine babam ölmüştü rüyamda, allah korusun gece kalktım o sırada bacağıma kramp girdi cok kötü, sabahta diğer bacağıma girdi.. ağrısı hala geçmedi topallıcam nerdeyse neyse ki bugun cumaaa..

Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Maşallah tatlım maşalllah :)

Çok güzel görünüyorsunuz,dün yazmamış olduğumu farkettim. Bugün iş yerinde cuma serbestlği günü,bende hamiş tişörtü giydim.Birazdan resmimi göndereceğim. bu sabah daha bir büyük görünüyoruz.

Ya canım geçen gün bende dediğin gibi çok kötü kabuslar geçirdim. Resmen rüyamın içinde ayetel kursi okuduğu farkettim. Allahım nasıl korkmuşsam. O akşam yemeğini çok kaçırmıştım. Et yedik ama yağlı etti. Bir ağırlık yaptiki sorma. Biraz akşam yemeklerini hafif geçirmeye çalış bu aralar bakalım. Belki faydası olur. Bu ara daha iyiyim o yüzden.

benimde bacağıma kramp giriyor ya.. ne yapcam bilmiyorum.. dr a söylemeyi de unuttum

Ben de çok kötü oldum dün ya. Ayak parmağımdan baldırıma kadar bir kramp girdi. 10 dk falan sürdü herhalde belki de daha fazla. Eşim de yoktu yanımda nöbetçiydi, ne yapacağımı bilemedim. Acıdan bütün vücudum öyle bir kasılmış ki, şu an her yerim ağrıyor, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum :-( Şimdiden akşam olsa da eve gitsek diye saate bakıyorum.

Günaydın tatlım,neler aldın mesela,biraz inceledim de siteyi,hoşmuş.

Gunaydnn
Evet ben de sevdm siteyi, baslarda baby cornerdan bi seyler almistm.. Sonra havludur, taraktir, gogus pompasi, kalkani, emzirme ortusu, banyo sungeri falan gibi seyleri de aldm... Ertesi gun de geliveriyor gayet de guzel paketli geliyor.. En son da emzirme sutyeni aldm hatta

bir 9 kilo da benden gelsin o zamannnn bende gayet mutluyumm aldığım kilolarla.. her anın tadını çıkartmak gerek konusunda sonuna kadar katılıyorummmm sana

Superiz masallahhh aynen bence de su an oturup aglasak nolcak ayol gene alcaz niye bebisimizi uzelim kiii...

Sen nasilsn canm sorunlar halloldu degil mii???

hamilelik böyle bişey demekki beniim yarın da var maalesef iş yaa bi pazarım var o da nasıl geçiyor ben de anlamıyorum

Kizzz o kotuyms bak, benm bankanin da tek guzel yani zaten 2 gun tatil tabi ya pazar ne yapcagini bilemeden biter gun eminmm..

sen bankada mı çalışıyordun adliye diye biliyordum ben e o adliye nerden çıktı peki
bu arada bende sabah tartıldım toplamda 4,200 kg almışım

benimde bacağıma kramp giriyor ya.. ne yapcam bilmiyorum.. dr a söylemeyi de unuttum
bana sormuştu o sıra yoktu ama bi daha ki kontrolde söylicem bakalım aslında kalsiyum ilacının içinde magnezyumda var ama yetmio sanırım

geçmiş olsun canım sana da bn de gece gece çığlık attım eşim uyanıo korkuyla yazık ya internetten okudum biraz o an da yukarı doğru kaldırıp iyice germeliymişiz bacağı..

Kizlar ben ivir zivir ihtiyaclari bebekhouse.com diye bi siteden aliyorm, arada baya guzel indirimler oluyor aklinizda bulunsn... Paylasaym dedm..

siteyi inceledim şimdi çok güzelmiş, benim amerikadan arkadaşa getirtirim dediğim şeylerden var burda (bu earth mamanın yaraları iyileştirici spreyleri fln) çok hayra geçti teşekkürler

sen bankada mı çalışıyordun adliye diye biliyordum ben e o adliye nerden çıktı peki
bu arada bende sabah tartıldım toplamda 4,200 kg almışım

Bankada avukatim, o yuzden her yerdeym

O masallahhh gayet guzel kilo alimin

siteyi inceledim şimdi çok güzelmiş, benim amerikadan arkadaşa getirtirim dediğim şeylerden var burda (bu earth mamanın yaraları iyileştirici spreyleri fln) çok hayra geçti teşekkürler

Rica ederm ne demekk.. Hepimiz faydalanalm.. Yani antalyada bebek magazalarinda daha pahali olan seyler burda uygun oluyor bir de neden bile bile daha fazla odiyim kii

Bankada avukatim, o yuzden her yerdeym

O masallahhh gayet guzel kilo alimin

aaa avukat mısın bense seni katip falan sanıyordum sürekli başka yerlere yolluyorlar diye pek bilmem ama hayal gücümle öyle gördüm seni aslında çok iyiydim almıyordum zaten 73 le hamile kalmışım boyda yok bende 6 aya girdim artmaya başladı birden maksimum 11 kilo alırım inşaAllah diorum bakalım ağzımda durmuyo hiç

Tatli bebislerin tatli anneleri merhabalar, herkesin cumasi mubarek olsun. Sabah doktor kontrolumuz vardi. Findik burunlu kizim 810 gr 33 cm olmus. Masallahi var teyzeleri. 75 mg seker yuklemesi yapildi aksama sonuclari cikacakmis. Insallah onlarda guzel gelir. Herkesin hayirli haberler almasi dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…