- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
ben de aynı gynoferon ve ostecare kullanıyorum canım ama tam tersi olarak, kahvaltıdan 2 saat sonra demir, akşam yatmadan da calsiyum:)
ya bizde de durumlar aynı ama kaynak ben değilimKizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
Kizlar Çok fena bir bel agrisii başladı neyapmam lazim bilen vrmi
Günaydın tatlım,neler aldın mesela,biraz inceledim de siteyi,hoşmuş.Kizlar ben ivir zivir ihtiyaclari bebekhouse.com diye bi siteden aliyorm, arada baya guzel indirimler oluyor aklinizda bulunsn...Paylasaym dedm..
9 kilo da ben aldm saygilardr mu sinirladi canm?? Tabi saglik onemlisi dr bi sey gorup sinirladiysa dikkat et.. Benm de en son seker yuklemede dr azcik sekere dikkat et dedi meselaa etmez miym hicccc dedmm bazen insan kaybediyo kendini istahim baya acik benm de ama birazcicik da olsa dikkat ediyorm mesela aksamlari pilav faln az da olsa yemiyorm bikac gundur.. Dondurmayi haftada 2 3 e dusurmeye calisiyorm... Meyveye devam yani ona da bi sey yapamam
Ama son aylarda cok kilo almak ya da almamak da emin ol bize bagli canini da skma sakin.. Onceden zayiftin sanirm.. Ben bi de 76 ile basladm dusunnnama cidden su an sagliktan baska seyi takmiyorm.. Dogurunca dusunulcek seyler kiloooo hep soylerm her anin tadini ayri yasamak lazmm
Günaydın kızlar!
Dün doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, bir sıkıntımız yokmuşkarnım doğru düzgün büyümediği için acaba bebek kilo almıyo mu diye endişe ediyodum ama haftasına göre normal çıktı minnak, 3 hafta sonra bi daha görücez kendisini
öyle daha mı rahat ediyo miden canım? demir ilacı karnımı çok ağrıttığı için sabah aç karnına içemiyorum diye gece içiyorum, kalsiyumu öğlenleri içince biraz mide yanması yapıyo bir de bu sırayla mı denesem?
ya bizde de durumlar aynı ama kaynak ben değilimgöbeğimden tedirgin ve rahatsız oluyo eşim, gerçi ben de kendimi balinaya benzetiyorum adam beni niye beğensin böyle, içinden gelmiyodur büyük ihtimalle ki haklı o da ayh zor işler valla, inşallah bebişleri doğurunca normale döneriz
benim de vardı, doktorunla konuş bence, bel ağrılarının nedenleri farklı farklı, benimkisi kalsiyum eksikliğindenmiş ama daha önemli şeylere işaret edebiliyo ihmal etme lütfen
Maşallah tatlım maşalllah :)Bu da benim son halim kızlar dün çektim 26+2 den nasılım oğluş belli oluyor mu? :)Eki Görüntüle 1822709
Ya canım geçen gün bende dediğin gibi çok kötü kabuslar geçirdim. Resmen rüyamın içinde ayetel kursi okuduğu farkettim. Allahım nasıl korkmuşsam. O akşam yemeğini çok kaçırmıştım. Et yedik ama yağlı etti. Bir ağırlık yaptiki sorma. Biraz akşam yemeklerini hafif geçirmeye çalış bu aralar bakalım. Belki faydası olur. Bu ara daha iyiyim o yüzden.kızlar benim kabuslarım bitmio nası okucak bilmiyorum.. bu gece yine babam ölmüştü rüyamda, allah korusungece kalktım o sırada bacağıma kramp girdi cok kötü, sabahta diğer bacağıma girdi.. ağrısı hala geçmedi topallıcam nerdeyse neyse ki bugun cumaaa..
hamilelik böyle bişey demekkiAh ahhh hem manyagizz hem de duygusallaynen bak haftasonu geldi ohh miss.. Ne guzel yan gel yat ya da keyiflice gez zamani bize kalmssss
kızlar benim kabuslarım bitmio nası okucak bilmiyorum.. bu gece yine babam ölmüştü rüyamda, allah korusungece kalktım o sırada bacağıma kramp girdi cok kötü, sabahta diğer bacağıma girdi.. ağrısı hala geçmedi topallıcam nerdeyse neyse ki bugun cumaaa..
Ben de çok kötü oldum dün ya. Ayak parmağımdan baldırıma kadar bir kramp girdi. 10 dk falan sürdü herhalde belki de daha fazla. Eşim de yoktu yanımda nöbetçiydi, ne yapacağımı bilemedim. Acıdan bütün vücudum öyle bir kasılmış ki, şu an her yerim ağrıyor, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum :-( Şimdiden akşam olsa da eve gitsek diye saate bakıyorum.kızlar benim kabuslarım bitmio nası okucak bilmiyorum.. bu gece yine babam ölmüştü rüyamda, allah korusungece kalktım o sırada bacağıma kramp girdi cok kötü, sabahta diğer bacağıma girdi.. ağrısı hala geçmedi topallıcam nerdeyse neyse ki bugun cumaaa..
Günaydın tatlım,neler aldın mesela,biraz inceledim de siteyi,hoşmuş.
bir 9 kilo da benden gelsin o zamannnnbende gayet mutluyumm aldığım kilolarla.. her anın tadını çıkartmak gerek konusunda sonuna kadar katılıyorummmm sana
hamilelik böyle bişey demekkibeniim yarın da var maalesef iş yaa bi pazarım var o da nasıl geçiyor ben de anlamıyorum
sen bankada mı çalışıyordun adliye diye biliyordum ben e o adliye nerden çıktı pekiGunaydnn
Evet ben de sevdm siteyi, baslarda baby cornerdan bi seyler almistm.. Sonra havludur, taraktir, gogus pompasi, kalkani, emzirme ortusu, banyo sungeri falan gibi seyleri de aldm... Ertesi gun de geliveriyor gayet de guzel paketli geliyor.. En son da emzirme sutyeni aldm hatta
Superiz masallahhhaynen bence de su an oturup aglasak nolcak ayol gene alcaz niye bebisimizi uzelim kiii...
Sen nasilsn canm sorunlar halloldu degil mii???
Kizzz o kotuyms bak, benm bankanin da tek guzel yani zaten 2 gun tatiltabi ya pazar ne yapcagini bilemeden biter gun eminmm..
Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
bana sormuştu o sıra yoktu ama bi daha ki kontrolde söylicem bakalımbenimde bacağıma kramp giriyor ya.. ne yapcam bilmiyorum.. dr a söylemeyi de unuttum
geçmiş olsun canım sana daBen de çok kötü oldum dün ya. Ayak parmağımdan baldırıma kadar bir kramp girdi. 10 dk falan sürdü herhalde belki de daha fazla. Eşim de yoktu yanımda nöbetçiydi, ne yapacağımı bilemedim. Acıdan bütün vücudum öyle bir kasılmış ki, şu an her yerim ağrıyor, ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum :-( Şimdiden akşam olsa da eve gitsek diye saate bakıyorum.
Kizlar ben ivir zivir ihtiyaclari bebekhouse.com diye bi siteden aliyorm, arada baya guzel indirimler oluyor aklinizda bulunsn...Paylasaym dedm..
sen bankada mı çalışıyordun adliye diye biliyordum ben e o adliye nerden çıktı peki
bu arada bende sabah tartıldım toplamda 4,200 kg almışım
siteyi inceledim şimdi çok güzelmiş, benim amerikadan arkadaşa getirtirim dediğim şeylerden var burda (bu earth mamanın yaraları iyileştirici spreyleri fln) çok hayra geçti teşekkürler
Bankada avukatim, o yuzden her yerdeym
O masallahhh gayet guzel kilo alimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?