2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm kan değerlerin nasıl magnezyum calsiyum falan? İlaç almıyo musun?

Hihi avukatlarin da gitmesi gerekiyor canm durusma falan filan bi suru isss..

Ben de 76 ile kalmistm fazla aldm azcuk ama napemmm saglik olsnn... Ben de 12 hedeflemistm basta ama baslarda da baya kilo aldm o yuzden hedef yalan olcak hayirlisi canm..

Ay benm de gece bacagima bir kramp girdi amaninnnn bagirmamak izn zor tuttum kendimii kitledi resmen bacagimi, sabah kalktigimda bile agriyordu bacagimm

eylulmasal ama kabus yok Allahtann.. Psikolijimiz su an her seye musait canm, guzel seyler dusunerek uyumaya caliss..

Hayirli cumalar olsun guzel anneler . Bizde bugun saglik ocaginda seker yuklememizi yaptirdik ama cok fena oldum ben bi 10 dk sonra bayginlik geldi gozumun onu karardi korktum bayilacam diye Allahtan kayınvalidem vardi yanimda simdi eve geldik ama hala sallaniom yururken siz de boyle oldu mu ya yuksek mi cikacak ki bu seker ondan mi boyle oldum acaba

doğumdan sonra yarısı gidecek zaten sonrası da Allah kerim veririz hatta sen 70 bende 68 olurum bak hedef koydum şimdiden

Cnm suyun için ne zmn kontrole gidiceksin? Yediklerin işe yarıyodur umarım

Muz ye cnm düzenli eğer onu yapıyosan magnezyum içerikli başka gıdalarla destekle

teşekkür ederim canım.. Muz tüketiyorum ama düzenli değil.. Hergün düzenli yiyeyim bir süre.. Olmazsa dr.a danışacağım bi..

benımkıde bana yaklasmıyordu tuhaf gelıyormus oyle dıodu smdı gozu alıstı heralde peşimde dolanıo mart kedisi gibi ama artık 7 aylık oldum smdı de ben reddedıyorum
Ayy sen ne güzel 7 aylık olmuşsun nerdeyse maşallah 30.haftaya az kalmış :)

Günaydın güzel hamişler :) Bebişlerin büyüme haberlerini okudukça seviniyorum, ne güzel.Bizim kontrol de 9 mayıs'ta. o zamana kadar tekmelerle idare edicez artık.

Benim de ilk ölçümlerde 3,49 çıkmıştı. Hamileliğin başından beri ilaç alıyorum, sonuna kadar da devam edecekmiş. Şimdi düştü çok şükür, ama ilaca devam tabi.

Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...

Yine bazı arkadaşlar arada kaçamak yapmışlar. Benim ilk zamanlarda kanama oldu, sonra plesanta aşağıda dedi doktor, şimdi normal her şey ama bu sefer de eşim korkuyor, çekiniyor bir şey olur diye. Yani hamileliği öğrendiğimizden beri tık yok. Düşünün artık...

doğumdan sonra yarısı gidecek zaten sonrası da Allah kerim veririz hatta sen 70 bende 68 olurum bak hedef koydum şimdiden

Insallah canm insallah agzindan bal
damliyorr aslnda ideal kilo 60-65 arasi bende.. Evlendigimde oyleydm ama kilo aldigmda hamile kaldm tek eksim o o yuzden bebisi guzelceee emzirirken kendm de spor yaparm evde diye planliyorm, tabi biraz toparlanincaa

Arkadaşlar idrar tahil sonuçlarımı doktora gösteremedim doğuma girmiş. bilgi sahibi arkadaslar aydınlatırsa cok sevinirim sonuçlarımı ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 98
Şeker yüklemesi ile böyle olmamalı cnm. çünkü benim şekerim bazen bağı yükseliyor genede öyle belirtiler olmadı hiç bir zaman. Belik sıcaklardan olabilir. pozıtif düşün ltfn. Hem ben 12 yaşından beri Diyabet hastasıyım ve onla barışık yaşamaya çalışıyorum :)

Arkadaşlar idrar tahil sonuçlarımı doktora gösteremedim doğuma girmiş. bilgi sahibi arkadaslar aydınlatırsa cok sevinirim sonuçlarımı ekliyorum
cnm geçenlerde bende idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım. Değerlerim hemen hemen seninki gibiydi. doktor hiç bir ilaç yazmama gerek yok dedi. Az bir enfeksiyon var şimdilik onlara ilaç gerekmiyor dedi.
Bende de idara kültüründe bakteri üremedi yazmıştı. yani sıkıntı yok anlayacağın :) sağlıcakla kal

şeker yüklemesine giden arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlük gittiniz? aç mı gittiniz

şeker yüklemesine giden arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlük gittiniz? aç mı gittiniz
50 lik şeker yüklemesine 24+2 de gittim canım. Onda 1 saatlik açlık isteniyor. Yani yemeğini yedikten 1 saat sonra içiyorsun o şekerli suyu, ondan 1 saat sonra da kan alıyorlar. O yüksek çıkınca 100 lük isteniyor. Ona da 25+1 de gittim. 100 lükte tamamen aç olmalısın. Akşam 10 dan sonra hiç bir şey yemedim. Sabah 8 buçukta kan almaya başladılar. O uzun bir süreç ama. Önce kan alıyorlar, sonra şekerli suyu içiriyorlar. Sonra her saat başı (3 defa) kan alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…