Cnm kan değerlerin nasıl magnezyum calsiyum falan? İlaç almıyo musun?kızlar benim kabuslarım bitmio nası okucak bilmiyorum.. bu gece yine babam ölmüştü rüyamda, allah korusungece kalktım o sırada bacağıma kramp girdi cok kötü, sabahta diğer bacağıma girdi.. ağrısı hala geçmedi topallıcam nerdeyse neyse ki bugun cumaaa..
aaa avukat mısın bense seni katip falan sanıyordum sürekli başka yerlere yolluyorlar diyepek bilmem ama hayal gücümle öyle gördüm seni aslında çok iyiydim almıyordum zaten 73 le hamile kalmışım boyda yok bende 6 aya girdim artmaya başladı birden maksimum 11 kilo alırım inşaAllah diorum bakalım ağzımda durmuyo hiç
ilk hamile kaldığımda yapılan kan testlerinden sonra hiç istemedi doktorum test :S ostecare kullanıyorum magnezyum ve kalsiyum olan ama yetmio demek kiCnm kan değerlerin nasıl magnezyum calsiyum falan? İlaç almıyo musun?
Muz ye cnm düzenli eğer onu yapıyosan magnezyum içerikli başka gıdalarla desteklebenimde bacağıma kramp giriyor ya.. ne yapcam bilmiyorum.. dr a söylemeyi de unuttum
Muhtemelen beslenmene daha bi dikkat cnm bol bol muz ye:)ilk hamile kaldığımda yapılan kan testlerinden sonra hiç istemedi doktorum test :S ostecare kullanıyorum magnezyum ve kalsiyum olan ama yetmio demek ki
doğumdan sonra yarısı gidecek zaten sonrası da Allah kerim veririz hatta sen 70 bende 68 olurumHihi avukatlarin da gitmesi gerekiyor canm durusma falan filan bi suru isss..
Ben de 76 ile kalmistm fazla aldm azcuk ama napemmmsaglik olsnn... Ben de 12 hedeflemistm basta ama baslarda da baya kilo aldm o yuzden hedef yalan olcak hayirlisi canm..
Cnm suyun için ne zmn kontrole gidiceksin? Yediklerin işe yarıyodur umarımHayirli cumalar olsun guzel anneler . Bizde bugun saglik ocaginda seker yuklememizi yaptirdik ama cok fena oldum ben bi 10 dk sonra bayginlik geldi gozumun onu karardi korktum bayilacam diye Allahtan kayınvalidem vardi yanimda simdi eve geldik ama hala sallaniom yururken siz de boyle oldu mu ya yuksek mi cikacak ki bu seker ondan mi boyle oldum acaba
Muz ye cnm düzenli eğer onu yapıyosan magnezyum içerikli başka gıdalarla destekle
Ayy sen ne güzel 7 aylık olmuşsun nerdeyse maşallah 30.haftaya az kalmış :)benımkıde bana yaklasmıyordu tuhaf gelıyormus oyle dıodu smdı gozu alıstı heralde peşimde dolanıo mart kedisi gibi ama artık 7 aylık oldum smdı de ben reddedıyorum
Merhaba,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Onunla beraber kan ve idrar da bakıldı. Genel olarak sorun yok ancak.
TSH yüksek serbest T4 biraz düşük çıktı. Normal TSH değeri 0,4 - 4,5 arası iken benim 2,71. Ama hamilelikte 2.5 un üstünde olmaması gerekiyormuş. Serbest T4 ise en az 12 olması lazım 11,23.
Tiroid hormonları da bebeğin zeka gelişimini etkiliyor malum. Böyle bir durum yaşayan var mı? İlaca başladınız mı? Bugüne kadar acaba bebeğim bundan etkilenmiş midir?
Kizlar esim bana artik askerlik arkadasim diyor:) cinsel hayat sifir... Ne yapacagimi bilmiyorum ya...
hiç muz yemiyordum ona başlıyım en iyisi sağol canım.Muhtemelen beslenmene daha bi dikkat cnm bol bol muz ye:)
doğumdan sonra yarısı gidecek zaten sonrası da Allah kerim veririz hatta sen 70 bende 68 olurumbak hedef koydum şimdiden
Şeker yüklemesi ile böyle olmamalı cnm. çünkü benim şekerim bazen bağı yükseliyor genede öyle belirtiler olmadı hiç bir zaman. Belik sıcaklardan olabilir. pozıtif düşün ltfn. Hem ben 12 yaşından beri Diyabet hastasıyım ve onla barışık yaşamaya çalışıyorum :)Hayirli cumalar olsun guzel anneler . Bizde bugun saglik ocaginda seker yuklememizi yaptirdik ama cok fena oldum ben bi 10 dk sonra bayginlik geldi gozumun onu karardi korktum bayilacam diye Allahtan kayınvalidem vardi yanimda simdi eve geldik ama hala sallaniom yururken siz de boyle oldu mu ya yuksek mi cikacak ki bu seker ondan mi boyle oldum acaba
cnm geçenlerde bende idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım. Değerlerim hemen hemen seninki gibiydi. doktor hiç bir ilaç yazmama gerek yok dedi. Az bir enfeksiyon var şimdilik onlara ilaç gerekmiyor dedi.Arkadaşlar idrar tahil sonuçlarımı doktora gösteremedim doğuma girmiş. bilgi sahibi arkadaslar aydınlatırsa cok sevinirim sonuçlarımı ekliyorum
Muz yemeyi abartmayın ama hanımlar. Şekerin yükselmesine sebep oluyor, doktorum bana yasakladı muzu.Muhtemelen beslenmene daha bi dikkat cnm bol bol muz ye:)
Evet aç gideceksin cnm. 23+larda gittim benşeker yüklemesine giden arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlük gittiniz? aç mı gittiniz
50 lik şeker yüklemesine 24+2 de gittim canım. Onda 1 saatlik açlık isteniyor. Yani yemeğini yedikten 1 saat sonra içiyorsun o şekerli suyu, ondan 1 saat sonra da kan alıyorlar. O yüksek çıkınca 100 lük isteniyor. Ona da 25+1 de gittim. 100 lükte tamamen aç olmalısın. Akşam 10 dan sonra hiç bir şey yemedim. Sabah 8 buçukta kan almaya başladılar. O uzun bir süreç ama. Önce kan alıyorlar, sonra şekerli suyu içiriyorlar. Sonra her saat başı (3 defa) kan alıyorlar.şeker yüklemesine giden arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlük gittiniz? aç mı gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?