2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy sen ne güzel 7 aylık olmuşsun nerdeyse maşallah 30.haftaya az kalmış :)
evetttttt normal tarihlerde doğurursak sanırım doğumu ilk tecrübe eden ben olucammmmm zaman hem cok cabuk gecıyor hem sanki hıc gecmıyor gıbı... gozumu acsam kapasam fotograflarına baktıgım tekmelerıyle mest oldugum bebegımı sag salım bı alsam kucagımaaaa! ayyy allah hepımızı bı avazda saglıklı sıhhatlı bebekler ve dogumlar nasıp etsınnnn! AMİN! bide çalışan anneler için izinler coğalsınnnnn!

http://www.hurriyet.com.tr/dogum-ya...rdimi-parasi-basvurusu-nasil-yapilir-40048767

Bu haberi gördünüz mü kızlar? Ayrıca başvuruda bulunmamız gerekiyor demekki. yesilseven
biliyorum canım, 300 de iyi para doğumdan sonra her kurus daha onemlı olucak bebeklerimizin bezını halletse yeter... dogduktan snr dılekce doldurup yakınımda varsa bızzat giderim olmadı postayla yollarım ben...zamanı gelince yapar yapmaz yazarım buraya da...

Aynen bunu takip edelim de hep beraber hakkımızı alalım. Bunun dışında,100 lira süt parası var sanırım,ona bir dilekçe vermiyoruz diye biliyorum. Başka devletten alacağımız yok demi?

Aynen bunu takip edelim de hep beraber hakkımızı alalım. Bunun dışında,100 lira süt parası var sanırım,ona bir dilekçe vermiyoruz diye biliyorum. Başka devletten alacağımız yok demi?
"Başka devletten alacağımız yok demi?" cümlesine çok güldüm ya :) Allah da seni güldürür inş :)

Bayanlar bişi sorcam. Biberon medela calma almayı düşünüyorum. Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz yorum duydunuz mu? Bebekhouse.com u inceliyorum da bu biberon da indirim varmış.

devletten alacagımız bnce daha cok daaaa! ben hem calısıp emek uretıyorum hem ıs yerınde emegımın karsılıgını alamıyorum hem cocuk da uretıyorum hele de böylesi bir dönemde hakkımı ödeyemez bu devletttt valla sımdılık olanlar bunlar ama cnm.

Cnm bende 50 lik yaptirdim ama yemek falan demissin yemek yemedim ben ac gittim kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar o kadar niye farkli ki ikimizinki

Forever07 Canım arkadaşım sayfanda gördüm erken doğum mu yaptın? allah bebeğin ve senin hakkında hayırlısı neyse onu versin sağlıklı sıhhatli olun ikinizde inşallah burda da bizimle paylaşırsan sağlık durumunu seviniriz

AMINNNN alirsn canm insallah hayirlisiylaa hepimiz de alirz.. Bol dua etmek lazm tabi kii...
Izinler cogalsn tabi cogalsn izin imkan cogalsn.. Mecburen ucretsiz de alacagm yani nasil birakayim 2 3 aylik bebegimi.. Ama ozel sektore de daha fazla kolaylik saglanmaliii...

Sen tecrubelenir gelir bize anlatirsn insallah canm

benimde olması gereken 55-58 zaten boya göre ama 60 olsam yeter bana biz evlilik yarayan kısımdanız demekki bende 62ydim evlendiğim günün ertesi sonra bi bakmışım 10 kilo almışım

canım doğum yapmışsın gözünaydınn sen ve bebişin nasılsınız müsait olunca haberdar et bizi de emi?

Güzel haberlerini bekliyoruz canım,bebeğinin doğduğunu söyledi Nicolitaa

Ağustosa yetişemedim,aramızdan ilk doğum yapan sen oldun. Allah hayırlı etsin,bir an önce sağlığınıza kavuşun inş. Bizi haberdar et. Allahım yanınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…