- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Canım 23 haftalıktım geçmişti hatta biraz ama kaç gunluktu hatırlayamadım şimdi aç gitmiştim.şeker yüklemesine giden arkadaşlar tam olarak kaç hafta kaç günlük gittiniz? aç mı gittiniz
Bayagidir gorunmuyordn. Ben pek yazmiyorm ama siki takip ediyorum. Yoktun uzun zamandr
Ben tşrk ederim cnm :) Cnm doktora gösterdin mi ne dedi sonuçlarına? :)
evetttttt normal tarihlerde doğurursak sanırım doğumu ilk tecrübe eden ben olucammmmmAyy sen ne güzel 7 aylık olmuşsun nerdeyse maşallah 30.haftaya az kalmış :)
biliyorum canım, 300 de iyi para doğumdan sonra her kurus daha onemlı olucak bebeklerimizin bezını halletse yeter... dogduktan snr dılekce doldurup yakınımda varsa bızzat giderim olmadı postayla yollarım ben...zamanı gelince yapar yapmaz yazarım buraya da...http://www.hurriyet.com.tr/dogum-ya...rdimi-parasi-basvurusu-nasil-yapilir-40048767
Bu haberi gördünüz mü kızlar? Ayrıca başvuruda bulunmamız gerekiyor demekki.yesilseven
Aynen bunu takip edelim de hep beraber hakkımızı alalım. Bunun dışında,100 lira süt parası var sanırım,ona bir dilekçe vermiyoruz diye biliyorum. Başka devletten alacağımız yok demi?biliyorum canım, 300 de iyi para doğumdan sonra her kurus daha onemlı olucak bebeklerimizin bezını halletse yeter... dogduktan snr dılekce doldurup yakınımda varsa bızzat giderim olmadı postayla yollarım ben...zamanı gelince yapar yapmaz yazarım buraya da...
"Başka devletten alacağımız yok demi?" cümlesine çok güldüm ya :) Allah da seni güldürür inş :)Aynen bunu takip edelim de hep beraber hakkımızı alalım. Bunun dışında,100 lira süt parası var sanırım,ona bir dilekçe vermiyoruz diye biliyorum. Başka devletten alacağımız yok demi?
devletten alacagımız bnce daha cok daaaa! ben hem calısıp emek uretıyorum hem ıs yerınde emegımın karsılıgını alamıyorum hem cocuk da uretıyorum hele de böylesi bir dönemde hakkımı ödeyemez bu devletttt vallaAynen bunu takip edelim de hep beraber hakkımızı alalım. Bunun dışında,100 lira süt parası var sanırım,ona bir dilekçe vermiyoruz diye biliyorum. Başka devletten alacağımız yok demi?
Insallah cnm yaa mumkun oldugunca elimden gelen herseyi yapiorum pazartesi sabah randevum bakalim insallah guzel haberler veririm sizlereCnm suyun için ne zmn kontrole gidiceksin? Yediklerin işe yarıyodur umarım
Cnm bende 50 lik yaptirdim ama yemek falan demissin yemek yemedim ben ac gittim kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar o kadar niye farkli ki ikimizinki50 lik şeker yüklemesine 24+2 de gittim canım. Onda 1 saatlik açlık isteniyor. Yani yemeğini yedikten 1 saat sonra içiyorsun o şekerli suyu, ondan 1 saat sonra da kan alıyorlar. O yüksek çıkınca 100 lük isteniyor. Ona da 25+1 de gittim. 100 lükte tamamen aç olmalısın. Akşam 10 dan sonra hiç bir şey yemedim. Sabah 8 buçukta kan almaya başladılar. O uzun bir süreç ama. Önce kan alıyorlar, sonra şekerli suyu içiriyorlar. Sonra her saat başı (3 defa) kan alıyorlar.
evetttttt normal tarihlerde doğurursak sanırım doğumu ilk tecrübe eden ben olucammmmmzaman hem cok cabuk gecıyor hem sanki hıc gecmıyor gıbı... gozumu acsam kapasam fotograflarına baktıgım tekmelerıyle mest oldugum bebegımı sag salım bı alsam kucagımaaaa! ayyy allah hepımızı bı avazda saglıklı sıhhatlı bebekler ve dogumlar nasıp etsınnnn! AMİN! bide çalışan anneler için izinler coğalsınnnnn!
benimde olması gereken 55-58 zaten boya göre ama 60 olsam yeter banaInsallah canm insallah agzindan bal
damliyorraslnda ideal kilo 60-65 arasi bende.. Evlendigimde oyleydm ama kilo aldigmda hamile kaldm tek eksim o o yuzden bebisi guzelceee emzirirken kendm de spor yaparm evde diye planliyorm, tabi biraz toparlanincaa
canım doğum yapmışsın gözünaydınn sen ve bebişin nasılsınız müsait olunca haberdar et bizi de emi?Aslında farklı albümler vardı canım, yani doğum öncesi çekim olmadan, doğum ve doğum sonrası bebiş albümü vardı diye hatırlıyorum sankiBiri tam paket ve albüm boyutları büyüktü.Diğeri daha küçük boyutlarda
Süper işte buna çok sevindimaynen biz fotoğrafçıya sormuştuk yasak demişti
Selamlar annişler,
Bugün kontrolümüz vardı (kanama durumu geçen haftadan) ve şeker yükleme testi
Kanama az az devam ediyor maalesef, istirahate devam ve progestana
Rahim ağzı kapalı, plasentada sorun yok, kanama bölgesi yok, bebeğimde iyi gelişimi gayet güzel maşallah, 830 gr olmuş bıdığım boyu da 35 cmönden önden gidiyor bakalım prenses
Doktorum diyor ki bazen böyle sebebini çözemediğimiz kanamalar olabiliyor hamilelerde
Ama ilaç ve istirahat veriyoruz ki belki rahim kendini açmak içinde olabilirmiş...
Velhasıl rahimin açılması demek doğum demek tabiŞuanda öyle bi durumum yok hamd olsun haftaya tekrar kontrol Vaktiyle sağlıcakla nasip olur doğumlarımız inşallah
Benim kız utangaç olcak sanırım yüzünü göstermedi yine detaylıda da tam göremedik, doktorum bu senenin kendini en iyi kamufle eden bebeği ilan etti
Şeker sonucunu da yeni öğrendim aç karna 89, şekerli ise 121 henüz doktoruma göndermedim sanırım normal sonuçlar
Dişim için tedavi ettirebilirsin dedi çok sevindim
İşte bizde son durumlar böyle annecikler
Öpüyorum sizleri ve bebişleri
Selam ve dua ile
Dorumu gerçektencanım doğum yapmışsın gözünaydınn sen ve bebişin nasılsınız müsait olunca haberdar et bizi de emi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?