2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bugün sabah bunu yazmış kızlar ;

Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua

benimde olması gereken 55-58 zaten boya göre ama 60 olsam yeter bana biz evlilik yarayan kısımdanız demekki bende 62ydim evlendiğim günün ertesi sonra bi bakmışım 10 kilo almışım

Ayyy ayni durumlardayiz evet, kiz senin boyun kac ki kendini bu kadr gomdun iste ben de 63-64 falandm evlendigimde masallah ben de 10 kiloyu hoppp devirdm devam ediyordmmm kii bebis geldii en azndan aldigmz kilolarn artk bi amaci sebebi varr

Neeee
Allahim insallah iyidir ikisi de, Allah yardimciniz olsun insallahhh Forever07

evet canım burda biri yazmıştı bende profiline baktım doğum yaptığını yazmış bi grupta erken gelmiş yumurcak
Rabbim yardım etsin miniginede kendisinede.çabucak kuzucugu büyürde bizimkilerle arayı kapatır ins.

Ayyy ayni durumlardayiz evet, kiz senin boyun kac ki kendini bu kadr gomdun iste ben de 63-64 falandm evlendigimde masallah ben de 10 kiloyu hoppp devirdm devam ediyordmmm kii bebis geldii en azndan aldigmz kilolarn artk bi amaci sebebi varr
1,63 boyum kısayım ya bildiğin tostik duruom yani şimdi kiloyyu takmıom zaten sebebim var artık
Neeee
Allahim insallah iyidir ikisi de, Allah yardimciniz olsun insallahhh Forever07
bebek büyük ihtimal küvezdedir ama iyidir yoksa girip yazacak durumda olamazdı Allah korusun

1,63 boyum kısayım ya bildiğin tostik duruom yani şimdi kiloyyu takmıom zaten sebebim var artık

bebek büyük ihtimal küvezdedir ama iyidir yoksa girip yazacak durumda olamazdı Allah korusun

Kiz ben de 167 yim surda 3 un 5 in lafi mi olur emann aynen en azndan kilo aliyoz bari bebisimiz icn

Ay insallah canm ben de ayni seyi dusundm aslnda, nasil girip yazacakti Allah korusun, ama korkuyodur endiselidir haliyle.. Kolay mi yaaa... Allah yardimcilari olsn

Reactions: ytb
Cnm bende 50 lik yaptirdim ama yemek falan demissin yemek yemedim ben ac gittim kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar o kadar niye farkli ki ikimizinki
Normalinde 50 lik te 1 saatlik açlık yeterli oluyor,tamamen aç olunmasını istemiyoruz ama çoğu yerde bunu hastaya anlatmaya üşendikleri için aç gel diyorlar demişti bana hastanedeki lab sorumlusu

Normalinde 50 lik te 1 saatlik açlık yeterli oluyor,tamamen aç olunmasını istemiyoruz ama çoğu yerde bunu hastaya anlatmaya üşendikleri için aç gel diyorlar demişti bana hastanedeki lab sorumlusu
Anladim cnm sonuclar farketmez ama di mi

canım ton balığı dip balığı olduğu için ağır metal içeriyor hamilelikte yemeyin demişti doktorum yine bir araştırın isterse ama hamilelikte omega için en zengini somon balığı..

Kıyamam yaaa allah sag salim buyumeyı nasip etsın neden acaba yaaa inş hersry yolundadır

Suyun fazlalığı nedenmiş? Şekerin falan var mı? Hele bi takip etsinler bakalım inş geçici bişeydir cnm

Herhangi bir nedeni olmayabilirmiş, şeker ölçümü istedi birkaç günde bir baktırıcam.
İlk ölçümü yaptırdım, normal.

Bebeğin sindirim sisteminde problem varsa da su fazla olurmuş, ilk önce göremedi zaten mideyi, sonra küçücük gördü.
Takip edicez dedi.

1 ay beklicem böyle.
Geçicidir inşallah, teşekkür ederim.

Forever07 arkadasım rabbim yar ve yardımcınıZ olsun bebişin tutunur tek ihtiyaç dua.dualarımız sizinle.bebişin çabucak toparlansın yanına gelsin inşallah her şey cok güzel olur Allah'ın izniyle

İlaca gerek yok bol su iç Dedi ama ben zorlasamda 1 litreyi geçemiyorum
Cnm valla ben 3 litre hergün içiyom diyorum belki azdır :) doktor 3-4 litre içmeye çalış dedi bakteriler yerleşmesin dedi. biraz sınırlarını zorlayıp artırsan suyu cnm, 1 ltre çok az bence, Allah korusun bakteriler üremesin gerek yok.

Ah cnm gebelikten önce günde 1 bardak ya içerdim ya içmeZdim bebegim için 1 litreye çıkarabildim daha da zorlayıp fazla içeceğim cok teşekkür ederim Allah bebişlerimzi korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…