evet canım burda biri yazmıştı bende profiline baktım doğum yaptığını yazmış bi grupta erken gelmiş yumurcakDorumu gerçekteniyllerdir iNS rabim yardimcisi olsun . Çünkü daha 26 haftalik galiba.
benimde olması gereken 55-58 zaten boya göre ama 60 olsam yeter banabiz evlilik yarayan kısımdanız demekki bende 62ydim evlendiğim günün ertesi sonra bi bakmışım 10 kilo almışım
bugün sabah bunu yazmış kızlar ;
Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua
Rabbim yardım etsin miniginede kendisinede.çabucak kuzucugu büyürde bizimkilerle arayı kapatır ins.evet canım burda biri yazmıştı bende profiline baktım doğum yaptığını yazmış bi grupta erken gelmiş yumurcak
1,63 boyum kısayım ya bildiğin tostik duruom yaniAyyy ayni durumlardayiz evet, kiz senin boyun kac ki kendini bu kadr gomduniste ben de 63-64 falandm evlendigimde masallah ben de 10 kiloyu hoppp devirdm devam ediyordmmm kii bebis geldii en azndan aldigmz kilolarn artk bi amaci sebebi varr
bebek büyük ihtimal küvezdedir ama iyidir yoksa girip yazacak durumda olamazdı Allah korusun
aminn inşaAllahRabbim yardım etsin miniginede kendisinede.çabucak kuzucugu büyürde bizimkilerle arayı kapatır ins.
1,63 boyum kısayım ya bildiğin tostik duruom yanişimdi kiloyyu takmıom zaten sebebim var artık
bebek büyük ihtimal küvezdedir ama iyidir yoksa girip yazacak durumda olamazdı Allah korusun
Normalinde 50 lik te 1 saatlik açlık yeterli oluyor,tamamen aç olunmasını istemiyoruz ama çoğu yerde bunu hastaya anlatmaya üşendikleri için aç gel diyorlar demişti bana hastanedeki lab sorumlusuCnm bende 50 lik yaptirdim ama yemek falan demissin yemek yemedim ben ac gittim kan aldilar sekerli suyu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar o kadar niye farkli ki ikimizinki
Anladim cnm sonuclar farketmez ama di miNormalinde 50 lik te 1 saatlik açlık yeterli oluyor,tamamen aç olunmasını istemiyoruz ama çoğu yerde bunu hastaya anlatmaya üşendikleri için aç gel diyorlar demişti bana hastanedeki lab sorumlusu
Nasıl yaa cıddı mııı artık dogum yapmaya da basladıysak az kaldı demektırrrrNeeeForever07 doğum mu yapmış,
Beni ter bastı burda, inşallah her ikisi de çok çok iyidir, bizi haberdar etmeyi unutma
İlaca gerek yok bol su iç Dedi ama ben zorlasamda 1 litreyi geçemiyorumBen tşrk ederim cnm :) Cnm doktora gösterdin mi ne dedi sonuçlarına? :)
Bilemiyorum ki. Sonuçta onuda uzmanlar inceliyor. Referans değerleri farklıdır belki.Anladim cnm sonuclar farketmez ama di mi
ben de balık yağı kullanmıyorum 10 günde 1 balık belki yiyorum. balık yağını da çok önermiyorlar. onun yerine ton balığı yemeyi dene. en yararlı oymuş. 3 4 ceviz yiyorum o da iyi sanırım. ben de 3 kiloyu ilk 3ayda aldım. yatmaktan galiba.
Kıyamam yaaa allah sag salim buyumeyı nasip etsın neden acaba yaaa inş hersry yolundadırbugün sabah bunu yazmış kızlar ;
Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua
Suyun fazlalığı nedenmiş? Şekerin falan var mı? Hele bi takip etsinler bakalım inş geçici bişeydir cnm
Cnm valla ben 3 litre hergün içiyom diyorum belki azdır :) doktor 3-4 litre içmeye çalış dedi bakteriler yerleşmesin dedi. biraz sınırlarını zorlayıp artırsan suyu cnm, 1 ltre çok az bence, Allah korusun bakteriler üremesin gerek yok.İlaca gerek yok bol su iç Dedi ama ben zorlasamda 1 litreyi geçemiyorum
Ah cnm gebelikten önce günde 1 bardak ya içerdim ya içmeZdim bebegim için 1 litreye çıkarabildim daha da zorlayıp fazla içeceğim cok teşekkür ederim Allah bebişlerimzi korusun :)Cnm valla ben 3 litre hergün içiyom diyorum belki azdır :) doktor 3-4 litre içmeye çalış dedi bakteriler yerleşmesin dedi. biraz sınırlarını zorlayıp artırsan suyu cnm, 1 ltre çok az bence, Allah korusun bakteriler üremesin gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?