2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar biz de bugün 1 ay sonrası randevumuza gittik herşey yolunda elhadüilillah. 900 gr 32 cm olmuş Elifimiz...

Erken doğum yapan arkadaşım Allah sabır selamet versin inşaAllah sağlıkla evinize çıkarsınız...

Canim ben de her sey normal ama psikolojim normal degil:)

Biz de tam olarak kaynak benim:)

ay ne diyosun! Forever07 canım gözün aydın, sağ sağlim evinize yuvanıza kavuşun bebişinizle inşallah, hiç kendini üzme, çabukcak toparlıyolar genelde bebişler, güle güle büyütün minnağı

Kaç haftalıktı ki o ne erken Doğumu?

F Ftszynp ilk üç ay mide bulantısı ve majör depresyon fena vurmuştu beni,aklımın ucuna bile gelmezdi o işler..hormonlar sebebiyle bazı hamilelerde de cinsel istek artışı olabiliyor bana da oldu 12.haftadan sonra..Ama benimki yüz vermemeye bahaneler sürmeye başladı.bebeğe zarar vereceğini düşünüyor daha yeni anladım ben de...

Allah'ım inş bi an önce toparlar her ikiside bi süre gözetim altında olucaktır tabi

Belki sekerdendir dedim ama evet eğer ondan değilse sindirimden Kaynaklı çocuk içinde bulunduğu sıvıyı yutuyo vücut içerisinde işliyo doğum sonrasına hazırlık işte ama burda bi yerde sıkıntı varsa kesede su artışı oluyo umarım düzelir cnm sen canını Sıkma

Benimle ayni gunmus çok küçük daha ya Allah saglik sihhat versin. Uzun bi kuvez sureci olur muhtemelen ama Rabbim onada annesine de güç kuvvet versin. Keske haber alabilsek..

Benim doktorum dışarıdan ama ben de Avcılar hospital de yapacagım odalarını gezme görme fırsatı oldu mu hastane Hakkında cok bilgi sahibi değilim
6 yıl önce gayet iyiydi. Ben çok memnun kalmıştım. Odalar özeldi. Hemşireler de çok ilgiliydi.
Fakat şimdi nasıldır hiç bilmiyorum.

benim kocacigim da yok oyle bir anlayis oyle bir korku

Bugün hiç takip edemedim sizi kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ...ben sabah saat 10 dan başladım manyak gibi temizliğe daha şimdi oturdum Totomun üstüne onca saat fark etmemişim bile saati aldım ağrı kesiciyi uzandım :/ neyse ki işin çoğu bitti evdeki her şeyi indirdim en baştan temizleyip dizdim anammmmm nasılda biriktirmişim bitmedi de devamı yarına yaparım yoksa belim kırılacak güzel olan haber ise oğlum tekme atmaya başladı şimdi kıpır kıpır ayaklarını nasılda ittiriyor :) demek ki çok yorulmam lazımmış kereta varlığını göstersin diye inşallah günden güne de devamı gelir bu tekmelerin:)

Forever07 doğum yapmışsın haberi görünce şoka girdim. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin fırsat bulabilirsen yaz bize de meraktayız.
Burada aile gibi olmuşuz onu farkettim sanki aileden biri doğum yapmış gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…