Aayy inanmiyorum ya hem sevindm hem endişelendim inş sagliklari iyidirevet canım burda biri yazmıştı bende profiline baktım doğum yaptığını yazmış bi grupta erken gelmiş yumurcak
Canim ben de her sey normal ama psikolojim normal degil:)Günaydın güzel hamişler :) Bebişlerin büyüme haberlerini okudukça seviniyorum, ne güzel.Bizim kontrol de 9 mayıs'ta. o zamana kadar tekmelerle idare edicez artık.
Benim de ilk ölçümlerde 3,49 çıkmıştı. Hamileliğin başından beri ilaç alıyorum, sonuna kadar da devam edecekmiş. Şimdi düştü çok şükür, ama ilaca devam tabi.
Yine bazı arkadaşlar arada kaçamak yapmışlar. Benim ilk zamanlarda kanama oldu, sonra plesanta aşağıda dedi doktor, şimdi normal her şey ama bu sefer de eşim korkuyor, çekiniyor bir şey olur diye. Yani hamileliği öğrendiğimizden beri tık yok. Düşünün artık...
Biz de tam olarak kaynak benim:)Günaydın kızlar!
Dün doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, bir sıkıntımız yokmuşkarnım doğru düzgün büyümediği için acaba bebek kilo almıyo mu diye endişe ediyodum ama haftasına göre normal çıktı minnak, 3 hafta sonra bi daha görücez kendisini
öyle daha mı rahat ediyo miden canım? demir ilacı karnımı çok ağrıttığı için sabah aç karnına içemiyorum diye gece içiyorum, kalsiyumu öğlenleri içince biraz mide yanması yapıyo bir de bu sırayla mı denesem?
ya bizde de durumlar aynı ama kaynak ben değilimgöbeğimden tedirgin ve rahatsız oluyo eşim, gerçi ben de kendimi balinaya benzetiyorum adam beni niye beğensin böyle, içinden gelmiyodur büyük ihtimalle ki haklı o da ayh zor işler valla, inşallah bebişleri doğurunca normale döneriz
benim de vardı, doktorunla konuş bence, bel ağrılarının nedenleri farklı farklı, benimkisi kalsiyum eksikliğindenmiş ama daha önemli şeylere işaret edebiliyo ihmal etme lütfen
bugün sabah bunu yazmış kızlar ;
Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua
Iyi 2 gün varmış haber ver olur mu hep beraber sevnrz inşInsallah cnm yaa mumkun oldugunca elimden gelen herseyi yapiorum pazartesi sabah randevum bakalim insallah guzel haberler veririm sizlere
Kaç haftalıktı ki o ne erken Doğumu?Forever07 Canım arkadaşım sayfanda gördüm erken doğum mu yaptın? allah bebeğin ve senin hakkında hayırlısı neyse onu versin sağlıklı sıhhatli olun ikinizde inşallahburda da bizimle paylaşırsan sağlık durumunu seviniriz
Allah'ım inş bi an önce toparlar her ikiside bi süre gözetim altında olucaktır tabibugün sabah bunu yazmış kızlar ;
Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua
Belki sekerdendir dedim ama evet eğer ondan değilse sindirimden Kaynaklı çocuk içinde bulunduğu sıvıyı yutuyo vücut içerisinde işliyo doğum sonrasına hazırlık işte ama burda bi yerde sıkıntı varsa kesede su artışı oluyo umarım düzelir cnm sen canını SıkmaHerhangi bir nedeni olmayabilirmiş, şeker ölçümü istedi birkaç günde bir baktırıcam.
İlk ölçümü yaptırdım, normal.
Bebeğin sindirim sisteminde problem varsa da su fazla olurmuş, ilk önce göremedi zaten mideyi, sonra küçücük gördü.
Takip edicez dedi.
1 ay beklicem böyle.
Geçicidir inşallah, teşekkür ederim.
Forever07 Canım arkadaşım sayfanda gördüm erken doğum mu yaptın? allah bebeğin ve senin hakkında hayırlısı neyse onu versin sağlıklı sıhhatli olun ikinizde inşallahburda da bizimle paylaşırsan sağlık durumunu seviniriz
Canim dualarla guzel haberlerini bekliyoruz..Insallah cnm yaa mumkun oldugunca elimden gelen herseyi yapiorum pazartesi sabah randevum bakalim insallah guzel haberler veririm sizlere
6 yıl önce gayet iyiydi. Ben çok memnun kalmıştım. Odalar özeldi. Hemşireler de çok ilgiliydi.Benim doktorum dışarıdan ama ben de Avcılar hospital de yapacagım odalarını gezme görme fırsatı oldu mu hastane Hakkında cok bilgi sahibi değilim
benim kocacigim da yok oyle bir anlayis oyle bir korkuF Ftszynp ilk üç ay mide bulantısı ve majör depresyon fena vurmuştu beni,aklımın ucuna bile gelmezdi o işler..hormonlar sebebiyle bazı hamilelerde de cinsel istek artışı olabiliyor bana da oldu 12.haftadan sonra..Ama benimki yüz vermemeye bahaneler sürmeye başladı.bebeğe zarar vereceğini düşünüyor daha yeni anladım ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?