- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Canim kendini yorma ne o oyle evi indirip temizlemek bel agritacak kadarBugün hiç takip edemedim sizi kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ...ben sabah saat 10 dan başladım manyak gibi temizliğe daha şimdi oturdum Totomun üstüne onca saat fark etmemişim bile saati aldım ağrı kesiciyi uzandım :/ neyse ki işin çoğu bitti evdeki her şeyi indirdim en baştan temizleyip dizdim anammmmm nasılda biriktirmişim bitmedi de devamı yarına yaparım yoksa belim kırılacakgüzel olan haber ise oğlum tekme atmaya başladı şimdi kıpır kıpır ayaklarını nasılda ittiriyor :) demek ki çok yorulmam lazımmış kereta varlığını göstersin diye inşallah günden güne de devamı gelir bu tekmelerin:)
inanmıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun her ikisininde dilerim iyilerdir Allah sağlık versin bebeğinebugün sabah bunu yazmış kızlar ;
Bebeğim doğdu kızlar... 6 aylık
Dualarınız için Allah razı olsun...
Rabb'im böyle nasip etmiş inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olur meleğimin
Payımıza düşen sabır ve dua
Forever07 doğum yapmışsın haberi görünce şoka girdim. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin fırsat bulabilirsen yaz bize de meraktayız.
Burada aile gibi olmuşuz onu farkettim sanki aileden biri doğum yapmış gibi hissettim.
Ne desen haklısın Can'ım inan Zaman Nasıl geçmiş anlamadım Bi türlü bitmedi inan artık ne mutfak dolapları ne giysi dolabı kullanılacak halde deildi mecbur kaldım ama birdaha yapmamCanim kendini yorma ne o oyle evi indirip temizlemek bel agritacak kadar
kac tane arkadasim yorgunlugun erken dogum sebebi oldugunu soyledi yapma lutfen birak daginik kalsin sizden onemli mi
Canim oralarda yok mu eve yardima gelen hanimlar onlardan alsaydin iki gunlugune nolacak senden mi onemli hersey Allahtan olacaksa olur zaten ama biz sebep olmayalim dikkat et kendine lutfen.Ne desen haklısın Can'ım inan Zaman Nasıl geçmiş anlamadım Bi türlü bitmedi inan artık ne mutfak dolapları ne giysi dolabı kullanılacak halde deildi mecbur kaldım ama birdaha yapmamBuarada Şok'a girdim ben forever doğum yapmış Allah yardımcısı olsun hem onun hem bebeğinin
daha 26 haftalıktı onun bebeği,inşallah rabbim bağışlar..
Canim eminonunden nerden ne aldigini uygun olup olmadigini yazar mjsin ben de bebegimin alisverisini eminonunden yapmak istiyorum kismetse.Kızlar yrn Eminönü'ne gidicem bi aksilik olmazsa ama neye bakacağımı da bilmiyorum açıkcasıevde bi sürü alınmış kıyafet var ama önerebileceğiniz bir alışveriş listesi var mı? Hep erken diyorduk biz ama arkadaşımız doğum yapmış her an hazırlıklı olmalıyız..
Canim hic bilmiyorum ama umarim bir sorun yoktur ikinizde deKizlar cikmis seker yuklemesi sonucum aclik 75 cikmis 50 gr seker yuklemesinden 1 saat sonra 131 cikmis nasil sizce
Of ne kadar çok şey var alıncakCanim eminonunden nerden ne aldigini uygun olup olmadigini yazar mjsin ben de bebegimin alisverisini eminonunden yapmak istiyorum kismetse.
neler aldin simdiye kadar?
kendi alisverisini ltamamladin mi geceligin terligin gogus kalkanin lohusa camasirlarin gerekirse diye hasta bezin gogus ucu kremin ...
Bebek icin hastane cikisi takimin banyo malzemelerin cesitli kremler yenidogan pamuk mendil bebek bezi bodyler zibinlar sapka eldiven k kadar cok alinacak var ki sasirdim yazarken
evet daha çok minik ama hep pozitif düşünmek istiyorum ben, hiçbirşey olmayacak Allah'ın izniyledaha 26 haftalıktı onun bebeği,inşallah rabbim bağışlar..
çok iyi sonuçların :)Kizlar cikmis seker yuklemesi sonucum aclik 75 cikmis 50 gr seker yuklemesinden 1 saat sonra 131 cikmis nasil sizce
ben kendimce şöyle bi liste hazırlamıştım, internetten derlediklerimle, yardımcı olur belki sanada :) (soru işareti olanlar olmasada olur dediklerim)Kızlar yrn Eminönü'ne gidicem bi aksilik olmazsa ama neye bakacağımı da bilmiyorum açıkcasıevde bi sürü alınmış kıyafet var ama önerebileceğiniz bir alışveriş listesi var mı? Hep erken diyorduk biz ama arkadaşımız doğum yapmış her an hazırlıklı olmalıyız..
Eminonunde havuzlu han var oraya gidin orada her turlu ihtiyacını görürsün çok pahalı degil fiyatları normal fiyatlar inşallah istediklerini bulursunOf ne kadar çok şey var alıncakçalıştığım için bölük pörçük alıyorum ki hiç planlı davranamıyorum aldıklarımın hepsini bir valize koydum tam olarak ne var ben de bilmiyorum. Ben yarın kayınvalidemle gitmeyimdüşünüyorum o biliyor oraları ben pek bilmiyorum. En iyisinyarın ben bi güzel dolaşayım oraları size detaylı bilgi vereyim sonra elimde ne var ne aldım paylaşayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?