2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğum yapan arkadaş inşallah bebiside kendi de sağlıklıdır Rabbim evine getirmeyi de nasib etsin inşallah

Liste icin cok tesekkurler canim. Ama ne kadar cok sey var ya yattigim icinde netten bakiyorum.arada ama cok eksigim var coook

Liste icin cok tesekkurler canim. Ama ne kadar cok sey var ya yattigim icinde netten bakiyorum.arada ama cok eksigim var coook
rica ederim :)) aslında neredeyse bütün bebek mağazalarının internet siteleri var, trendyol, markafoninin falanda çocuk kısımlarında hep bilindik markaların butikleri oluyor, yani yattığın yerden her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin bebişinin..üstelik çoğu zaman mağazadan daha uygun fiyatlı oluyor

Allah Şafi ismiyle şifa olsun inşallah benim de sürekli aklımda inşallah inşallah Bebek te anneside iyidir .. Bol bol dua edelim inşallah kısa zamanda haber alırız ...sen neler yaptın bugün bebiş Nasıl annesi

Teşekkürler cnm liste için çokmgüzel ve detaylı bir liste olmuş ama gözüm korktu açıksası inş sağsalim yetiştirebilirim :)

Hayırlı akşamlar annisler kilo konusunda not geçeyim de buralarda sonra bakıp bakıp okurum dün midem yanıyordu bisi yiyemedigim halde yarım kilo almış durumdayım toplam oldu 6 kilo 24.haftadayken de bebis 730 gramdi

Forever07 canım geçmiş olsun. ALLAH yardimci olsun. Inşallah sende bebekte iyisinizdir. Müsait olunca bizi durumdan haberdar et mutlaka

İyi geceler güzel anneleri ve bebisleri herkes iyidir inşallah ya ben bu aralar yine uykuya dadandim kafami kaldirasim gelmiyor sabah zor kalkiyorumsonrada bir anonce yatsam tekrar diyorum gece uyuyamiyorum ondanmi acaba

İyi geceler güzel anneleri ve bebisleri herkes iyidir inşallah ya ben bu aralar yine uykuya dadandim kafami kaldirasim gelmiyor sabah zor kalkiyorumsonrada bir anonce yatsam tekrar diyorum gece uyuyamiyorum ondanmi acaba
Bnde aynı sorundan muzdaribim gece uyuyamadığımız için öyle oluyoruz sanırım

Esimde sağolsun bu kadar yatilirmi diyor öyle diyince sinirlerim bozuluyor sanki ben keyfi yapıyorum
Keyfi olur mu Can'ım ya bazen aZcık odunlaşabiliyorlar her evde var Bi tane :) benim gece tuvalet nöbetlerim bile uykumu alamayıp zombi gibi gezmeme bir sebep mesela mide yanmalarını nefes zorluklarını satmıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…