2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Keyfi olur mu Can'ım ya bazen aZcık odunlaşabiliyorlar her evde var Bi tane :) benim gece tuvalet nöbetlerim bile uykumu alamayıp zombi gibi gezmeme bir sebep mesela mide yanmalarını nefes zorluklarını satmıyorum bile
Aynen öyle cnm gece tuvaleti hiç deme zatenmide yanması bendede var maalesef Allah yardımcımız olsun

Aynen öyle cnm gece tuvaleti hiç deme zatenmide yanması bendede var maalesef Allah yardımcımız olsun
Amin Amin benim mesaim başladı Allah yardımcımız olsun çok şükür yolu yarıladık en azından bununla teselli oluyoruz

Aminn...

Benim hep aynı erken kalk hazırlan dershaneye git hafta sonuysa evde hazırlan. Sınav yaklaştıkça programımız da yoğunlaştı, bazı günler 09-19:30 dersim var bazı günler 09-16:00.

Şimdi de erken kalktım ders çalışayım biraz diye :)

Ben de aksam erken yatiyom sabah etken kalkiyorum:))
Aynen. 10 buçuk yat. 6 da kalk :) bi yerde okumuştum anne hamileyken nasıl uyuyorsa bebek de aynı uyku düzenine sahip oluyormuş. Zati uyanır uyanmaz basıyor tekmeyi cadı kızım inşallah onlarn da gece uykusu düzenli olur

günaydın hanımlar
kızlarım sağolsun 7-8 de uyandırıyorlar. gece uyanırlarsa bakma görevi eşimin.
işlerin çoğunu ona yıktım hamileyim diye. bazen of pof ediyor ama duymuyorum :)

madem lafı olmuyo ver o 5cmi bana umarım iyidir de bize haber verir 6 aylık doğan çok duyduğum için Allah ın izniyle bişey olmaz bebişe ama işte o küvezde olcak anneyi eve yollicaklar falan 2 aylık bi süreç bu çok zor ya Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaAllah

Kıyamam yaaa allah sag salim buyumeyı nasip etsın neden acaba yaaa inş hersry yolundadır

Aayy inanmiyorum ya hem sevindm hem endişelendim inş sagliklari iyidir

Allah'ım inş bi an önce toparlar her ikiside bi süre gözetim altında olucaktır tabi

İ

inanmıyorum Allah yar ve yardımcısı olsun her ikisininde dilerim iyilerdir Allah sağlık versin bebeğine Forever07 dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize Can'ım
aminnn iyilerdir inşaAllah

Canim benim ya..Allah emeklerini bosa cikarmasin..insallah istedigin sonucu elde edersin..bolumun ne?

Bunun gerceklik payi var bence..ben sabah uykusunu severim,pek erken de kalkmam..kizlarmin uykusu da benim gibiydo bebekken..bakalim oglusum bu aliskanligimi degistirecek mi?

Allah zihin açıklığı versin Can'ım umarım tüm bu çabalarının karşılığımı görürsün zor ya bir de hamilelikte takdir ettim seni :)

Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdı tam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun

Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona da wc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım 23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dedi ben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğdu Eline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına :'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun

maşallah canım, kuzu 1 kg doğmuş. Allah ın izniyle kısa sürede toparlanır cimcime. sen de kendine iyi bak, sütün olsun ki masal sütünle daha hızlı büyüsün. Rabbim tez zamanda yavrunla eve dönmeyi nasip etsin.

Ay canım ağladımyaaa. Allah masalını sana bağışlasın. İnşallahbu günleride atlatırsınız. Dualarımız seninle.

Allahın izni ile hiç bir şey olmayacak. Duamız hep seninle. Zor olacak ama her şey iyi olacak inşallah. Rabbim evladını size bağışlasın. Allah yardımcınız olsun

Rabbim inşallah safi isminin yüzü suyu hürmetine sığasını versin evladını kucağına alıp evine götürmeyi nasib etsin insallah

Ciger gelistirici igne yapmislar miydi forever?
Kilosu iyi maşallah erken dogan bebekler cok savasci oluyo hemen toparlicagindan eminim Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…