2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Forever07 dun gece gördüm yazılanları. Burası öyle iyi ki herkesin duası seninle ve bebeğine. Aklımız dualarımız senin için inşallah sağlıcakla evinize döneceğiniz gün gelecek. Allah masalına ve sana güç verecek inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.Ben de yenidoğan hemşiresiyim servisimizde 600 gr bebek bile var. 1 kg yakın doğmuş meleğin tabi uzunca bir süre yatar bebeğin küvözde ama sonra sağlıkla evinize gidersiniz inşallah.Dualarım seninle.

Okurken gozlerim doldu. İnan senin ve bebegin icin butun hepimiz duaciniz. Canını sikma kucuk melege iyi bak. inş yakinda hep kollarinda olur. Opuyoruz o minicik kuzuyu

Cnm benimmm insallah sag salim evinize getireceksiniz masalinizi Allahim yardimciniz olsun her zaman dualarimizdasiniz.

Cnm toparlar inş sen hiç canını Sıkma Rabbim yardım eder

Can'ım benim ya Can'ım inan okurken seninle aynı şeyleri yaşadım .. Arkadaşım Allah bebeğini sana bağışlasın Şafi ismiyle şifa versin göznaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin bu riskli 10 günü atlatır dualarım seninle ve bebeğinle Allah yar ve yardımcınız olsun

Cnm benim çok ama çok geçmiş olsun. Allahın izniyle sağ salim bebişinşe çıkarsınız hastaneden. bak yenidoğan ünitesinde hemşire olan sevgili arkadaşımız ThankfulNovember da 600 gram olan bebekler bile sağlam bir şekilde çıkıyo hastaneden diyor. hem seninki 1 kg yakın. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde ikinizde atlatırsınız. Bol bol dua edecez bebişine şüphen olmasın.

Allah yardimcin olsun en kisa zamanda bebegine kavusman icin dua ediyoruz. Rabbim yardimcin olsun.

ahh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin meleğine tez zamanda kavuşursunuz inşaAllah mınnnakkım benim ya

Allah anali babali buyutsun canim benim tez zamanda saglikla yuvaniza donmeniz dilegi ile ,Allahim yardimci olsun sizlere

Canım sana bısey dıyeyım mi insanlar isimlerinin enerjılerını tasır senın kız da inş masal gıbı bır baslangıc yaptı hersey cok guzel olacak allah yardımcısı olsunnnn

Canim benim Rabbim saglikla hayirla bebegini evinize goturmeyi nasip etsin insallah..dualarimizdasiniz..guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Deli kiz senii
Insallah canm yazms bize cok sukurrr

Canm benm ya okurken ne kadr duygulandm gozlerm doldu...
Yasadiklarin kolay degill.. Allahm yardimciniz olsn insallah en yakin zamanda bebeginle sagliklica evinize donersiniz en buyuk temennimiz.. Biz hep yaninizdayz canm benm, hic bi sey olmucak masalcina merak etme sen, Allah korur meleginiii hayirlisiylaa..

Kizlar bi sey sorcam..
Benle ayni durumu yasayan var mi merak ettim??

Iki gundur kizimin hareketlerini daha az hissediyorm, hic hissetmesem iyice telas yapardm ama az yani, bi ara boyle disardan da goruyordm baya hareketliydi, acaba diyorm pozisyon degistirdi falan ondan mi?? Bi sey yoktur diye inaniyorm hep Allah lin izniyle ama yine de ufak da olsa endiseleniyorm sizlerde boyle hisseden var mii??

Allah güzel kızına sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömür nasip etsin inşallah, ona hastanede çok iyi bakıyorlardır sen de kendine iyi bak kızını kucağına alıp eve getirdiğinde de güçlü olman lazım. Canım bebeğini emziremesrn de sütünü bol bol sağıp sakla sağdıkça çoğalır bebeğe çok iyi gelir inşallah.

Canım benim şimdi değil de bundan 2-3 hafta önce olmuştu 2 3 gün çok nadir hissetmiştim hareketlerini sonra şekil mi değiştirdi ne yaptı yine gümbür gümbür hissetmeye başladım şükür :)

Korkma inşallah iyidir bebişin sadece birazcık tembellik yapıyordur :))

Benim iki haftada göbeğim çok büyüdü artık paytak paytak yürüyorum utanıyorum sokakta

Aaa birsürü yeni smiley eklenmiiiş

Ben de kendimce oyle dusundm heralde pozisyonundann... Aman iyi olsnlar daaa cok sagol canm cevap icn.. Sanirm bende de ayni durum var zorlayinca hissediyorm yine sukur.. Demin sirt ustu uzanip baya dinledm kizimi da hissettm yine biraz sukurr..

Dogrudur ya tam buyume zamanlari benm de buyuyo hizla bu aralar.. Hicc utancak bi sey yok, bu mucizeler icimizdeyken biz her seyii yapabilirizz

Evet degisik smileyler var cok sirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…