- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ben de kendimce oyle dusundm heralde pozisyonundann...Aman iyi olsnlar daaa cok sagol canm cevap icn.. Sanirm bende de ayni durum var zorlayinca hissediyorm yine sukur.. Demin sirt ustu uzanip baya dinledm kizimi da hissettm yine biraz sukurr..
Dogrudur ya tam buyume zamanlaribenm de buyuyo hizla bu aralar.. Hicc utancak bi sey yok, bu mucizeler icimizdeyken biz her seyii yapabilirizz
Evet degisik smileyler var cok sirin
Bende geçtiğimiz bi kaç gün aynı şeyi yaşadım çok hafif hissediyodum ki normalde daha sık ve güçlÜ hissederdim Allahtan sağlık ocağı randevum vardı gittim kalp atışını dinledik normaldi bugünde gayet aktifti:) muhtemelen o bi kaç gün eli ayağı iç tarafa dönük vurduysa ben hissetmedim demek ki pozisyoneldir yaniKizlar bi sey sorcam..
Benle ayni durumu yasayan var mi merak ettim??
Iki gundur kizimin hareketlerini daha az hissediyorm, hic hissetmesem iyice telas yapardm ama az yani, bi ara boyle disardan da goruyordm baya hareketliydi, acaba diyorm pozisyon degistirdi falan ondan mi?? Bi sey yoktur diye inaniyorm hep Allah lin izniyle ama yine de ufak da olsa endiseleniyormsizlerde boyle hisseden var mii??
Artık 6 Ay'ı geçtin maşallah :) ah bi 30u görsek bizde sonrasında en azından daha az endişeyle beklerdik sankiCanım benim şimdi değil de bundan 2-3 hafta önce olmuştu 2 3 gün çok nadir hissetmiştim hareketlerini sonra şekil mi değiştirdi ne yaptı yine gümbür gümbür hissetmeye başladım şükür :)
Korkma inşallah iyidir bebişin sadece birazcık tembellik yapıyordur :))
Benim iki haftada göbeğim çok büyüdü artık paytak paytak yürüyorum utanıyorum sokakta
Aaa birsürü yeni smiley eklenmiiiş
canım yaa Allah kuzunu sana bağışlasın. bence hiçbir şey olmayacaktır sadece zorlu bir süreç seni bekliyor. geçen yıl benim yengem de erken doğum yaptı ve ikiz gebelikti. bebekler küçük olduğu için çok zorlu geçti o süreç. sütünü sağıp gönder ona en iyi gelecek şey senin sütün. Allah yar ve yardımcın olsunKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Bazen bir tarafa güm diye vuruyor heh diyorum kafası, diğer yerlerde gıdıklanıyormuş gibi oluyor onlara da aykları diyorum. Şu an benim tahminime göre kafası sağ taraf üstte bacakları sol kasıkta. Tabi uyduruyor da olabilirim net değil :)))
Rabbim sağlık sıhhat versin doğru söylüyorsun ne kaldı zaten doğuma şuracıkta
Bende geçtiğimiz bi kaç gün aynı şeyi yaşadım çok hafif hissediyodum ki normalde daha sık ve güçlÜ hissederdim Allahtan sağlık ocağı randevum vardı gittim kalp atışını dinledik normaldi bugünde gayet aktifti:) muhtemelen o bi kaç gün eli ayağı iç tarafa dönük vurduysa ben hissetmedim demek ki pozisyoneldir yani
Benim hep oyle canım,hep sessiz hep durgunKizlar bi sey sorcam..
Iki gundur kizimin hareketlerini daha az hissediyorm, hic hissetmesem iyice telas yapardm ama az yani, bi ara boyle disardan da goruyordm baya hareketliydi, acaba diyorm pozisyon degistirdi falan ondan mi?? Bi sey yoktur diye inaniyorm hep Allah lin izniyle ama yine de ufak da olsa endiseleniyormsizlerde boyle hisseden var mii??
Benim hep oyle canım,hep sessiz hep durgun
Sorun yok dedi canim dr.um.detaylida ki prof.ta oyle dedi.cok nadir hareketleri babası gibi sakin olacak zaar:)Canm dr bi sorun yok diyosa onemli degil, saglikli olsn da meleginbn birden kesilince hareketler panikledm ama sukur rutine donuyo yavastan
Sorun yok dedi canim dr.um.detaylida ki prof.ta oyle dedi.cok nadir hareketleri babası gibi sakin olacak zaar:)
Rabbim sağlık versin yavruna. Şimdi senin en güçlü olman gereken Zaman. Bebeğinin en çok senin iyi olmana ihtiyacı var. Nasip kısmet böyle erken kavuşmakmış böyle düşün sağlıkla hastaneden çıkar evine yuvasına görürsün inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Seni de meleğini de esirgesin korusun kollasın inşallahKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Allah razı olsun
Canim bnde oyle bi gün çok hissediyorum bi gün az .hatta yorulunca yürüyüs yapinca daha çok dürtüyo bni acaba yoruldum yeter mi diyoKizlar bi sey sorcam..
Canim bnde oyle bi gün çok hissediyorum bi gün az .hatta yorulunca yürüyüs yapinca daha çok dürtüyo bni acaba yoruldum yeter mi diyoevde hareketsiz kaldığımda nedense o kadar dürtmüyo yada aman allahım gezginci mi olacak gezmek mi istio bu çocuk anlamadm :):)
Canim bnm allah sana güç kuvvet sabır kolaylik versin ins yavrun u da beraber alıp evinize dönmeyi nasip etsin .çok geçmiş olsun çok duygulandim gerçektenKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Parol katıldı seruma
Allah razı olsun
Bn bebisimi tedaviyle zor buldum rabbim nasip etti çok şükür bn hissetmedigim de hemen ağlamaya başlıyom :))rabbim kucagimiza almayi da nasip eder insallah kuzularimiziOyyyne istediklerini bilemiyoz ki henuzgerci dogduklarnda da bilemicez uzun sure sadece aglayarak ifade edecekleri icn.. Simdi de sadece tekmelerle
Demekki normal herkes de aynisi oluyorsa.. Icim rahatladi valla ne guzeliz boyle hepimz bi arada
Bn bebisimi tedaviyle zor buldum rabbim nasip etti çok şükür bn hissetmedigim de hemen ağlamaya başlıyom :))rabbim kucagimiza almayi da nasip eder insallah kuzularimizibnde her detaya takıliom acaba suan bizim sırt üstü yatmamak zararlı mı ya onu çok düşünüyom suanda
Sagol canim insallah artık sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor zaten istesem de yatamam .çok korkutuyor lar çevreden yok kordon dolaması yok amnıyo sıvısı yutar falan filan duydukça daha da pimpiriklenio insanAllah saglikli dogumlar nasip etsn hepimize insallhne guzel sukur ki bulmussun bebegini canm tabinki endise edeceksn ben de ediyorm ki, insan ne kadr pinpirik yapmamaya calissa da takiliyo kafayaa...
Sirt ustu onerilmiyor sadece canm ama oyle kesinlikle yatamazsn degil yani.. Ben dinlenme sirasinda mesela sirtimi baya yukseltip yatiyorm bazem sirtustu.. Ama gece sag sol oyle devam.. Yoksa gece farkinda olmadan bile yatiyorm bazen sirt ustu Allahin izniyle bi seycik olmaz boyle dogal seylerden merak etme canm.. Sadece az yatmaya caliscazzz...
Sagol canim insallah artık sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor zaten istesem de yatamam .çok korkutuyor lar çevreden yok kordon dolaması yok amnıyo sıvısı yutar falan filan duydukça daha da pimpiriklenio insan
Arkadaşlar göğüs kalkanı ne ise yarıyor
oy bu çok şirinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?