2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bazen bir tarafa güm diye vuruyor heh diyorum kafası, diğer yerlerde gıdıklanıyormuş gibi oluyor onlara da aykları diyorum. Şu an benim tahminime göre kafası sağ taraf üstte bacakları sol kasıkta . Tabi uyduruyor da olabilirim net değil :)))

Rabbim sağlık sıhhat versin doğru söylüyorsun ne kaldı zaten doğuma şuracıkta

Bende geçtiğimiz bi kaç gün aynı şeyi yaşadım çok hafif hissediyodum ki normalde daha sık ve güçlÜ hissederdim Allahtan sağlık ocağı randevum vardı gittim kalp atışını dinledik normaldi bugünde gayet aktifti:) muhtemelen o bi kaç gün eli ayağı iç tarafa dönük vurduysa ben hissetmedim demek ki pozisyoneldir yani

Artık 6 Ay'ı geçtin maşallah :) ah bi 30u görsek bizde sonrasında en azından daha az endişeyle beklerdik sanki

canım yaa Allah kuzunu sana bağışlasın. bence hiçbir şey olmayacaktır sadece zorlu bir süreç seni bekliyor. geçen yıl benim yengem de erken doğum yaptı ve ikiz gebelikti. bebekler küçük olduğu için çok zorlu geçti o süreç. sütünü sağıp gönder ona en iyi gelecek şey senin sütün. Allah yar ve yardımcın olsun

Evet olabilir sukur ki aksam hareketlenmeye basladi bugn nesem yerine geldiii

Aynen yaa ne kaldi vallaa 3 aycik bi seyyy

Aman masallah sorun olmasn da meleklerimizdee benmki de aksam biraz daha hareketlendi sukurr
Icimizi nasil rahatlatiyor o tatlis tekmeciklerr

Benim hep oyle canım,hep sessiz hep durgun

Rabbim sağlık versin yavruna. Şimdi senin en güçlü olman gereken Zaman. Bebeğinin en çok senin iyi olmana ihtiyacı var. Nasip kısmet böyle erken kavuşmakmış böyle düşün sağlıkla hastaneden çıkar evine yuvasına görürsün inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Seni de meleğini de esirgesin korusun kollasın inşallah

Canim bnde oyle bi gün çok hissediyorum bi gün az .hatta yorulunca yürüyüs yapinca daha çok dürtüyo bni acaba yoruldum yeter mi diyo evde hareketsiz kaldığımda nedense o kadar dürtmüyo yada aman allahım gezginci mi olacak gezmek mi istio bu çocuk anlamadm :):)

Oyyyne istediklerini bilemiyoz ki henuz gerci dogduklarnda da bilemicez uzun sure sadece aglayarak ifade edecekleri icn.. Simdi de sadece tekmelerle

Demekki normal herkes de aynisi oluyorsa.. Icim rahatladi valla ne guzeliz boyle hepimz bi arada

Canim bnm allah sana güç kuvvet sabır kolaylik versin ins yavrun u da beraber alıp evinize dönmeyi nasip etsin .çok geçmiş olsun çok duygulandim gerçekten sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun inşallah çok geçmiş olsun bebeğin iyi olacak allahın izini ile inşallah dualarim seninle

Oyyyne istediklerini bilemiyoz ki henuz gerci dogduklarnda da bilemicez uzun sure sadece aglayarak ifade edecekleri icn.. Simdi de sadece tekmelerle

Demekki normal herkes de aynisi oluyorsa.. Icim rahatladi valla ne guzeliz boyle hepimz bi arada
Bn bebisimi tedaviyle zor buldum rabbim nasip etti çok şükür bn hissetmedigim de hemen ağlamaya başlıyom :))rabbim kucagimiza almayi da nasip eder insallah kuzularimizi bnde her detaya takıliom acaba suan bizim sırt üstü yatmamak zararlı mı ya onu çok düşünüyom suanda

Allah saglikli dogumlar nasip etsn hepimize insallh ne guzel sukur ki bulmussun bebegini canm tabinki endise edeceksn ben de ediyorm ki, insan ne kadr pinpirik yapmamaya calissa da takiliyo kafayaa...

Sirt ustu onerilmiyor sadece canm ama oyle kesinlikle yatamazsn degil yani.. Ben dinlenme sirasinda mesela sirtimi baya yukseltip yatiyorm bazem sirtustu.. Ama gece sag sol oyle devam.. Yoksa gece farkinda olmadan bile yatiyorm bazen sirt ustu Allahin izniyle bi seycik olmaz boyle dogal seylerden merak etme canm.. Sadece az yatmaya caliscazzz...

Sagol canim insallah artık sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor zaten istesem de yatamam .çok korkutuyor lar çevreden yok kordon dolaması yok amnıyo sıvısı yutar falan filan duydukça daha da pimpiriklenio insan

Sagol canim insallah artık sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor zaten istesem de yatamam .çok korkutuyor lar çevreden yok kordon dolaması yok amnıyo sıvısı yutar falan filan duydukça daha da pimpiriklenio insan

Canm sen o etrafi sakin duyma dinleme.. Doktorun ne derse onu dinle neyi kafana takarsan doktoruna danis sadece
Allaha dua et sadece canm, kordon dolanmasiyla sirt ustu yatmanin hic alakasi yok o onlem alinacak bir durum degil canm ki her kordon dolanmasi da Allah korusun olumle sonuclanmiyor.. Sen sakin bunlari dusunme... Sirt ustu yatma olayi sadece kan akisi ile ilgili bir durummus ama ben hep suna inaniyorm biz dogal olarak ya da istemsiz yaptigimiz hareketlerle bebegimize zarar veremeyiz canm annelik icgudusu icini ferah tut ve dua et canm Allah meleklerimizi korur

Arkadaşlar göğüs kalkanı ne ise yarıyor

Canm bildigim kadari hem sut sizintisi durumunda evdeysen mesela sutunu biriktirme imkanin oluyor, hem goguste yara gibi bi durum olursa hava aldiriyor ve daha cabuk iyilestiriyor...ve de kiyafete sut gecmesini onluyor bu durum pet ile ayni..

oy bu çok şirinmiş

Aynen ben de cok begendm bunuu cok sekerrr

İyi geceler kızlar. . Bugün benim doktor kontrolum vardı 24+4 teyim ama doktor birine 25+4 diğerine 26+0 dedi onden gidiyolarmis şekerim de yok.. çok beklediğimiz bişey değil dedi. Biri 850 diğeri 890 gr olmuş bu kötu bişey mi acaba anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…